- 30 Haziran 2022
- 1.868
- 3.785
- 83
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.881
Bende anlamıyorum canımGünaydın kızlarya bir şeyi çok merak ediyorum bazı anneler eli kolu nerde bebeğin anlıyor ben hiç anlayamıyorum mesela kafası nerde poposu nerde hiç bilmiyorjm ve çok merak ediyorum
Dönüyor mu napiyo bari biraz hissetseydimBende anlamıyorum canımaman boşver hareket etsin yeter bize
Canım bende anlamıyorum ama ultrasonda göbek deliğimin azıcık üzerindeydi kafası dokundum top gibi jdjd birkaç sefere çözerim ben bu işi. Ultrasondaki yerlerine bak eline tanıtDönüyor mu napiyo bari biraz hissetseydim
Neredeyse 1 ay once nipt yaptırdık onun sonucu çıktı 1 haftada iyi geldiği için Dr su verdi ztn suyu veriyor hemen eve salıyor yatirmiuyor hatta ilk zamanlar yatıs yaptırıp 1 gece yatırıp saliyordu son 2sinde direkt gittiğim gbi yatırıp su verip eve geri gönderdi. Nipt temiz çıkıp su verdiği ilk zamanda sonra hala su gidince doktor tüm Ekzom testi istedi yaptırdık haftaya hafta içi çıkacak onun sonucuna göre her şey netleşecek.Bebeğin gelişimi iyi ise ve doktorlar bu kadar uğraşıyor ise umut var diye düşünüyorumCanım bir test sonucunu bekliyorum diyordum, ona göre süreç şekillenecek sanki daha çıkmadı mı? Birde bu süreçte sana su verip eve mi yolluyorlar hastanede misin hep?
Allahım inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin kuzum. Sağlıkla mutlulukla gelsin, minikkuzu.Neredeyse 1 ay once nipt yaptırdık onun sonucu çıktı 1 haftada iyi geldiği için Dr su verdi ztn suyu veriyor hemen eve salıyor yatirmiuyor hatta ilk zamanlar yatıs yaptırıp 1 gece yatırıp saliyordu son 2sinde direkt gittiğim gbi yatırıp su verip eve geri gönderdi. Nipt temiz çıkıp su verdiği ilk zamanda sonra hala su gidince doktor tüm Ekzom testi istedi yaptırdık haftaya hafta içi çıkacak onun sonucuna göre her şey netleşecek.
Canım benım kafası midemde ayakları sağ kasığa doğru çaprazdı şimdi yine çapraz ama bi sağ kasık bi sol kasık bi mide bi karaciğerCanım bende anlamıyorum ama ultrasonda göbek deliğimin azıcık üzerindeydi kafası dokundum top gibi jdjd birkaç sefere çözerim ben bu işi. Ultrasondaki yerlerine bak eline tanıt
Fırıldaklar ushdhj durmuyorlar ki yerlerindeCanım benım kafası midemde ayakları sağ kasığa doğru çaprazdı şimdi yine çapraz ama bi sağ kasık bi sol kasık bi mide bi karaciğerAcaba nerde bu oğlanın kafası poposu dondu mu napti
Niye yanlış bulunsun canım ikinci el diye mi?? Biz oto koltuğunu ikinci el aldık mesela ne var ki bunda tertemiz kullanılmış şimdi biz kullancaz, öteki türlü israf olur zaten az süreli kullanılan şeyler bunlarKizlar simdi garip olcak ama ben oglundaki sunnet elbisesini satiyorum. Yani soyle tam 100 gunlukken sunnet ettirdik. Doktorun ozel polikliniginde toplam 5 dk falan foto cekmek icin sunnet oncesi giydirdik. Eve donunce de 10 dk kadar gene foto cektirdik. Toplam 15 dk giymistir. Hicbir yerinde bisi yok. Hatta utu izi var hala. 0 lari pahali bisi. Yeni bebiste kiz napcaz bunu elime gecti. Kutusunda duruyor. Satayim dedim. Letgo ya koydum. Ama burasi da acaba 3 6 ay arasi yaptirmak isteyen anneler olursa diye sorim dedimyanlis mi yapiyom bilmiyorum da temiz ve nerdeyse kullanilmamis bi urun oldugu icinde pek endise etmedim diye sizlere bi sorayim dedim. Affiniza siginiyorum istemeyen yanlis bulan olursa
