2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kiz etiket olmadi ama 2 kere denedim yapamadm gittin sandm bende
Bebiş @ i boşluksuz koymuşsun ondan almamış. Bakalım aslında banlık birşey yapmadım ama yapmamışta olabilirim gittiği yere kadar burdayım bebiş. Dün gece 2 üyemiz daha oralara girdi benşe jdjdjdj F fistiklihanim mydreams93 artık yalnız değilim hdhd

Ben takilsam pesinize ilk bani ben yerim ama tutuyorum kendimi canisi bide acayip gerilir sinirlenirim kendimi bildigmden uzak duruyorum

Ben takilsam pesinize ilk bani ben yerim ama tutuyorum kendimi canisi bide acayip gerilir sinirlenirim kendimi bildigmden uzak duruyorum
Yok bebiş gerek yok. Bakma ben kendimi tutamıyorum ama tutabilsem girmem. Gerçekten aşırı derecede zorlanıyorsun. Zorlandığın şey bu arada farklı görüşe sahip birisi olması değil, o hayatın her alanında olan ve saygı duyduğumuz birşey ama böylesine bir koruma. Kadın dağdan ot toplar yerim ama davamdan vazgeçmem diyor mesela. O zaman iste bir geliyorlar bana sağdan sağdan. Benim Bulutla ilgili en büyük endişelerimden birisi eğitim mesela. Özele versen nasıl vereceksin? Devlete versen durum ortada. Mesela ben orman okulu istiyorum oğlum için. Şimdi bu çocuğu aslında çok kolay ulaşılabilir olması gereken bir orman okulu için (yurtdışında böyle, ücretsiz veya cüzi ğcretli etkinliklerle dolu. Umarım burdada bu etkinlikler artar.) ben neden yıllık 200bin vermek zorunda kalıyorum? Sinirlendim yine. Neyse ya yeri değil. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Benim bayadir sıvı girmiş iki göğsüme de ilk girdiği zamanlar acayip sizliyoirdu
Kuzu ben girsem beni ülkeden sürerler o yüzden efendi efendi takılıyorun

Günaydın bu arada . Kalça bel pert ben de ne pihhhh yicim bilmiyorum kızlar yarın seker testim var özel hastane açık mıdır. Yarın resmi tatil ya

Günaydın bu arada . Kalça bel pert ben de ne pihhhh yicim bilmiyorum kızlar yarın seker testim var özel hastane açık mıdır. Yarın resmi tatil ya
Bursada açık canım. Hatta ben endokrin doktoruma şeker sonuçlarımı göstereceğim. Muhtemelen orda da açıktır. Bebeğim bel için kinezyoloji bandı bence çok iyi geliyor. İğnesiz ilaçsız en azından beni ayağa kaldırdı.

Aa bakayım nasıl bişi

Cok guzel dusunceler ama insana hep hayal yaa diyor..keske gerceklesmesine umudumuz azicik olabilse canim haklisin yeri degil ah ah Allah evlatlarimiza güzel yazilar yazsin inşallah

Bitlisteki takipli oldgm hastane yarin tum
polikinigmzle hizmetteyz yazmis. Hepsi aynimidir bilemem canim

Söyle diyim ortaokuldan beri sürekli eylemlerdeydim
Ee niye birtek ben banlanıyorum hdhdhhdjjjj
Dün çok komikti Elizabeth. Önce ben girdim sonra baktım bizim dreams gelmiş. Sus kız geri dönüyoz ne işin var burda dedim hdjdj oda hadi gidelim dedi ama gitmedik tabi jdjd sonra acemianne geldi diyo ki hdjd

Siz devam edin ben iki arkadaşa bakıp çıkıcam kızlar burda mısını hdjdjdjjd şunu okudum kahkahalara boğuldum hdhdh kocam şaşkın yüzüme bakıyor

Sonra da işte birisi bize siz nerden geliyosunjz yazdı hdjdj 2-3 kişi daha gelseydi dün burdan siyasete biz orayı ele geçirirdik hdjdjdjjd

Eklentiler

• IMG_0045.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 54
Ben susayım sen anla dut yemişim artık elimi eteğimi çekmişim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…