- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.681
Az kaldı gerçekten geçerken geçmiyorda dönüp bakınca aa geçmil diyorsun. Neredeyse 7 aylık oldu en yenimiz bileAz kaldı2.5 ay diyorum artık ben ağustosun basında doğururum bence ben
Ben hibor 5000 kullanıyorum canım.clexan 0,6 mm kullanan var mı
Kiloya göre mi veriliyor? 4000 kullanıyordum 6000 e çıkardıBen hibor 5000 kullanıyorum canım.
17.08 canımAz kaldı gerçekten geçerken geçmiyorda dönüp bakınca aa geçmil diyorsun. Neredeyse 7 aylık oldu en yenimiz bile
Sağlıkla gelsin bebişim, normalde ne zaman görünüyor tahmini doğum
Ben de direk öyle bir şey söylemediler ama kiloyla ilgisi var diye biliyorum başka yerlerde okumuştum. başlangıçta 50 kilo civarindaydim şuan 60 a yaklaştım muhtemelen bu dozla devam ederim hiborda 5000 den sonra 7500 var. Dozu artirdilarsa vardır bir bildikleri bence.Kiloya göre mi veriliyor? 4000 kullanıyordum 6000 e çıkardı
Al o zamanAz kaldı2.5 ay diyorum artık ben ağustosun basında doğururum bence ben
Bence tam olarak ben bu
Ay pozitif gs deyince bende söyliyim azcık gülün eşimle ben fenerliyiz babam gebeliği öğrenir öğrenmez gider gitmez gs bebek tulumu aldı eşimi görmeniz gerektiCanım çok tatlısınızbu arada eşim de benim aldıklarımı bilmez, erkekler çok da ilgilenmez ki kuzum... O sadece büyük ihtiyaclari sorar beşiği naptın vs gerisi erkekler çok umursamaz. Ama ilk bebegimizde internetten GS lı hastane çıkışı almıştı düşün o bile erkek kafasıyla alındı
Boşviiiirrrrtadını çıkar anneliğinin
Bir gram et bin ayıp örter demiş atalarımız
Sırf sizin canınız sıkılmasın size aktivite olsun diye yazmıştık bu kdr bebeğim
clexan 0,6 mm kullanan var mı
Yooo benim.belli.olmiyor ben herkese hamileyim diyorumKdjshsj ama kilo göbeğiyle bebiş göbeği farklı mesela alttan şişti benim o beni ele veriyoe dhhdjj. Ama elizabeth kesinlikle bebişi doğurup ayaklanıp diyete başlıyorum daha gazla kilo çekemeyeceğim
Bende dünden beri yıkıyorum evde de zor kuruyor ama balkona sermem hem firtina var hem toz, ay birde ütü gözüme iyice büyüdü daha bizim kışlıklar yazlıklar ohooBen de çalışmalara başladım
Benimki neredeyse kurumuşBende dünden beri yıkıyorum evde de zor kuruyor ama balkona sermem hem firtina var hem toz, ay birde ütü gözüme iyice büyüdü daha bizim kışlıklar yazlıklar ohoo
Kuzu benim belim gidici. Korktum açıkcası birazz hep sağ hep sol yatmaktan omuzlarım da çöktü. Benim kendimi sağlamlaştırmam lazım yoksa sonum son değil. Sütü etkilemediği sürece başlayacağım. Hem işyerine dönücem 10-11 ay gibi. Dönüşüm muhtişiiim olmalıYooo benim.belli.olmiyor ben herkese hamileyim diyorumdiyet benim.de aklımda ama 6. Aydan sonra yaparım
Ay ben varım kız diyet deyin hemen başlarımKuzu benim belim gidici. Korktum açıkcası birazz hep sağ hep sol yatmaktan omuzlarım da çöktü. Benim kendimi sağlamlaştırmam lazım yoksa sonum son değil. Sütü etkilemediği sürece başlayacağım. Hem işyerine dönücem 10-11 ay gibi. Dönüşüm muhtişiiim olmalı
Bende valla herşey yolunda olursa diyete başlayacağımAy ben varım kız diyet deyin hemen başlarım
Ben 36 ya da razıyım pozitifcimBen de hep erken doğuracam dedim biri 39+2de birisi de 39+5 te geldi.Bunun hakkında yorum yapamıyorum ama gününü bekleyeyim desem kesinlikle 39 u doldurur
Dur kız öyle deme, sağlıkla sıhhatle en doğru zamandaBen 36 ya da razıyım pozitifcim
Doğru canım ne kadar geç o kadar iyi ama benım gözüm baya korktuğu İçinDur kız öyle deme, sağlıkla sıhhatle en doğru zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?