- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.641
Bebiş sende bendensin jdjdj bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum mesela göbekten hdhdHahhaa canım ben de en kilolusugyum rekorumu virrrmmmeeemmmm hıh... 6 ayda sadece 3 kilo falan almışım. Dr çok iyi dedi. Tabi başında verdik llerimi aldım. Onu saymiyiruz dedi. Şuan 103 kiloyum. Kimse 6 aylikk olduğuna inanmıyor zaten hep hamile gibiydim nihahhaha
Ama bu çok bencilce değil miAh ben Diyarbakırda yaşıyorum. Memleket Muş. Ordan buraya hasta sevki çok oluyor. Gelen de bana geliyor yatılı kalıyor. Geçen sene de bel fıtığı ameliyatı olmuşum 10 gün sonra 1 aylık hasta misaifr geldi
Ben artık insan sevmiyorumAma bu çok bencilce değil mi
Gerçi sen bana bakma ben misafir sevmem dhhdhjjsjs
Maşallah bizeBebiş sende bendensin jdjdj bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum mesela göbekten hdhd
Yavruceylanım bıkılmayacak gibi değil ki hdhdjj. Uzun süreli geliyorlarmış birde. Birde sorsalar mesela uygun musun değil misin hadi enyse diyeceğim. Ben gıcık olurdum ay yok hshsjjBen artık insan sevmiyorumbihhhtimmmmm
Kdjshsj ama kilo göbeğiyle bebiş göbeği farklı mesela alttan şişti benim o beni ele veriyoe dhhdjj. Ama elizabeth kesinlikle bebişi doğurup ayaklanıp diyete başlıyorum daha gazla kilo çekemeyeceğimMaşallah bizekucağımda bebek görenler şok olacak
Boyum minionS Sarisinmelekk tebrikler canım grubun en az kilo alanı olarak seni kutluyorumbiz beceremiyoruz bacım o işleri... Ben ne kdr hareketli de olsam bünye meselesi alıyoruz işte yapacak bişey yok. Bu 3. gebeliğim üçünde de aynı sonu yaşadım. Normalde boyun kilon ne peki??
Valla bana normal geldi, 8 kilo felan olur o kadarBuyrun canım tartı sonuçlarım... Kilolarimla mutluyumşişerim güzelleşirim öyle değil mi Chanandler Bong @baharrr34
Ya mecburi yaniHayir cnm 2021 haziranda sezeryan oldum ondan
Iyi tamam kuzum da senin evin rehabilitasyon merkezi mı??Ah ben Diyarbakırda dyaşıyorum. Memleket Muş. Ordan buraya hasta sevki çok oluyor. Gelen de bana geliyor yatılı kalıyor. Geçen sene de bel fıtığı ameliyatı olmuşum 10 gün sonra 1 aylık hasta misaifr geldi
Bu da benden gelsinBuyrun canım tartı sonuçlarım... Kilolarimla mutluyumşişerim güzelleşirim öyle değil mi Chanandler Bong @baharrr34
Nereye alıyorsunuz o kiloyu valla sadece göbiş görünuyorBu arada kuzum istersen tartı fotosu atayım abartmak değil gerçekleri yazıyorum ben şahsen...
Boyum minion155cm
Normal kilom 58/60 arasıydı ama kızıma hamile kalmadan depresyondaydım biraz 65 kg çıkmıştım 75 ile doğuma gittim.
62 düşmüştümmalesef düştüğüm gibi de 68 yükseldim ve 68 kg ile hamile kaldim ama doğumdan sonra hedef 55 kg düşmek inşallah o kiloları birdaha göreceğim şöyle resimli de göstereyim 68 kg halimi ve 73,6kg halim
Valla bana normal geldi, 8 kilo felan olur o kadar
Nereye alıyorsunuz o kiloyu valla sadece göbiş görünuyor
Ya onun orası öyle canımda 5 kg için fazla almışım gibi duruyor demek istediğim mesela burda yazıyorsunuz ya 10kg 15 kg aldım falan foto gelince bakıyorum nekadar fit görünüyorsunuz sadece gobisçıkmış kendime bakıyorum her yerden şişmişim ve nasıl 5 kd diyorumValla bence sen de iri durmuyorsun en azından panda gibi değilsin, hem hoş olsan ne olur ki,bu hallerimiz geçecek verilecek hepimiz biliyoruz bunu
İnşallahh canım benim kızımda çok akıyordu bende öyle düşündüm malesef 1 ay emzirebildim zar zor inşallah bunda bol sutum olur diyorum bendeKızlar göğsünden süt gelenler olmuştu. Bugün sol göğsümün ucu öyle bir sızlıyor ki süt ya da süt benzeri bir sıvı gelmiş. Şimdiden böyleyse dogum yapınca fışkırır inşallah
Ya onun orası öyle canımda 5 kg için fazla almışım gibi duruyor demek istediğim mesela burda yazıyorsunuz ya 10kg 15 kg aldım falan foto gelince bakıyorum nekadar fit görünüyorsunuz sadece gobisçıkmış kendime bakıyorum her yerden şişmişim ve nasıl 5 kd diyorum
Şişelim güzelleşelim ne güzel oldu kizzzzBuyrun canım tartı sonuçlarım... Kilolarimla mutluyumşişerim güzelleşirim öyle değil mi Chanandler Bong @baharrr34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?