- 28 Aralık 2020
- 321
- 920
- 53
- 32
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.741
Ay ne bilim kız yasak mıııJdjdj sus kız sonsuza kadar mı uçayım jdjdj
Gerçekten tam bir anneeeeyüklenmiş sana olmuşsun sen valla geldim sinirden uykum kaçıcak orda
Ahaha aman bacım en tehlikeli bam iyi gecelerrrKızlar bu saatte yatakta tel ile uğraşmaya devam edersem kocamdan bam yiyeceğim, size iyi geceler
Seni yerim yaaKızlar bizimkileri anne edasıyla çağırdım ama duymamazlıktan geliyorlar
İyi geceler bebişimKızlar bu saatte yatakta tel ile uğraşmaya devam edersem kocamdan bam yiyeceğim, size iyi geceler
Ya yerim onları maşallahYiaaa o kadar özledim ki sabahı zor etcemkız artık yerleri kalmadı tekmeleri tshirtlerimin dışından gözüküyor insanlar ciddiye alıp benimle iletişim kuramıyo ama artık ultrasonda çok göremiyoruz büyümüşler doktor ölçüyü bile zor alıyorum diyor birbirlerini kapatıyorlar bu arada babası duymasın biri çok oynak asla uyumuyo Duru onun adını koycam belki durulur diye
Yasak tabii jdjdj hiç ban yemediğin belli oluyor hdjAy ne bilim kız yasak mııı
Ssen ufak çaplı bir cinnet getir bebişim ancak öyleKızlar yeni yatağa geçtik eşimle. Kocam olacak adam dedi ki sırtını dön hayatım azıcık masaj yapıyım uyursun öyle (kuyruk sokumum çok ağrıyor). Ve ben döndüğümde uyumuş. İnanabiliyor musunuz 5 saniyede. Şimdi bu adamı benim elimden kim alıcak
Oflayarak sağa sola dönüyorum kafi onaSsen ufak çaplı bir cinnet getir bebişim ancak öyle
Uyanmazsa mışıl mışıl horuldamaya devam ederse daha çok sıkılmayacak mı canın hdjdjOflayarak sağa sola dönüyorum kafi ona
Kıyamam, çok sıkıntılı gerçekten ya bende hiç haz etmiyorum. Oldum olası midem ve totom hassas, gına geldi artık. Nasıl oldun şimdi daha iyi misin?Çok teşekkür ederim canım, tam olarak dediğin gibi önce yanma gibi bir şey oldu sonra geğirme bulantı derkenmahvoldum yani hiç sevmiyorum kusmayı
Çok şükür canım muhtemelen yediğim ağır geldi sindiremedim.. bu akşam ev yemeği geldi çorba falan içtim iyi geldi bir de üstüne soda mis gibiyim suanKıyamam, çok sıkıntılı gerçekten ya bende hiç haz etmiyorum. Oldum olası midem ve totom hassas, gına geldi artık. Nasıl oldun şimdi daha iyi misin?
Yok yok fıstıklı gelme. Sinirim hopladı. Sende gece gece gerilme
Ahahaha bana da geliyor bazen bu sorular sezeryandan çok korkuyorum evet normalde korkutucu ama bakıyordum su gelmesi kanama harici evde kendi sancısını çekip son ana kadar sabredenler rahat bir şekilde doğuruyor. Ağrın olduğu gibi gittiğinde ise suni sancı ile destekliyorlarmış sanırım Kİ bence en korkunç olanı çünkü cidden şiddetliymişHoş geldin doğum korkusu perisi... Daha önce doğum yapmış arkidişler tarafından pışpışlanmaya ihtiyacım var40a kadar kendi gelirse normal, gelmezse sezeryan planladık. Suni sancı düşünmüyorum süreç gerektirmezse yani, doğumu başlatmak için tercih etmiyorum. "Ama acı eşiğim düşük normal doğum ağrısı nasıldır bilmiyorum, e sezeryanın da sonrası var. Hemoroidim sızladı bunları düşünürken, fakat iki doğum şeklinde de bağırsak problemine bağlı tetiklenme ihtimali var. Ya normal doğumda şılakk diye keserlerse, yok canım kesmezler kasap vitrininde kuzu muyum ben? Zaten sezeryanda da 7 kat kesiyorlar nasıl kalkıcam ayağa ilk seferde. Geçen pilates topu aldık onda zıplamaya başlıyım artık, ama ya çok erkense kasılmaları tetiklersem. Ya herifle de kaç gündür münasebetimiz yok, bunları da yapmazsam ön mabadım tıkanacak iyice sıkıntı olmasın. Onun yüzünden doğumda zorlanırsam büllüğünü dürerim. "Kafamda sürekli böyle kendi kendime konuşuyorum. Biri beni durdursun.
Oh çok şükür hadi gelmiş geçmiş olsun. Evet evet bebek büyüyüp mideye baskı yaptıkça sindirimimiz zorlaşıyor maalesef. Sık sık, yavaş yavaş ve soft yiyecekler yememiz lazım artıkÇok şükür canım muhtemelen yediğim ağır geldi sindiremedim.. bu akşam ev yemeği geldi çorba falan içtim iyi geldi bir de üstüne soda mis gibiyim suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?