2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de okşamaya devam edecem ama azaltıcam gibi.. korktum birazcık

Kıskanıyor bile olabilirler canım, senin göbüşün çok tatlı duruyor gerçekten, bazısı da böyle olsun ister o kadar çıkmaz belki o da hamileyken göbeği küçük diye üzüldü şimdi fesatlık yapıyor. Başka türlü insan niye böyle yorumlar yapsın. Ben hamile birini görünce acayip özeniyordum çok hoşuma gidiyordu top gibi kocaman göbüşler, hiç de aa şişmiş aa kocaman olmuş diye bir şey aklıma gelmedi. Fesat bunlar gerçekten. Olumsuz yoruma ihtiyacımız mı var ki durup durup bi şey yumurtluyorlar, sana ne benim göbüşümden!!

Ben koca göbüşümü seviyorum valla eşim de seviyor, şiştin diyenler kendine baksın. Hatta karnımın altından başlayan o koyu renkli çizgiyi de çok seviyorum var mı?? Kimine çirkin gelir eminim ki, ben bayılıyorum bakınca aa hamileyim ben ya oluyorum direkt vücudum mucizevi bir şey yapıyor, değişimlere şaşıp kalıyorum nasıl da beni bebişime hazırlıyor, buna ancak saygı duyulur şiştin denmez hadsizler

Benim ağrım kasılmam olunca okşuyorum geçiyor rahatlıyorum okşama demesi çok saçma geldi.

Evrt ya bir korktum ama yarım saattir masallahı var dinlendi herhalde biraz
Şimdi sen görürsün gününü annesi

Valla ben aldım ama sütümün geleceğini düşünüyorum tedbir amaçlı aldım. Belki erken doğum vs olur. Aramayayim diye. El pompası ve biberon aldım... İnşallah kullanmam diye düşünüyorum listeni bilahare inceleyecek fıstığım

32. Haftadan sonrası için rapor yazılmıyor canım zaten yasal olarak izin hakkın olduğu için izne çık diyorlar.. bende 29. Haftadaym 32. Haftaya kadar alabiliyorum raporu.. bu arada bende hemşireyim kamuda
Evet bak doğru biliyorum. 3. Kez rapor alacağım için artık master yaptım demek ki

Ne kadar da düzenli bir liste hastane terligi olarak ne aldın? Süslü lohusa terlik takımlarından mi yoksa normal dışarı terligi gibi mi
Crocs lar candır bu sözümü unutmayın. Ha bir de mutlaka çorap anneye...

Bir kerelik oldu çok slow motion devam ediyorum hayatıma o saatten beri bebeğin hareketini hissettim diye rahatladım heralde dogmuyordur yani tekmeledigine göre dimi ?
Bişey olmamıştır kız korkma ama dikkat et tabii ki

Kızlar otribebe aldınız mı ? Solüsyonlarından da alalım mı nasıl kullanılıyor solisyonla mı yoksa direkt çekşyor muyuz ağzımızla
Solüsyon ilk zamanlar lazım olabilir canım ya tikanabiliyor bebisler , yaşadığın memleket kuruysa kesin almalısın. Adana da bir duşa girse ne varsa sökülür mesela

Ya ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yani ben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
Valla her an her dk okşuyorum ilk oğlum da böyleydi 40. Haftada umru değildi gelmek falan biryana daha karnım inmemisti bile

Bu da benim göbüş 27+4ilk gebeliklerde çok çıkamayabiliyormuş göbüşler
Aha Adana da bir tesettürlü daha, yaza hazır mısın beybi

Ay gerçekten mi ben bütün gün çocuğu sıvazlıyorum bende yapmayım bari
He valla ben de öyleyim ama bırakamam ki azaltirim anca ben de

Kızlar yaa 22. Haftadayım sizler daha tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. sol kalça kemiğimde aşırı ağrım var özellikle gün içinde fazla hareket ettiysem akşamları ağrıdan adım atamayacak hale geliyorum. Magnezyumda kullanıyorum aslında. Benim gibi olan var mı aranızda

Canım 2-3 dk çok az değil mi duş bile alamazsın

Canım 2-3 dk çok az değil mi duş bile alamazsın
Evet çok az ama benim doktorum da aynı şeyi söylemişti bana.sadece tuvalet için kalkabilirsin dedi.Oturarak almam gerekiyor benim mesela her ne kadar daha oturarak duş almayı hayata geçiremesem de malesef riskli durumlarda böyle şeyler söyleyebiliyorlar

Ben normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorum

74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazım şu an 29+3 üm.Ve yatarak devam edeceğim hamileliğime yani daha alacak çok kilom var
Ne diyim sağlığımız yerinde olsunda bı grupta doğumdan sonra zayıflama diye kurmak gerek bize

Benim şükür hiç bulantim olmadı ama aldım da aldım

Ya insanlar bence hamilelere çocuğu olan kadınlara karşı daha acımasız eleştiri yapıyorlar bunu kendilerinde hak görüyorlar sanırım sadece vücudumuz da değil ben mesela kavuşmak için sabırsızlanıyorum. tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında ki hemşire bile doğunca görcem ben seni diyor vs ve bunu en az 5 ayrı kişiden duymuşumdur

Hamileliğin en güzel yanlarından biri koca top gibi göbüşler değil mi zaten DuckQueen bence de kiskaniyor olabilirler
Kesinlikle öyle canım burda kızlar göbüşleri paylaşınca benim gözlerim kalp kalp oluyor kalbim ısınıyor çok tatlı sevimli geliyorlar

Bir kerelik oldu çok slow motion devam ediyorum hayatıma o saatten beri bebeğin hareketini hissettim diye rahatladım heralde dogmuyordur yani tekmeledigine göre dimi ?
Kıyamam yok kız annişini korkutmuş minik yalancı sancıdır tekrarlamamış
13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
Ay bana da en son muayenede dedi hatta karşısında istemsiz okşuyodum karnını okşama tetiklenir dedi çok garipsedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…