- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.361
Evet canım biliyorum seni neyseki doğurmadınYok canım hemen doğmaz bence anlıktır ben geçen hafta 5 gün sancı çektim ilaç etki edene kadar ona rağmen doğurmadım çok şükür
Evet canım hareketleri vardı bende araştırmıştım doğana kadar hareketleri devam edebiliyor yazıyor nette ne kadar doğru bilmem ama adet sancısı gibi sancım vardı sıklıkla oluyordu.. geçtiyse bence sıkıntı yoktur geçmeyen ağrı kasılma sertleşme sıkıntılı diyorlarEvet canım biliyorum seni neyseki doğurmadınpeki sancı varken bebek hareketleri normal zamandaki gibi devam mı ediyordu
Yok o feci sancı bidaha girmedi çok şükür . Hareket ediyor vuruyor ama yer değiştirmiyor olduğu yerde 2 gündür . Ben dikkat edeyim hoyrat davranmayayim kendimeEvet canım hareketleri vardı bende araştırmıştım doğana kadar hareketleri devam edebiliyor yazıyor nette ne kadar doğru bilmem ama adet sancısı gibi sancım vardı sıklıkla oluyordu.. geçtiyse bence sıkıntı yoktur geçmeyen ağrı kasılma sertleşme sıkıntılı diyorlar
Benımde hep aynı yerlerde ya yerleri daralıyor bence büyüyor kuzucuklar artıkYok o feci sancı bidaha girmedi çok şükür . Hareket ediyor vuruyor ama yer değiştirmiyor olduğu yerde 2 gündür . Ben dikkat edeyim hoyrat davranmayayim kendime
Canım buhar makinesi olarak hava nemlendiricisi mi yoksa su nebülizatorkerden mi aldın ? Çok güzel bir liste olmuş bu ara da bak onu unutmuşum ben :)Ben şöyle bir liste yaptım. Aralarında acil ihtiyaç olmayıp aldığım ya da kendim yapmayı düşündüğüm için yazdıklarım var. Cibindirik gibi, avize gibi, kulak pamuğu gibi gibi... Siz ne diyorsunuz, eklemem gerekenler var mı? Bu arada sevgili ebem hastane çantasına biberon, emzik ve süt sağma ile ilgili şeyler koymamamı söyledi ısrarla bilinçaltına o rahatlığı vermemek için. Mümkünse alma dedi, fakat ülkedeki fiyat artışı malum, biz alıp görmeyeceğimiz bir köşeye koyduk bir tek süt sağma pompası almadık. Öyle belirtmek istedim. Tavsiyeleri bekliyorum.
Bizde 25+3 olduk :) Bana da ofistekiler sürekli şiştin benim karnım doğuma giderken bile bu kadar değildi bla bla daha 5-6 ayda böyleyse diye konuşup duruyorlar yoo çok güzelll göbüşüm diyorum ama inşallah kendileri şişerler28+5den selamlarrrHamile birine bilerek isteyerek şişmiş diyenin kendisi şişer umarim cok sinirleniyorum bu tarz söylemlere. Şişelim güzelleşelim bosverinn kizlarr anın tadini cikaralim. Mesela birazdan 3 tane milli kebab cesitlerimizden birini gömecegim umrumda mi kilosu hayiirrr
Madalya mı takalım deseydin, maşallah gerçekten çok güzel göbüşün varbenim karnım doğuma giderken bile bu kadar değildi
Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yaniBende basıma ne geldiyse cinsel ilişkiden geldiğini düşünüyorum valla 5 haftadır kankayız canım kocamla
Okşama durumunu ilk kez duydum canımYa ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yaniben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yaniben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
Bu da benim göbüş 27+4Eki Görüntüle 3248432 Bu da 26+5 göbeği olsunbu ara hep aynı geliyor acaba bu çocuk büyümüyor mu diye düşünüyorum sanki çok çıkmadı benım ya stabil
Saol canımŞiştin diyenler kapatılsın!!!!!
Madalya mı takalım deseydin, maşallah gerçekten çok güzel göbüşün var
Bana da ebe dairesel hareketlerle okşama krem sürerken yukarı aşağı şeklinde sür demişti ama ben baya bir araştırdım bulamadım bunun hakkında bir şey. Biraz saçma geldi bana da. Ben okşuyorum valla her gün13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
Ben popoya daha çok büyüdüm vallaBu da benim göbüş 27+4ilk gebeliklerde çok çıkamayabiliyormuş göbüşler
Bilimsel temelini bilemiyorum. Bana da çok ilginç geldi..13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
Benim de taş gibi oluyordu. Şimdi biraz ara verdimOkşama durumunu ilk kez duydum canımbenımde karnım taş gibi olurdu ya ilişkiden sonra kasılmaymış meğer
Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yaniben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
Ay gerçekten mi ben bütün gün çocuğu sıvazlıyorum13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?