Yok canım aslında bende bazı seyleri o sekilde aldim. Kuzenlerimden mama sandalyeleri falan da aliyorum kiyafette aliyorum. Ama hani satis ortamina mi cevirdin olarak algilansin istemedim. Aslinda amacim satmak bile degil 100 tl veririm diyen olursa da veririm. Burda ben aile gibi hissediyorum. Maksat birininde isi gorulmus olurNiye yanlış bulunsun canım ikinci el diye mi?? Biz oto koltuğunu ikinci el aldık mesela ne var ki bunda tertemiz kullanılmış şimdi biz kullancaz, öteki türlü israf olur zaten az süreli kullanılan şeyler bunlar
Hıı anladım ben öyle düşünmedim hiç ya sonuçta satın almak isteyen biri varsa illa ki ya burdan ya başka yerden alacak, önce tanıdığına sormak gibi bir şey bence senin yaptığın gayet mantıklı ve düşünceliYok canım aslında bende bazı seyleri o sekilde aldim. Kuzenlerimden mama sandalyeleri falan da aliyorum kiyafette aliyorum. Ama hani satis ortamina mi cevirdin olarak algilansin istemedim. Aslinda amacim satmak bile degil 100 tl veririm diyen olursa da veririm. Burda ben aile gibi hissediyorum. Maksat birininde isi gorulmus olur
ay erkekte Barlas ismini çok beğeniyorum hatta grubumuzdan da koyan vardı sanırımGüzel hamişlerim benimm ne güzel herkes alışverişini tamamlıyor, azar azar temizliğini yapıyor. Biz daha çocuğa isim bulamadık ya deliriceeemmm. eşim utku diyor, çocuğumla tutku diye dalga geçecekler yaatek bir kriterim var öz Türkçe isim olması ama bulamıyoruumm. neyi düşünsem benimseyemiyorum. Mete ve Sarp biraz hoşuma gidiyor ama var mı önerebileceğiniz isimler veya ilham aldığınız isim sözlük kaynakları
ahahah bende hiç anlamıyorum hep kafa tepede sanıyordum bugün ultrasona bir gittik baş aşağıymışGünaydın kızlarya bir şeyi çok merak ediyorum bazı anneler eli kolu nerde bebeğin anlıyor ben hiç anlayamıyorum mesela kafası nerde poposu nerde hiç bilmiyorjm ve çok merak ediyorum
oy maşallahh nasıl pozda veriyor minik biz artık elini görsek şükredicezKontrolden çıktıkkk26+3 üz günü ile aynı çıktı 850 gr olmuşuz herşey normalmiş şeker yüklemesi yapacaktı istemedim, açlık tokluk için kan verdim darısı sizin bebişlere olsunn
Levrek koyacaktıay erkekte Barlas ismini çok beğeniyorum hatta grubumuzdan da koyan vardı sanırım
ahahah bende hiç anlamıyorum hep kafa tepede sanıyordum bugün ultrasona bir gittik baş aşağıymış
oy maşallahh nasıl pozda veriyor minik biz artık elini görsek şükredicez
Doktor Bi risk gördümü canım ya bende servikal yetmezlik var serklajlıyım. Korkuyorum. Pazartesi gittim doktora habire vajinadan bakıyorlar ondan da korkuyrm. Zaten pazartesi tekrar gtcem herseye pimpiriklenyrmCanım ben tamda bu dediklerinden dolayı raporluyum. Arada kasıklarıma da vuruyor ayakta durmakta zorlanıyorum.az kaldı bitecek mıkırdaklara kavuşacağız allahın izniyle
Kac haftalıksın cnm2 3 gündür varrr bende de..
Kaç haftaliksin cnm acaba bebek buyuyor ondanmı kicanım bende de ara ara oluyor gecıyor
Canım gebe takvimlerimizi sen göremiyor musun ki ?? ismimizin altında yazıyor kaç haftada oldujklarımız.Kac haftalıksın cnm
Canım doktorun kim. Ankaradasın sanırım. Süreç zor ama sağlıkla kavuscaz bebişlerimize inanıyorumNeredeyse 1 ay once nipt yaptırdık onun sonucu çıktı 1 haftada iyi geldiği için Dr su verdi ztn suyu veriyor hemen eve salıyor yatirmiuyor hatta ilk zamanlar yatıs yaptırıp 1 gece yatırıp saliyordu son 2sinde direkt gittiğim gbi yatırıp su verip eve geri gönderdi. Nipt temiz çıkıp su verdiği ilk zamanda sonra hala su gidince doktor tüm Ekzom testi istedi yaptırdık haftaya hafta içi çıkacak onun sonucuna göre her şey netleşecek.
Doğru söylüyorsun niye bakmıyorsamCanım gebe takvimlerimizi sen göremiyor musun ki ?? ismimizin altında yazıyor kaç haftada oldujklarımız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?