- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.381
Ben de okşamaya devam edecem ama azaltıcam gibi.. korktum birazcıkBana da ebe dairesel hareketlerle okşama krem sürerken yukarı aşağı şeklinde sür demişti ama ben baya bir araştırdım bulamadım bunun hakkında bir şey. Biraz saçma geldi bana da. Ben okşuyorum valla her gün
Benim de bacaklar basenler göbekten daha çok büyüdüBen popoya daha çok büyüdüm valla
Kıskanıyor bile olabilirler canım, senin göbüşün çok tatlı duruyor gerçekten, bazısı da böyle olsun ister o kadar çıkmaz belki o da hamileyken göbeği küçük diye üzüldü şimdi fesatlık yapıyor. Başka türlü insan niye böyle yorumlar yapsın. Ben hamile birini görünce acayip özeniyordum çok hoşuma gidiyordu top gibi kocaman göbüşler, hiç de aa şişmiş aa kocaman olmuş diye bir şey aklıma gelmedi. Fesat bunlar gerçekten. Olumsuz yoruma ihtiyacımız mı var ki durup durup bi şey yumurtluyorlar, sana ne benim göbüşümden!!Saol canımBaşka birşey takcam ben onlarada şurda az kaldı çıkcam geri dönmemek üzere .bende seviyorum göbüşümü ama dışardaki olumsuz yorumlar etkiliyor ister istemez acaba kendimi görmüyor muyum diye bi düşünüyorum
Bencede canımBenim de bacaklar basenler göbekten daha çok büyüdü
Aman keyfini çıkaralım valla yoruldum her şeyi kafaya takmaktan
Benim ağrım kasılmam olunca okşuyorum geçiyor rahatlıyorum okşama demesi çok saçma geldi.Bana da ebe dairesel hareketlerle okşama krem sürerken yukarı aşağı şeklinde sür demişti ama ben baya bir araştırdım bulamadım bunun hakkında bir şey. Biraz saçma geldi bana da. Ben okşuyorum valla her gün
Şimdi sen görürsün gününü annesiEvrt ya bir korktum ama yarım saattir masallahı var dinlendi herhalde biraz
Valla ben aldım ama sütümün geleceğini düşünüyorum tedbir amaçlı aldım. Belki erken doğum vs olur. Aramayayim diye. El pompası ve biberon aldım... İnşallah kullanmam diye düşünüyorumBen şöyle bir liste yaptım. Aralarında acil ihtiyaç olmayıp aldığım ya da kendim yapmayı düşündüğüm için yazdıklarım var. Cibindirik gibi, avize gibi, kulak pamuğu gibi gibi... Siz ne diyorsunuz, eklemem gerekenler var mı? Bu arada sevgili ebem hastane çantasına biberon, emzik ve süt sağma ile ilgili şeyler koymamamı söyledi ısrarla bilinçaltına o rahatlığı vermemek için. Mümkünse alma dedi, fakat ülkedeki fiyat artışı malum, biz alıp görmeyeceğimiz bir köşeye koyduk bir tek süt sağma pompası almadık. Öyle belirtmek istedim. Tavsiyeleri bekliyorum.
Evet bak doğru biliyorum. 3. Kez rapor alacağım için artık master yaptım demek ki32. Haftadan sonrası için rapor yazılmıyor canım zaten yasal olarak izin hakkın olduğu için izne çık diyorlar.. bende 29. Haftadaym 32. Haftaya kadar alabiliyorum raporu.. bu arada bende hemşireyim kamuda
Crocs lar candır bu sözümü unutmayın. Ha bir de mutlaka çorap anneye...Ne kadar da düzenli bir listehastane terligi olarak ne aldın? Süslü lohusa terlik takımlarından mi yoksa normal dışarı terligi gibi mi
Bişey olmamıştır kız korkma ama dikkat et tabii kiBir kerelik oldu çok slow motion devam ediyorum hayatıma o saatten beribebeğin hareketini hissettim diye rahatladım heralde dogmuyordur yani tekmeledigine göre dimi ?
