- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.861
Canım ben oglumda avent kullanmistim hepsinde. Cok memnundum. Ama cam biberon mesela yere dustu ve kirildi hemde 2 kere. Insan cam diye batcagina mi uzulsun sonrasinda gitti biberon diye mi uzulsun kararsiz kaliyor. Biberon bu sefer baslangicta almayacagim. Zaten meme reddi yapabiliyor. Cocuk 3 5 ay memeye kesin alisti artik birakmaz dedikten sonra biberon verilmeli verilecekse.(biberon vermemis olmama ragmen siringayla verdigimizde bile daha kolayina geldi meme reddi yasadim. Sirindayla verme sebebimde memeyi inanilmaz reddetmesinden oturu ac kalmasi ve sarilik olmasiydi biberon verseydim bidaha emmedi derdim kesin bi bilgi) Bircok doktor sutun icinde su da oldugunu soylemesine ragmen ben oglumda bi iki cay kasigi kadar su da verdim. Cunku antalyadayiz ve cok sicak. Hele agustos ayinda sanirim gene veririm ama cay kasigi ile. Bu konulari uzun anlatmamin sebebi de biberonun meme reddi yapabilceginden oturu daha ileriki donemde kullanmanizi tavsiye etmek icin. Tabi gene siz bilirsiniz. Biberonda tek dikkat edecegim nokta gene cam olmasi olacak cunku en saglikli sey cam.Günaydın kızlar bir şeyler alacağım da size danışayım almadan önce
Biberonda neye dikkat etmeliyim, emzik damaklı mı olacak damasız mı ve biberon emzik hangi marka alayım (pahalılardan istemiyorum avent falan muadil bir şeyler arıyorum)
Söyleyen utanmamış kendisine bunu yedirenler yutanlar milyonlar utanmamış sen mi utancan hiç bi suçun yok canımJdjdj bi ben akıl edememişim o kelime ile banlanacağımı ya hdhshs ama benim suçum var mı duck elini vicdanına koy da söyle hdjd
Amannn cokta sey degilmis zaten. Merakimi giderdin vala sagolasin.Şu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.
Ksjsj aklın yolu bir jdjdSöyleyen utanmamış kendisine bunu yedirenler yutanlar milyonlar utanmamış sen mi utancan hiç bi suçun yok canım
Kıyamam biz yazmaya utanıyoruz ama devlet büyüğümüz söylemeye neyse...ay ben utanırımmmmfesti söylesin
Sordum zannetmeyin ki hakkımı savunmadım kkdjAmannn cokta sey degilmis zaten. Merakimi giderdin vala sagolasin.zaten birine sahsen solemediginde cumle akisindan belli ki. Banlamak icin sebep aramislar
canım bende de ara ara oluyor gecıyorKızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
valla canım ya çıtayı yükselttikçe yükseltiyo, çapulcudan o kelimeye kadar geldikKıyamam biz yazmaya utanıyoruz ama devlet büyüğümüz söylemeye neyse...
Sen kendini cb mi sanıyosun jdjd o söyler sen söylemezsin kendine hel jdjdjvalla canım ya çıtayı yükselttikçe yükseltiyo, çapulcudan o kelimeye kadar geldik
Canım ben tamda bu dediklerinden dolayı raporluyum. Arada kasıklarıma da vuruyor ayakta durmakta zorlanıyorum.Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
Yaaa kıyamam sana ilk yazdıkların yüreğimi acıttı keşke daha kolay olsaymış senin için. Bebeğim gebe okuluna gittim, nerede nasıl doğuracağımı gördüm, nefes egzersizleri, doğum kolaylaştıran hareketlerin eğitimini de aldım. Yine de ilk olacağı için başıma ne gelecek, sonrasında ne olacak sorularıyla başlayınca durmak bilmiyorum. Ama deneyimlemeyi ve rahat geçirmeyi çok diliyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için.Canım korkunu anlıyorum benim de ağrı eşiğim düşüktür, minyonum, hsg çekildiğimde dr rahim ağzını bulamadı, rahim yolu dar, ve ilk bebemi 40. Haftamda doğurdum. Kafası da iki hafta büyüktü. Ben yalabildiysem sen de yaparsın
Sana ilk doğum kolay demeyeceğim, kesi de var yırtılmada. Ama inan ağrılar dışında gerisi koymuyor, o bölge ağız içi gibi çabuk iyilesen sekil alan bölge, ağrıyı hallet gerisi tamam. Onun için de doğum hazırlık kursuna gitmeni tavsiye ederim.
