- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.761
Sanırım artık daha dikkatli olacağım. O kilo alsın diye habire yükleniyorum ama ben mahvoluyorum. Çok bi kilo da almadım 6-6.5 kilo civarı acaba yetersiz miyim diye düşünüyorum.Oh çok şükür hadi gelmiş geçmiş olsun. Evet evet bebek büyüyüp mideye baskı yaptıkça sindirimimiz zorlaşıyor maalesef. Sık sık, yavaş yavaş ve soft yiyecekler yememiz lazım artıkDikkat et kendine.
Yerleri değişmiyo bebişim oynak olan hep diğerinden geri geliyo zaten kilo olarak illa ayırcam inşYa yerim onları maşallah
Hangisinin oynak olduğunu nerden bilicen jdjdj
Ay o yavrucak acaba ben burdayım mı demeye çalışıyor kığğğz duygusala bağlamak üzereyimYerleri değişmiyo bebişim oynak olan hep diğerinden geri geliyo zaten kilo olarak illa ayırcam inş
Evet evet, pozitif hikaye okudum bugün çokça. Hepsi son ana kadar evde durmuş, kendi güvenilir ortamlarında daha kolay olmuş sancıyı atlatmaları. Tabii ki öncesinde nefes eğitimi gibi şeyleri öğrenmişler. İnşallah erkenden su gelmesi, kanama gibi bir durum olmazsa bende paniğimi yönetebilmeyi çok istiyorum. Suni sancı konusu da çok ürkütücü, çünkü 3 normal doğum yapan, ilk ve en tontiş bebeği eşim olan kvdem, en zorlandığı doğumunu son doğumu olarak anlatır hep. Suni sancı almış çünkü o doğumda. Düşün 3.çocuğunu normal doğuran çoğu kişi hızlıca açılma yaşar, doğurup çıkar. Kadıncağızda travma kalmış o sancı.Ahahaha bana da geliyor bazen bu sorular sezeryandan çok korkuyorum evet normalde korkutucu ama bakıyordum su gelmesi kanama harici evde kendi sancısını çekip son ana kadar sabredenler rahat bir şekilde doğuruyor. Ağrın olduğu gibi gittiğinde ise suni sancı ile destekliyorlarmış sanırım Kİ bence en korkunç olanı çünkü cidden şiddetliymişbenım hemeroidim çıktı birkaç hafta önce doktor aç bi bakayım der diye söyleyemedim de bio oil sürdüm ve geçti inanır mısınız ara ara bi sızlar kaşınır gibi oluyor hop yine yağlıylrum sabaha kadar sönüyor çok şükür
Okuyorum ya bi yandan. Yazıp yazıp siliyorum.Yok yok fıstıklı gelme. Sinirim hopladı. Sende gece gece gerilme
Geçmiş olsun canım doktorun ne diyor ben soramadığım için merak ediyorumve endişeleniyorum da daha önce burada normal doğuma engel olmadığı yazıldı ama engel değildir insallahEvet evet, pozitif hikaye okudum bugün çokça. Hepsi son ana kadar evde durmuş, kendi güvenilir ortamlarında daha kolay olmuş sancıyı atlatmaları. Tabii ki öncesinde nefes eğitimi gibi şeyleri öğrenmişler. İnşallah erkenden su gelmesi, kanama gibi bir durum olmazsa bende paniğimi yönetebilmeyi çok istiyorum. Suni sancı konusu da çok ürkütücü, çünkü 3 normal doğum yapan, ilk ve en tontiş bebeği eşim olan kvdem, en zorlandığı doğumunu son doğumu olarak anlatır hep. Suni sancı almış çünkü o doğumda. Düşün 3.çocuğunu normal doğuran çoğu kişi hızlıca açılma yaşar, doğurup çıkar. Kadıncağızda travma kalmış o sancı.
Ne güzel senin hemoroid hamilelik ile ilgili demek kiBende kullandığım jel ile dizginliyorum bir miktar ama benimki hamilelikten önce de olduğu için mevcut durumumda bir tık daha fazla hissedilir hale geldi maalesef...
Bende o civarlarda aldım ve doktorum her açıdan süper gidiyorsun ne yapıyorsan devam et dedi. MİDEM BULANIYO diyemedim, ehe ehe sağ olun dedim. İnan bebek vitaminini bizden çekiyor zaten, biz kendimiz için beslenmeliyiz. Zorlama hiç kendini. Süt, yoğurt, kefir ve kaşar peyniri ye bol bol öğünlerde. Çoğu vitamin ihtiyacını karşılar zaten.Sanırım artık daha dikkatli olacağım. O kilo alsın diye habire yükleniyorum ama ben mahvoluyorum. Çok bi kilo da almadım 6-6.5 kilo civarı acaba yetersiz miyim diye düşünüyorum.
Okuyosan yaz hdjdj içinde patlar sonra ya tamamen uzak kalman lazım ya da yazman hdjj dreams bile dayanamadı narin kelebeğimin bile ayarlarıyla oynadılar hdjd sonra festi neden banlanıyor jdjd mümkün değil ki başka türlüsüOkuyorum ya bi yandan. Yazıp yazıp siliyorum.
