- 22 Mayıs 2012
- 11.012
- 30.607
- 798
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.841
Aslında çok normal ama herseyden korkar oldum serklajlıyım ya şu çoçuğu delirmeden sağlıkla doğurabilecekmiyim merak ediyorum canımCanım şöyle söyleyeyim, Belim ve kasıklarım ağrımaya başladı bir haftadır. Bebek de karnım da büyüdü hissediyorum. İşyerinde oturarak çalışıyorum, ayaklarımı uzatsam ödem olmuyor, fakat kasıklarım ağrıyor,ayaklarım agrıyor. Yayılıp otursam belim kalçam agrıyor. Ben napacaığmı şaşırdım iyice...KArnımdaki de topaklanıp duruyor...
Canim ben hep o sekilde atiyorum. Yaklasik olarak gece 12 gibi yataga girmeden hemen once. Bi sorun yasamadim. Ama gece ac karnina icilmesi demissin o noktada takildim. Cunku ben yatarken ac olmuyorumKizlar demir ilacini gece yatmadan icen var mi aranizda? Mide agrisi vs yapiyor mu? Ben ictgm saati degiscemde. Gece ac karna icilmesi uygun mu
Yok canım sanmam beni hayırladılar sadece hdhdj
Canim ben biberonda cam aldim markasi bilindk degil biri buyuk biri kucuk. Sonra lansinoh ufak biberondan almaya karar verdm yavaş akimli olandan. Fiyati 160 mi neydi. Emziktede avent aldim ama indirime denk geldm diye almistm yoksa pahali almaya gerek yok cidden.Günaydın kızlar bir şeyler alacağım da size danışayım almadan önce
Biberonda neye dikkat etmeliyim, emzik damaklı mı olacak damasız mı ve biberon emzik hangi marka alayım (pahalılardan istemiyorum avent falan muadil bir şeyler arıyorum)
Ayyy o kelime ne ya cok merak ettim. Festi soylediginde de merak etmistim simdi daha cok ettim. Aralarina yildiz mildiz koyup yazsaniza ya
Şu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.Ayyy o kelime ne ya cok merak ettim. Festi soylediginde de merak etmistim simdi daha cok ettim. Aralarina yildiz mildiz koyup yazsaniza ya
ay ben utanırımmmmAyyy o kelime ne ya cok merak ettim. Festi soylediginde de merak etmistim simdi daha cok ettim. Aralarina yildiz mildiz koyup yazsaniza ya
Jsjsjsj sen narin kelebek, festi kaldırım gülü mğ hdjdjdhdhay ben utanırımmmmfesti söylesin
hahahaha banlanırım diye korktumJsjsjsj sen narin kelebek, festi kaldırım gülü mğ hdjdjdhdh
bliyosun kanlılarım beni bdvden buraya takip ediyo beğenmedim atmak içinJsjsjsj sen narin kelebek, festi kaldırım gülü mğ hdjdjdhdh
Ay kız o neydi öyle hdjdj millet delirmiş ayol. Ben ekran görüntüsü attım inşallah yine başım yanmaz amin jdjd akıllandım artık yazmam. Yazınca da link koyucam. Benim olmadığı belli olsun hdhdjbliyosun kanlılarım beni bdvden buraya takip ediyo beğenmedim atmak için
geçen ben de banlıydım senin banlandığın ilk günAy kız o neydi öyle hdjdj millet delirmiş ayol. Ben ekran görüntüsü attım inşallah yine başım yanmaz amin jdjd akıllandım artık yazmam. Yazınca da link koyucam. Benim olmadığı belli olsun hdhdj
Aaa nedennngeçen ben de banlıydım senin banlandığın ilk gün
Sen bi laftan ban yedim diyince direkt içime doğdu kesin festi bunu yazmıştır diyeŞu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.
Jsjjsjs yalnız ağustos analarının ruhu jddjdj kelime de kullanamıyorum beni dindirdiler kikom ya hdjdjgeçen ben de banlıydım senin banlandığın ilk gün
anaam şu cıbıldak almanlar konusunda biriyle atışmıştım ona kudur dedim diye banlandımAaa nedennn
Jdjdj bi ben akıl edememişim o kelime ile banlanacağımı ya hdhshs ama benim suçum var mı duck elini vicdanına koy da söyle hdjdSen bi laftan ban yedim diyince direkt içime doğdu kesin festi bunu yazmıştır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?