2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnşallah canım, tabii o da var ama arkadaşım erken olmasını istiyor gibi anladım ben ondan dedim, 37 den önce maalesef erken doğum olmuş oluyor erken olsada şuanki teknolojide 26 hafta sonrası şans yüksekmiş ama yinede stres ve hastane süreci zor, tabii inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız

Göğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Evet cnm geçende bir sıkmıştım geldi korktum bir daha ellemedim. Uyarmayayim diye. Daha çok akıp kuruyor ama o da çok kasindiriyor
Aaamin canım aaamiiinn

Göğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Benım arada şeffaf sıvı geliyor damla damla iki üç günde bir ama sürekli değil

Bizimde kontrollerde bu zamana kadar hiç konusu geçmemişti burada okuyunca bende özellikle sordum, her kontrolde bakılan rutin bişey anladım kadarıyla. Sorun olmadığı sürece detayları paylaşmıyorlar diye düşünüyorum ben.
Alt karının sertleşmesi ve bazen batmalar olmasını özellikle sordum, ayakta kaldığın zamanlar bebek aşağıda toplanıyor dedi yer çekimine bağladı yani:) uzanıp dinlenince geçen hiç bir sorunu dert etmedim açıkçası

Benım arada şeffaf sıvı geliyor damla damla iki üç günde bir ama sürekli değil
Canım süt de zaten tek süt olarak gelmiyor. Birkaç delikten süt birkaç delikten su geliyor resmen
pozitifbiri pozitifcim masallah yıkamayı bitirdin sterilize etmeye başlamışsın ben geç mi kaldım ya daha yeni etiket kesmeye başladım
Kuzum ben hızlı olmak zorundayım benim meşakkatim çok. evde iki çocuk daha var. Fırsat buldukça yapıyorum diyelim

Ben hala dolap bekliyorum maalesef ( gelse rahat rahat yıkayacağım ama hala yok gelen giden hurç içindeler tekrar hurca koymak istemiyorum yıkamışken yerleştiririz

Bazılarının iç karni geniş olurmuş derler. Ne güzel bence küçük karın da güzel be kuzum, doğurduktan sonra daha iyi anlayacaksin ne demek istediğimi
Kendimde minyonum aslında iç karnım yoktur diye düşünmüştüm hep ama alakası yok sanırım ya

Herkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi ya

Canım o dolgunlugu ve baskiyi hisetmen cok normal zaten bir değil 2 tane bebiş taşıyormuşsun ultrasonda üsten bakıyordur zaten risk gorse altan ultrason ve eli ile de kontrol eder risk yoksa usten bakması yeterlidir

Herkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi ya
Gerçekten öyle bir de en yakınlarım bunu söyleyenler. En güzeli mesafe gerçekten kafam rahat son 1-2 haftadır

Ne kadar da düzenli bir liste hastane terligi olarak ne aldın? Süslü lohusa terlik takımlarından mi yoksa normal dışarı terligi gibi mi
Crocs terlik aldım yavrum, markası o değil ama tarzı öyle. İçi ortopedik, dümdüz beyaz aldım. Genel olarak süslü şeylerden haz etmiyorum açıkcası ama terlik seçerken sezeryan olup çok yürüyüşe kalkma ihtimaline karşı bel ve sırt sağlığıma destek olacak şekilde seçmeye çalıştım. Zaten normal doğum olursa da hastaneden çıkarken ne kadar süslü olabilirim ki, benim bir yerim ağrıyınca çok sinirli oluyorum zaten doğum ağrısının siniriyle hangi akrabamı ısırırım bilmiyorum gari
hemoroid yazarken bile içim sıkılıyor öyle söyliyim. hamilelik iyice tetikledi zaten. isyan etmeye dilim varmıyor ama bir an önce gelse şu Ağustos dedirtiyor bana. Aynen, bir şey alıncağı zaman bende sormuyorum artık, zaten maaş benim hesabıma geliyor gider dağılımını falan ben hesaplıyorum. Kıçımıza giren kredi kartı borcunu görünce işin ucundan tutmaya karar verir belki Hem taşıyalım, hem doğumunu yapalım, hem bakımında daha çok rol oynayalım, hem de bi de alışverişini cartunu curtunu biz düşünelim, oldu valla, öyle bende baba olurdum ah şu adamlar
Konudan bağımsız yazın ne kadar güzel valla yazmadan geçemedim
ehe ehe yaa çok teşekkür ederim en son eşim bunu söylediğinde sen bi de beni nikah masasında gör demiştim, ucuz yırttın
Canım buhar makinesi olarak hava nemlendiricisi mi yoksa su nebülizatorkerden mi aldın ? Çok güzel bir liste olmuş bu ara da bak onu unutmuşum ben :)
Canım tam olarak nası bişey bilmiyorum, ultrasonik yazıyordu alırken yanılmıyorsam. İçine su koyuyoruz, 2 tane pamuğu andıran uzun ince çubuğu var kapağıyla birleşik, kapatınca suyun içine giriyor buhar oluşturuyor. böyle renkli bişi gece lambası gibi de oluyor. Çok detay lazımsa eşime sorayım linklesin bize.
Bende geleceğini umut ediyorum. Tamamen fiyat farkından kaçınmak için erken alacağım geçenlerde mama türkiye mağazasında manuel buldum 100 küsür tlydi. Elektrikli pompalara güvenemiyorum açıkcası, o tarz bişeyi göğsüme o kadar yakın tutmak içime sinmiyor. E manuel de ne kadar farklı seçenek olabilir en uygunlarından alıp kenarı koyacağım, kullanmazsam kabul ederse hastaneye bağışlarım etmezlerse de farklı bir yol bulurum diye düşündüm. Fakat fazla süt gelme durumunda da kullanıldığı için almakta fayda var diye düşünüyorum. İncele tabii ablacım, sen tecrübelisin ekleyeceğin ya da çıkaracağın şeyler hepimize faydalı olur.
İşte bu benim üniversite de her sınav öncesi not istediğim kişi
ya hahahahah kız 2 üni okudum ben, ikisinde de asla not alan tayfadan olamadım hatta biri o kadar uzadı ki üni beni dekan olarak atayacaktı nerdeyse, o kadar uzun süre veremediğim dersler oldu kdksjdsk ama duş bile alacak olsam adım adım notunu alasım geliyo içimdeki düzen perisine dur diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…