2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Aslında çok normal ama herseyden korkar oldum serklajlıyım ya şu çoçuğu delirmeden sağlıkla doğurabilecekmiyim merak ediyorum canım

Kizlar demir ilacini gece yatmadan icen var mi aranizda? Mide agrisi vs yapiyor mu? Ben ictgm saati degiscemde. Gece ac karna icilmesi uygun mu
Canim ben hep o sekilde atiyorum. Yaklasik olarak gece 12 gibi yataga girmeden hemen once. Bi sorun yasamadim. Ama gece ac karnina icilmesi demissin o noktada takildim. Cunku ben yatarken ac olmuyorum gayette az once gene tikinmis oldugum halimin uzerine hapi atmis oluyorum

Günaydın kızlar bir şeyler alacağım da size danışayım almadan önce
Biberonda neye dikkat etmeliyim, emzik damaklı mı olacak damasız mı ve biberon emzik hangi marka alayım (pahalılardan istemiyorum avent falan muadil bir şeyler arıyorum)

Canim ben biberonda cam aldim markasi bilindk degil biri buyuk biri kucuk. Sonra lansinoh ufak biberondan almaya karar verdm yavaş akimli olandan. Fiyati 160 mi neydi. Emziktede avent aldim ama indirime denk geldm diye almistm yoksa pahali almaya gerek yok cidden.

Kız ffestinalente senin banlandığın kelimeyi başka biri daha yazmış bugün acaba o da banlanacak mı
Ayyy o kelime ne ya cok merak ettim. Festi soylediginde de merak etmistim simdi daha cok ettim. Aralarina yildiz mildiz koyup yazsaniza ya

Ayyy o kelime ne ya cok merak ettim. Festi soylediginde de merak etmistim simdi daha cok ettim. Aralarina yildiz mildiz koyup yazsaniza ya
Şu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.

Eklentiler

• IMG_0036.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 105
Şu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.
Sen bi laftan ban yedim diyince direkt içime doğdu kesin festi bunu yazmıştır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…