2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bu da benden gelsin. 27. Haftadayız. + 5 kilodayım, Aslında zayıfım ama bugün çok ağırlaştım kızlar, yolda zor yürüdüm. Göbeğimde bir ağrı var ama sancı gibi değil. Bacağımda ağrıyor. Enerjim sıfır. Eve zor geldim dr henüz takviye vermedi belki de ondan. Allahtan yarın kontrolümüz var soracağım bakalım

Eklentiler

• 6851688D-0DA0-49E3-9AF9-AB647C824B4C.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 126
Oda seni pamuklara sarsın hdhdjj

Ben başlangıçtan beri toplasan 5 kere yemek yapmışımdır ah bu kocalar özlemleri herşeyi yaptırır yeminle hdhd
Bende 22. Haftadan beri ev işi asla yapmıyorum sadece yatağı topluyorum oturduğum yerden çamaşır katlıyorum o kadar perşembeden beri yemekte yok valla ne yesek diye düşünüyorum hep dün akşam dışarıdan yedim bir süre tövbe zehirlendim mi noldu sağlıklı yemek yemeyi özledim

ffestinalente canisi hosgeldiiinn özlediim agustos grubundan baska gruba gitmek yok biz neyine yetmiyoruz sekerim
Bebişiim bende özledim, hoşbuldum hdhdjj kendimi cezaevinden çıkmış gibi hissettim ayol djhd

Bebiş söz veremem, kaos ihtiyacı olan bir inaanım ben djdjjdj

Hdjsj kıyamam sana. Yok kız zehirlenmemişsindir belki fazla gelmiştir yediğin şeyler ya da alışık değilsindir

Bebiş benimde şuan bulanıyor. Kalksam kusucam. Ne yedim makarna zehirlenme ihtimalim bile yok. Oluyor işte ben anlamadım ya. Herşey tamam da şu bulantılar

Sıkma canını uzan güzelce
Öyle yapıyorum canım uyusam biraz iyi gelir belki

Canım çok tatlısınız bu arada eşim de benim aldıklarımı bilmez, erkekler çok da ilgilenmez ki kuzum... O sadece büyük ihtiyaclari sorar beşiği naptın vs gerisi erkekler çok umursamaz. Ama ilk bebegimizde internetten GS lı hastane çıkışı almıştı düşün o bile erkek kafasıyla alındı
Boşviiiirrrr tadını çıkar anneliğinin

Şişelim güzelleşelim ne güzel oldu kizzzz hakikaten bünyeden bünyeye çok değişiyor ya . 10 kiloya yaklaşmışım ama iyi olmuş aldığım demek ne kadar zayifmisim ya
Bir gram et bin ayıp örter demiş atalarımız

Öglen 12de girdm en son. Simdi girdm 7 sayfa birikmiş. Yaa bayiliyorum size
bugün resim atan minnos anneler cok tatlisiniz hepinizzz
Sırf sizin canınız sıkılmasın size aktivite olsun diye yazmıştık bu kdr bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…