- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.801
Demet Akalın gibi yazmışım EllammKızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Oy maşallah, inşallah bebeğim ya. Uyku en önemlisiKızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Yazık başka gruptakilere şaşkınlık yaşamışlarEe niye birtek ben banlanıyorum hdhdhhdjjjj
Dün çok komikti Elizabeth. Önce ben girdim sonra baktım bizim dreams gelmiş. Sus kız geri dönüyoz ne işin var burda dedim hdjdj oda hadi gidelim dedi ama gitmedik tabi jdjd sonra acemianne geldi diyo ki hdjd
Siz devam edin ben iki arkadaşa bakıp çıkıcam kızlar burda mısını hdjdjdjjd şunu okudum kahkahalara boğuldum hdhdh kocam şaşkın yüzüme bakıyor
Sonra da işte birisi bize siz nerden geliyosunjz yazdı hdjdj 2-3 kişi daha gelseydi dün burdan siyasete biz orayı ele geçirirdik hdjdjdjjd
Walla benim gece hareketli gündüz uyuyor, inş doğunca da böyle yapmazKızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Jsjhsh farkımızı belli ettik hdhdhYazık başka gruptakilere şaşkınlık yaşamışlar
Oyy hadi güzel haberlerle gel inşallahKızlarr 10 da kontrolüm varçok heycanlıyım inş yüzünü görebilirim
Güzel haberler bekliyoruzKızlarr 10 da kontrolüm varçok heycanlıyım inş yüzünü görebilirim
Ben sabah kahvaltıdan akşam da yemekten önce içiyorum canımmKizlar demir ilacini gece yatmadan icen var mi aranizda? Mide agrisi vs yapiyor mu? Ben ictgm saati degiscemde. Gece ac karna icilmesi uygun mu
Çok şükür iyiyiz kuzum, sen var mıydın bilmiyorum amaSağolun beybileeerçok komik ama ben şifremi unutmuşum snra hatırlayamadım ama telefonu her elime aldığımda da uyudum bnm uyku hali geri geldi aşırı uyuyorum bu sefer neyse uğraşıcam diye telefonu elime aldım meğer iphoneda tel şifresini girince hatırladı üyelik şifremi gelebildimmmm, ben iyiyim şu anda 27 haftalık oldu yavrukuşum siz nasılsınız? Herkes iyi mi?
ay kötü bir şaka gibiKızlar yeni yatağa geçtik eşimle. Kocam olacak adam dedi ki sırtını dön hayatım azıcık masaj yapıyım uyursun öyle (kuyruk sokumum çok ağrıyor). Ve ben döndüğümde uyumuş. İnanabiliyor musunuz 5 saniyede. Şimdi bu adamı benim elimden kim alıcak
Seni bulacaaam oooğlumYerleri değişmiyo bebişim oynak olan hep diğerinden geri geliyo zaten kilo olarak illa ayırcam inş
Ay maşallahGünaydııın biz geldik teyzoşlarr. Artık ultrasonda hiç seçilmiyoruz malesefff hareketleri bile gözükmüyor. İkisi de baş aşağı dönmüş biri yüz üstü yatıyordu (anası yatamıyor neyse) biri 1340 g olmuş diğeri 1300 39 cm dedi ikisi için kiloları tek bebiş gibi ilerliyormuş çok şükürrahim ağzım 28 çıktı yine progestana dinlenmeye devamke. 29.05te artık rapor almam gerekiyor hastaneden alıcam doktoru evden çalıştığına ikna etmen gerek dedi çalışabilir raporu için birde 30. Haftada ntsye bağlanmaya başlıcakmışım artık çünkü ikizlerin hareketlerini seçememeye başlıcaz dedi bizde haberler bu şekil şu an en önemli şeyimiz benim kansızlığı arttırmakmış yoksa kızılayda kan sıkıntısı var işimiz zorlaşcak dedi ay çok konuştum ve asıl bomba 2 haftada 100 g almışım çünkü tatlıdan tiksiniyorum bu günler geçince kısmet
Ay kız şuan farkettim. 8 hafta civarında kalmış ya senin kuzulara kavuşmanaGünaydııın biz geldik teyzoşlarr. Artık ultrasonda hiç seçilmiyoruz malesefff hareketleri bile gözükmüyor. İkisi de baş aşağı dönmüş biri yüz üstü yatıyordu (anası yatamıyor neyse) biri 1340 g olmuş diğeri 1300 39 cm dedi ikisi için kiloları tek bebiş gibi ilerliyormuş çok şükürrahim ağzım 28 çıktı yine progestana dinlenmeye devamke. 29.05te artık rapor almam gerekiyor hastaneden alıcam doktoru evden çalıştığına ikna etmen gerek dedi çalışabilir raporu için birde 30. Haftada ntsye bağlanmaya başlıcakmışım artık çünkü ikizlerin hareketlerini seçememeye başlıcaz dedi bizde haberler bu şekil şu an en önemli şeyimiz benim kansızlığı arttırmakmış yoksa kızılayda kan sıkıntısı var işimiz zorlaşcak dedi ay çok konuştum ve asıl bomba 2 haftada 100 g almışım çünkü tatlıdan tiksiniyorum bu günler geçince kısmet
