2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Umarim tez vakitte geçer ağrın cnm zor vallaha iş güçte yapmasan olmuyor dikkat et kendine

Bunu 3 haziran da gitmeyi düşünüyorum o zaman soracağım doktoruma. Zaten 31. haftanın içi gibi oluyor gittiğim zaman. Gerekirse öbür hafta bir daha giderim. Yok olur derse alırım rapor gittiğimde.
Doğum izni 32. İtibaren rapor için son hafta 31. Haftaya cnm

Umarim tez vakitte geçer ağrın cnm zor vallaha iş güçte yapmasan olmuyor dikkat et kendine
İnşallah bebeğim. İnan duşa zor giriyorum, sandalye attım banyoyu ancak öyle ama bir geçsin 40layacağım kendimi. Hamama gitsem yeri, çok kötü hissediyorum. Foşur foşur yıkanamayınca ruhum bunalıyor

Aslında yapmıyordum %99 kocam yapar ama işte mallıktan mı diyeyim neyden diyeyim iş aradım kendime

Kızlar oğlumun adı netleşti Metehan olacak inşallah o değilde ikisinin adını da ben koymuş oldum bu konuda canı sıkılan tek kişi kayinpederim ben koymak istiyorum dedi e şu zamana kadar isimde sunmadı kayinvalidem de kızıyor zaten kp koymasını istemiyor benim koymamı istiyor tatlı tatli atışıyorlar

İsmiyle yaşasın

Kayınpeder kendi doğurursa koysun bence

Adıyla yaşasın :) Ekleyelim hemen tablomuza annesi

Bel çok zor cnm ekim ayında annemin fıtığı patladı ameliyat oldu ben baktim ona o da senin gibi keselenmeden çıkmaz hamam sefasını çok sever ama daha yeni yeni düzeliyor ağır kaldırma belini soguktan kotu cnm

Bunu 3 haziran da gitmeyi düşünüyorum o zaman soracağım doktoruma. Zaten 31. haftanın içi gibi oluyor gittiğim zaman. Gerekirse öbür hafta bir daha giderim. Yok olur derse alırım rapor gittiğimde.
Canım benim 29.05.2023 te 30+0 oluyoruz doktor o gün direkt rapor alman gerekli dedi ikizlerde 30. Haftada başlıyor izin diye. O tarihi geçiremezmişim ordan belki hesaplayabilirsiniz
Kayınpederin kendi çocuklarının adını koymuş ya yetmez mi kız

İşte bi anlasam ama onu dinleyen yok kızimda da böyle yaptı ben defne olacak dedim defne oldu hatta bi isim daha koyacaktık yanina Defne Liyuza diye sonra optik formlarda cok zorlanır dedim koymadım eşim nüfusta arıyor eminmisin tek defne mi diye ay ne günlerdi hemen geçti çok çabuk büyüyorlar tadını çıkarın hamileliğin

Tamam o zaman bizim hesaplara göre değil de sat a göre yazacak hoca. Yoksa karışıklık olur. Sat a göre ben bugün 28+1 im. 32+0 ise 13 haziran da. Yani tam 10 gün sonra gitmiş olurum , ona da para vermem yine ben kazandım

Oğluşlar çok nazlı çıktı evet kızlar daha dirayetli çıktılar
Bende dün doktora gitmeden makineyi açmıştım gelince temizdi eşim hala yerleştirmemiş..

Kızlar söylemeyi unuttum 4 hafta önce 73.100 bu defa 73,600gram çıktı benim kilo nasıl mutlu oldum anlatamam
Masallah cnm ben cok hızlı almaya basladım gecen hafta 71.5 du simdi 72.3 olmuşum kac kiloyla girecem acaba doğuma birde bebek kilolu olsun istiyorum sezeryanım zaten zayıf olunca sarılıkla çok uğraşıyorsun kızımı 3.550 kg dogurdum cok şükür hiç sarilik olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…