2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325

Levrekkk yok,@mertugce35 yok,@asyemurfa yok,@mdnafsnkny42 yok ve daha aklıma gelmeyen cok arkadasinşallah iyisiniz kızlar

Sağolun beybileeer çok komik ama ben şifremi unutmuşum snra hatırlayamadım ama telefonu her elime aldığımda da uyudum bnm uyku hali geri geldi aşırı uyuyorum bu sefer neyse uğraşıcam diye telefonu elime aldım meğer iphoneda tel şifresini girince hatırladı üyelik şifremi gelebildimmmm, ben iyiyim şu anda 27 haftalık oldu yavrukuşum siz nasılsınız? Herkes iyi mi?

Kızlar benim tek tavsiyem kocanız tavır yapıyosa beş katı tavır yapın, evlerden ırak küsen kocanız varsa on katı küsün

Jdjdj ben muhtemelen münakaşadan gittim de bebişim ziyaretçi olarak bakarım yarın sen paylaş yaa çık heyecanlı minik kızlar napıyor bakalım
Yiaaa o kadar özledim ki sabahı zor etcem kız artık yerleri kalmadı tekmeleri tshirtlerimin dışından gözüküyor insanlar ciddiye alıp benimle iletişim kuramıyo ama artık ultrasonda çok göremiyoruz büyümüşler doktor ölçüyü bile zor alıyorum diyor birbirlerini kapatıyorlar bu arada babası duymasın biri çok oynak asla uyumuyo Duru onun adını koycam belki durulur diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…