2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Demet Akalın gibi yazmışım Ellamm

Kızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Oy maşallah, inşallah bebeğim ya. Uyku en önemlisi
Benim ponçik oğluş gece kuşu
Gece 02.00 de mutlaka uyandırıyor jdjdj
Gün içerisinde de akşam vakitlerinde.

Yazık başka gruptakilere şaşkınlık yaşamışlar

Walla benim gece hareketli gündüz uyuyor, inş doğunca da böyle yapmaz

Yazık başka gruptakilere şaşkınlık yaşamışlar
Jsjhsh farkımızı belli ettik hdhdh
Analık hormonları tavan hdjdj bazen kendimizi şey gibi hissediyorum. Hani olur ya yazın yat gezilerinde orta yaşlı teyzeler birleşip gelir, gün çevirir. İnanılmaz eğlenirler. Kısır, börek yapmış olurlar hdhdh bazen konu sarınca yeminle bizde böyle oluyoruz bu geupta hdjsj

Çok şükür iyiyiz kuzum, sen var mıydın bilmiyorum ama Kelebegimx doğum yaptı. Bebişler küvözde ama iyiler inşallah çok daha iyi olacaklar.

ay kötü bir şaka gibi Benimki dün ayaklarıma biraz masaj yapsan dedim kızlar zaten sıcaktan da şişmişti evde , kolonya ile bir güzel ovaladı Allah ondan bin kere razı olsun

Yerleri değişmiyo bebişim oynak olan hep diğerinden geri geliyo zaten kilo olarak illa ayırcam inş
Seni bulacaaam oooğlum

Günaydııın biz geldik teyzoşlarr. Artık ultrasonda hiç seçilmiyoruz malesefff hareketleri bile gözükmüyor. İkisi de baş aşağı dönmüş biri yüz üstü yatıyordu (anası yatamıyor neyse) biri 1340 g olmuş diğeri 1300 39 cm dedi ikisi için kiloları tek bebiş gibi ilerliyormuş çok şükür rahim ağzım 28 çıktı yine progestana dinlenmeye devamke. 29.05te artık rapor almam gerekiyor hastaneden alıcam doktoru evden çalıştığına ikna etmen gerek dedi çalışabilir raporu için birde 30. Haftada ntsye bağlanmaya başlıcakmışım artık çünkü ikizlerin hareketlerini seçememeye başlıcaz dedi bizde haberler bu şekil şu an en önemli şeyimiz benim kansızlığı arttırmakmış yoksa kızılayda kan sıkıntısı var işimiz zorlaşcak dedi ay çok konuştum ve asıl bomba 2 haftada 100 g almışım çünkü tatlıdan tiksiniyorum bu günler geçince kısmet

Eklentiler

• IMG_8666.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 69
Ay maşallah ne kadar güzel haberlerle döndün

Olsun bebişim sağlıklı olsunlar da minik kuzular ya yerim

Ay kız şuan farkettim. 8 hafta civarında kalmış ya senin kuzulara kavuşmana

Kızlar bu kocalar ne kadar düşüncesiz ya .salondaki masayı bilgisayariyla klavyesiyle kaplamış. LOL oynuyor paşa. Çok karışık görünüyor masanın üstüne yiyecekleri de doldurmuş cips çekirdek misir yarısı yerde.dun dedim ki surda 2 3 ay daha oyna sonra topla orayı valla çok kötü görünüyor her gün masanı temizleyemicem dedim .kayinvalidem üst katımda oturuyor müstakil evdeyiz .orda Bi boş oda var iki katın arasındaki merdiven kenarında. Oraya oyun odası yapacakmış. Pardon dedim gündüz çalış akşam oyun oyna var mi böyle Bi dünya dedim .annesi de ordan yırtık dondan çıkar gibi çıktı. Anne bakar çocuğuna demi oğlum herkes doğurduğuna baksın diyor . Saka yollu söylüyor ama bunun sakasi bile saçma. Anne oğul ikiside saçma. Bende biz evden gideriz oğlumla sen koca evde daha rahat edersin dedim .nasıl yani dedi .gidecek yer bulurum merak etme annemin evinde yer var bana dedim .sustu kaldılar salaklar

Kız bu kocalar kapatılsın lohusalık bitene kadar da açılmasın

Her gün muhakkak kefir ve muz tüketiyorum kaşar da aynı şekilde ams yoğurt süt pek sevmiyorum ancak meyveli falan

Bir kere kar-koca arasındaki muhabbete girecek kadar safoz bir kayınvalide olmayı nasıl başarmış anlamadım ama çok iyi cevap vermişsin. Herkes kendi doğurduğuna bakacaksa oda koynundan çıkartmasaymış oğluşunu. Sinir oldum. Ama sen çok iyi cevap vermişsin.

Ooooooyyyy teyzesi yesin onların totosunu Maşallah annesi gayet iyi gidiyorlar demek ki... Ne kdr ilginç yaa tek bebek zaten yeterince mucizevi aynı karında iki bebek çok daha mucize bişey yaaaa bu arada ben de sabah 200 gr vermiş çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…