2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bebiş sende bendensin jdjdj bende kendimi hamile gibi hissetmiyorum mesela göbekten hdhd

Ama bu çok bencilce değil mi
Gerçi sen bana bakma ben misafir sevmem dhhdhjjsjs

Maşallah bize kucağımda bebek görenler şok olacak
Kdjshsj ama kilo göbeğiyle bebiş göbeği farklı mesela alttan şişti benim o beni ele veriyoe dhhdjj. Ama elizabeth kesinlikle bebişi doğurup ayaklanıp diyete başlıyorum daha gazla kilo çekemeyeceğim

Boyum minion 155cm
Normal kilom 58/60 arasıydı ama kızıma hamile kalmadan depresyondaydım biraz 65 kg çıkmıştım 75 ile doğuma gittim.
62 düşmüştüm malesef düştüğüm gibi de 68 yükseldim ve 68 kg ile hamile kaldim ama doğumdan sonra hedef 55 kg düşmek inşallah o kiloları birdaha göreceğim şöyle resimli de göstereyim 68 kg halimi ve 73,6kg halim

Eklentiler

• 82F3519A-7AAC-4355-BFB9-CBEA92609605.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 127
  • FC8E078E-5181-411B-A4A1-2D8916CF1683.webp
    58,1 KB · Görüntüleme: 108
Hayir cnm 2021 haziranda sezeryan oldum ondan
Ya mecburi yani olsun canım sağlıkla gelsinler de o da doğum sonuçta senin için biraz zorlu bir süreç olacak bende ağustos 2021 doğum yaptım ilk cocuklarimizin arasinda da yas farki yokmus seninle

Iyi tamam kuzum da senin evin rehabilitasyon merkezi mı?? Bende misafir cok severim,ama misafir....böylelere bende ffesti gibi cinnet geciririm...Valla Allah yardimcin olsun

Eklentiler

• Screenshot_20230517-163326_Gn Gn Gebelik.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 129
Valla bence sen de iri durmuyorsun en azından panda gibi değilsin, hem hoş olsan ne olur ki,bu hallerimiz geçecek verilecek hepimiz biliyoruz bunu

Canısı orda ocak ve sonrası var sayfa yetmedi. Sat gününe göre 64 le başladım gebeliğe ben ben 20-25 kg ya kdr normal görüyorum zaten. Takılanlara yazdım zaten kuzum. Kilo takılacak ennnnn son konu defalarca da yazdım
Valla bana normal geldi, 8 kilo felan olur o kadar

Valla bence sen de iri durmuyorsun en azından panda gibi değilsin, hem hoş olsan ne olur ki,bu hallerimiz geçecek verilecek hepimiz biliyoruz bunu
Ya onun orası öyle canımda 5 kg için fazla almışım gibi duruyor demek istediğim mesela burda yazıyorsunuz ya 10kg 15 kg aldım falan foto gelince bakıyorum nekadar fit görünüyorsunuz sadece gobisçıkmış kendime bakıyorum her yerden şişmişim ve nasıl 5 kd diyorum

İnşallahh canım benim kızımda çok akıyordu bende öyle düşündüm malesef 1 ay emzirebildim zar zor inşallah bunda bol sutum olur diyorum bende

İşte kıyaslama kuzu, benim etim sıkıdır belli etmem çok ya da kapalıyımdır bol giyerim anlaşılmaz. Takılma bence sen de

son 20 sayfayı bugün gün içinde okudum ben de iç dökmeye geldim

ben kendimi çok bencil hissediyorum ama yine de içimi dökeceğim. hamileliği öğrendiğimizde yılbaşıydı. ilk aylar çok heveslenmeyeyim dedim yokmuş gibi davrandım. sonra şubatta deprem oldu. tabi ki herkes çok zor şeyler yaşadı, unutulmaz bir felaketti ama o günden beri eşim resmen telefona ve twitter'a gömülü yaşıyor. 1 ay depremle geçti, sonra ailesinde problemler oldu full annesiyle konuşmalarla, onları bizde ağırlamalarla geçti, son 1-1,5 aydır seçim var. 2. tur sonrası da hemen soğumaz seçim muhabbeti, e böyle diye diye bizim doğum zamanı gelmiş olacak. her şeyi tek başıma araştırıyorum, seçiyorum, alıyorum. neyi aldığımdan, neye ne kadar harcadığımdan vs haberi bile yok eşimin. sürekli bi şeyler atıyorum bakmıyor bile. ama bütün gün kuzenleriyle arkadaşlarıyla muhabbette. kendimi hep ikinci plana kalmış gibi hissediyorum. böyle hissedince de çok bencilim diye üzülüyorum... saçma bi ikilem işte :)

herkes bi de göbek fotoğrafı koymuş, bu da +9 kilomla kızımla benden gelsin :)

Eklentiler

• göbüş.webp
    25 KB · Görüntüleme: 119
Buyrun canım tartı sonuçlarım... Kilolarimla mutluyum şişerim güzelleşirim öyle değil mi Chanandler Bong @baharrr34
Şişelim güzelleşelim ne güzel oldu kizzzz hakikaten bünyeden bünyeye çok değişiyor ya . 10 kiloya yaklaşmışım ama iyi olmuş aldığım demek ne kadar zayifmisim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…