- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.601
Masallah cnm ben cok hızlı almaya basladım gecen hafta 71.5 du simdi 72.3 olmuşum kac kiloyla girecem acaba doğuma birde bebek kilolu olsun istiyorum sezeryanım zaten zayıf olunca sarılıkla çok uğraşıyorsun kızımı 3.550 kg dogurdum cok şükür hiç sarilik olmadi
Canım bu iki kitap. Okuyup özümsenirse çiftler tarafından inanılmaz faydalı. Kesinlikle. Bizim için kendimiz doğruyuz ama belki adamın derdi başka. Biz nasıl anlaşılmadığımızı düşünüp hırçınlaşıyorsak onlarda bunu hissedip içine kapanıyor olabilir. Ben kesinlikle gönül rahatlığıyla bu iki kitabı öneririm. Çok çok değiştiriyor bakış açışını.Canım inanilmaz guzel aciklamissin. 5 sevgi cesidi ile ilgili onerdigin kitap nedir almak isterim. Ve cok dogru aslinda herkesin sevgiyi alisi , alma yontemi farkli olabilir bazen daha ne yapabilirim dedigimiz noktada aslinda karsidakine hitap eden bi sevgi yonteminde degilizdir kimbilir ?
Pamuk birtanecik kedim vefat ettiJsjsjj ister tabii ama yazık
Vizeci kız o profildeki fındıkkuşu ne tatlı öyle, ağzını burnunu yerim hep
Canım bu iki kitap. Okuyup özümsenirse çiftler tarafından inanılmaz faydalı. Kesinlikle. Bizim için kendimiz doğruyuz ama belki adamın derdi başka. Biz nasıl anlaşılmadığımızı düşünüp hırçınlaşıyorsak onlarda bunu hissedip içine kapanıyor olabilir. Ben kesinlikle gönül rahatlığıyla bu iki kitabı öneririm. Çok çok değiştiriyor bakış açışını.
Maşallah cnm veririz emzirerek inşallahBen de geçen hafta 76yken dün 77.4 çıktım... Durdurulamıyorum
Ayy nasıl üzüldüm. Allah rahmet eylesin oda bir canlı. Benimde iki tane kedi evladım var. Allahım gecinden versin, çok zor. Belki bebişinin kısmetidir bir yavruşPamuk birtanecik kedim vefat ettikayınvalidem arkasından cok üzüldü deprosyona girmişti kadın 2019 da bir daha kedi sahiplenemedim cesaret edemedim
Masallah cnm Allah gecinden versinAyy nasıl üzüldüm. Allah rahmet eylesin oda bir canlı. Benimde iki tane kedi evladım var. Allahım gecinden versin, çok zor. Belki bebişinin kısmetidir bir yavruş
redappleee senin fındıkkuşu nasıl iyileşti mi iyice
Ahahaha gerçekten bir süre bunları unutmam lazımOldu canım görürsem söylerim deseydin
Sanki onlar taşıyorAynı benim eşim hazır alismisken sürece hemen ikinciyi yapalım diyor
Ahahhaha bende aslında hep yatıyorum geçen haftadan beri yemek bile yapmıyorum ama beni özledi bence ondan hep bu yağcılıkKocanı pamuklara sar bence
Benimki şahsen düşünmemeye başladı, yatış performansım gözlerini doldurdu adamcağızın
Oda seni pamuklara sarsın hdhdjjAhahhaha bende aslında hep yatıyorum geçen haftadan beri yemek bile yapmıyorum ama beni özledi bence ondan hep bu yağcılık
Çok yakışmışEki Görüntüle 3248937 Eki Görüntüle 3248940
lohusa takımım gelmiş3 parça, instadan aldım çok memnun kaldım sayfanın adı zenadaily
Crocs terlik aldım yavrum, markası o değil ama tarzı öyle. İçi ortopedik, dümdüz beyaz aldım. Genel olarak süslü şeylerden haz etmiyorum açıkcası ama terlik seçerken sezeryan olup çok yürüyüşe kalkma ihtimaline karşı bel ve sırt sağlığıma destek olacak şekilde seçmeye çalıştım. Zaten normal doğum olursa da hastaneden çıkarken ne kadar süslü olabilirim ki, benim bir yerim ağrıyınca çok sinirli oluyorum zaten doğum ağrısının siniriyle hangi akrabamı ısırırım bilmiyorum gari
Ben de aynı şekilde dusundum rahatlık daha önemli digerleriyle yürünür mu tuvalete girilir mi yani bilemedim zatencross seklinde olanlara baktim bir de sonradan çıkan tam tuvalet terliği tipinde bir terlik var ya onlar rahat diye baktım. Daha almadım henüz.
Çook şık ama lohusa takımı için bana fazla şık ben dağılırım doğumdan sonra agshjdkEki Görüntüle 3248937 Eki Görüntüle 3248940
lohusa takımım gelmiş3 parça, instadan aldım çok memnun kaldım sayfanın adı zenadaily
bide benim kilo almama sebebim çok fazla hareket ediyorum 3 katta yaşıyorum günde en az 2 defa in bin yapıyorum çocuğu her gün parka götürüyorum marketlere falan gidiyorum evde desen kaç gündür boya temizlik yemek cocuk derken sadece akşamları dinlene biliyorum belkide bu yuzden kilo almıyorumMasallah cnm ben cok hızlı almaya basladım gecen hafta 71.5 du simdi 72.3 olmuşum kac kiloyla girecem acaba doğuma birde bebek kilolu olsun istiyorum sezeryanım zaten zayıf olunca sarılıkla çok uğraşıyorsun kızımı 3.550 kg dogurdum cok şükür hiç sarilik olm
28+6maşallahkaç haftalıksınız
Valla nst ye bağladılar kalp atışları 10 dk var 20 dk yok okadar çok hareket ediyorki hemşireye bu oğlan bunu sevmedi dedim yapacak birşey yok böyle devam edeceğiz dedi doktora söylerim dedi .Kız gerçekten oğluşlar ne kadar nazlı ya
Nasıl başedicezz, allah yardımcımız olsun
Çok şükür maşallah bebişe. Sarışın siz isime karar vermiş miydiniz
Sana hayranım ben maşallah kızbide benim kilo almama sebebim çok fazla hareket ediyorum 3 katta yaşıyorum günde en az 2 defa in bin yapıyorum çocuğu her gün parka götürüyorum marketlere falan gidiyorum evde desen kaç gündür boya temizlik yemek cocuk derken sadece akşamları dinlene biliyorum belkide bu yuzden kilo almıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?