- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.401
Ben şöyle bir liste yaptım. Aralarında acil ihtiyaç olmayıp aldığım ya da kendim yapmayı düşündüğüm için yazdıklarım var. Cibindirik gibi, avize gibi, kulak pamuğu gibi gibi... Siz ne diyorsunuz, eklemem gerekenler var mı? Bu arada sevgili ebem hastane çantasına biberon, emzik ve süt sağma ile ilgili şeyler koymamamı söyledi ısrarla bilinçaltına o rahatlığı vermemek için. Mümkünse alma dedi, fakat ülkedeki fiyat artışı malum, biz alıp görmeyeceğimiz bir köşeye koyduk bir tek süt sağma pompası almadık. Öyle belirtmek istedim. Tavsiyeleri bekliyorum.
Şimdilik iyiyiz canım suyu bitiyor sürekli ona canım sıkılıyor...Sen nasıl oldun cnm bebiş nasıl
Kizlar göbek mi paylaşıyoruz ???buyrun. Bu arada yuzum burundan olusmaya devam ediyor. Onceki haftalarda 3 te 1 im burundu simdi yarisi burun. Bi de uzerine yanmisim kizardi palyaco gibiyim
[/QUOTE
Anam bu da sportif annemiz, tam anlatılan erkek bebek karnına benziyor
Valla canım iyiyim çok skur de bebisin suyu bitiiyo sürekli..Sen nasılsın canım nasıl oldun.
Bizde 25+3 olduk :) Bana da ofistekiler sürekli şiştin benim karnım doğuma giderken bile bu kadar değildi bla bla daha 5-6 ayda böyleyse diye konuşup duruyorlar yoo çok güzelll göbüşüm diyorum ama inşallah kendileri şişerler
Peki bu sular nereye gidiyor canım bir açıklama var mı? Yani iç çamaşırın ıslanıyor mu yoksa su öyle yok mu oluyorŞimdilik iyiyiz canım suyu bitiyor sürekli ona canım sıkılıyor...
Valla onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama yüksekte yatıyorum artık o zaman olmuyor balgamım ya da üşütmüştüm kendiliğinden geçmişte olabilir artı birşey kullanmadım amamydreams93 canım seninde benim gibi boğazda balgam sorunun vardı sanki yanlış hatırlamıyorsam, geçti mi bir çözüm bulabildin mi ? Benim bi ara geçer gibi oldu şimdi yine arttı ya aşırı rahatsız edici
Sende tam erkek annesi göbeği oluşmuş, maşallah çok güzelsinizBu da benim göbüş 27+4ilk gebeliklerde çok çıkamayabiliyormuş göbüşler
Bu 29 hafta göbüşümü maşallahBenden de bir gobus fotosu gelsin ama aynalı yerde eşim uyuduğu için furyaya oturarak katılıyorum. .
Benım alerjım de var çok büyük ihtimalle ondanda olabilir KBB kendine hayrı olmayan bir burun spreyi verdi ama asla geçmiyor ya artık ben alerji ilacına dönmek istiyorumValla onunla ilgisi varmı bilmiyorum ama yüksekte yatıyorum artık o zaman olmuyor balgamım ya da üşütmüştüm kendiliğinden geçmişte olabilir artı birşey kullanmadım ama
Yaza hiç hazır değilim sevgiliSolüsyon ilk zamanlar lazım olabilir canım ya tikanabiliyor bebisler , yaşadığın memleket kuruysa kesin almalısın. Adana da bir duşa girse ne varsa sökülür mesela
Valla her an her dk okşuyorumilk oğlum da böyleydi 40. Haftada umru değildi gelmek falan biryana daha karnım inmemisti bile
Aha Adana da bir tesettürlü daha, yaza hazır mısın beybi
He valla ben de öyleyimama bırakamam ki azaltirim anca ben de
Evet canım bence de daha bi patavatsız konuşuyor insanlar hamilelere, normalde kim der ya şişmişsin falan diye bir şey. Sanki hamile olunca nasıl moral bozarız diye yarış içine giriyorlar. Bana da şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın falan diyolar çok sinir oluyorum ya bi de bunu diyen çocuklu arkadaşım. Ben de böyle bakmıyorum ki bu olaya, evet uykusuz kalıcam ve zor olacak bunun farkındayım ama ben olumsuz yanına odaklanmak istemiyorum, bebeğim doğacak onunla tanışcam onunla vakit geçiricem ben bunları düşünüyorum, neden bana sürekli olumsuz şeyler empoze etmeye çalışıyorsunuz dimi. Ben gayet mutluyum bebiş kararımdan ve zorluklarını da bilerek hamile kaldım, evet doğurunca görcem yumuk yumuk eller tombiş tombiş bacaklar minicik burun. Onlar demek ki doğurunca başka bi şey gördüYa insanlar bence hamilelere çocuğu olan kadınlara karşı daha acımasız eleştiri yapıyorlar bunu kendilerinde hak görüyorlar sanırım sadece vücudumuz da değil ben mesela kavuşmak için sabırsızlanıyorum. tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında ki hemşire bile doğunca görcem ben seni diyor vs ve bunu en az 5 ayrı kişiden duymuşumdur
Amin inşallah canımBu 29 hafta göbüşümü maşallah
Tüm hepiniz çok tatlısınız kızlar rabbim hepimizin sağ salim elimize almayı nasip etsin
bakıcı niye kaçmış acabaBugün kayınvalidem uğradı kahve içmeye. Kendisi çağırmıştı doktordan çıktık yorgunum dedim . Kendi geldi güzel haberlerle
Eşimin kardeşinin bebişinin bakıcısı kaçmış . Yaklaşık 1.5 aylığına bakmaya gidecekmiş uzak bir şehirdelerben gelmeden doğurma ha filan dedi. Yolun açık olsun paşam diyip yolladim kadini 10 dk sonra size bahsettiğim kötü sancı girdi bana .
Yüzde 100 kaynim kaçırtmıştır çenesi asla durmaz çünkübakıcı niye kaçmış acaba
Bende seninle aynı düşüncedeyim canım uykusuz kalacaksın diyorlar şu anda da öyle diyorum gece kalkıyorum her yanım ağrıyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sürekli bir lavabo ihtiyacı. ama o zaman uyandığımda bir bebiş olcak seveceğim bu benim mi diye hayran hayran bakacağım canımın parçası olcak yani kazayla da yapmadık kiEvet canım bence de daha bi patavatsız konuşuyor insanlar hamilelere, normalde kim der ya şişmişsin falan diye bir şey. Sanki hamile olunca nasıl moral bozarız diye yarış içine giriyorlar. Bana da şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın falan diyolar çok sinir oluyorum ya bi de bunu diyen çocuklu arkadaşım. Ben de böyle bakmıyorum ki bu olaya, evet uykusuz kalıcam ve zor olacak bunun farkındayım ama ben olumsuz yanına odaklanmak istemiyorum, bebeğim doğacak onunla tanışcam onunla vakit geçiricem ben bunları düşünüyorum, neden bana sürekli olumsuz şeyler empoze etmeye çalışıyorsunuz dimi. Ben gayet mutluyum bebiş kararımdan ve zorluklarını da bilerek hamile kaldım, evet doğurunca görcem yumuk yumuk eller tombiş tombiş bacaklar minicik burun. Onlar demek ki doğurunca başka bi şey gördü
Teşekkürler canım o senin güzelliğinSende tam erkek annesi göbeği oluşmuş, maşallah çok güzelsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?