2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de geçen hafta 76yken dün 77.4 çıktım... Durdurulamıyorum

Canım bu iki kitap. Okuyup özümsenirse çiftler tarafından inanılmaz faydalı. Kesinlikle. Bizim için kendimiz doğruyuz ama belki adamın derdi başka. Biz nasıl anlaşılmadığımızı düşünüp hırçınlaşıyorsak onlarda bunu hissedip içine kapanıyor olabilir. Ben kesinlikle gönül rahatlığıyla bu iki kitabı öneririm. Çok çok değiştiriyor bakış açışını.

Eklentiler

• IMG_0043.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 70
  • IMG_0042.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 71
Jsjsjj ister tabii ama yazık
Vizeci kız o profildeki fındıkkuşu ne tatlı öyle, ağzını burnunu yerim hep
Pamuk birtanecik kedim vefat etti kayınvalidem arkasından cok üzüldü deprosyona girmişti kadın 2019 da bir daha kedi sahiplenemedim cesaret edemedim

Mutlaka okuyacağım

Pamuk birtanecik kedim vefat etti kayınvalidem arkasından cok üzüldü deprosyona girmişti kadın 2019 da bir daha kedi sahiplenemedim cesaret edemedim
Ayy nasıl üzüldüm. Allah rahmet eylesin oda bir canlı. Benimde iki tane kedi evladım var. Allahım gecinden versin, çok zor. Belki bebişinin kısmetidir bir yavruş

redappleee senin fındıkkuşu nasıl iyileşti mi iyice

Güzel hamişlerim benimm ne güzel herkes alışverişini tamamlıyor, azar azar temizliğini yapıyor. Biz daha çocuğa isim bulamadık ya deliriceeemmm. eşim utku diyor, çocuğumla tutku diye dalga geçecekler yaa tek bir kriterim var öz Türkçe isim olması ama bulamıyoruumm. neyi düşünsem benimseyemiyorum. Mete ve Sarp biraz hoşuma gidiyor ama var mı önerebileceğiniz isimler veya ilham aldığınız isim sözlük kaynakları

Kocanı pamuklara sar bence
Benimki şahsen düşünmemeye başladı, yatış performansım gözlerini doldurdu adamcağızın
Ahahhaha bende aslında hep yatıyorum geçen haftadan beri yemek bile yapmıyorum ama beni özledi bence ondan hep bu yağcılık

bide benim kilo almama sebebim çok fazla hareket ediyorum 3 katta yaşıyorum günde en az 2 defa in bin yapıyorum çocuğu her gün parka götürüyorum marketlere falan gidiyorum evde desen kaç gündür boya temizlik yemek cocuk derken sadece akşamları dinlene biliyorum belkide bu yuzden kilo almıyorum

maşallah kaç haftalıksınız
28+6
Kız gerçekten oğluşlar ne kadar nazlı ya
Nasıl başedicezz, allah yardımcımız olsun

Çok şükür maşallah bebişe. Sarışın siz isime karar vermiş miydiniz
Valla nst ye bağladılar kalp atışları 10 dk var 20 dk yok okadar çok hareket ediyorki hemşireye bu oğlan bunu sevmedi dedim yapacak birşey yok böyle devam edeceğiz dedi doktora söylerim dedi . Evet canım Recep ismini koyacağız daha doğmadan belliydi erkek olursa kiz olursa ne koyacağim diye kiz olsaydı Efnan ismini koymak isterdim

Sana hayranım ben maşallah kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…