2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kiloya göre mi veriliyor? 4000 kullanıyordum 6000 e çıkardı
Ben de direk öyle bir şey söylemediler ama kiloyla ilgisi var diye biliyorum başka yerlerde okumuştum. başlangıçta 50 kilo civarindaydim şuan 60 a yaklaştım muhtemelen bu dozla devam ederim hiborda 5000 den sonra 7500 var. Dozu artirdilarsa vardır bir bildikleri bence.

Ay pozitif gs deyince bende söyliyim azcık gülün eşimle ben fenerliyiz babam gebeliği öğrenir öğrenmez gider gitmez gs bebek tulumu aldı eşimi görmeniz gerekti

Kızlar anca eve geldim şeker yüklemesi yaptırdım. Kızçemi gördüm ama benim doktor sanki çok kısa bakıyo ya da bana kısa geliyo sata göre 26+4üm ama ölçümleri baya önden gidiyo bi maşallahızını alırız ben şimdi şu aşağıdaki ölçümlerden hangisini baz alcam pozitifbiri pozitifim sen atmıştın ama ben bulamadım o mesajını. 1 kg çıkar mı acaba dedim 1279 gram çıktı bebeği beslemişsin ama bol yoğurt bol süt iç bebek için değil kendin için dedi aklınızda bulunsun kızlar

Eklentiler

• IMG_20230517_141042.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 114
Kdjshsj ama kilo göbeğiyle bebiş göbeği farklı mesela alttan şişti benim o beni ele veriyoe dhhdjj. Ama elizabeth kesinlikle bebişi doğurup ayaklanıp diyete başlıyorum daha gazla kilo çekemeyeceğim
Yooo benim.belli.olmiyor ben herkese hamileyim diyorum diyet benim.de aklımda ama 6. Aydan sonra yaparım

Bende dünden beri yıkıyorum evde de zor kuruyor ama balkona sermem hem firtina var hem toz, ay birde ütü gözüme iyice büyüdü daha bizim kışlıklar yazlıklar ohoo
Benimki neredeyse kurumuş adana sıcağının tek avantajı çamaşırın yazın hızlı kuruması

Yooo benim.belli.olmiyor ben herkese hamileyim diyorum diyet benim.de aklımda ama 6. Aydan sonra yaparım
Kuzu benim belim gidici. Korktum açıkcası birazz hep sağ hep sol yatmaktan omuzlarım da çöktü. Benim kendimi sağlamlaştırmam lazım yoksa sonum son değil. Sütü etkilemediği sürece başlayacağım. Hem işyerine dönücem 10-11 ay gibi. Dönüşüm muhtişiiim olmalı

Ay ben varım kız diyet deyin hemen başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…