- 28 Mayıs 2020
- 2.658
- 8.198
- 108
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.441
Tütütü maşallahhhBu da biz teyzeleri 29 haftadan selamtam bir kız anasi göbeği bu
İnşallah canım, tabii o da var ama arkadaşım erken olmasını istiyor gibi anladım ben ondan dedim, 37 den önce maalesef erken doğum olmuş oluyorBak kuzum bunu da dememek lazım. Dediğin doğru, yanlış değil fakat Şimdi erken doğuranlar strese girmesin. Bebek gelişimini tamamladiysa erken de gelebilir. 35 haftalık doğup evine giden insanlar var hiç sorunsuz. İnşallah hepimiz sorunsuzca doğurup evimize geçeriz
Benimde yok hiçGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Evet cnm geçende bir sıkmıştım geldi korktum bir daha ellemedim. Uyarmayayim diye. Daha çok akıp kuruyor amaGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
İnşallah canım, tabii o da var ama arkadaşım erken olmasını istiyor gibi anladım ben ondan dedim, 37 den önce maalesef erken doğum olmuş oluyorerken olsada şuanki teknolojide 26 hafta sonrası şans yüksekmiş ama yinede stres ve hastane süreci zor, tabii inşallah hepimiz sorunsuz atlatırız
Masallah ne güzel göbüşleriniz yaaa kıskandım benımkı neden hala küçükBu da biz teyzeleri 29 haftadan selamtam bir kız anasi göbeği bu
Benım arada şeffaf sıvı geliyor damla damla iki üç günde bir ama sürekli değilGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Bende de olmadi hic ama cok gogus ucu acisi var. Boyle yanlislikle elim degsin aciyolsr nasilGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Bazılarının iç karni geniş olurmuş derler. Ne güzel bence küçük karın da güzel be kuzum, doğurduktan sonra daha iyi anlayacaksin ne demek istediğimiMasallah ne güzel göbüşleriniz yaaa kıskandım benımkı neden hala küçük
Herkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)
Canım süt de zaten tek süt olarak gelmiyor. Birkaç delikten süt birkaç delikten su geliyor resmenBenım arada şeffaf sıvı geliyor damla damla iki üç günde bir ama sürekli değil
Kuzum ben hızlı olmak zorundayım benim meşakkatim çok. evde iki çocuk daha var. Fırsat buldukça yapıyorum diyelimpozitifbiri pozitifcim masallah yıkamayı bitirdin sterilize etmeye başlamışsın ben geç mi kaldım ya daha yeni etiket kesmeye başladım
Ben hala dolap bekliyorum maalesefCanım süt de zaten tek süt olarak gelmiyor. Birkaç delikten süt birkaç delikten su geliyor resmen
Kuzum ben hızlı olmak zorundayım benim meşakkatim çok. evde iki çocuk daha var. Fırsat buldukça yapıyorum diyelim
Kendimde minyonum aslında iç karnım yoktur diye düşünmüştüm hep ama alakası yok sanırım yaBazılarının iç karni geniş olurmuş derler. Ne güzel bence küçük karın da güzel be kuzum, doğurduktan sonra daha iyi anlayacaksin ne demek istediğimi
Herkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi yaYa insanlar bence hamilelere çocuğu olan kadınlara karşı daha acımasız eleştiri yapıyorlar bunu kendilerinde hak görüyorlar sanırım sadece vücudumuz da değil ben mesela kavuşmak için sabırsızlanıyorum. tetanoz olmaya gittiğimde sağlık ocağında ki hemşire bile doğunca görcem ben seni diyor vs ve bunu en az 5 ayrı kişiden duymuşumdur
Canım o dolgunlugu ve baskiyi hisetmen cok normal zaten bir değil 2 tane bebiş taşıyormuşsun ultrasonda üsten bakıyordur zaten risk gorse altan ultrason ve eli ile de kontrol eder risk yoksa usten bakması yeterlidirHerkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)
Gerçekten öyle bir de en yakınlarım bunu söyleyenler. En güzeli mesafe gerçekten kafam rahat son 1-2 haftadırHerkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi ya
