- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.521
Haklısın bizim gibi konuşma becerileri olmadığı için herşeyi yutup hödük gibi oturuyorlar.Ama keşke en azından bebeği karnımdayken biraz hassas davransa da üzmese bizi.Ne güzel bak bir bakışla birbirinizi tanıyacak kadar sağlamlaşmışsınız.Valla ben 10 yıldır tanıyorum eşimi 3 yıldır da evliyiz ama hala o seviyeye gelemedik
Yok canım aksine çok iyi çıktı kızımda da haftada bir çagrıyordu bunda da öyle. Sigorta karşılıyor cebimden çıkan birşey yok allahtanDoktoru belli değil mi kuzum senin? Şikayet et malı naptıysa...
Canım maşallah minnoşa :) Haftada bir nst neden peki risklli bir durum mu var ya da nst ücretli mi ??
Yaa teşekkür ederim kuzum32. Haftadan sonrası için rapor yazılmıyor canım zaten yasal olarak izin hakkın olduğu için izne çık diyorlar.. bende 29. Haftadaym 32. Haftaya kadar alabiliyorum raporu.. bu arada bende hemşireyim kamuda
Ettim canım isminin kaşeli olduğu kağıt elimdeydi, 10 yıllık memurum kimseye böyle bir üslupla yaklaşmadım. Dünkü asistanın yaptığı... düşündükçe hem üzgün hem sinirliyimDoktoru belli değil mi kuzum senin? Şikayet et malı naptıysa...
Canım maşallah minnoşa :) Haftada bir nst neden peki risklli bir durum mu var ya da nst ücretli mi ??
İlk hastasıyım bir de, benden önce onu yoran, zorlayan da yok, bence vicdan da yok bu gibilerdeçok geçmiş olsun gerçekten Allah iyi insanlarla karşılaştırsın şu dönemde böyle muamele nasıl yapabiliyorlar nasıl vicdan anlamıyorum
Kuzum ben balık yediğimde kusuyorum hamileliğimden beri. Ne yersem yiyim, yedikten max 6 7 saat sonra uykumdan bile uyandırıyor kusturuyor. Eğer 1 defa olduysa öyle bir ihtimali de değerlendirebilirsin belki yediğin bir şeye tepki vermiştir.Günaydın kızlar dün akşam yine mide bulantısı ve kusma yaşadım. Benım gibi olan var mı? Her gün her gece olmuyor ama yine de prilama dönsem mi diye düşünmüyor değilim
Tanımakla evlilik ayni ev herşey farklilasiyor canim erkekler gerçekten bizim gibi değil daha geç olgunlasiyorlar bazıları hepolgun oluyor ama bize denk gelenlerin çoğunlukla sonradan olgulasanlar ilk gebelikte bende öyleydim hiç ama sonraki bu iki gebeliktedaha duyarlı daha farklı yapıya sahip oluyorlar o zamanki gibi öküz olmuyorlar daha. Sende kolay şeyler seyelr yaşamadın hastanede yattin onca gün belki üzüntüsü ben yokken nasıl olacak tir onun kafasında.ustune gitme sana derdini analtsin diye içinde yaşadıkları da kolay sey degil belki sana anlatıp kendini güçsüz göstermek istemeyebilir erkek yha hani takma canimt az kaldi şunun şurasında doğuma ondan SONRA bebis gelince herşey değişecek merak etme sen tek başına yapmadinki o bebişi ikinizin canından bir parçaHaklısın bizim gibi konuşma becerileri olmadığı için herşeyi yutup hödük gibi oturuyorlar.Ama keşke en azından bebeği karnımdayken biraz hassas davransa da üzmese bizi.Ne güzel bak bir bakışla birbirinizi tanıyacak kadar sağlamlaşmışsınız.Valla ben 10 yıldır tanıyorum eşimi 3 yıldır da evliyiz ama hala o seviyeye gelemedik
Hamburger yedim canım ya eşim geç geldi dışarıdan söyledim zehirlemiş midir şuan yine hafif bi bulantım var ama psikolojikte olabilir şuanki aksam çok şiddetliydiKuzum ben balık yediğimde kusuyorum hamileliğimden beri. Ne yersem yiyim, yedikten max 6 7 saat sonra uykumdan bile uyandırıyor kusturuyor. Eğer 1 defa olduysa öyle bir ihtimali de değerlendirebilirsin belki yediğin bir şeye tepki vermiştir.
