2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kizlarrr 27.haftadan selam 2 haftadır falan şiddetli öksürüyorum öksürmekten yan bel boşluklarım ağrıyor biraz da böbrek büyümesinden korktum bugün doktor randevum vardı doktor biraz büyüme var dedi böbrek büyümesi yaşayan var mı?

Peki bu sular nereye gidiyor canım bir açıklama var mı? Yani iç çamaşırın ıslanıyor mu yoksa su öyle yok mu oluyor
Oyle yok oluyor damla damla benden geliyo diye suohelendim Bi ara turnusolla baktım onda da sıkıntı cıkmadı. Bebek verilen 500ml suyu 1 hafta icinde bitiriyor neden olduğunu da asla bulamıyorlar. Su verdiklerinde bobreklerine baktılar iyi diyolar her defasında. Bi skntısi Vr ama nedir anlaşılacak gbi değil.

Kızlar yeni girebildim doktora gittim ntsye bağladı direk herhangi bir sancı çıkmadı açılmada yok. İlişkiyi yasakladı doğuma kadar. Normalde 28+5 iz hep haftasıyla uyumluydu ama 1 hafta geriye düşmüş 1160 gr olmuşuz. Umarım 1 hafta geriden gelmesi sorun olmaz. Gerçi doktor problem değil dedi ama anne yüreği işte

Ben de burdaki arkadaslarda duyup doktoruma sordum, rutinmis aslinda onun olculmesi yani olculuyomus ama bana bi sey dememisti cunku sorun yokmus. Ayni sekilde suyun iyi ya da kotu de dememisti ben sordum o da yolundaymis. Sanirim riskli durumlarda soyluyolar bunlari Allah hayirlisiyla saglikla kucaginiza almayi nasip etsin bebislerinizii

Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olması

Canım çok geçmiş olsun çok şükür bir sıkıntı çıkmamış Toparlar bebişin de merak etme

Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olması
Yok yaa kim dikkat edecek orda rengine. Benim de pembe vardı ama çok eskidi, o yüzden muadili aldım direkt beyaz. Lohusa takımım lacivert, yedek günlük takımım kırmızı ikisinin de altına gider dedim ondan beyaz. Eğer pijama rengine de uyum sağlıyosa hiç alma boşver ne gerek var. İçimizden çocuk çıkarıyoruz terliğin rengine bakan olursa ilk annelik adımını at ve terlik fırlat bacım.

Ahahaha çok doğru söyledin beyaz benımde gecelik diğeri mavi diğeri de lacivert

Masallah bizim grupa kızlar Sabahtan aksama kadar giremedim 19 sayfa toplandı,kitap gibi oku anam oku ancak bitirebildim

Var ama 44 tlye hiç bir yerde yok canım 1kg sabunu 44tlye bulabilen varsa bir markette hemen söylesin valla kanlı canlı görerek alayım
Gecen gün gratisten 30tlye aldim 800grlik,bugun reklami gördüm 27tlye düşmüş bakabilirsin
Çok sagol canım,ben hep bakiyordum 170tl falan yazıyordu
Meliss85 Hahaha esine cok güldüm yastigi belki sen sanmistir kizzz özlemistir adam seni
olabilir ona bisey demem7,5 aydır kanki olarak takiliyoruz,ee simdi bide yastik aramiza girdi...
Arkedeş o zaman ben de değiştiriyorum günlüğümü çünkü benim de hep cumaları haftam dolmuş gösteriyor doktorda. Ama takvim geriden geliyor :)
Bende dün değiştirdim valla ayni bizde dr gore her cuma hafta dolmuş oluyor,sata gore her pazartesi
Oooo bende değiştircem ya o zaman 29+3 çıktık biz de ama doğum temmuza kayıyor o zaman beni atmayın da gruptan
Korkma canım çoğumuz seninle temmuzdeyiz
Ben kadın doktorlarda geriliyorum desem Erkekler daha naif geliyor kadın doğumda özellikle... Çok ilginç di mi...Kadın kadından anlar ama bu alanda böyle olmuyor gibi
Bende oyle,hem kendi tecrübelerime dayanarak diyebilirim ki erkek dr daha nazik,daha anlayışlı oluyorhic kadin kadinda anlar düşünmüyorum,dis gebelikte universite arastirma hastanesinde kadin alt muayene ederken oyle bir bastırıyordu sanki resmen ağrı çektirmek icin yapiyorduben ozelikle doktorum erkek olsun istedim
Çok kötü bir ağrı girdi kasıklarımda
Yaaa cok geçmiş olsun canım,insallah yalancı sancidir,benimde dün akşam yemeye otururken birden sol kasigima bicak saplar gibi bir agri girdi,bir kac dk sonra geçti,şükür ki tekrarlamadi
Göğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
Benimkinden gelmiyor,sıkmaya cesaret edemedim, ama göğüs damarlarinda bi ağrı,sızı var,acaba sütle ilgili mı

28 . Haftada tetanoz ilk dozu vurulsak geç olur mu. 4 sene önce ilk hamileliğimde vurulmuştm

Uykudan tat alamıyoruz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…