- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.481
15 gune bir kusarım bende ama prilam kullanmıcam artik birsuru ilac midem almıyorGünaydın kızlar dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım. Benım gibi olan var mı? Her gün her gece olmuyor ama yine de prilama dönsem mi diye düşünmüyor değilim
Yani bizde öyle olabiliriz çok yorulabiliriz ama şimdiden bunu bize yüklemeleri korkutmaya çalışmaları çok iticiHerkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi ya
Benim göğüslerim süt kokmaya başladı sanki yada psikolojik öyle sanıyorum ucunda kuruyor ara sıraGöğüslerinizden süt geliyo mu kızlar öyle bi şeyler okumuştum sanki önceki sayfalarda. 25. Haftaya girdim bende öyle bi şey yok henüz
30a kdr en gec ikinci dozu vurulmasi lazm diye biliyorum.Bence tek doz olabilirsnz sadece. iki doz arasinda 4 hafta zaman olmaliymis cunku. Saglik ocagi daha saglikli bilgi verir tabi. Daha önceki haftalarnzda neden olmadnz aşı mı yoktu saglik ocagnda? Tedark skntisi cok olduda28 . Haftada tetanoz ilk dozu vurulsak geç olur mu. 4 sene önce ilk hamileliğimde vurulmuştm
hareketimiz de kısıtlandı iyice zaten iş te masadan kalkarken yaşlılar gibi inleyerek kalkıyorum of anam diye diyeUyuyabilsek uyuruz herhalde dimi 3 saat ya uyudum ya uyumadım geçen gece, bi de üzerine biri şimdi uyu sonra uyuyamıcaksın demiyo muben açıkçası doğurmayı dört gözle bekliyorum çünkü vücudumun beni kısıtlamasından çok yoruldum, kendimi güçsüz ve zayıf hissediyorum bağışıklık olarak. Doğurunca kendime gelcem sanki
Canım benim bulantılarım hala devam ediyor ama istifra yok prilamı belki psikolojik hayatımdan çıkaramıyorum. Mesela bu hafta ağzıma tatlı süremiyorum ki dondurma bağımlısıyım onu bile almışlar yiyemedim çay içemiyorum bi ara ne güzel geçmişti tiksintim tekrarladı. Olsun biraz işime geldi bu hafta 400 gr almışımGünaydın kızlar dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım. Benım gibi olan var mı? Her gün her gece olmuyor ama yine de prilama dönsem mi diye düşünmüyor değilim
Teşekkürler32. Haftada canım 31. haftanın sonunda alabilirsin yani
Aşkım senin baktığın elektrikli pompaların elektrikli kısmı memeye yakın olabilir ama lansinoh a bir bakmanı öneririm. Arada mesafe oluyor sen sağarken. Sadece pompa senden vakumla çekiyor. Manuel alan arkadaşlarım oldu kurumda. Rezil oldular. Elektrikli mutlaka bir tane herkesin olmalı...Elektrikli pompalara güvenemiyorum açıkcası, o tarz bişeyi göğsüme o kadar yakın tutmak içime sinmiyor. E manuel de ne kadar farklı seçenek olabilir en uygunlarından alıp kenarı koyacağım, kullanmazsam kabul ederse hastaneye bağışlarım etmezlerse de farklı bir yol bulurum diye düşündüm. Fakat fazla süt gelme durumunda da kullanıldığı için almakta fayda var diye düşünüyorum.İncele tabii ablacım, sen tecrübelisin ekleyeceğin ya da çıkaracağın şeyler hepimize faydalı olur.
Kız bende kırmızı var işyerinde ayaklarım şişince giyiyorum rengin hiçbi önemi yok. Giyin gitsin rahatınız onemli...Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olması
Ben de diyorum kendi kendime ,havalar da ısındı ya inek gibi kokmaya başladımBenim göğüslerim süt kokmaya başladı sanki yada psikolojik öyle sanıyorum ucunda kuruyor ara sıra
hareketimiz de kısıtlandı iyice zaten iş te masadan kalkarken yaşlılar gibi inleyerek kalkıyorum of anam diye diyegeçen gün evliliğimizin birinci yıl dönümü eşim küçük kağıtlara notlar yazıp yapıştırmış çoğunluk yerde emekleye emekleye okudum valla işkence gibiydi hiç bir romantikliği kalm
Yaaa CerimmmmGünaydın kızlar.Yine hiç uyuyamadım gece.Tüm gece ağladım ve kendimi harap ettim.Eşimle olan sorunları çözemiyorum kafamın içinde.O da çözmeye yanaşmıyor.2 haziranda askere gidecek 1 ay yok ,onun için iyi olacak sanırım yoksa böyle giderse biz birbirimizi boşayacağız galibagece ağladığımı duyduğu halde hiç bişey söylemedi ve uyudu.Kendimi artık ev arkadaşı gibi bile hissetmiyorum bırakın evli olmayı.Aman buraya da sürekli böyle yazıyorum sonra can sıktığım için konudan bağımsız yer kapladığım için pişman oluyorum.sadece kiminle paylaşacağımı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun umarım herkes için güzel bir gün olur
Oyle yok oluyor damla damla benden geliyo diye suohelendim Bi ara turnusolla baktım onda da sıkıntı cıkmadı. Bebek verilen 500ml suyu 1 hafta icinde bitiriyor neden olduğunu da asla bulamıyorlar. Su verdiklerinde bobreklerine baktılar iyi diyolar her defasında. Bi skntısi Vr ama nedir anlaşılacak gbi değil.
Günaydın kızlar.Yine hiç uyuyamadım gece.Tüm gece ağladım ve kendimi harap ettim.Eşimle olan sorunları çözemiyorum kafamın içinde.O da çözmeye yanaşmıyor.2 haziranda askere gidecek 1 ay yok ,onun için iyi olacak sanırım yoksa böyle giderse biz birbirimizi boşayacağız galibagece ağladığımı duyduğu halde hiç bişey söylemedi ve uyudu.Kendimi artık ev arkadaşı gibi bile hissetmiyorum bırakın evli olmayı.Aman buraya da sürekli böyle yazıyorum sonra can sıktığım için konudan bağımsız yer kapladığım için pişman oluyorum.sadece kiminle paylaşacağımı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun umarım herkes için güzel bir gün olur
Kuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim yaKelebegimx caniiim agrilarin hafifledi mi biraz? Nasil oldun? Bebeklerin kilosu vs nasil bilgi verildi mi ?
Kuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim ya
Benim acab bebekle mi ilgili onu da bilmiyorumCanım benim bulantılarım hala devam ediyor ama istifra yok prilamı belki psikolojik hayatımdan çıkaramıyorum. Mesela bu hafta ağzıma tatlı süremiyorum ki dondurma bağımlısıyım onu bile almışlar yiyemedim çay içemiyorum bi ara ne güzel geçmişti tiksintim tekrarladı. Olsun biraz işime geldi bu hafta 400 gr almışım
Küvezde kiloları düşüyor ama küvezden çıkınca çok hızlı kilo alıyorlarmış kelebeğim sen hiç korkmaKuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?