2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Günaydın kızlar sabah saglik ocagi kontrolum vardi kan idrar verdim ebe kendi doktoruna git artik dedi bende çarşambaya randevu aldım heyacanlandım şimdiden insallah yüzünü gösterir yavrum birde kızlar ben doktoruma hediye götürmek istiyorum ne alabilirim sizce ?

Neredeyse 1 ay once nipt yaptırdık onun sonucu çıktı 1 haftada iyi geldiği için Dr su verdi ztn suyu veriyor hemen eve salıyor yatirmiuyor hatta ilk zamanlar yatıs yaptırıp 1 gece yatırıp saliyordu son 2sinde direkt gittiğim gbi yatırıp su verip eve geri gönderdi. Nipt temiz çıkıp su verdiği ilk zamanda sonra hala su gidince doktor tüm Ekzom testi istedi yaptırdık haftaya hafta içi çıkacak onun sonucuna göre her şey netleşecek.

Allahım inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin kuzum. Sağlıkla mutlulukla gelsin, minikkuzu.

Canım bende anlamıyorum ama ultrasonda göbek deliğimin azıcık üzerindeydi kafası dokundum top gibi jdjd birkaç sefere çözerim ben bu işi. Ultrasondaki yerlerine bak eline tanıt
Canım benım kafası midemde ayakları sağ kasığa doğru çaprazdı şimdi yine çapraz ama bi sağ kasık bi sol kasık bi mide bi karaciğer Acaba nerde bu oğlanın kafası poposu dondu mu napti

Kizlar simdi garip olcak ama ben oglundaki sunnet elbisesini satiyorum. Yani soyle tam 100 gunlukken sunnet ettirdik. Doktorun ozel polikliniginde toplam 5 dk falan foto cekmek icin sunnet oncesi giydirdik. Eve donunce de 10 dk kadar gene foto cektirdik. Toplam 15 dk giymistir. Hicbir yerinde bisi yok. Hatta utu izi var hala. 0 lari pahali bisi. Yeni bebiste kiz napcaz bunu elime gecti. Kutusunda duruyor. Satayim dedim. Letgo ya koydum. Ama burasi da acaba 3 6 ay arasi yaptirmak isteyen anneler olursa diye sorim dedim yanlis mi yapiyom bilmiyorum da temiz ve nerdeyse kullanilmamis bi urun oldugu icinde pek endise etmedim diye sizlere bi sorayim dedim. Affiniza siginiyorum istemeyen yanlis bulan olursa

Canım benım kafası midemde ayakları sağ kasığa doğru çaprazdı şimdi yine çapraz ama bi sağ kasık bi sol kasık bi mide bi karaciğer Acaba nerde bu oğlanın kafası poposu dondu mu napti
Fırıldaklar ushdhj durmuyorlar ki yerlerinde
Acaba popoyla kafayı karıştırıyor muyum diye düşünüyorum ben şahsen çünkü benim oğluş yüzüstü yatıyor hep djjd

Niye yanlış bulunsun canım ikinci el diye mi?? Biz oto koltuğunu ikinci el aldık mesela ne var ki bunda tertemiz kullanılmış şimdi biz kullancaz, öteki türlü israf olur zaten az süreli kullanılan şeyler bunlar

Yok canım aslında bende bazı seyleri o sekilde aldim. Kuzenlerimden mama sandalyeleri falan da aliyorum kiyafette aliyorum. Ama hani satis ortamina mi cevirdin olarak algilansin istemedim. Aslinda amacim satmak bile degil 100 tl veririm diyen olursa da veririm. Burda ben aile gibi hissediyorum. Maksat birininde isi gorulmus olur

Hıı anladım ben öyle düşünmedim hiç ya sonuçta satın almak isteyen biri varsa illa ki ya burdan ya başka yerden alacak, önce tanıdığına sormak gibi bir şey bence senin yaptığın gayet mantıklı ve düşünceli

ay erkekte Barlas ismini çok beğeniyorum hatta grubumuzdan da koyan vardı sanırım
Günaydın kızlar ya bir şeyi çok merak ediyorum bazı anneler eli kolu nerde bebeğin anlıyor ben hiç anlayamıyorum mesela kafası nerde poposu nerde hiç bilmiyorjm ve çok merak ediyorum
ahahah bende hiç anlamıyorum hep kafa tepede sanıyordum bugün ultrasona bir gittik baş aşağıymış
Kontrolden çıktıkkk 26+3 üz günü ile aynı çıktı 850 gr olmuşuz herşey normalmiş şeker yüklemesi yapacaktı istemedim, açlık tokluk için kan verdim darısı sizin bebişlere olsunn
oy maşallahh nasıl pozda veriyor minik biz artık elini görsek şükredicez

Levrek koyacaktı

Canım ben tamda bu dediklerinden dolayı raporluyum. Arada kasıklarıma da vuruyor ayakta durmakta zorlanıyorum. az kaldı bitecek mıkırdaklara kavuşacağız allahın izniyle
Doktor Bi risk gördümü canım ya bende servikal yetmezlik var serklajlıyım. Korkuyorum. Pazartesi gittim doktora habire vajinadan bakıyorlar ondan da korkuyrm. Zaten pazartesi tekrar gtcem herseye pimpiriklenyrm

Canım doktorun kim. Ankaradasın sanırım. Süreç zor ama sağlıkla kavuscaz bebişlerimize inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…