2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Oğluşlar çok nazlı çıktı evet kızlar daha dirayetli çıktılar
Bende dün doktora gitmeden makineyi açmıştım gelince temizdi eşim hala yerleştirmemiş..
Jdjsh vallahi öyle, maşallah onlara
Ben zaten bizim oğluşları kızlar istemeye gelecek diye düşünüyorum

Sakın sinirlenip yerleştirmeye kalkma bebişim. Akşam yapar boşver. Yorma sen kendini.

Bende istiyorum ya bulaşıkları yerleştiren bi eş adam sabahin 8. De gidiyor aksam 10 da anca kendini eve atıyor totosuna tutkal yapışmış gibi kalmiyor oturduğu yerden
Yazık kız nasıl kaldırsın. Bende çok yoğun çalışıyordum 1 yıl öncesine kadar. İnan ki kolum kalkamıyordu istesem bile.

maşallah kaç haftalıksınız

Bende istiyorum ya bulaşıkları yerleştiren bi eş adam sabahin 8. De gidiyor aksam 10 da anca kendini eve atıyor totosuna tutkal yapışmış gibi kalmiyor oturduğu yerden
Yazık seninki 12 saat ev dışındaymış ama . Benimde de yol dahil 10 saat. Pek bırakmam bende normalde ama madem dinlenecem yapmasını bekledim yapmadı. Aksam ağzımla soylicem artık

Kız gerçekten oğluşlar ne kadar nazlı ya
Nasıl başedicezz, allah yardımcımız olsun

Çok şükür maşallah bebişe. Sarışın siz isime karar vermiş miydiniz

eşim sağolsun genelde evden çalışıyo, çamaşır bulaşık temizlik ocağı pırıl pırıl yapıyo işten dönünce çok mutlu oluyorum hamilelikle pek alakası yok ama evlendiğimizden beri böyle, ben ailemle yaşardım o tek yaşıyodu alışkındı düzenimiz hic değişmedi

Nazar is loadingg..
Bizden birşey olmazda bebişim ziyaretçileri bilmem hdh

Aynı benim eşim hazır alismisken sürece hemen ikinciyi yapalım diyor
ahahaha peki bu alışma sürecinden senin haberin varmıymış ben şahsen asla alışamadım her hafta yeni bir güncelleme yaşamaya eşime diyorum son 7 ayım sanki ruhum bedenimden ayrılmış olanları uzaktan izliyor

Yazık kız nasıl kaldırsın. Bende çok yoğun çalışıyordum 1 yıl öncesine kadar. İnan ki kolum kalkamıyordu istesem bile.
Ama istiyor yine de insan
Masallah masallah herkese söyleme nazar deymesin ☺

Canım benim kizim 2.850gram 52cm doğdu bizde hiç sarilik olmadik bence o kilo ile alakalı değildir ama tabi hepimizin isteği kilolu bebek doğması daha az kilolu olunca çok zor oluyor ya

Canım inanilmaz guzel aciklamissin. 5 sevgi cesidi ile ilgili onerdigin kitap nedir almak isterim. Ve cok dogru aslinda herkesin sevgiyi alisi , alma yontemi farkli olabilir bazen daha ne yapabilirim dedigimiz noktada aslinda karsidakine hitap eden bi sevgi yonteminde degilizdir kimbilir ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…