- 29 Kasım 2022
- 240
- 414
- 33
- 26
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.461
Oyle yok oluyor damla damla benden geliyo diye suohelendim Bi ara turnusolla baktım onda da sıkıntı cıkmadı. Bebek verilen 500ml suyu 1 hafta icinde bitiriyor neden olduğunu da asla bulamıyorlar. Su verdiklerinde bobreklerine baktılar iyi diyolar her defasında. Bi skntısi Vr ama nedir anlaşılacak gbi değil.Peki bu sular nereye gidiyor canım bir açıklama var mı? Yani iç çamaşırın ıslanıyor mu yoksa su öyle yok mu oluyor
Islık çalmak geldi içimden çok şıksınız
Ben de burdaki arkadaslarda duyup doktoruma sordum, rutinmis aslinda onun olculmesi yani olculuyomus ama bana bi sey dememisti cunku sorun yokmus. Ayni sekilde suyun iyi ya da kotu de dememisti ben sordum o da yolundaymis. Sanirim riskli durumlarda soyluyolar bunlariHerkese merhaba,
29. Hafta tek yumurta ikizleri bekliyorum.
Doktorum İbrahim Bildirici. Oldukça tanınan iyi bir perinatolog. Henüz hiç bir kontrolde burada hep okuduğum rahim uzunluğu/ kalınlığı hakkında konuşmadı. Böyle bir ölçüm yaptıysa da paylaşmadı. Çok sakin bir doktor ve çok seviyorum. Ama bir yandan kafamı kurcalıyor, örneğin ben çoğunlukla ayaktayım hatta her gün yürüyüş yapıyorum. Son zamanlarda alt tarafta çok baskı ve dolgunluk hissediyorum. Bu ölçümü nasıl yapıyorlar ve hangi aralıkta riskli? Benim gibi hiç doktorundan bununla ilgili bir yorum duymayan var mı :)
Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olmasıCrocs terlik aldım yavrum, markası o değil ama tarzı öyle. İçi ortopedik, dümdüz beyaz aldım. Genel olarak süslü şeylerden haz etmiyorum açıkcası ama terlik seçerken sezeryan olup çok yürüyüşe kalkma ihtimaline karşı bel ve sırt sağlığıma destek olacak şekilde seçmeye çalıştım. Zaten normal doğum olursa da hastaneden çıkarken ne kadar süslü olabilirim ki, benim bir yerim ağrıyınca çok sinirli oluyorum zaten doğum ağrısının siniriyle hangi akrabamı ısırırım bilmiyorum gari
hemoroid yazarken bile içim sıkılıyor öyle söyliyim. hamilelik iyice tetikledi zaten. isyan etmeye dilim varmıyor ama bir an önce gelse şu Ağustos dedirtiyor bana. Aynen, bir şey alıncağı zaman bende sormuyorum artık, zaten maaş benim hesabıma geliyor gider dağılımını falan ben hesaplıyorum. Kıçımıza giren kredi kartı borcunu görünce işin ucundan tutmaya karar verir belkiHem taşıyalım, hem doğumunu yapalım, hem bakımında daha çok rol oynayalım, hem de bi de alışverişini cartunu curtunu biz düşünelim, oldu valla, öyle bende baba olurdum ah şu adamlar
ehe ehe yaa çok teşekkür ederimen son eşim bunu söylediğinde sen bi de beni nikah masasında gör demiştim, ucuz yırttın
Canım tam olarak nası bişey bilmiyorum, ultrasonik yazıyordu alırken yanılmıyorsam. İçine su koyuyoruz, 2 tane pamuğu andıran uzun ince çubuğu var kapağıyla birleşik, kapatınca suyun içine giriyor buhar oluşturuyor. böyle renkli bişi gece lambası gibi de oluyor.Çok detay lazımsa eşime sorayım linklesin bize.
Bende geleceğini umut ediyorum. Tamamen fiyat farkından kaçınmak için erken alacağım geçenlerde mama türkiye mağazasında manuel buldum 100 küsür tlydi. Elektrikli pompalara güvenemiyorum açıkcası, o tarz bişeyi göğsüme o kadar yakın tutmak içime sinmiyor. E manuel de ne kadar farklı seçenek olabilir en uygunlarından alıp kenarı koyacağım, kullanmazsam kabul ederse hastaneye bağışlarım etmezlerse de farklı bir yol bulurum diye düşündüm. Fakat fazla süt gelme durumunda da kullanıldığı için almakta fayda var diye düşünüyorum.İncele tabii ablacım, sen tecrübelisin ekleyeceğin ya da çıkaracağın şeyler hepimize faydalı olur.