Solüsyon ilk zamanlar lazım olabilir canım ya tikanabiliyor bebisler , yaşadığın memleket kuruysa kesin almalısın. Adana da bir duşa girse ne varsa sökülür meselaKızlar otribebe aldınız mı ? Solüsyonlarından da alalım mı nasıl kullanılıyor solisyonla mı yoksa direkt çekşyor muyuz ağzımızla
Valla her an her dk okşuyorumYa ben de çok fena oluyorum. Ayakta duramıyorum… hatta Dr dedi ki karnını 35. Haftaya kadar okşama.. çok şaşırdım yaniben oğluşumla muhabbet etmek istiyorum
Aha Adana da bir tesettürlü daha, yaza hazır mısın beybiBu da benim göbüş 27+4ilk gebeliklerde çok çıkamayabiliyormuş göbüşler
He valla ben de öyleyimAy gerçekten mi ben bütün gün çocuğu sıvazlıyorumbende yapmayım bari
Canım 2-3 dk çok az değil mi duş bile alamazsınBikac gün önce yazmıştım karnın aşağıda diyorlarbana diye . Hakikaten asagidaymis2 3 dkdan fazla ayakta kalma dedi canım sen de aşağıdaysa sen de riske atma çok yorulma
Asıl olarak 27+3um canım ama burdaki takvimi 28+0 olcak sekilde guncellemistim . Şuan tam 13 -15 gün önde gidiyormus . Şeker yok bende onla alakası yokmuş. Suyum birazcık az . Erken döllenme vardi ondan bu kadar önde
Evet çok az ama benim doktorum da aynı şeyi söylemişti bana.sadece tuvalet için kalkabilirsin dedi.Oturarak almam gerekiyor benim meselaCanım 2-3 dk çok az değil mi duş bile alamazsın
Az önce aynı şeyi eşime söyledimCanım 2-3 dk çok az değil mi duş bile alamazsın
Ben normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorumEvet çok az ama benim doktorum da aynı şeyi söylemişti bana.sadece tuvalet için kalkabilirsin dedi.Oturarak almam gerekiyor benim meselaher ne kadar daha oturarak duş almayı hayata geçiremesem de malesef riskli durumlarda böyle şeyler söyleyebiliyorlar
Ne diyim sağlığımız yerinde olsunda bı grupta doğumdan sonra zayıflama diye kurmak gerek bize74le kaldım.tam 20 kg aldım.Bebek daha 1.400 yani gerisi komple benim boğazımşu an 29+3 üm.Ve yatarak devam edeceğim hamileliğime yani daha alacak çok kilom var
Benim şükür hiç bulantim olmadı ama aldım da aldımCanim ben kilolu degildim oncesinden ama 5 ayda 9 kilo aldimnasil aldim bilmiyorim cunku ilk 3 ay hersey mide bulantisi yapti bende cok kafaya taktim ama sonra amaan dedim herzaman hamile olarak kalmiycam sonucta dusunme hic hamileligin tadini cikarmak lazim
Ya insanlar bence hamilelere çocuğu olan kadınlara karşı daha acımasız eleştiri yapıyorlar bunu kendilerinde hak görüyorlar sanırım sadece vücudumuz da değil ben mesela kavuşmak için sabırsızlanıyorum. tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında ki hemşire bile doğunca görcem ben seni diyor vs ve bunu en az 5 ayrı kişiden duymuşumdurKıskanıyor bile olabilirler canım, senin göbüşün çok tatlı duruyor gerçekten, bazısı da böyle olsun ister o kadar çıkmaz belki o da hamileyken göbeği küçük diye üzüldü şimdi fesatlık yapıyor. Başka türlü insan niye böyle yorumlar yapsın. Ben hamile birini görünce acayip özeniyordum çok hoşuma gidiyordu top gibi kocaman göbüşler, hiç de aa şişmiş aa kocaman olmuş diye bir şey aklıma gelmedi. Fesat bunlar gerçekten. Olumsuz yoruma ihtiyacımız mı var ki durup durup bi şey yumurtluyorlar, sana ne benim göbüşümden!!
Kesinlikle öyle canım burda kızlar göbüşleri paylaşınca benim gözlerim kalp kalp oluyor kalbim ısınıyor çok tatlı sevimli geliyorlarHamileliğin en güzel yanlarından biri koca top gibi göbüşler değil mi zatenDuckQueen bence de kiskaniyor olabilirler
Kıyamam yok kız annişini korkutmuş minik yalancı sancıdır tekrarlamamışBir kerelik oldu çok slow motion devam ediyorum hayatıma o saatten beribebeğin hareketini hissettim diye rahatladım heralde dogmuyordur yani tekmeledigine göre dimi ?
Ay bana da en son muayenede dedi hatta karşısında istemsiz okşuyodum karnını okşama tetiklenir dedi çok garipsedim13. Haftamda kanamam olunca acildeki doktorda karnini oksama demisti. Tetiklersin demisti. Ama bana mantikli gelmedi acikcasi.
Islık çalmak geldi içimden çok şıksınızEki Görüntüle 3248399
29. hafta göbeği de benden gelsin+16 kg daha neler göreceğiz tartıda bilemiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?