2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet canım biliyorum seni neyseki doğurmadın peki sancı varken bebek hareketleri normal zamandaki gibi devam mı ediyordu
Evet canım hareketleri vardı bende araştırmıştım doğana kadar hareketleri devam edebiliyor yazıyor nette ne kadar doğru bilmem ama adet sancısı gibi sancım vardı sıklıkla oluyordu.. geçtiyse bence sıkıntı yoktur geçmeyen ağrı kasılma sertleşme sıkıntılı diyorlar

Yok o feci sancı bidaha girmedi çok şükür . Hareket ediyor vuruyor ama yer değiştirmiyor olduğu yerde 2 gündür . Ben dikkat edeyim hoyrat davranmayayim kendime

Yok o feci sancı bidaha girmedi çok şükür . Hareket ediyor vuruyor ama yer değiştirmiyor olduğu yerde 2 gündür . Ben dikkat edeyim hoyrat davranmayayim kendime
Benımde hep aynı yerlerde ya yerleri daralıyor bence büyüyor kuzucuklar artık

Canım buhar makinesi olarak hava nemlendiricisi mi yoksa su nebülizatorkerden mi aldın ? Çok güzel bir liste olmuş bu ara da bak onu unutmuşum ben :)

Kizlar göbek mi paylaşıyoruz ??? buyrun. Bu arada yuzum burundan olusmaya devam ediyor. Onceki haftalarda 3 te 1 im burundu simdi yarisi burun. Bi de uzerine yanmisim kizardi palyaco gibiyim

Eklentiler

• 20230516_194129.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 153
Bizde 25+3 olduk :) Bana da ofistekiler sürekli şiştin benim karnım doğuma giderken bile bu kadar değildi bla bla daha 5-6 ayda böyleyse diye konuşup duruyorlar yoo çok güzelll göbüşüm diyorum ama inşallah kendileri şişerler

Eklentiler

• E3023F9A-DF7D-4A11-88CD-D3062AA1DE52.webp
    114,1 KB · Görüntüleme: 153
Bende basıma ne geldiyse cinsel ilişkiden geldiğini düşünüyorum valla 5 haftadır kankayız canım kocamla
Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yani ben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum

Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yani ben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
Okşama durumunu ilk kez duydum canım benımde karnım taş gibi olurdu ya ilişkiden sonra kasılmaymış meğer

13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.

Eklentiler

• BEC9F721-E2F1-47D3-BA97-68CCEAE2655B.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 137
Şiştin diyenler kapatılsın!!!!!

Madalya mı takalım deseydin, maşallah gerçekten çok güzel göbüşün var
Saol canımBaşka birşey takcam ben onlarada şurda az kaldı çıkcam geri dönmemek üzere .bende seviyorum göbüşümü ama dışardaki olumsuz yorumlar etkiliyor ister istemez acaba kendimi görmüyor muyum diye bi düşünüyorum

13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
Bana da ebe dairesel hareketlerle okşama krem sürerken yukarı aşağı şeklinde sür demişti ama ben baya bir araştırdım bulamadım bunun hakkında bir şey. Biraz saçma geldi bana da. Ben okşuyorum valla her gün

Bilimsel temelini bilemiyorum. Bana da çok ilginç geldi..
Okşama durumunu ilk kez duydum canım benımde karnım taş gibi olurdu ya ilişkiden sonra kasılmaymış meğer
Benim de taş gibi oluyordu. Şimdi biraz ara verdim

Ay gerçekten mi ben bütün gün çocuğu sıvazlıyorum bende yapmayım bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…