ya hahahahah kız 2 üni okudum ben, ikisinde de asla not alan tayfadan olamadım hatta biri o kadar uzadı ki üni beni dekan olarak atayacaktı nerdeyse, o kadar uzun süre veremediğim dersler oldu kdksjdsk ama duş bile alacak olsam adım adım notunu alasım geliyo içimdeki düzen perisine dur diyemiyorum
Canım çok geçmiş olsun çok şükür bir sıkıntı çıkmamışKızlar yeni girebildim doktora gittim ntsye bağladı direk herhangi bir sancı çıkmadı açılmada yok. İlişkiyi yasakladı doğuma kadar. Normalde 28+5 iz hep haftasıyla uyumluydu ama 1 hafta geriye düşmüş 1160 gr olmuşuz. Umarım 1 hafta geriden gelmesi sorun olmaz. Gerçi doktor problem değil dedi ama anne yüreği işte
Yok yaa kim dikkat edecek orda rengine. Benim de pembe vardı ama çok eskidi, o yüzden muadili aldım direkt beyaz. Lohusa takımım lacivert, yedek günlük takımım kırmızı ikisinin de altına gider dedim ondan beyaz. Eğer pijama rengine de uyum sağlıyosa hiç alma boşver ne gerek var. İçimizden çocuk çıkarıyoruz terliğin rengine bakan olursa ilk annelik adımını at ve terlik fırlat bacım.Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olması
Ahahaha çok doğru söyledinYok yaa kim dikkat edecek orda rengine. Benim de pembe vardı ama çok eskidi, o yüzden muadili aldım direkt beyaz. Lohusa takımım lacivert, yedek günlük takımım kırmızı ikisinin de altına gider dedim ondan beyaz. Eğer pijama rengine de uyum sağlıyosa hiç alma boşver ne gerek var. İçimizden çocuk çıkarıyoruz terliğin rengine bakan olursa ilk annelik adımını at ve terlik fırlat bacım.
Hepsine de gayet olur valla. Çok takılırsan en uyum sağlayanla çıkarsın hastaneden olur biter zaten masrafımız çok hiç sıkma bütçeni bence kuzumAhahaha çok doğru söyledinbeyaz benımde gecelik diğeri mavi diğeri de lacivert
Gecen gün gratisten 30tlye aldim 800grlik,bugun reklami gördüm 27tlye düşmüşVar ama 44 tlye hiç bir yerde yok canım 1kg sabunu 44tlye bulabilen varsa bir markette hemen söylesin valla kanlı canlı görerek alayım
Çok sagol canım,ben hep bakiyordum 170tl falan yazıyorduben bunu aldım canım
Ega Toptan Bavul Içi Düzenleyici Valiz Organizer 6 Lı Set - Çizgili
Bende dün değiştirdim vallaArkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Korkma canım çoğumuz seninle temmuzdeyizOooo bende değiştircem ya o zaman29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan
Bende oyle,hem kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki erkek dr daha nazik,daha anlayışlı oluyorBen kadın doktorlarda geriliyorum desemErkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
YaaaÇok kötü bir ağrı girdi kasıklarımda
Benimkinden gelmiyor,sıkmaya cesaret edemedim, ama göğüs damarlarinda bi ağrı,sızı var,acaba sütle ilgili mıGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
28 . Haftada tetanoz ilk dozu vurulsak geç olur mu. 4 sene önce ilk hamileliğimde vurulmuştmGünaydiiiinn kizlarrr canlariiim tatli hamiş arkadaslarim benimbugun nedense baya sevgi dolu uyandim
Sabah kendiligimden mi uyandim tabikide hayirr kiz icerde pozisyon degistirdi dönüsünü hissediyorum resmen direkt noluyor diye uyandimbu gece fena sizmisim ama tetanoz asisi iyi uyku yapti
Uykudan tat alamıyoruz kiGünaydiiiinn kizlarrr canlariiim tatli hamiş arkadaslarim benimbugun nedense baya sevgi dolu uyandim
Sabah kendiligimden mi uyandim tabikide hayirr kiz icerde pozisyon degistirdi dönüsünü hissediyorum resmen direkt noluyor diye uyandimbu gece fena sizmisim ama tetanoz asisi iyi uyku yapti
35 bin ne ya çookkk fazla çokkkben de özelde takipliyim. özel sağlık sigortam var doğum için 20bin teminatı. ilk kontrollere giderken doğum ücreti 15bindi geçen hafta tekrar sordum doğum 35bin olmuş sürekli zam geliyor
Ben toparlanmaya çalışıyorum canim bebkleerim kuvezdeleerHay allah. Umarım bir sorun yoktur. Siz ve bebekler iyisinizdir
32. Haftada canım 31. haftanın sonunda alabilirsin yaniKızlar rapor 31+0 da mı alınıyor yoksa 32+0 da mı?
630 gramdiMerhaba güzel anneler. 24 haftalıkken bebekleriniz kaç kiloydu hatırlayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?