Çok şükürr iyi olsunlarda daha yatarım valla sorma kız 8 maksimum 6 haftaya kadar tutabilirsek çok şükür dedi bir korku saldı beni zaten de çok çaktıramıyorumAy kız şuan farkettim. 8 hafta civarında kalmış ya senin kuzulara kavuşmana
Kız bu kocalar kapatılsın lohusalık bitene kadar da açılmasınKızlar bu kocalar ne kadar düşüncesiz ya .salondaki masayı bilgisayariyla klavyesiyle kaplamış. LOL oynuyor paşa. Çok karışık görünüyor masanın üstüne yiyecekleri de doldurmuş cips çekirdek misir yarısı yerde.dun dedim ki surda 2 3 ay daha oyna sonra topla orayı valla çok kötü görünüyor her gün masanı temizleyemicem dedim .kayinvalidem üst katımda oturuyor müstakil evdeyiz .orda Bi boş oda var iki katın arasındaki merdiven kenarında. Oraya oyun odası yapacakmış. Pardon dedim gündüz çalış akşam oyun oyna var mi böyle Bi dünya dedim .annesi de ordan yırtık dondan çıkar gibi çıktı. Anne bakar çocuğuna demi oğlum herkes doğurduğuna baksın diyor . Saka yollu söylüyor ama bunun sakasi bile saçma. Anne oğul ikiside saçma. Bende biz evden gideriz oğlumla sen koca evde daha rahat edersin dedim .nasıl yani dedi .gidecek yer bulurum merak etme annemin evinde yer var bana dedim .sustu kaldılar salaklar
Öyle bi program olsa da yüklesek şunlara .anca bize her gün yeni yeni güncellemeler geliyorKız bu kocalar kapatılsın lohusalık bitene kadar da açılmasın
Her gün muhakkak kefir ve muz tüketiyorum kaşar da aynı şekilde ams yoğurt süt pek sevmiyorum ancak meyveli falanBende o civarlarda aldım ve doktorum her açıdan süper gidiyorsun ne yapıyorsan devam et dedi. MİDEM BULANIYO diyemedim, ehe ehe sağ olun dedim. İnan bebek vitaminini bizden çekiyor zaten, biz kendimiz için beslenmeliyiz. Zorlama hiç kendini. Süt, yoğurt, kefir ve kaşar peyniri ye bol bol öğünlerde. Çoğu vitamin ihtiyacını karşılar zaten.
Bir kere kar-koca arasındaki muhabbete girecek kadar safoz bir kayınvalide olmayı nasıl başarmış anlamadım ama çok iyi cevap vermişsin. Herkes kendi doğurduğuna bakacaksa oda koynundan çıkartmasaymış oğluşunu. Sinir oldum. Ama sen çok iyi cevap vermişsin.Kızlar bu kocalar ne kadar düşüncesiz ya .salondaki masayı bilgisayariyla klavyesiyle kaplamış. LOL oynuyor paşa. Çok karışık görünüyor masanın üstüne yiyecekleri de doldurmuş cips çekirdek misir yarısı yerde.dun dedim ki surda 2 3 ay daha oyna sonra topla orayı valla çok kötü görünüyor her gün masanı temizleyemicem dedim .kayinvalidem üst katımda oturuyor müstakil evdeyiz .orda Bi boş oda var iki katın arasındaki merdiven kenarında. Oraya oyun odası yapacakmış. Pardon dedim gündüz çalış akşam oyun oyna var mi böyle Bi dünya dedim .annesi de ordan yırtık dondan çıkar gibi çıktı. Anne bakar çocuğuna demi oğlum herkes doğurduğuna baksın diyor . Saka yollu söylüyor ama bunun sakasi bile saçma. Anne oğul ikiside saçma. Bende biz evden gideriz oğlumla sen koca evde daha rahat edersin dedim .nasıl yani dedi .gidecek yer bulurum merak etme annemin evinde yer var bana dedim .sustu kaldılar salaklar
Ooooooyyyy teyzesi yesin onların totosunuGünaydııın biz geldik teyzoşlarr. Artık ultrasonda hiç seçilmiyoruz malesefff hareketleri bile gözükmüyor. İkisi de baş aşağı dönmüş biri yüz üstü yatıyordu (anası yatamıyor neyse) biri 1340 g olmuş diğeri 1300 39 cm dedi ikisi için kiloları tek bebiş gibi ilerliyormuş çok şükürrahim ağzım 28 çıktı yine progestana dinlenmeye devamke. 29.05te artık rapor almam gerekiyor hastaneden alıcam doktoru evden çalıştığına ikna etmen gerek dedi çalışabilir raporu için birde 30. Haftada ntsye bağlanmaya başlıcakmışım artık çünkü ikizlerin hareketlerini seçememeye başlıcaz dedi bizde haberler bu şekil şu an en önemli şeyimiz benim kansızlığı arttırmakmış yoksa kızılayda kan sıkıntısı var işimiz zorlaşcak dedi ay çok konuştum ve asıl bomba 2 haftada 100 g almışım çünkü tatlıdan tiksiniyorum bu günler geçince kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?