- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.721
Yok bacım yok ben akıllandım. kk benim fikirlerime hazır değil daha ben bunu anladım sjjdj
Hdjdjd tam siyasete gidiyorum yazdım birine peşine yazdın içine mi doğdu kığğğzBen bu söylemleri bir daha hatırlıyorum ama neyyyyyseeeeee
Hdjdjd tam siyasete gidiyorum yazdım birine peşine yazdın içine mi doğdu kığğğz
Yazdım valla gidersem sizi çok seviyorum bunu bilin, hakkınızı helal edin jdjdjO kadar içten ve şeffafsın ki artık ciğerini biliyoruz festii, birde atalarımız ne demiş huylu huyundan vazgeçmezseviliyorsun
Yazdım valla gidersem sizi çok seviyorum bunu bilin, hakkınızı helal edin jdjdj
Festim yedek hesap bulundursana çok benzer kullanıcı adıyla sende rahatla bizdeYazdım valla gidersem sizi çok seviyorum bunu bilin, hakkınızı helal edin jdjdj
KdjdjDedi ve gitti festii, güle güle en dogrucu davut ağustos annesi
Jdjdj sus kız sonsuza kadar mı uçayım jdjdjFestim yedek hesap bulundursana çok benzer kullanıcı adıyla sende rahatla bizde
5 dkda sinir katsayım yükseldi tutamadım kendimi bir sayfa okuyup çıkcaktım güyamydreams93 jdjdjsjjdjs
Canım orası çok beter. Çekiyor içine.5 dkda sinir katsayım yükseldi tutamadım kendimi bir sayfa okuyup çıkcaktım güya
Yarın bir kalkıyoruz ağustos grubu tek ayak cezası ay sen koru yarabbi yarın görüş günüm sizle paylaşmazsam kimle paylaşcamAğustos anaları siyasete çıkartma yapacak diye korkuyorum birer birer jdjdjjd
Jdjdj ben muhtemelen münakaşadan gittim de bebişim ziyaretçi olarak bakarım yarın sen paylaşYarın bir kalkıyoruz ağustos grubu tek ayak cezası ay sen koru yarabbi yarın görüş günüm sizle paylaşmazsam kimle paylaşcam
Levrekkk nerelerde yahu??
Levrekkk yok,@mertugce35 yok,@asyemurfa yok,@mdnafsnkny42 yok ve daha aklıma gelmeyen cok arkadas inşallah iyisiniz kızlar
Kızlar benim tek tavsiyem kocanız tavır yapıyosa beş katı tavır yapın, evlerden ırak küsen kocanız varsa on katı küsünCanım bu iki kitap. Okuyup özümsenirse çiftler tarafından inanılmaz faydalı. Kesinlikle. Bizim için kendimiz doğruyuz ama belki adamın derdi başka. Biz nasıl anlaşılmadığımızı düşünüp hırçınlaşıyorsak onlarda bunu hissedip içine kapanıyor olabilir. Ben kesinlikle gönül rahatlığıyla bu iki kitabı öneririm. Çok çok değiştiriyor bakış açışını.
Yiaaa o kadar özledim ki sabahı zor etcemJdjdj ben muhtemelen münakaşadan gittim de bebişim ziyaretçi olarak bakarım yarın sen paylaşyaa çık heyecanlı minik kızlar napıyor bakalım
Gerçekten tam bir anneeeeKızlar bizimkileri anne edasıyla çağırdım ama duymamazlıktan geliyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?