- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.701
Valla bana da çok zor geldiği için bebişim anlıyorum seni jdjdDoğru canım ne kadar geç o kadar iyi ama benım gözüm baya korktuğu İçinen ufak ağrıda doğuruyorum moduna giriyorum
Canım gözün aydın olsun umarım en kısa zamanda sen de minnoşlar da toparlanırsınız güzel haberler verirsinizKuzum kiloları düşmüş diğeri sarılık olmuş solunum cihazına baglılar kuzum ağrım baya var beni çok zorluyor baharcim ya
Neredeyde 10 haftamız var vallaha cok az kaldı sabah saglikocagina gidecegim kızlar yine idrar kan alırlar herhaldeValla bana da çok zor geldiği için bebişim anlıyorum seni jdjd
Ama az kaldı. Benimde 18.08 ama rüyamda 08.08 gördüm bakalım, az kaldı hepimiz için çok şükür ya hdhd
CanımKızlar anca eve geldim şeker yüklemesi yaptırdım. Kızçemi gördümama benim doktor sanki çok kısa bakıyo ya da bana kısa geliyo sata göre 26+4üm ama ölçümleri baya önden gidiyo bi maşallahızını alırız ben şimdi şu aşağıdaki ölçümlerden hangisini baz alcam pozitifbiri pozitifim sen atmıştın ama ben bulamadım o mesajını. 1 kg çıkar mı acaba dedim 1279 gram çıktı bebeği beslemişsin ama bol yoğurt bol süt iç bebek için değil kendin için dedi aklınızda bulunsun kızlar
0.4 lük kullanıyordum 0.6 ya yükseltti dr 94 kiloyumMuadili oksapar 0.4 kullanıyorum, konu nedir acaba?
kullnalım bakalmBen de direk öyle bir şey söylemediler ama kiloyla ilgisi var diye biliyorum başka yerlerde okumuştum. başlangıçta 50 kilo civarindaydim şuan 60 a yaklaştım muhtemelen bu dozla devam ederim hiborda 5000 den sonra 7500 var. Dozu artirdilarsa vardır bir bildikleri bence.
Erkekler bunu anlayamıyor maalesef ki ben hormonlara rağmen ona zaman ayırmaya ilgi göstermeye çalışıyorum ama bazen düşünüyorum acaba onlar bizim yerimizde olsa nasıl olurdu bence çay kaşığı bile kaldirmazlardiahahaha peki bu alışma sürecinden senin haberin varmıymışben şahsen asla alışamadım her hafta yeni bir güncelleme yaşamaya eşime diyorum son 7 ayım sanki ruhum bedenimden ayrılmış olanları uzaktan izliyor
Çok güzel değişik sayfanın adı ne acaba çokta yakışmış sana maşallahEki Görüntüle 3248937 Eki Görüntüle 3248940
lohusa takımım gelmiş3 parça, instadan aldım çok memnun kaldım sayfanın adı zenadaily
Ben ben benKizlarrr 27.haftadan selam2 haftadır falan şiddetli öksürüyorum öksürmekten yan bel boşluklarım ağrıyor biraz da böbrek büyümesinden korktum bugün doktor randevum vardı doktor biraz büyüme var dedi böbrek büyümesi yaşayan var mı?
Bende edd yazmıyo mesela dimi pozitifim yani ölçümlerin hepsinde farklı bi tarih yazıyo ya hani beklenen doğum tarihi için neyi baz almalıyım bilemedim ondan sayfanın en tecrübelisine sorayım dedimCanım
bpd kafa capi
Ac karın çevresi
Efw ağırlığı.
Edd beklenen doğum tarihi yani 2.agustos
Şimdi neyi sorduğunu tam bilsem ona göre yazayım başka biseyse
Canim sag olun merak etmissiniz@Levrekkk yok,mertugce35 yok,@asyemurfa yok,@mdnafsnkny42 yok ve daha aklıma gelmeyen cok arkadas inşallah iyisiniz kızlar
Anladim canim. Iyi bari sen ve beebisCanim sag olun merak etmissinizbaharrr34 iyiyim cok sükür Ben insallah sizler de iyisinizdir yogun geciyor cok kayinvalidemlerdeydim birkac gündür ameliyat oldu gözünden yardimci oldum biraz. Onun disinda da kosturmaca bi bakiyorum sabah bi bakiyorum aksam hic anlamiyorum ya
Iyiyiz Allaha sükür canim, ama artik cok sık girecek vakit bulamıyorum gerçekten. Belki de hızım yavaşladı yetişemiyorum herşeye. Eşim de yarsımcı oluyor bazen, sağ olsun haftada 1-2 kere yemek yapıyor o bana çok iyi geliyor. Ben de şeker testi yaptırdım geçen hafta bu arada sonuçlarım iyi çıktı yemeye devamAnladim canim. Iyi bari sen ve beebis
Iyise sevindim. Insan merak ediyor boyle bi anda kaybolunca
sonuclarin guzel gelmesine sevindim canimIyiyiz Allaha sükür canim, ama artik cok sık girecek vakit bulamıyorum gerçekten. Belki de hızım yavaşladı yetişemiyorum herşeye. Eşim de yarsımcı oluyor bazen, sağ olsun haftada 1-2 kere yemek yapıyor o bana çok iyi geliyor. Ben de şeker testi yaptırdım geçen hafta bu arada sonuçlarım iyi çıktı yemeye devam
Ay evet yaValla bana da çok zor geldiği için bebişim anlıyorum seni jdjd
Ama az kaldı. Benimde 18.08 ama rüyamda 08.08 gördüm bakalım, az kaldı hepimiz için çok şükür ya hdhd
0.4 lük kullanıyordum 0.6 ya yükseltti dr 94 kiloyum
Yok bacım yok ben akıllandım. kk benim fikirlerime hazır değil daha ben bunu anladım sjjdjKız festii bana bile şimdi bildirim geldi
2. Turda oyunuzu kime vereceksiniz diye altta da bir sürü kişi yorum yazmış bile şimdiden, aman diyim bunlar hep dış güçlerin oyunu sakın gitme sen bize lazımsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?