- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.421
Insallah iyi olacaksın xnm sende yavrundaŞimdilik iyiyiz canım suyu bitiyor sürekli ona canım sıkılıyor...
Valla benimki de ekstra rahat.adam bana vitamin bile vermediBen normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorum
Kurarız şekerim canını sıkma benim 15 kg vermişliğim var.25 i de veririz inşallahNe diyim sağlığımız yerinde olsunda bı grupta doğumdan sonra zayıflama diye kurmak gerek bize
Canım su alımını artır. Bikac haftaya biraz daha belki yukarı çıkarsa rahatlayabilirsinKızlar yaa 22. Haftadayım sizler daha tecrübelisiniz diye size danışmak istedim. sol kalça kemiğimde aşırı ağrım var özellikle gün içinde fazla hareket ettiysem akşamları ağrıdan adım atamayacak hale geliyorum. Magnezyumda kullanıyorum aslında. Benim gibi olan var mı aranızda
Seni bile hizaya getirdiyse demekBen normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorum
Öyle gerçekten kibar ve insana panik yaptirtmiyor. Bugün gittiğimde odasında ultrasona almadan biraz durun dedi normal doğum hastası varmış Bi kontrol edip geldiSeni bile hizaya getirdiyse demekönder hoca candır yaa çok kibar değil mi bir huzur vermiyor mu insana
Hayırlı olsun bebeklerinizHerkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)
Valla bence de hamile göbeği candir yaaKesinlikle öyle canım burda kızlar göbüşleri paylaşınca benim gözlerim kalp kalp oluyor kalbim ısınıyor çok tatlı sevimli geliyorlar
Ben işte her hafta boşa yazlığa kaçmıyorumYaza hiç hazır değilim sevgilipozitifbiri . Bugün hem hava sıcaktı hem de şeker yüklemesi yapmıştık. Cayır cayır yandım temmuzu ve ağustosu düşünemiyorum
Ayy kuzum ben yapamadım kısmet olmadi ama insallah sana nasip olur yaa inan çok isterim...Öyle gerçekten kibar ve insana panik yaptirtmiyor. Bugün gittiğimde odasında ultrasona almadan biraz durun dedi normal doğum hastası varmış Bi kontrol edip geldidemekki normal doğum da yaptiriyor diye cikarim yaptım
Yaaa bende sana bayildim ceritooom maşallahŞişelim güzelleşelim miiiiiiharika bi slogan ben buna bayıldım.şişmek deyince de ben vallahi.Dün uzun zaman sonra tayt giydim evde pijamaya çok alışmışım .ay bi sığamadım darlandım.koca göbekli Cerito buyurun.
Ay desinlerr bosver kizz tabikide onlar icimizde oynadkca verdikleri mutluluk yeter. Biz bu grubu bozmazsak insallah bozulmaz. 2023 agustos annleri olarak diyet yapabiliriz bence motive ediuoruz birbirimizi cok guzelBizde 25+3 olduk :) Bana da ofistekiler sürekli şiştin benim karnım doğuma giderken bile bu kadar değildi bla bla daha 5-6 ayda böyleyse diye konuşup duruyorlar yoo çok güzelll göbüşüm diyorum ama inşallah kendileri şişerler
Yaaa bende sana bayildim ceritooom maşallahbende surekli pijama modundayim bitane taytim var disarda hep onu giyiyorum
Ay desinlerr bosver kizz tabikide onlar icimizde oynadkca verdikleri mutluluk yeter. Biz bu grubu bozmazsak insallah bozulmaz. 2023 agustos annleri olarak diyet yapabiliriz bence motive ediuoruz birbirimizi cok guzel
Teşekkürler. Evet geçen sefer sordum, bir arkadaşım erken doğum yaptı panikledim diye ben öyle bişey görmüyorum dedi :) ve konu kapandı.Hayırlı olsun bebeklerinizsormazsam benim doktor da söylemez, söylemiyorsa sıkıntı yoktur sıkıntı olsa mutlaka uyarırdi. Ölçüm karından veya vajinal ultrason ile yapılıyor
Canım benim çok teşekkür ederimYaaa bende sana bayildim ceritooom maşallahbende surekli pijama modundayim bitane taytim var disarda hep onu giyiyorum
Aynen ustume giydm badi kisa gelip gobek havaya kaldirinca esim bi gülüyor o halimeCanım benim çok teşekkür ederimay hamileyken giyinmek zormuş ya ,hele çok kilo alınca iyice zorlaşıyor ne giyeceğini bulmak
Hayırlı olsun bebeklerinizsormazsam benim doktor da söylemez, söylemiyorsa sıkıntı yoktur sıkıntı olsa mutlaka uyarırdi. Ölçüm karından veya vajinal ultrason ile yapılıyor
Bende duymamıştım ta ki ağrım olana kadar. 2,5 altı riskli kabul ediliyor.vajinal muayne ile en net ölçüm yapılıyor karından da yapılabiliyormuş ancak net sonuç vermiyormuşHerkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)
Oy çok tatlı annesiBu da biz teyzeleri 29 haftadan selamtam bir kız anasi göbeği bu
Hahahaha ay benim yüzüm o kadar şiş ki o bile olmuyor hahahahahAynen ustume giydm badi kisa gelip gobek havaya kaldirinca esim bi gülüyor o halimeay valla gecen bi soz gordum tam bizlik dedm. Bu yaz olan tek seyim günes gozluklerim diye
Uyuyabilsek uyuruz herhalde dimi 3 saat ya uyudum ya uyumadım geçen gece, bi de üzerine biri şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın demiyo muBende seninle aynı düşüncedeyim canım uykusuz kalacaksın diyorlar şu anda da öyle diyorum gece kalkıyorum her yanım ağrıyor sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor sürekli bir lavabo ihtiyacı. ama o zaman uyandığımda bir bebiş olcak seveceğim bu benim mi diye hayran hayran bakacağım canımın parçası olcak yani kazayla da yapmadık kibenim valla büyütürken doğru eğitimi vermekten başka bir endişem yok açıkçası ama insanların bakış açıları değişik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?