1.70 1.40 27+1 doğdular canimnDoğum kilosu kaçtı canım bide kaç artı kaçta doğdu
maşşallah haftalarına göre iyimiş kiloları1.70 1.40 27+1 doğdular canimn
Canımm çok teşekkür ederim, aldım dün ben o siteden. 1 kglık Dalan Zeytinyağlı granülden aldım 3 tanesi lavantalı 3 tanesi düz zeyrinyağlı hangisi hoşuma giderse bir sonrakinde komple ondan alırım diye. Diğer sitelerin en ucuzuna hesapla 103 tl farkla aldım resmen. O farka da sudocrem falan aldım aynı sitede yine indirimliydi. Kargoya verildi görünüyor bakalım, çok ümitliyim.Gecen gün gratisten 30tlye aldim 800grlik,bugun reklami gördüm 27tlye düşmüşbakabilirsin
Aaa öyle mi diyorsun abla ya. Bir bakayım bakalım, ben biraz göğüs ve genital organlar konusunda hassasım. Hamile kalmadan önce de her ay düzenli göğüs muayenemi yapardım, 6 ayda bir kadın doğuma falan görünürdüm. O yüzden belki psikolojik olarak rahatsız hissediyorum yani. İyice araştırayım ben bu durumu, durduk yere rezil olmayalım.Aşkım senin baktığın elektrikli pompaların elektrikli kısmı memeye yakın olabilir ama lansinoh a bir bakmanı öneririm. Arada mesafe oluyor sen sağarken. Sadece pompa senden vakumla çekiyor. Manuel alan arkadaşlarım oldu kurumda. Rezil oldular. Elektrikli mutlaka bir tane herkesin olmalı..
Zehirleme olarak düşünme panikleme de, bende evde balık pişiremediğim için dışarıdan alıp yiyoruz mesela. Bence dışarıdaki hazır yemeklerinden yağından mıdır, bekleme süresinden midir bizlere biraz dokunma ihtimali var yani. Bende önce dehşet bi mide yanması başlıyor hemen arkasından yine dehşet bi bulantı geliyor. Bir iki geğirttiği an anlıyorum ki kusturacak beni hemen klozete koşuyorum. Sende vücudunu dinle bakalım. Bana taç kraker ile gazoz iyi geliyordu varsa dene bulantın için bol bol da su iç. Ama bi anda içme iyice bulanmasın.Hamburger yedim canım ya eşim geç geldi dışarıdan söyledim zehirlemiş midir şuan yine hafif bi bulantım var ama psikolojikte olabilir şuanki aksam çok şiddetliydi
Bizde seni cok seviyoruz güzel anne kendini gerçekten yıpratma böyle düşünüp ağla ama mesela böyle şeyler icin kendini üzüp aglama icini rahatlatmak için dök içini kendini ve bebegini riske sokma en ufak hareket oturup kalkma bile kasılmalara yol açıyor yolun sonuna geldik az kaldı benim kocada tam koca değildir kiBana olan sevgisini sorguluyorum pozitifim.Evet muhakkak içinde endişeleri ,karmaşaları barındırıyor ama seven insan üstesinden gelemez mi ? Çok üzülüyorum Allah sonumuzu hayır etsin
Ah evet bi çay kahveyle konuşmayı bende çok tercih ederdim.Gergin olmasını anlıyorum askerlik düşünüyor o askerdeyken belki ben doğuracağım onu düşünüyor ,işten çakacağım maddiyat var ama bi sarılıp göz yaşı silmek bu kadar zor olmamalı ya.Ben eşimi 10 yıldır tanıyorum köpek gibi aşık olarak evlendim.şimdi bunları yaşıyor olmak kabus gibi geliyor .ruhum emiliyor akşam eve geldiğini duyunca.aynı yatakta yatıp o horlayıp ben ağlayınca burnumdan geliyorböyle hayal etmemiştim açıkçası.biraz hayal kırıklığı …