Teşekkür ederim yavrum. Doktorum değil ebemle konuştum ben bu durumu. Normal doğuma engel değil dedi tabii son evrede değilse. Çok şükür ki değil. Ayrıca sezeryan sonrası da kabızlığa bağlı hemoroid gelişme ihtimali sandığımızdan daha fazla aslında. Normal doğumda doğru şekilde ıkınırsak hemoroidi tetikleyen bir şey olmadığını söylediler. Tabii tedavi konusu da gebelik dolayısıyla şu an için sınırlı bir kaç kremle hafifletici şekilde uygulanıyor. Zaten kendiliğinden geçmediği sürece de bir tedavisi yok ameliyat dışında maalesef. Kendiliğinden geçme olasılığı da sadece yeni başladığı zamanlarda yüksek ihtimal. Sonrası hep ufak kabızlıklarda ben burdayım diyor.Geçmiş olsun canım doktorun ne diyor ben soramadığım için merak ediyorumve endişeleniyorum da daha önce burada normal doğuma engel olmadığı yazıldı ama engel değildir insallah
Yazıcam ama ağzıma hakim olamıyom ya. Kesin ban yicem yazarsam, du bakim.Okuyosan yaz hdjdj içinde patlar sonra ya tamamen uzak kalman lazım ya da yazman hdjj dreams bile dayanamadı narin kelebeğimin bile ayarlarıyla oynadılar hdjd sonra festi neden banlanıyor jdjd mümkün değil ki başka türlüsü
Dur kız A Acemianne42 de yok şimdi kim toplayacak bizi ordan hdjdjYazıcam ama ağzıma hakim olamıyom ya. Kesin ban yicem yazarsam, du bakim.
Ölümlü dünya filmini izlemiş miydin ya hahshash Gizli bir örgütüz biz fkdkdldl bu dünyayı evladını bu hükümetle hiç tanıştırmama arzusuyla her gece yeminler eden analar kurtaracak.
Valla kuzum zor gibi benim pek umudum yokÖlümlü dünya filmini izlemiş miydin ya hahshash Gizli bir örgütüz biz fkdkdldl bu dünyayı evladını bu hükümetle hiç tanıştırmama arzusuyla her gece yeminler eden analar kurtaracak.
Benim var ya. Benim umudum hep baki. Bir sürü itirazlar var hâlâ yapılan. Adamlar gerçekten koltuğa nasıl pisledilerse kalkmaktan korkuyorlar. Halledeceğiz festi, bu devranı döndüreceğiz. Dilimizi onların zehirli dillerine benzetmeden, kucaklayarak, birleşerek kazanacağız ben çok inanmak istiyorum, hatta inanıyorum da buna. Bizler de umutsuzluğa kapılırsak, savaşı bırakırsak bir dahaki seçimin olup olmayacağı meçhul. İnan kendi elleriyle ona oy veren kız kardeşlerim için de savaşıyorum, kızıyorum, ama savaşıyorum. Verdikleri son oy olmasın, özgürce evlenip evlenmemeyi, sokakta kan bağı olmayan bir karşı cinsle rahatça gezebilmeyi devam ettirebilsinler diye en çok. Burası Laik bir ülke, bu ülkeyi Atatürk bizlere emanet etti ve Gençliğe Hitabesinde hep söyledi böyle olacağını. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcut. Benim Ata'm yalan söylemez.Valla kuzum zor gibi benim pek umudum yok
Ne kadar güzel anlatmışsınBenim var ya. Benim umudum hep baki. Bir sürü itirazlar var hâlâ yapılan. Adamlar gerçekten koltuğa nasıl pisledilerse kalkmaktan korkuyorlar. Halledeceğiz festi, bu devranı döndüreceğiz. Dilimizi onların zehirli dillerine benzetmeden, kucaklayarak, birleşerek kazanacağız ben çok inanmak istiyorum, hatta inanıyorum da buna. Bizler de umutsuzluğa kapılırsak, savaşı bırakırsak bir dahaki seçimin olup olmayacağı meçhul. İnan kendi elleriyle ona oy veren kız kardeşlerim için de savaşıyorum, kızıyorum, ama savaşıyorum. Verdikleri son oy olmasın, özgürce evlenip evlenmemeyi, sokakta kan bağı olmayan bir karşı cinsle rahatça gezebilmeyi devam ettirebilsinler diye en çok. Burası Laik bir ülke, bu ülkeyi Atatürk bizlere emanet etti ve Gençliğe Hitabesinde hep söyledi böyle olacağını. Muhtaç olduğumuz kudret, damarlarımızdaki asil kanda mevcut. Benim Ata'm yalan söylemez.
Biri 630 diğeri 650 gr dıMerhaba güzel anneler. 24 haftalıkken bebekleriniz kaç kiloydu hatırlayan var mı?
Canım korkunu anlıyorum benim de ağrı eşiğim düşüktür, minyonum, hsg çekildiğimde dr rahim ağzını bulamadı, rahim yolu dar, ve ilk bebemi 40. Haftamda doğurdum. Kafası da iki hafta büyüktü. Ben yalabildiysem sen de yaparsınHoş geldin doğum korkusu perisi... Daha önce doğum yapmış arkidişler tarafından pışpışlanmaya ihtiyacım var40a kadar kendi gelirse normal, gelmezse sezeryan planladık. Suni sancı düşünmüyorum süreç gerektirmezse yani, doğumu başlatmak için tercih etmiyorum. "Ama acı eşiğim düşük normal doğum ağrısı nasıldır bilmiyorum, e sezeryanın da sonrası var. Hemoroidim sızladı bunları düşünürken, fakat iki doğum şeklinde de bağırsak problemine bağlı tetiklenme ihtimali var. Ya normal doğumda şılakk diye keserlerse, yok canım kesmezler kasap vitrininde kuzu muyum ben? Zaten sezeryanda da 7 kat kesiyorlar nasıl kalkıcam ayağa ilk seferde. Geçen pilates topu aldık onda zıplamaya başlıyım artık, ama ya çok erkense kasılmaları tetiklersem. Ya herifle de kaç gündür münasebetimiz yok, bunları da yapmazsam ön mabadım tıkanacak iyice sıkıntı olmasın. Onun yüzünden doğumda zorlanırsam büllüğünü dürerim. "Kafamda sürekli böyle kendi kendime konuşuyorum. Biri beni durdursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?