- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.661
İyi düşünelim iyi olsun inşallah. O kadar süt saklama poşeti aldım daha onları doldurcamİnşallahh canım benim kızımda çok akıyordu bende öyle düşündüm malesef 1 ay emzirebildim zar zor inşallah bunda bol sutum olur diyorum bende
Nasip kızlar stres yapmayınvalla napalım emziremesek bile bir şekilde büyüyorlar, sağlıkları yerinde olsundaİyi düşünelim iyi olsun inşallah. O kadar süt saklama poşeti aldım daha onları doldurcam
Bende 22. Haftadan beri ev işi asla yapmıyorum sadece yatağı topluyorum oturduğum yerden çamaşır katlıyorum o kadarOda seni pamuklara sarsın hdhdjj
Ben başlangıçtan beri toplasan 5 kere yemek yapmışımdırah bu kocalar özlemleri herşeyi yaptırır yeminle hdhd
Ohhh valla attigin resimlerde gostermiyosun pozitifim. Bende 86 yim.suan ve gostermiyosun derler. Benimde etler sıkıdırBuyrun canım tartı sonuçlarım... Kilolarimla mutluyumşişerim güzelleşirim öyle değil mi Chanandler Bong baharrr34
Bebişiim bende özledim, hoşbuldum hdhdjj kendimi cezaevinden çıkmış gibi hissettim ayol djhdffestinalente canisi hosgeldiiinn özlediim agustos grubundan baska gruba gitmek yok biz neyine yetmiyoruz sekerim
Hdjsj kıyamam sana. Yok kız zehirlenmemişsindir belki fazla gelmiştir yediğin şeyler ya da alışık değilsindirBende 22. Haftadan beri ev işi asla yapmıyorum sadece yatağı topluyorum oturduğum yerden çamaşır katlıyorum o kadarperşembeden beri yemekte yok valla ne yesek diye düşünüyorum hep dün akşam dışarıdan yedim bir süre tövbe zehirlendim mi noldu sağlıklı yemek yemeyi özledim
Bilmiyorum artık canım hafiften yine bi bulanıyorHdjsj kıyamam sana. Yok kız zehirlenmemişsindir belki fazla gelmiştir yediğin şeyler ya da alışık değilsindir
Bebiş benimde şuan bulanıyor. Kalksam kusucam. Ne yedim makarna zehirlenme ihtimalim bile yok. Oluyor işte ben anlamadım ya. Herşey tamam da şu bulantılarBilmiyorum artık canım hafiften yine bi bulanıyor
Öyle yapıyorum canım uyusam biraz iyi gelir belkiBebiş benimde şuan bulanıyor. Kalksam kusucam. Ne yedim makarna zehirlenme ihtimalim bile yok. Oluyor işte ben anlamadım ya. Herşey tamam da şu bulantılar
Sıkma canını uzan güzelce
Kesinlikle gelir ama gece uykun bozulmayacaksa uyu canım akşam üzeri oldu çünküÖyle yapıyorum canım uyusam biraz iyi gelir belki
Hahaha diyosuunBebişiim bende özledim, hoşbuldum hdhdjj kendimi cezaevinden çıkmış gibi hissettim ayol djhd
Bebiş söz veremem, kaos ihtiyacı olan bir inaanım ben djdjjdj
ne zaman rahata kavusucaz biz yaKesinlikle gelir ama gece uykun bozulmayacaksa uyu canım akşam üzeri oldu çünkü
Ağustostane zaman rahata kavusucaz biz ya
Canım çok tatlısınızson 20 sayfayı bugün gün içinde okudum ben de iç dökmeye geldim
ben kendimi çok bencil hissediyorum ama yine de içimi dökeceğim. hamileliği öğrendiğimizde yılbaşıydı. ilk aylar çok heveslenmeyeyim dedim yokmuş gibi davrandım. sonra şubatta deprem oldu. tabi ki herkes çok zor şeyler yaşadı, unutulmaz bir felaketti ama o günden beri eşim resmen telefona ve twitter'a gömülü yaşıyor. 1 ay depremle geçti, sonra ailesinde problemler oldu full annesiyle konuşmalarla, onları bizde ağırlamalarla geçti, son 1-1,5 aydır seçim var. 2. tur sonrası da hemen soğumaz seçim muhabbeti, e böyle diye diye bizim doğum zamanı gelmiş olacak. her şeyi tek başıma araştırıyorum, seçiyorum, alıyorum. neyi aldığımdan, neye ne kadar harcadığımdan vs haberi bile yok eşimin. sürekli bi şeyler atıyorum bakmıyor bile. ama bütün gün kuzenleriyle arkadaşlarıyla muhabbette. kendimi hep ikinci plana kalmış gibi hissediyorum.
herkes bi de göbek fotoğrafı koymuş, bu da +9 kilomla kızımla benden gelsin :)
Bir gram et bin ayıp örter demiş atalarımızŞişelim güzelleşelim ne güzel oldu kizzzzhakikaten bünyeden bünyeye çok değişiyor ya . 10 kiloya yaklaşmışım ama iyi olmuş aldığım demek ne kadar zayifmisim ya
Sırf sizin canınız sıkılmasın size aktivite olsun diye yazmıştık bu kdr bebeğimÖglen 12de girdm en son. Simdi girdm 7 sayfa birikmiş. Yaa bayiliyorum size
bugün resim atan minnos anneler cok tatlisiniz hepinizzz
Az kaldıAğustosta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?