2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hamburger yedim canım ya eşim geç geldi dışarıdan söyledim zehirlemiş midir şuan yine hafif bi bulantım var ama psikolojikte olabilir şuanki aksam çok şiddetliydi
Bir kere istifradan zehirlenme değildir canım belli saatte sık tekrarlanan istifralarda zehirlenme olabilir diyorlardı öyle okumuştum sık yemediğin için midene dokunmuştur belki
1.70 1.40 27+1 doğdular canimn
oy maşallahhh haftalarına göre çok güzel kilolaları

parti kur oy vericem festi tek solukta okudum helal kız bak kızçem elimde olsa bilgisayarından bizim grup haricinde diğer grupları engellicem durunamıyorsun doyamadı banlara

parti kur oy vericem festi tek solukta okudum helal kız bak kızçem elimde olsa bilgisayarından bizim grup haricinde diğer grupları engellicem durunamıyorsun doyamadı banlara
Jsjsj sen bide kahve eşliğinde konuşabilseydikte görseydin jdjd eriniyorum şimdi yazarken bu sefer kaç gündür yazmadığım için döşemişim hdhdh

Bebiş bütün banlarım haksız yere jdjdj hakkımı yiyorlar ya

siyasette malesef üç maymunu oynadığımız için arkadaşım aman neyse hala çok doluyum o konuda bitane de ben yemiyim sizsiz yapamam patlarım sıkıntıdan

Hoş geldin minnoş Gerçekten sana diğer sayfaları yasaklamak lazım ama Özlettin yahu...Yazın çok güzel olmuş kesinlikle haklısın hepsinde. Özellikle üzülmeye hakkımız yok kısmında. Çünkü böyle böle bastırılan, aman çocuğum hissetmesin diye iyi niyetle bile dışa vurulmayan duygular seneler sonra insanı ilaçlık yapabiliyor...

Belki se canım kırk yılın bası kaçamak yapıyoruz ona da oğlumuz izin vermiyor kahvaltımı filan yaptım bir daha olmadı çok şükür

siyasette malesef üç maymunu oynadığımız için arkadaşım aman neyse hala çok doluyum o konuda bitane de ben yemiyim sizsiz yapamam patlarım sıkıntıdan
Üç maymunu oynarsam bebişim bu hayatın bana adil olmasını nasıl bekleyebilirim? Haddimi aşmadan fikirlerimi dile getirmem lazım. Hayır ben söylesem gam yemem, Terbiyessizlik yaptım hakettim derim. Neyse olan oldu. Bu hafta raporluyum bide belimden, patladım yemin olsun hdhjsj yapmayacağım bir daha dicem ama Pek inandırıcı olmayacak hdhd

Hoşbuldum bebişim
Tabii çok tehlikeli ama çok zor pozitifim. Bu kadar mükemmel ana olmanın pompalandığı bir zamanda bunları becermek çok zor. En azından farkındalığımız olsun. Bize göre mesela yabancı anneler anne değil dhhd çocuk yerde gezinir pislik içinde kalır buda nasıl ana diye kınarız hdhd nasıl ki kadın vücudunda varya hani güzellik kriterleri analıkta da öyle. Hepsini reddediyorum ya. Ben ben olmaya karar verdim hdj

Hoşgeldin Hani demişsin ya "Ben onunla yol arkadaşı olmak istiyorum. O benden öğrensin ben ondan öğreneyim" diye, gerçekten öyle anne olmak önce kendini büyütmek demek, ben hayatımda kendime döndüğüm geçmişimi, geleceğimi, bugünümü sorguladığım başka bir dönem yaşamadım. Annelikte önce kendini büyütüyorsun, evladın senden bakarak öğreniyor, zaten kendi potansiyelleri ile doğuyorlar

canım hoş geldin özledik

Hoşbuldum canımcığım
O kadar doğru söylemişsin ki. Birde her çocuğun hayatımızda ki misyonu farklı. Eminim ki diğer 2 evladında bambaşka şeyler hissetmişsindir. Farklı konular farklı bakış açılarını keşfetmişsindir. Hep şey derler ya çoğu kişi de anlamaz hatta ne saçmalıyosun diye bakarlar. Kardeşler aynı anne baba tarafından büyütülmezler. O kadar doğru ki.

İyiyiz bebiş bol bol sayfa birikti sen yokken grupta bir istirahatli ben de oldum benim oğlan aşağılarda geziyor diye . Senin belin nasıl oldu dinlenmek yaradi mi ?
Jsjs hepsini okudum, ziyaretçi olarak
Ay geçmiş olsun kuzum. Dinlen bol bol, çıkar o yukarılara. Ayol oğluşlar çok nazlı ya jdjs

Bebeğim ne ilaç ne iğne birşey olmadan zor toparlanırım gibi. Kinezyoloji bandı yapıştırdı doktor hala duruyor o biraz iyi geldi. Bende ona kanıp bulaşık makinesi yerleştirdim salak gibi eğilip kalkarken eskisinden beter oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…