2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Sanırım artık daha dikkatli olacağım. O kilo alsın diye habire yükleniyorum ama ben mahvoluyorum. Çok bi kilo da almadım 6-6.5 kilo civarı acaba yetersiz miyim diye düşünüyorum.

Evet evet, pozitif hikaye okudum bugün çokça. Hepsi son ana kadar evde durmuş, kendi güvenilir ortamlarında daha kolay olmuş sancıyı atlatmaları. Tabii ki öncesinde nefes eğitimi gibi şeyleri öğrenmişler. İnşallah erkenden su gelmesi, kanama gibi bir durum olmazsa bende paniğimi yönetebilmeyi çok istiyorum. Suni sancı konusu da çok ürkütücü, çünkü 3 normal doğum yapan, ilk ve en tontiş bebeği eşim olan kvdem, en zorlandığı doğumunu son doğumu olarak anlatır hep. Suni sancı almış çünkü o doğumda. Düşün 3.çocuğunu normal doğuran çoğu kişi hızlıca açılma yaşar, doğurup çıkar. Kadıncağızda travma kalmış o sancı.

Ne güzel senin hemoroid hamilelik ile ilgili demek ki Bende kullandığım jel ile dizginliyorum bir miktar ama benimki hamilelikten önce de olduğu için mevcut durumumda bir tık daha fazla hissedilir hale geldi maalesef...

Geçmiş olsun canım doktorun ne diyor ben soramadığım için merak ediyorumve endişeleniyorum da daha önce burada normal doğuma engel olmadığı yazıldı ama engel değildir insallah

Sanırım artık daha dikkatli olacağım. O kilo alsın diye habire yükleniyorum ama ben mahvoluyorum. Çok bi kilo da almadım 6-6.5 kilo civarı acaba yetersiz miyim diye düşünüyorum.
Bende o civarlarda aldım ve doktorum her açıdan süper gidiyorsun ne yapıyorsan devam et dedi. MİDEM BULANIYO diyemedim, ehe ehe sağ olun dedim. İnan bebek vitaminini bizden çekiyor zaten, biz kendimiz için beslenmeliyiz. Zorlama hiç kendini. Süt, yoğurt, kefir ve kaşar peyniri ye bol bol öğünlerde. Çoğu vitamin ihtiyacını karşılar zaten.

Okuyorum ya bi yandan. Yazıp yazıp siliyorum.
Okuyosan yaz hdjdj içinde patlar sonra ya tamamen uzak kalman lazım ya da yazman hdjj dreams bile dayanamadı narin kelebeğimin bile ayarlarıyla oynadılar hdjd sonra festi neden banlanıyor jdjd mümkün değil ki başka türlüsü

Geçmiş olsun canım doktorun ne diyor ben soramadığım için merak ediyorumve endişeleniyorum da daha önce burada normal doğuma engel olmadığı yazıldı ama engel değildir insallah
Teşekkür ederim yavrum. Doktorum değil ebemle konuştum ben bu durumu. Normal doğuma engel değil dedi tabii son evrede değilse. Çok şükür ki değil. Ayrıca sezeryan sonrası da kabızlığa bağlı hemoroid gelişme ihtimali sandığımızdan daha fazla aslında. Normal doğumda doğru şekilde ıkınırsak hemoroidi tetikleyen bir şey olmadığını söylediler. Tabii tedavi konusu da gebelik dolayısıyla şu an için sınırlı bir kaç kremle hafifletici şekilde uygulanıyor. Zaten kendiliğinden geçmediği sürece de bir tedavisi yok ameliyat dışında maalesef. Kendiliğinden geçme olasılığı da sadece yeni başladığı zamanlarda yüksek ihtimal. Sonrası hep ufak kabızlıklarda ben burdayım diyor.

Yazıcam ama ağzıma hakim olamıyom ya. Kesin ban yicem yazarsam, du bakim.

Ksjsjjs ağustos analarıyız biz diyemedim hdhdhjsksk F fistiklihanim
Ölümlü dünya filmini izlemiş miydin ya hahshash Gizli bir örgütüz biz fkdkdldl bu dünyayı evladını bu hükümetle hiç tanıştırmama arzusuyla her gece yeminler eden analar kurtaracak.

Valla kuzum zor gibi benim pek umudum yok
Benim var ya. Benim umudum hep baki. Bir sürü itirazlar var hâlâ yapılan. Adamlar gerçekten koltuğa nasıl pisledilerse kalkmaktan korkuyorlar. Halledeceğiz festi, bu devranı döndüreceğiz. Dilimizi onların zehirli dillerine benzetmeden, kucaklayarak, birleşerek kazanacağız ben çok inanmak istiyorum, hatta inanıyorum da buna. Bizler de umutsuzluğa kapılırsak, savaşı bırakırsak bir dahaki seçimin olup olmayacağı meçhul. İnan kendi elleriyle ona oy veren kız kardeşlerim için de savaşıyorum, kızıyorum, ama savaşıyorum. Verdikleri son oy olmasın, özgürce evlenip evlenmemeyi, sokakta kan bağı olmayan bir karşı cinsle rahatça gezebilmeyi devam ettirebilsinler diye en çok. Burası Laik bir ülke, bu ülkeyi Atatürk bizlere emanet etti ve Gençliğe Hitabesinde hep söyledi böyle olacağını. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcut. Benim Ata'm yalan söylemez.

Ne kadar güzel anlatmışsın
Umarım bebişim umarım. Ama konuşulanlar, söylenenler cidden umudumu düşürüyor. Havanda su dövüyormuşuz gibi hissediyorum. Ama inşallah yanılırım umarım yanılırım.

Kızlar bebek alışverişiyle birlikte ikinci el ürünlere sardım. Özellikle Tek seferlik kullanılan ürünleri 2. El tercih ediyorum. Basit durmayan zarif bi lohusa tacı istiyordum ama fiyatlar felaket. Bu ürünü dolaptan yarı fiyatına aldım sonuçta satan kişi sadece fotoğraf çekiminde kullandı ne kadar yıpranmış olabilir ki dedim. Vala bu alışverişimle gurur duydum sizinle de paylaşayım dedim

Eklentiler

• E151711E-C170-44E1-A862-F029B568A634.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 118
  • 4DAB62BA-ADD0-4B73-AEED-9E1BA4A892B4.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 130
Canım korkunu anlıyorum benim de ağrı eşiğim düşüktür, minyonum, hsg çekildiğimde dr rahim ağzını bulamadı, rahim yolu dar, ve ilk bebemi 40. Haftamda doğurdum. Kafası da iki hafta büyüktü. Ben yalabildiysem sen de yaparsın

Sana ilk doğum kolay demeyeceğim, kesi de var yırtılmada. Ama inan ağrılar dışında gerisi koymuyor, o bölge ağız içi gibi çabuk iyilesen sekil alan bölge, ağrıyı hallet gerisi tamam. Onun için de doğum hazırlık kursuna gitmeni tavsiye ederim.

Suni sancı da çektim, kendi sancimla da doğurdum. Kendi sancin çok cok daha rahat ve tolere edilebilir, suni sancı şiddetli ve doğal olmadığı için zorluyor. Sancılar arasi 2 dk ara ile gelirken aralarda uyuduğumu dinlendigimi sonra tekrar sancıyı çekip uyuduğumu biliyorum. Rabbim öyle bir düzen kurmuş ki o kadar acıya rağmen seni hormonların uyumu ile dinlendiriyor. Müthiş bir deneyim.

Ayrıca sezeryan da olsa normal doğum da olsa sürece değil sonuca odaklanmak en güzeli. En büyük hediye evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…