2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok şükürr iyi olsunlarda daha yatarım valla sorma kız 8 maksimum 6 haftaya kadar tutabilirsek çok şükür dedi bir korku saldı beni zaten de çok çaktıramıyorum
Tabii canım. Dinlenirsin evden çalışma olduğu sürece hem meşgulde oluyorsun iyi oluyor. İçimden bir ses senin kızların gelmeye niyeti olmadığı yönünde bebişim bende 37 yi bile zorlayacaklar öyle hissediyorum. Sağlıkla gelsinler bebişim doğum korkusuysa teselli edemediğim tek konu çünkü bende korkuyorum hdhdhjj seni tecrübeli annelere emanet edicem bu konuda

Kızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
benim maşallah gece de gündüz de çok hareketli dün doktorum vardı dr yaramaz bebek olucak gibi duruyor çok hareketli dedi hem aslan burcu hem erkek beklentim öyle zaten :):) bir de dr suan ıcın erken ama durusu normal dogum a elverişli değil bunun için erken o zamana kadar döner ama şuanlık öyle dedi bende gördüm bebetom oyun oynuyor içeride bildiğin :):) Allah ım basta bısey hıssetmeyen ben sımdı boyle nasıl ıcım ıcıme sıgmıyor oglum dıye nasıl sevıyorum bazen dıyorum bes dakıka sevıp tekrar ıcerı koysak :):)

Ayy şöyle kayinvalide olcam diye ödüm kopuyor .Bi de çocuğuma o bakacak. Kızı geldi 5 aylık bebisiyle ziyarete .çocuğa yemek vermeye çalışıyor. Ben 6 ay iznimi kesin kullanırım. Bu ne bulsa yedircek daha el kadar çocuğa. Çocuk ağzını açıyor her şeye. Pek yiyesi var pek iştahlı şöyle böyle. Yahu çocuk ağzına alarak keşfetmeye çalışıyor bir şeyleri. Bu yemek oyuncak fark etmiyor ki . Gece rahat uyumuştum durduk yere dünü düşündükçe sinirlendim. Gidince kocamla Bi kavga edeyim de naneyi yesin

Ben kendimi şöyle dizginlerdim, nasıl girdiyse o oraya bir şekilde çıkacak sen kendini kasarsan sadece sana zararı var İki türlüsünden de korkuyor insan doğum deyince. Ama ben sezeryanı dajha önce 2 kez deneyimlediğimden o gün gelsin heme diyorum sadece. Her türlü ilk hafta zor geçiyor o yüzden korkum yok elhamdülillah. İnsan 2. 3. doğumlarında daha çok evdekilerini düşünüyor

Bizde böylesi çıkmaz, için ferah olsun. Şurda kaç anneyiz bir kere bile tartışma olmadı birşey olmadı. tanımadığımız insanlarla bile şurada tanışıp anlaşıp el üstünde tutabildik. Burdan bile belli bizim nasıl insanlar olduğumuz dolayısıyla kayınvalideler olacağımız. Bebiş maddiyat devreye giriyor varsa imkan maksimumda kullan bende öyle yapacağım. Hem geçtim o yedirmeleri anne sevgisini ilgisini alması önemli. Olabildiği kadar tabii ki. Hemen işe dönemk zorunda kalan annelerde vardır onlarda üzülmesin onlarında anneliği öyle deneyimlemeleri gerekiyormuş.

Tartış dicem de bebiş daha çok sinirlenirsen diye çekindim birden

Ah ahh. Tecrübeli ana işte
Bilemiyorum pozitif nolduysa bana korkuyorum ve aşamıyorum. Biraz dualara başlayacağım sanırım. Birde nst ye bağlanınca zaten belli ediyormuş, orda sancı açıklık vs çıkarsa önlem alması kolaymış. Bu hafif içimi rahatlattı ama ne bileyim. Doğal istiyorum ama korkuyorum sıkışırsa diye jdjd

Yiaa teşekkür ederiz pozitif teyzemizzz şeker takibi yapıyorum o sınırda çıktığı için diyetisyenle ilerliyorum kaçamak yaptığım an fırlıyo o yüzden mecburi herşeyi yiyemiyorum
Çalışıyım festi zaman geçiremiyorum evde ya bugün doktor dedi ki en son 1 ay önce ikiz doğum gerçekleşmiş biri 3 kg doğmuş diğer 2600 eşim bunu duydu ya beynimin etini yiyo sen tutarsın içinde diye damızlık ineğim sanki 6 kg nasıl taşıyım ben diyorum 5i taşıyan onu da taşır diyo git kendin doğur dedim elimde kalcak bu adam bu aralar çok kıl oluyorum

Korkma kuzum, sıkışmayacak, sen iyisini düşün, neden sıkışsın ki hem... Yeterince açıldığında çoğu bebek sıkışmadan çıkıyor. Neden sen azınlıktaki kısımda olasın, olumluyu düşün kendine çek Tabiiii dua nın etkisi çoookkk..

Ay bu erkekler ve herşeye olan yorumları hdhdhhdjjj çalış bebişim bak ben raporluyum ki hiç istemezdim eskiden olsa evden çalışırdım zaman geçerdi, iş görülürdü. İnan olsun zaman geçmiyor çok zor. Allahım nasip etsin de ağzımın tadıyla 37. Haftaya kadar çalışabileyim. Yoksa yat yat bunalırım.

İnşallahh belin nasıl oldu ne durumda

Beynime söz geçiremiyorum
Allahım sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağımıza almayı büyütmeyi nasip etsin

Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
Bütün gece sabaha kadar.....
Kendi başıma oturup, kalkabiliyorum. Ama uzun süre ayakta kalma veya uzun süre oturma opsiyonum sıkıntılı. Muhtemelen raporu uzatacağım. Pazartesine kadar geçti, geçti. Yoksa uzatılcak
Aman aman iyice geçene kadar uzat festi zorlama kendini

Bütün gece sabaha kadar.....

Aman aman iyice geçene kadar uzat festi zorlama kendini
Böyle giderse bebeğim 32 de ayrılmak zorunda kalırım ve bunu asla istemiyorum. Şuan dinlenip bunu geçirmezsem orda kilitlenirsem mecburen çalışamaz raporunu verir bana. Oda benim için çok üzücü olur. O yüzden geçmezse kesinlikle uzatacağım gerekirse 32 ye kadar hdjdj

Canım şöyle söyleyeyim, Belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bir haftadır. Bebek de karnım da büyüdü hissediyorum. İşyerinde oturarak çalışıyorum, ayaklarımı uzatsam ödem olmuyor, fakat kasıklarım ağrıyor,ayaklarım agrıyor. Yayılıp otursam belim kalçam agrıyor. Ben napacaığmı şaşırdım iyice... KArnımdaki de topaklanıp duruyor...
Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…