Suni sancı da çektim, kendi sancimla da doğurdum. Kendi sancin çok cok daha rahat ve tolere edilebilir, suni sancı şiddetli ve doğal olmadığı için zorluyor. Sancılar arasi 2 dk ara ile gelirken aralarda uyuduğumu dinlendigimi sonra tekrar sancıyı çekip uyuduğumu biliyorum. Rabbim öyle bir düzen kurmuş ki o kadar acıya rağmen seni hormonların uyumu ile dinlendiriyor. Müthiş bir deneyim.
Ayrıca sezeryan da olsa normal doğum da olsa sürece değil sonuca odaklanmak en güzeli. En büyük hediye evlat
fksşfkşskfls ben hâlâ ordayım, bir cevap gelmiş ona yazdım gözümü açar açmaz. Belki birini ikna ederiz diye Millet ittifakından daha fazla insanla konuşuyorum, gidecem bakanlık isteyecem artık kdkdmdmdBebiş @ i boşluksuz koymuşsunondan almamış. Bakalım aslında banlık birşey yapmadım ama yapmamışta olabilirim gittiği yere kadar burdayım bebiş. Dün gece 2 üyemiz daha oralara girdi benşe jdjdjdj F fistiklihanim mydreams93 artık yalnız değilim hdhd
DUR KIZ TÜM GRUBU TARİHTEN SİLDİRECEKSİN HAHAHAAHAKıyamam biz yazmaya utanıyoruz ama devlet büyüğümüz söylemeye neyse...
söylemiyom zaten kız sansürlüyom hep baksanaSen kendini cb mi sanıyosun jdjd o söyler sen söylemezsin kendine hel jdjdj
Bence de zaten hakkın jdjd o maaşları alan insanlar bile senin kadar korumuyor hdjdYaaa kıyamam sana ilk yazdıkların yüreğimi acıttı keşke daha kolay olsaymış senin için. Bebeğim gebe okuluna gittim, nerede nasıl doğuracağımı gördüm, nefes egzersizleri, doğum kolaylaştıran hareketlerin eğitimini de aldım. Yine de ilk olacağı için başıma ne gelecek, sonrasında ne olacak sorularıyla başlayınca durmak bilmiyorum. Ama deneyimlemeyi ve rahat geçirmeyi çok diliyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için.
fksşfkşskfls ben hâlâ ordayım, bir cevap gelmiş ona yazdım gözümü açar açmaz. Belki birini ikna ederiz diye Millet ittifakından daha fazla insanla konuşuyorum, gidecem bakanlık isteyecem artık kdkdmdmd
DUR KIZ TÜM GRUBU TARİHTEN SİLDİRECEKSİN HAHAHAAHA
Kıyamişş hdhdsöylemiyom zaten kız sansürlüyom hep baksana
Ya o dağdan isterse bok yesin arkadaş, ben denizden somon yiyecem, Çinden ejder meyvesi yiyecem, atlayacam uçağa gezecem bu nasıl bencilliktir ya. Benim de seçmen kitlem böyle olsa bende senin banlandığın kelimelerle seslenirim herhalde ya, bi anda Tayyip'i anladım püüü.Bence de zaten hakkın jdjd o maaşları alan insanlar bile senin kadar korumuyor hdjd
Ben senim aktif olduğunu düşünüyorum zaten jdjd yavrum değişmez görmüyor musun? Kadın dağdan ot toplar yeriö devamdan vazgeçmem dedi ben orda son umudumu da kaybettim ya.
Jdjdj ben bunu yaşadım. Duacı kadınlar bizi linç ettiğinde hepimiz banlandık ve konu kapatıldı jdjd
2 3 gündür varrr bende de..Kızlar günaydın. Bugün kuyruk sokumu ve kalçamda ağrı var. Sizde de oluyor mu
Dur gözünü seveyim hdjdjdYa o dağdan isterse bok yesin arkadaş, ben denizden somon yiyecem, Çinden ejder meyvesi yiyecem, atlayacam uçağa gezecem bu nasıl bencilliktir ya. Benim de seçmen kitlem böyle olsa bende senin banlandığın kelimelerle seslenirim herhalde ya, bi anda Tayyip'i anladım püüü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?