2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Herkes boş yapmaya bayılıyor. Bunlar güzel günlerin bir doğsun görücem seni diyorlar. Kendileri öyle yaşadı diye bizim de onlar gibi olacağımızı düşünüyorlar bir salın bizi ya
Yani bizde öyle olabiliriz çok yorulabiliriz ama şimdiden bunu bize yüklemeleri korkutmaya çalışmaları çok itici

28 . Haftada tetanoz ilk dozu vurulsak geç olur mu. 4 sene önce ilk hamileliğimde vurulmuştm
30a kdr en gec ikinci dozu vurulmasi lazm diye biliyorum.Bence tek doz olabilirsnz sadece. iki doz arasinda 4 hafta zaman olmaliymis cunku. Saglik ocagi daha saglikli bilgi verir tabi. Daha önceki haftalarnzda neden olmadnz aşı mı yoktu saglik ocagnda? Tedark skntisi cok olduda

Günaydın kizlarrrr dün baya yoruldum. Yemekti temizlikti bide süt geldi yogurtla ugrastm. Sonra yogurdum sulu olmasin miiii gece onu kurtarmakla ugrastim. Sicak suya koydum beklettm 1 saat sonra buzdolabina kaldirdm. Şükür taş gibi olmuşlar gece yatarken regl olcakmisim gibi bel karin agrim vardi biraz korktm tabii. Ama dinlenince gecer umuduyla uyudum şükür geçmiş

hareketimiz de kısıtlandı iyice zaten iş te masadan kalkarken yaşlılar gibi inleyerek kalkıyorum of anam diye diye geçen gün evliliğimizin birinci yıl dönümü eşim küçük kağıtlara notlar yazıp yapıştırmış çoğunluk yerde emekleye emekleye okudum valla işkence gibiydi hiç bir romantikliği kalmadı

Günaydın kızlar dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım. Benım gibi olan var mı? Her gün her gece olmuyor ama yine de prilama dönsem mi diye düşünmüyor değilim
Canım benim bulantılarım hala devam ediyor ama istifra yok prilamı belki psikolojik hayatımdan çıkaramıyorum. Mesela bu hafta ağzıma tatlı süremiyorum ki dondurma bağımlısıyım onu bile almışlar yiyemedim çay içemiyorum bi ara ne güzel geçmişti tiksintim tekrarladı. Olsun biraz işime geldi bu hafta 400 gr almışım

Günaydın kızlar.Yine hiç uyuyamadım gece.Tüm gece ağladım ve kendimi harap ettim.Eşimle olan sorunları çözemiyorum kafamın içinde.O da çözmeye yanaşmıyor.2 haziranda askere gidecek 1 ay yok ,onun için iyi olacak sanırım yoksa böyle giderse biz birbirimizi boşayacağız galiba gece ağladığımı duyduğu halde hiç bişey söylemedi ve uyudu.Kendimi artık ev arkadaşı gibi bile hissetmiyorum bırakın evli olmayı.Aman buraya da sürekli böyle yazıyorum sonra can sıktığım için konudan bağımsız yer kapladığım için pişman oluyorum.sadece kiminle paylaşacağımı bilemiyorum hakkımızda hayırlısı olsun umarım herkes için güzel bir gün olur

Aşkım senin baktığın elektrikli pompaların elektrikli kısmı memeye yakın olabilir ama lansinoh a bir bakmanı öneririm. Arada mesafe oluyor sen sağarken. Sadece pompa senden vakumla çekiyor. Manuel alan arkadaşlarım oldu kurumda. Rezil oldular. Elektrikli mutlaka bir tane herkesin olmalı...

Benımde crocslar pembe ya tekrar almak istemiyorum çünkü pahalı belki uygun fiyatlı bir şey bakarım belki onları giyerim ama komik mi olur pembe olması
Kız bende kırmızı var işyerinde ayaklarım şişince giyiyorum rengin hiçbi önemi yok. Giyin gitsin rahatınız onemli...

