2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
mydreams93 canım seninde benim gibi boğazda balgam sorunun vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam, geçti mi bir çözüm bulabildin mi ? Benim bi ara geçer gibi oldu şimdi yine arttı ya aşırı rahatsız edici

İşte bu benim üniversite de her sınav öncesi not istediğim kişi

Valla onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama yüksekte yatıyorum artık o zaman olmuyor balgamım ya da üşütmüştüm kendiliğinden geçmişte olabilir artı birşey kullanmadım ama

Valla onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama yüksekte yatıyorum artık o zaman olmuyor balgamım ya da üşütmüştüm kendiliğinden geçmişte olabilir artı birşey kullanmadım ama
Benım alerjım de var çok büyük ihtimalle ondanda olabilir KBB kendine hayrı olmayan bir burun spreyi verdi ama asla geçmiyor ya artık ben alerji ilacına dönmek istiyorum

Yaza hiç hazır değilim sevgili pozitifbiri . Bugün hem hava sıcaktı hem de şeker yüklemesi yapmıştık. Cayır cayır yandım temmuzu ve ağustosu düşünemiyorum

Evet canım bence de daha bi patavatsız konuşuyor insanlar hamilelere, normalde kim der ya şişmişsin falan diye bir şey. Sanki hamile olunca nasıl moral bozarız diye yarış içine giriyorlar. Bana da şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın falan diyolar çok sinir oluyorum ya bi de bunu diyen çocuklu arkadaşım. Ben de böyle bakmıyorum ki bu olaya, evet uykusuz kalıcam ve zor olacak bunun farkındayım ama ben olumsuz yanına odaklanmak istemiyorum, bebeğim doğacak onunla tanışcam onunla vakit geçiricem ben bunları düşünüyorum, neden bana sürekli olumsuz şeyler empoze etmeye çalışıyorsunuz dimi. Ben gayet mutluyum bebiş kararımdan ve zorluklarını da bilerek hamile kaldım, evet doğurunca görcem yumuk yumuk eller tombiş tombiş bacaklar minicik burun. Onlar demek ki doğurunca başka bi şey gördü

Kızlarrr sonunda pijama gecelik işini hallettim ne kadar dantel istemedim desemde görünce çok beğendim bunları aldım. Ama senin tek mağaza bile olsa gitmek neyine sırt kalça ağrısından geberiyorum neyse bi çizikte bunlara artık bu arada suwenden aldım indirim vardı bilginiz olsun

Eklentiler

• 5F9626A4-70D7-4364-B87C-3937DE524075.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_8653.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG_8652.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 120
  • IMG_8651.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 129
Bugün kayınvalidem uğradı kahve içmeye. Kendisi çağırmıştı doktordan çıktık yorgunum dedim . Kendi geldi güzel haberlerle

Eşimin kardeşinin bebişinin bakıcısı kaçmış . Yaklaşık 1.5 aylığına bakmaya gidecekmiş uzak bir şehirdeler ben gelmeden doğurma ha filan dedi. Yolun açık olsun paşam diyip yolladim kadini 10 dk sonra size bahsettiğim kötü sancı girdi bana .

bakıcı niye kaçmış acaba

Bende seninle aynı düşüncedeyim canım uykusuz kalacaksın diyorlar şu anda da öyle diyorum gece kalkıyorum her yanım ağrıyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sürekli bir lavabo ihtiyacı. ama o zaman uyandığımda bir bebiş olcak seveceğim bu benim mi diye hayran hayran bakacağım canımın parçası olcak yani kazayla da yapmadık ki benim valla büyütürken doğru eğitimi vermekten başka bir endişem yok açıkçası ama insanların bakış açıları değişik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…