2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de geçen hafta 76yken dün 77.4 çıktım... Durdurulamıyorum
Resim koysam aranizda en kilolu ben duracağim halbuku en az alan kişilerdenim abarta abarta kilo yazıyorsunuz bide resim koyunca a birşezi yokmuş diyorum kendime bakınca pandaya döndüm diyorum parka falanda çıkınca hamile olduğumu anlamıyorlar ya da anlayanlar kaç aylik diye soruyor 7 diyorum
Aaa nasıl 4/5 gibi duruyor diyorlar dün bizim burda pazar vardı geniş kilot almaya gittim xl istedim kadın bana baktı sana L olur dedi biraz göbegin var yoksa diyor vicudun zayif o göbek değil oğluşum dedim kadının yüzü kızardı

Sana hayranım ben maşallah kız
Anneme bügün diyorum bak gör bu benek 42 haftadan sonra doğacak kızım 11kg in bin hep kucağımda alışverişi eve çıkartıyorum aşağa inip çocuğu alıp biniyorum başka çocuk olsa şimdiye çıkardı bukadar yüke ve zorluğa rağmen maşallah ağrım bile olmuyorsa demmekki bu çocuğun gelmeye hiç niyeti olmayacak dedim zorla çıkartabiliriz

Benimde hergün 14 kilo kucağımda kizim 41 haftada geldi ama bu sezeryan

Toparlanmaya çalışıyor canım eski neşesi yok biraz psikolojik travma oldu

S Sarisinmelekk tebrikler canım grubun en az kilo alanı olarak seni kutluyorum biz beceremiyoruz bacım o işleri... Ben ne kdr hareketli de olsam bünye meselesi alıyoruz işte yapacak bişey yok. Bu 3. gebeliğim üçünde de aynı sonu yaşadım. Normalde boyun kilon ne peki??

Bu arada kuzum istersen tartı fotosu atayım abartmak değil gerçekleri yazıyorum ben şahsen...

Hoş geldin tatlım. Artık uslu dur cizzzz yaparlar bak
Ayhh kızlar ben olem ben nerelere gidem köyden yatılı hastaneye gelen.misaifler var ve ben rahatsızım pattadanak gelmişler

Hoş geldin tatlım. Artık uslu dur cizzzz yaparlar bak
Ayhh kızlar ben olem ben nerelere gidem köyden yatılı hastaneye gelen.misaifler var ve ben rahatsızım pattadanak gelmişler
Hoşbuldum canımcığım.
Yani pes hamile kadının evine lönk diye gelinir miymiş bize şuan biri gelse cinnet getiririm mesela hdhdjj

Baybars
Batur
Baturay
Baturalp
Gökalp
Göktuğ
Gökmen
Çağatay
Aklıma gelenler bende bir sürü erkek ismi beğenebilirken kız beğenemiyorum

Hahhaa canım ben de en kilolusugyum rekorumu virrrmmmeeemmmm hıh... 6 ayda sadece 3 kilo falan almışım. Dr çok iyi dedi. Tabi başında verdik llerimi aldım. Onu saymiyiruz dedi. Şuan 103 kiloyum. Kimse 6 aylikk olduğuna inanmıyor zaten hep hamile gibiydim nihahhaha

Hoşbuldum canımcığım.
Yani pes hamile kadının evine lönk diye gelinir miymiş bize şuan biri gelse cinnet getiririm mesela hdhdjj
Ah ben Diyarbakırda yaşıyorum. Memleket Muş. Ordan buraya hasta sevki çok oluyor. Gelen de bana geliyor yatılı kalıyor. Geçen sene de bel fıtığı ameliyatı olmuşum 10 gün sonra 1 aylık hasta misaifr geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…