2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ya yerim onları maşallah
Hangisinin oynak olduğunu nerden bilicen jdjdj

Ssen ufak çaplı bir cinnet getir bebişim ancak öyle

Çok teşekkür ederim canım, tam olarak dediğin gibi önce yanma gibi bir şey oldu sonra geğirme bulantı derken mahvoldum yani hiç sevmiyorum kusmayı
Kıyamam, çok sıkıntılı gerçekten ya bende hiç haz etmiyorum. Oldum olası midem ve totom hassas, gına geldi artık. Nasıl oldun şimdi daha iyi misin?

Hoş geldin doğum korkusu perisi... Daha önce doğum yapmış arkidişler tarafından pışpışlanmaya ihtiyacım var 40a kadar kendi gelirse normal, gelmezse sezeryan planladık. Suni sancı düşünmüyorum süreç gerektirmezse yani, doğumu başlatmak için tercih etmiyorum. "Ama acı eşiğim düşük normal doğum ağrısı nasıldır bilmiyorum, e sezeryanın da sonrası var. Hemoroidim sızladı bunları düşünürken, fakat iki doğum şeklinde de bağırsak problemine bağlı tetiklenme ihtimali var. Ya normal doğumda şılakk diye keserlerse, yok canım kesmezler kasap vitrininde kuzu muyum ben? Zaten sezeryanda da 7 kat kesiyorlar nasıl kalkıcam ayağa ilk seferde. Geçen pilates topu aldık onda zıplamaya başlıyım artık, ama ya çok erkense kasılmaları tetiklersem. Ya herifle de kaç gündür münasebetimiz yok, bunları da yapmazsam ön mabadım tıkanacak iyice sıkıntı olmasın. Onun yüzünden doğumda zorlanırsam büllüğünü dürerim. "Kafamda sürekli böyle kendi kendime konuşuyorum. Biri beni durdursun.

Kıyamam, çok sıkıntılı gerçekten ya bende hiç haz etmiyorum. Oldum olası midem ve totom hassas, gına geldi artık. Nasıl oldun şimdi daha iyi misin?
Çok şükür canım muhtemelen yediğim ağır geldi sindiremedim.. bu akşam ev yemeği geldi çorba falan içtim iyi geldi bir de üstüne soda mis gibiyim suan

Ahahaha bana da geliyor bazen bu sorular sezeryandan çok korkuyorum evet normalde korkutucu ama bakıyordum su gelmesi kanama harici evde kendi sancısını çekip son ana kadar sabredenler rahat bir şekilde doğuruyor. Ağrın olduğu gibi gittiğinde ise suni sancı ile destekliyorlarmış sanırım Kİ bence en korkunç olanı çünkü cidden şiddetliymiş benım hemeroidim çıktı birkaç hafta önce doktor aç bi bakayım der diye söyleyemedim de bio oil sürdüm ve geçti inanır mısınız ara ara bi sızlar kaşınır gibi oluyor hop yine yağlıylrum sabaha kadar sönüyor çok şükür

Çok şükür canım muhtemelen yediğim ağır geldi sindiremedim.. bu akşam ev yemeği geldi çorba falan içtim iyi geldi bir de üstüne soda mis gibiyim suan
Oh çok şükür hadi gelmiş geçmiş olsun. Evet evet bebek büyüyüp mideye baskı yaptıkça sindirimimiz zorlaşıyor maalesef. Sık sık, yavaş yavaş ve soft yiyecekler yememiz lazım artık Dikkat et kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…