2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorum
Valla benimki de ekstra rahat.adam bana vitamin bile vermedi ama dediğin gibi istirahat dediyse öyle yapmak gerekir dinlenincez
Ne diyim sağlığımız yerinde olsunda bı grupta doğumdan sonra zayıflama diye kurmak gerek bize
Kurarız şekerim canını sıkma benim 15 kg vermişliğim var.25 i de veririz inşallah

Canım su alımını artır. Bikac haftaya biraz daha belki yukarı çıkarsa rahatlayabilirsin

Ben normalde laf dinlemeyen yaramaz hasta profiliyim. Benim doktor aşırı rahat bi adam , istirahat et dediyse demekki lazım diyerekten istirahate geçmiş bulunuyorum
Seni bile hizaya getirdiyse demek önder hoca candır yaa çok kibar değil mi bir huzur vermiyor mu insana

Hepinize maşallah çok da güzel olmuşsunuz göbek değil bi kere onlar bebeklerimiz Ben hayatımda hiç 54 kiloyu geçmemiştim 68 oldum herkes akıl verdi “Ben 30 kilo aldım sen yeme diye”Sinir oldum ama dinledim mi tabiki hayır yedim iyi ki yemişim şekerim çıktı doğuma kadar sıkı bir diyet beni bekliyor

Herkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)

Seni bile hizaya getirdiyse demek önder hoca candır yaa çok kibar değil mi bir huzur vermiyor mu insana
Öyle gerçekten kibar ve insana panik yaptirtmiyor. Bugün gittiğimde odasında ultrasona almadan biraz durun dedi normal doğum hastası varmış Bi kontrol edip geldi demekki normal doğum da yaptiriyor diye cikarim yaptım

Hayırlı olsun bebekleriniz sormazsam benim doktor da söylemez, söylemiyorsa sıkıntı yoktur sıkıntı olsa mutlaka uyarırdi. Ölçüm karından veya vajinal ultrason ile yapılıyor

Kesinlikle öyle canım burda kızlar göbüşleri paylaşınca benim gözlerim kalp kalp oluyor kalbim ısınıyor çok tatlı sevimli geliyorlar
Valla bence de hamile göbeği candir yaa bir tek arkadaşıma kizmam bana tontis naber der o da geçen sene benle aynı ay aynı gün nerdeyse doğurdu bu sene de ben tüm kıyafetlerini ben de kullandım

Yaza hiç hazır değilim sevgili pozitifbiri . Bugün hem hava sıcaktı hem de şeker yüklemesi yapmıştık. Cayır cayır yandım temmuzu ve ağustosu düşünemiyorum
Ben işte her hafta boşa yazlığa kaçmıyorum başını arkadan bağlamış ayy öyle tesettür mu olur diyen ben yazlıkta kısa kol arkadan bağlı geziyorum. Aksi şekilde dayanamıyorum napim, kinamamak lazım

Ayy kuzum ben yapamadım kısmet olmadi ama insallah sana nasip olur yaa inan çok isterim...

Yaaa bende sana bayildim ceritooom maşallah bende surekli pijama modundayim bitane taytim var disarda hep onu giyiyorum
Ay desinlerr bosver kizz tabikide onlar icimizde oynadkca verdikleri mutluluk yeter. Biz bu grubu bozmazsak insallah bozulmaz. 2023 agustos annleri olarak diyet yapabiliriz bence motive ediuoruz birbirimizi cok guzel

Yok bizim gibisi

Hayırlı olsun bebekleriniz sormazsam benim doktor da söylemez, söylemiyorsa sıkıntı yoktur sıkıntı olsa mutlaka uyarırdi. Ölçüm karından veya vajinal ultrason ile yapılıyor
Teşekkürler. Evet geçen sefer sordum, bir arkadaşım erken doğum yaptı panikledim diye ben öyle bişey görmüyorum dedi :) ve konu kapandı.

Yaaa bende sana bayildim ceritooom maşallah bende surekli pijama modundayim bitane taytim var disarda hep onu giyiyorum
Canım benim çok teşekkür ederim ay hamileyken giyinmek zormuş ya ,hele çok kilo alınca iyice zorlaşıyor ne giyeceğini bulmak

Canım benim çok teşekkür ederim ay hamileyken giyinmek zormuş ya ,hele çok kilo alınca iyice zorlaşıyor ne giyeceğini bulmak
Aynen ustume giydm badi kisa gelip gobek havaya kaldirinca esim bi gülüyor o halime ay valla gecen bi soz gordum tam bizlik dedm. Bu yaz olan tek seyim günes gozluklerim diye

[/QUOTE]

Ben geçen Aşı sonrası sancı var diye nst ye girdikten sonra hem üstten hemde alttan bakacağım dedi doktor, bende ölçümü karından yapamıyor musunuz dedim olmaz alttan bakmam lazım dedi

Bende duymamıştım ta ki ağrım olana kadar. 2,5 altı riskli kabul ediliyor.vajinal muayne ile en net ölçüm yapılıyor karından da yapılabiliyormuş ancak net sonuç vermiyormuş

Aynen ustume giydm badi kisa gelip gobek havaya kaldirinca esim bi gülüyor o halime ay valla gecen bi soz gordum tam bizlik dedm. Bu yaz olan tek seyim günes gozluklerim diye
Hahahaha ay benim yüzüm o kadar şiş ki o bile olmuyor hahahahah

Uyuyabilsek uyuruz herhalde dimi 3 saat ya uyudum ya uyumadım geçen gece, bi de üzerine biri şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın demiyo mu ben açıkçası doğurmayı dört gözle bekliyorum çünkü vücudumun beni kısıtlamasından çok yoruldum, kendimi güçsüz ve zayıf hissediyorum bağışıklık olarak. Doğurunca kendime gelcem sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…