2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben oglumda avent kullanmistim hepsinde. Cok memnundum. Ama cam biberon mesela yere dustu ve kirildi hemde 2 kere. Insan cam diye batcagina mi uzulsun sonrasinda gitti biberon diye mi uzulsun kararsiz kaliyor. Biberon bu sefer baslangicta almayacagim. Zaten meme reddi yapabiliyor. Cocuk 3 5 ay memeye kesin alisti artik birakmaz dedikten sonra biberon verilmeli verilecekse.(biberon vermemis olmama ragmen siringayla verdigimizde bile daha kolayina geldi meme reddi yasadim. Sirindayla verme sebebimde memeyi inanilmaz reddetmesinden oturu ac kalmasi ve sarilik olmasiydi biberon verseydim bidaha emmedi derdim kesin bi bilgi) Bircok doktor sutun icinde su da oldugunu soylemesine ragmen ben oglumda bi iki cay kasigi kadar su da verdim. Cunku antalyadayiz ve cok sicak. Hele agustos ayinda sanirim gene veririm ama cay kasigi ile. Bu konulari uzun anlatmamin sebebi de biberonun meme reddi yapabilceginden oturu daha ileriki donemde kullanmanizi tavsiye etmek icin. Tabi gene siz bilirsiniz. Biberonda tek dikkat edecegim nokta gene cam olmasi olacak cunku en saglikli sey cam.

Emzige gelirsek aslinda biraz sans bebek en dandigini de tutabilir en kalitelisini de tutabilir. Hic almayadabilir. En yakin arkadasimin kiziyla oglumun arasi 4 ay. Onun kizi emzik almadi 3 5 farkli marka denedi. Sonra ben benimkininkini iyice kaynatip bi dene tutarsa bunu alirsin kendinde dedim. Ve bizim avent i tuttu. Oglumda verdigim gibi almisti. O yuzden bende pozitif hisler barindiriyor emzigimiz de. Avent gece parlayan emzigiydi. Gene o modele bakiyorum ama 200 tl verilmeli mi bu sefer bu almazsa baska denicek olursam cöp mu olmus olur dusunmekteyim bu noktada. Artik sans diyorum

Bebişlerim biberon yerine eds veya kaşık biberon araştırmanızı öneririm. Özellikle eds bence hayat kurtarıcı. Meme reddi olmaması açısından.

Şu mesajın üzerine banlandım ben canımcığım. Kelime de orda ama ben kimseye yönelik kullanmadım onu asla da kullanmam. Söylenen şeye kırgınlığımı dile getirme nşyetindeydim ve serzenişti.
Amannn cokta sey degilmis zaten. Merakimi giderdin vala sagolasin. zaten birine sahsen solemediginde cumle akisindan belli ki. Banlamak icin sebep aramislar

Amannn cokta sey degilmis zaten. Merakimi giderdin vala sagolasin. zaten birine sahsen solemediginde cumle akisindan belli ki. Banlamak icin sebep aramislar
Sordum zannetmeyin ki hakkımı savunmadım kkdj

Ama başkasının kullanması benimde kullanabileceğim anlamına gelmiyormuş hdj

Yaaa kıyamam sana ilk yazdıkların yüreğimi acıttı keşke daha kolay olsaymış senin için. Bebeğim gebe okuluna gittim, nerede nasıl doğuracağımı gördüm, nefes egzersizleri, doğum kolaylaştıran hareketlerin eğitimini de aldım. Yine de ilk olacağı için başıma ne gelecek, sonrasında ne olacak sorularıyla başlayınca durmak bilmiyorum. Ama deneyimlemeyi ve rahat geçirmeyi çok diliyorum. Çok teşekkür ederim desteğin için.
fksşfkşskfls ben hâlâ ordayım, bir cevap gelmiş ona yazdım gözümü açar açmaz. Belki birini ikna ederiz diye Millet ittifakından daha fazla insanla konuşuyorum, gidecem bakanlık isteyecem artık kdkdmdmd
Kıyamam biz yazmaya utanıyoruz ama devlet büyüğümüz söylemeye neyse...
DUR KIZ TÜM GRUBU TARİHTEN SİLDİRECEKSİN HAHAHAAHA

Bence de zaten hakkın jdjd o maaşları alan insanlar bile senin kadar korumuyor hdjd
Ben senim aktif olduğunu düşünüyorum zaten jdjd yavrum değişmez görmüyor musun? Kadın dağdan ot toplar yeriö devamdan vazgeçmem dedi ben orda son umudumu da kaybettim ya.

Jdjdj ben bunu yaşadım. Duacı kadınlar bizi linç ettiğinde hepimiz banlandık ve konu kapatıldı jdjd

Ya o dağdan isterse bok yesin arkadaş, ben denizden somon yiyecem, Çinden ejder meyvesi yiyecem, atlayacam uçağa gezecem bu nasıl bencilliktir ya. Benim de seçmen kitlem böyle olsa bende senin banlandığın kelimelerle seslenirim herhalde ya, bi anda Tayyip'i anladım püüü.

Dur gözünü seveyim hdjdjd
Ya zaten birkaç gün önce de konuşuldu bu konu. Bizim halkımız narin ve seviyeli şeylerden hoşlanmıyor. Bu üslup sevilen o benimsenen.

Günaydın kızlar ya bir şeyi çok merak ediyorum bazı anneler eli kolu nerde bebeğin anlıyor ben hiç anlayamıyorum mesela kafası nerde poposu nerde hiç bilmiyorjm ve çok merak ediyorum

Kontrolden çıktıkkk 26+3 üz günü ile aynı çıktı 850 gr olmuşuz herşey normalmiş şeker yüklemesi yapacaktı istemedim, açlık tokluk için kan verdim darısı sizin bebişlere olsunn

Eklentiler

• 38D164F9-817A-4D4C-BA03-C829F1FC8B15.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…