- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.821
Tabii canım. Dinlenirsin evden çalışma olduğu sürece hem meşgulde oluyorsun iyi oluyor. İçimden bir ses senin kızların gelmeye niyeti olmadığı yönünde bebişimÇok şükürr iyi olsunlarda daha yatarım valla sorma kız 8 maksimum 6 haftaya kadar tutabilirsek çok şükür dedi bir korku saldı beni zaten de çok çaktıramıyorum
benim maşallah gece de gündüz de çok hareketli dün doktorum vardı dr yaramaz bebek olucak gibi duruyor çok hareketli dedi hem aslan burcu hem erkek beklentim öyle zaten :):) bir de dr suan ıcın erken ama durusu normal dogum a elverişli değil bunun için erken o zamana kadar döner ama şuanlık öyle dedi bende gördüm bebetom oyun oynuyor içeride bildiğin :):) Allah ım basta bısey hıssetmeyen ben sımdı boyle nasıl ıcım ıcıme sıgmıyor oglum dıye nasıl sevıyorum bazen dıyorum bes dakıka sevıp tekrar ıcerı koysak :):)Kızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Ayy şöyle kayinvalide olcam diye ödüm kopuyor .Bi de çocuğuma o bakacak. Kızı geldi 5 aylık bebisiyle ziyarete .çocuğa yemek vermeye çalışıyor. Ben 6 ay iznimi kesin kullanırım. Bu ne bulsa yedircek daha el kadar çocuğa. Çocuk ağzını açıyor her şeye. Pek yiyesi var pek iştahlı şöyle böyle. Yahu çocuk ağzına alarak keşfetmeye çalışıyor bir şeyleri. Bu yemek oyuncak fark etmiyor ki . Gece rahat uyumuştum durduk yere dünü düşündükçe sinirlendim. Gidince kocamla Bi kavga edeyim de naneyi yesinBir kere kar-koca arasındaki muhabbete girecek kadar safoz bir kayınvalide olmayı nasıl başarmış anlamadım ama çok iyi cevap vermişsin. Herkes kendi doğurduğuna bakacaksa oda koynundan çıkartmasaymış oğluşunu. Sinir oldum. Ama sen çok iyi cevap vermişsin.
Tabii canım. Dinlenirsin evden çalışma olduğu sürece hem meşgulde oluyorsun iyi oluyor. İçimden bir ses senin kızların gelmeye niyeti olmadığı yönünde bebişimbende 37 yi bile zorlayacaklar öyle hissediyorum. Sağlıkla gelsinler bebişim doğum korkusuysa teselli edemediğim tek konu çünkü bende korkuyorum hdhdhjj seni tecrübeli annelere emanet edicem bu konuda
Bizde böylesi çıkmaz, için ferah olsun. Şurda kaç anneyiz bir kere bile tartışma olmadı birşey olmadı.Ayy şöyle kayinvalide olcam diye ödüm kopuyor .Bi de çocuğuma o bakacak. Kızı geldi 5 aylık bebisiyle ziyarete .çocuğa yemek vermeye çalışıyor. Ben 6 ay iznimi kesin kullanırım. Bu ne bulsa yedircek daha el kadar çocuğa. Çocuk ağzını açıyor her şeye. Pek yiyesi var pek iştahlı şöyle böyle. Yahu çocuk ağzına alarak keşfetmeye çalışıyor bir şeyleri. Bu yemek oyuncak fark etmiyor ki . Gece rahat uyumuştum durduk yere dünü düşündükçe sinirlendim. Gidince kocamla Bi kavga edeyim de naneyi yesin
Ah ahh. Tecrübeli ana işteBen kendimi şöyle dizginlerdim, nasıl girdiyse o oraya bir şekilde çıkacak sen kendini kasarsan sadece sana zararı varİki türlüsünden de korkuyor insan doğum deyince. Ama ben sezeryanı dajha önce 2 kez deneyimlediğimden o gün gelsin heme diyorum sadece. Her türlü ilk hafta zor geçiyor o yüzden korkum yok elhamdülillah. İnsan 2. 3. doğumlarında daha çok evdekilerini düşünüyor
Yiaa teşekkür ederiz pozitif teyzemizzzOoooooyyyy teyzesi yesin onların totosunuMaşallah annesi gayet iyi gidiyorlar demek ki... Ne kdr ilginç yaa tek bebek zaten yeterince mucizevi aynı karında iki bebek çok daha mucize bişey yaaaa bu arada ben de sabah 200 gr vermiş çıktım