Benim göğüslerim süt kokmaya başladı sanki yada psikolojik öyle sanıyorum ucunda kuruyor ara sıra
Ben de diyorum kendi kendime ,havalar da ısındı ya inek gibi kokmaya başladım

Romantizmi baltalayanlarda bugün

Yaaa Cerimmmm Kuzum kendini yalnız hissediyorsun biliyorum ama, şu an gerçekten herşey olaganüstü hal gbi düşün o kadar karmaşık ve değişken ki... Ama biliyorsun geçecek, güzel günler gelecek, Mahirtoş parkta oynayacak siz yine beraber oturup çay kahve sohbet edeceksiniz, ne zor günlerdi şükür bugünümüze diyeceksiniz. Bana inan gerek hamilelik esnasında gerek sonrasında karı koca arasında gerginlikler olabiliyor. Çoook normal. Çocuktan önce ne vardı ki kaygı edilecek ?? Asıl hayat şimdi başlıyor. Sakin kalmaya çalış bebiktom, senin gözyaşına kıyamam

Bebeğin gelişimi iyi ise ve doktorlar bu kadar uğraşıyor ise umut var diye düşünüyorum Canım bir test sonucunu bekliyorum diyordum, ona göre süreç şekillenecek sanki daha çıkmadı mı? Birde bu süreçte sana su verip eve mi yolluyorlar hastanede misin hep?

Canım siz gebelikte bunu yaşadınız ben sana normal zamandan eşimle ilgili bir örnek vereyim, benim eşim Karadenizli duygularını belli etme noktasında özellikle ilk zamanlar çok sıkıntılar yaşamıştık ki hala geçti mi dersen yok geçmedi ama birbirimizi anlamaya başladık zamanla örnek olsun diye yazıyorum ben teması seven biriyim, eşim de öyle hep el ele kucak kucağa durmaktan adama kurdeşenler basar
böyle olunca da bana özellikle sadece yatak odasında mı birbirimize ilgi göstereceğiz triplerine girmeye başlıyordum ki ona göre ortada bir olay yok ama ben tripli bir eş oluyorum ki erkekler böyle durumlardan da hiç hoşlanmaz bu konuyu konuşunca da ilk yıllarda ilerleyemiyorduk
Ona göre o bana adımlar atıyor, bana göre ben sürekli birşeyler yapmaya çabalıyorum sonra baktık ki hele bir yaş grubu üzeri isen daha sert çizgilerin oluyor o çizgiler de kolay eğrimiyor

Demem o ki o da kendince çabalıyordur, erkek milleti belki bizim bu gebelik hormonları ile duygu geçişleri sırasında seni kendi halinle başbaşa bırakarak birşeyler yapmaya çalıştığını sanıyordur ama biz bayanlar öyle değiliz (kıyas kabul etmez ama bizde gebelik neyse erkekler de askerlık için öyledir, benim kardeşim bedelli 1 ay yaptı çocuk giderkende gelirken de sanki Kurtuluş Savaşı yaşadı görmen lazım kendine gelemedi belki o da senin onu bu konuda anlamadığını düşünüyordur)

Daha fazla uzatmayayım, senin evde farklı bir sese ihtiyacın var annen olur kız kardeşin varsa o olur biri yanına gelsin, zaten riskli süreçler geçirdin şuan senin tüm duygularını bebekte hissediyor ve strese giriyor bu evrede kendine de bebeğine de yapma bunu lütfen zamanla herşey oturacak yerine önce şu bebeğimizi bir elimize alalım, eşinde askere gitsin gelsin bak zamanla evinizin havası çok değişecek (yazmayı da sevmem, bunu yğzyüze konuşmak vardı böyle tam anlatılmıyor)

Kuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim ya

Sezeryan ağrısını da bilen biler valla, rabbim yardımcın olsun bizim ağrılar bir şekilde geçiyor biz bir şekilde dayanıyoruz da inşallah bebişler hemen toparlamaya başlarlar

Benim acab bebekle mi ilgili onu da bilmiyorum

Kuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim ya
Küvezde kiloları düşüyor ama küvezden çıkınca çok hızlı kilo alıyorlarmış kelebeğim sen hiç korkma kendimde prematüre bebesiyim oradan biliyorum annem diyor ayda 2 kilo alıyordun küvezden çıktığında, paşalar bir çıksın bak nasıl toparlıcaklar annelerinin de ağrıları geçmiş olacak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…