2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hahahahah beybi hastanelik olmadan 2 gün önce boyatmıştım dışarda kullanmak nasip olmadı evde pijamayla kombinliyorum çok teşekkür ederim
Ceroşşş açıcıyla mı yaptırdınnn doktoruma perşembe baskı yapcam ona göre bana izin vermedi bilmiyoki bidaha kaç yıl 2 bebeyle 5 saat kuaförde zaman mı geçirebilirmişim

Yaaa ne tatlış hamişlerimiz varmış bizimmm maşallah kızlarrr bayram ettik V verybery baharrr34 C Cerito

Cerim ya erkekler biraz böyle galiba. Benim de dün hemoroidim kötüleşti, oldum olası bunu kafaya takıyorum zaten. Eve geldiğinde annemle konuşuyordum bir yandan da ağlıyorum daha 7 aya yeni girdik nasıl geçer bu şekilde doğuma kadar diye. Biz kadınlar olsak dinler, anlar, dertleşiriz ama erkekler napacağını pek bilmiyor böyle durumlarda sanırım. Önce bir güldürmel için dalgaya vurdu, işe de yaradı çünkü "kız götünü nasıl gördün aynadan mı baktın" dedi, afedersiniz ama gerçekten aynadan eğilip baktım ve kalkarken göbeğim ağırlık yaptığı için kafamı dolaba vurdum. O öyle deyince güldüm mesela. Ama sonra muhabbet etmek istedim, aynı senin eşin gibi sosyal medya, orası burası derken biraz uyukladı biraz telefona falan baktı. Bu süreçte ben sohbet edelim diye bebek ihtiyaçlarından bahsettim, bu ay bunları bunları alıcam, annem de şunları almış epey eksiğimiz kapandı çok az şey kaldı geriye diyorum, sence şu siteden mi baksam yoksa indirime girmesini beklesem mi diyorum 3 sorudan 1ine cevap veriyor adam. En son hadi gel yatalım dedi girdik yatağa. Kendimi tutamadım, dedim aramızdaki ilişki iyice ev arkadaşlığına döndü, ne temas var ne zorunda kalmadıkça benimle konuşuyosun ben taşıyıcı anne miyim dedim. Biraz sürtüştük, çok yorgunum, erken uyumak istiyorum dedi. Erken uyumak istiyosan telefonu bırakıp uyu, dileğinin benle alakası yok tıpki son zamanlarda hayatındaki hiç bişiyin benle alakası olmadığı gibi dedim,kalktım salona geldim uyuyakalmışım orda belim ağrıyınca kalktım yatağa geçtim. Bence hem bizim sıkıntılarımız onları üzüyor, hem de işte yoruluyorlar ondan öyle davranıyorlar. Kasıtlı bir ilgisizlik olduğunu düşünmüyorum. İnsan yine de sinirleniyor. Sen ayağa falan kalkma, salla gitsin ya nazlan arkadaşım bi daha ne zaman kendine bebek gibi baktırma şansın olacak. Bokunu çıkar gerekrise, ayağıma kramp girdi de masaj yaptır 2 saat. Bıkarsa bıksın, bizde karnımızda hamburger taşımıyoruz.

Belli olmuyor bebişler bir gün hareketli bir gün durgun endişeye mahal vermemek lazımda biz annişler şimdiden herşeye pimpirikleniyoruz
Evrt ya bir korktum ama yarım saattir masallahı var dinlendi herhalde biraz

Ben şöyle bir liste yaptım. Aralarında acil ihtiyaç olmayıp aldığım ya da kendim yapmayı düşündüğüm için yazdıklarım var. Cibindirik gibi, avize gibi, kulak pamuğu gibi gibi... Siz ne diyorsunuz, eklemem gerekenler var mı? Bu arada sevgili ebem hastane çantasına biberon, emzik ve süt sağma ile ilgili şeyler koymamamı söyledi ısrarla bilinçaltına o rahatlığı vermemek için. Mümkünse alma dedi, fakat ülkedeki fiyat artışı malum, biz alıp görmeyeceğimiz bir köşeye koyduk bir tek süt sağma pompası almadık. Öyle belirtmek istedim. Tavsiyeleri bekliyorum.

Eklentiler

• IMG_20230516_183122.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 115
32. Haftadan sonrası için rapor yazılmıyor canım zaten yasal olarak izin hakkın olduğu için izne çık diyorlar.. bende 29. Haftadaym 32. Haftaya kadar alabiliyorum raporu.. bu arada bende hemşireyim kamuda

Ne kadar da düzenli bir liste hastane terligi olarak ne aldın? Süslü lohusa terlik takımlarından mi yoksa normal dışarı terligi gibi mi

Evet kuzucum valla açıcıyla yaptırdım.Benim kuaförüm organik kullanıyor herşeyi.Doktorum da 3.aydan sonra boyat bişey olmaz demişti.Bi daha sormadım bile.Ama inan hamileyken de 5saat vakit geçirmek çok zor oluyor.Belim koptu yaptırırken
C Cerito V verybery masallah çok hossunuz biz 24.haftadayiz ama göbeğim açıyor büyüdükçe ya valla ben bu bogazla alirim
Çok teşekkürler
ay kıyamam ya hemoroid de zor oluyordur gerçekten arkadaşım Allah kolaylık versin bi çözümü de yok ki baksana eşin ne güzel güldürmüş şakaya vurmuş benimki söylediğim herşeyi çok ciddiye alıp sanki ona hakaret etmişim gibi savunma moduyla cevaplıyor.bende darlanıyorum yani.Ama artık takmicam.Bişey alma konusunda da bende artık hiçbişey sormicam kredi kartına geçirip herşeyi alıcam.Madem ilgilenmiyorlar ödesinler o zaman sinir ediyorlar adamı.Hepsini bi odaya toplayıp ıslatıp dövmek lazım. Ayrıca çok haklısın hamburger değil bu,ben bu çocuğu tek başıma da yapmadım.Adamın cinini tepesine çıkarmasınlar

Kızlar bugün idrar tahlili sonucum çıktı. Çok az bir enfeksiyon varmış. Benim cinsel ilişkiden sonra inanılmaz bir şekilde genitalim kasıklarım ağrıyordu. Meğersem idrar yolu enfeksiyonundan değilmiş…
Cinsel birliktelik sırasında oksitosin hormonu salgılanıyormuş ve bu hormon da kasılmalara sebep olabiliyormuş. O yüzden 30-35 haftaları arasında cinsel ilişkiye ara ver dedi. Sizinle de paylaşayım dedim

Konudan bağımsız yazın ne kadar güzel valla yazmadan geçemedim

Ahahaha bende öyle yapıyorum sorduğum her şeye sen bilirsin diyor bende artık sormadan geçiyorum kartından

Bende basıma ne geldiyse cinsel ilişkiden geldiğini düşünüyorum valla 5 haftadır kankayız canım kocamla

Canım nasıl oldun doktora gidebildin mi aklım sende kaldı

Bir kerelik oldu çok slow motion devam ediyorum hayatıma o saatten beri bebeğin hareketini hissettim diye rahatladım heralde dogmuyordur yani tekmeledigine göre dimi ?
Yok canım hemen doğmaz bence anlıktır ben geçen hafta 5 gün sancı çektim ilaç etki edene kadar ona rağmen doğurmadım çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…