Yaaa isimdaş olacak bizim oğullar desene çok sevindiminşallah isimleri gibi herkesi dinlendirirler ,bereketli olurlar canım evet seninki de biraz abartmış çok sinirleniyorum böyle okuyunca.İnsanlar bi evlat uğruna herşeylerini yola dökerken bizimkiler nasıl bu kadar şımarık olabiliyorlar ben bilmiyorum.Haklısın belki askerlik bize iyi gelir ben burda gerilmem o da orda biraz kafasını dinler.çok yorgun hissediyorum artık zaten psikolojik olarak yorgundum iki kat yorgun düştüm allah akıl fikir versin bu eşlere
Erkekler normalde de konuşmayı tercih etmiyorlar ya bu kadar sosyal yönden zayıf nasıl olabilirler benim aklım almıyor gerçekten ya.Neden ağlıyorsun demek bile nasıl bu kadar zor gelebilir bi insana ben bilmiyorum ya.ben hep istedim ki o da zorluğunu kaygısını benimle paylaşsın evlendik bitti olmasın .bi yemek sofrasında ,bi film izlerken herşeyi bırakıp iki dost olalım.Sevincini benimle çoğaltsın, üzüntüsünü de benimle azaltsın istedim ama inan ki artık istediğim tek şey konuşması .O kadar koptuk.ah inşallah bu yokuşun sonu denizdir de bende soğuk sularla bi buluşur feraha çıkarım.ekstra abartıyorum herşeyi zaten hormonlarım perişan bi de bu adam beni delirtmeden denize çıksın inşallahçok teşekkür ederim desteğiniz için hepinizi çok seviyorum
Hiç üzülme canim düşer çıkar kiloları kolay değil onlar içinde gorunceminki ya 1.3o0 yada 1.800 mu neydi oda düştü çıktı tam ii oldu artık eve çıktı dedik emzirirken ciğerleri solunum sıkıntısı cekti mosmor salmış kendini hemen tipislamis süt mü kaçtı etti diye direk yine kuveze alindi eve kimse katılmadı evde caybardagi ile besledi biraz daha kuvvetlerince ye kadar suan uc yasinsa ve hala emiyor ayirmadi sirf o günlerin üzüntüsünü kiyamiyor çok zor bu süreçler biliyorum yaşadık yaşıyorsun ama güç toplaman lazım gerçekten ki onlarda hissetsin sen harikasın yavruların sağlıkla kucağında cikartisaksin hastaneden ne günlerdi deyip gelen gideninle sohbet ediceksin az daha güçlen canım geçicek herşey İnan kendini de inandır zaman çabucak geçicek1.70 1.40 27+1 doğdular canimn
Canım maşallah1.70 1.40 27+1 doğdular canimn
Canım maşallah haftalarına göre iyi doğmuşlar Allah in izniyle sağlıkla büyüyüp seninle o güzel yuvalarına gelecekler dualarımız hep seninle1.70 1.40 27+1 doğdular canimn
Çok teşekkür ederim canım, tam olarak dediğin gibi önce yanma gibi bir şey oldu sonra geğirme bulantı derkenZehirleme olarak düşünme panikleme de, bende evde balık pişiremediğim için dışarıdan alıp yiyoruz mesela. Bence dışarıdaki hazır yemeklerinden yağından mıdır, bekleme süresinden midir bizlere biraz dokunma ihtimali var yani. Bende önce dehşet bi mide yanması başlıyor hemen arkasından yine dehşet bi bulantı geliyor. Bir iki geğirttiği an anlıyorum ki kusturacak beni hemen klozete koşuyorum. Sende vücudunu dinle bakalım. Bana taç kraker ile gazoz iyi geliyordu varsa dene bulantın için bol bol da su iç. Ama bi anda içme iyice bulanmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?