Kolostrom o canım evet sıkınca geliyor damla damla ama sıkmamamız daha iyi dogumu tetikliyormuşGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Crocs terlik aldım yavrum, markası o değil ama tarzı öyle. İçi ortopedik, dümdüz beyaz aldım. Genel olarak süslü şeylerden haz etmiyorum açıkcası ama terlik seçerken sezeryan olup çok yürüyüşe kalkma ihtimaline karşı bel ve sırt sağlığıma destek olacak şekilde seçmeye çalıştım. Zaten normal doğum olursa da hastaneden çıkarken ne kadar süslü olabilirim ki, benim bir yerim ağrıyınca çok sinirli oluyorum zaten doğum ağrısının siniriyle hangi akrabamı ısırırım bilmiyorum gariNe kadar da düzenli bir listehastane terligi olarak ne aldın? Süslü lohusa terlik takımlarından mi yoksa normal dışarı terligi gibi mi
hemoroid yazarken bile içim sıkılıyor öyle söyliyim. hamilelik iyice tetikledi zaten. isyan etmeye dilim varmıyor ama bir an önce gelse şu Ağustos dedirtiyor bana. Aynen, bir şey alıncağı zaman bende sormuyorum artık, zaten maaş benim hesabıma geliyor gider dağılımını falan ben hesaplıyorum. Kıçımıza giren kredi kartı borcunu görünce işin ucundan tutmaya karar verir belkiay kıyamam ya hemoroid de zor oluyordur gerçekten arkadaşımAllah kolaylık versin bi çözümü de yok ki baksana eşin ne güzel güldürmüş şakaya vurmuş benimki söylediğim herşeyi çok ciddiye alıp sanki ona hakaret etmişim gibi savunma moduyla cevaplıyor.bende darlanıyorum yani.Ama artık takmicam.Bişey alma konusunda da bende artık hiçbişey sormicam kredi kartına geçirip herşeyi alıcam.Madem ilgilenmiyorlar ödesinler o zaman sinir ediyorlar adamı.Hepsini bi odaya toplayıp ıslatıp dövmek lazım. Ayrıca çok haklısın hamburger değil bu,ben bu çocuğu tek başıma da yapmadım.Adamın cinini tepesine çıkarmasınlar
ehe ehe yaa çok teşekkür ederimKonudan bağımsız yazın ne kadar güzelvalla yazmadan geçemedim
Canım tam olarak nası bişey bilmiyorum, ultrasonik yazıyordu alırken yanılmıyorsam. İçine su koyuyoruz, 2 tane pamuğu andıran uzun ince çubuğu var kapağıyla birleşik, kapatınca suyun içine giriyor buhar oluşturuyor. böyle renkli bişi gece lambası gibi de oluyor.Canım buhar makinesi olarak hava nemlendiricisi mi yoksa su nebülizatorkerden mi aldın ? Çok güzel bir liste olmuş bu ara da bak onu unutmuşum ben :)
Bende geleceğini umut ediyorum. Tamamen fiyat farkından kaçınmak için erken alacağım geçenlerde mama türkiye mağazasında manuel buldum 100 küsür tlydi. Elektrikli pompalara güvenemiyorum açıkcası, o tarz bişeyi göğsüme o kadar yakın tutmak içime sinmiyor. E manuel de ne kadar farklı seçenek olabilir en uygunlarından alıp kenarı koyacağım, kullanmazsam kabul ederse hastaneye bağışlarım etmezlerse de farklı bir yol bulurum diye düşündüm. Fakat fazla süt gelme durumunda da kullanıldığı için almakta fayda var diye düşünüyorum.Valla ben aldım ama sütümün geleceğini düşünüyorum tedbir amaçlı aldım. Belki erken doğum vs olur. Aramayayim diye. El pompası ve biberon aldım... İnşallah kullanmam diye düşünüyorumlisteni bilahare inceleyecek fıstığım
ya hahahahah kız 2 üni okudum ben, ikisinde de asla not alan tayfadan olamadım hatta biri o kadar uzadı ki üni beni dekan olarak atayacaktı nerdeyse, o kadar uzun süre veremediğim dersler oldu kdksjdsk ama duş bile alacak olsam adım adım notunu alasım geliyo içimdeki düzen perisine dur diyemiyorumİşte bu benim üniversite de her sınav öncesi not istediğim kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?