Çalışıyım festi zaman geçiremiyorum evdeTabii canım. Dinlenirsin evden çalışma olduğu sürece hem meşgulde oluyorsun iyi oluyor. İçimden bir ses senin kızların gelmeye niyeti olmadığı yönünde bebişimbende 37 yi bile zorlayacaklar öyle hissediyorum. Sağlıkla gelsinler bebişim doğum korkusuysa teselli edemediğim tek konu çünkü bende korkuyorum hdhdhjj seni tecrübeli annelere emanet edicem bu konuda
Ah ahh. Tecrübeli ana işte
Bilemiyorum pozitif nolduysa bana korkuyorum ve aşamıyorum. Biraz dualara başlayacağım sanırım. Birde nst ye bağlanınca zaten belli ediyormuş, orda sancı açıklık vs çıkarsa önlem alması kolaymış. Bu hafif içimi rahatlattı ama ne bileyim. Doğal istiyorum ama korkuyorum sıkışırsa diye jdjd
İnsallah kuzum inşallah dualrinizi bekliyorumCanım gözün aydın olsun umarım en kısa zamanda sen de minnoşlar da toparlanırsınız güzel haberler verirsiniz
Ay bu erkekler ve herşeye olan yorumları hdhdhhdjjj çalış bebişim bak ben raporluyum ki hiç istemezdim eskiden olsa evden çalışırdım zaman geçerdi, iş görülürdü. İnan olsun zaman geçmiyor çok zor. Allahım nasip etsin de ağzımın tadıyla 37. Haftaya kadar çalışabileyim. Yoksa yat yat bunalırım.Yiaa teşekkür ederiz pozitif teyzemizzzşeker takibi yapıyorum o sınırda çıktığı için diyetisyenle ilerliyorum kaçamak yaptığım an fırlıyo o yüzden mecburi herşeyi yiyemiyorum
Çalışıyım festi zaman geçiremiyorum evdeya bugün doktor dedi ki en son 1 ay önce ikiz doğum gerçekleşmiş biri 3 kg doğmuş diğer 2600 eşim bunu duydu ya beynimin etini yiyo sen tutarsın içinde diye damızlık ineğim sanki 6 kg nasıl taşıyım ben diyorum 5i taşıyan onu da taşır diyo git kendin doğur dedim elimde kalcak bu adam bu aralar çok kıl oluyorum
İnşallahh belin nasıl oldu ne durumdaAy bu erkekler ve herşeye olan yorumları hdhdhhdjjj çalış bebişim bak ben raporluyum ki hiç istemezdim eskiden olsa evden çalışırdım zaman geçerdi, iş görülürdü. İnan olsun zaman geçmiyor çok zor. Allahım nasip etsin de ağzımın tadıyla 37. Haftaya kadar çalışabileyim. Yoksa yat yat bunalırım.
Beynime söz geçiremiyorumKorkma kuzum, sıkışmayacak, sen iyisini düşün, neden sıkışsın ki hem... Yeterince açıldığında çoğu bebek sıkışmadan çıkıyor. Neden sen azınlıktaki kısımda olasın, olumluyu düşün kendine çekTabiiii dua nın etkisi çoookkk..
Kendi başıma oturup, kalkabiliyorum. Ama uzun süre ayakta kalma veya uzun süre oturma opsiyonum sıkıntılı. Muhtemelen raporu uzatacağım. Pazartesine kadar geçti, geçti. Yoksa uzatılcakİnşallahh belin nasıl oldu ne durumda
Bütün gece sabaha kadar.....Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
Aman aman iyice geçene kadar uzat festi zorlama kendiniKendi başıma oturup, kalkabiliyorum. Ama uzun süre ayakta kalma veya uzun süre oturma opsiyonum sıkıntılı. Muhtemelen raporu uzatacağım. Pazartesine kadar geçti, geçti. Yoksa uzatılcak
Böyle giderse bebeğim 32 de ayrılmak zorunda kalırım ve bunu asla istemiyorum. Şuan dinlenip bunu geçirmezsem orda kilitlenirsem mecburen çalışamaz raporunu verir bana. Oda benim için çok üzücü olur. O yüzden geçmezse kesinlikle uzatacağım gerekirse 32 ye kadar hdjdjBütün gece sabaha kadar.....
Aman aman iyice geçene kadar uzat festi zorlama kendini
Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?