- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.901
Benımde bazen tek taraflı sert bir yer oluyor ama İnan hiç bilmiyorumFırıldaklar ushdhj durmuyorlar ki yerlerinde
Acaba popoyla kafayı karıştırıyor muyum diye düşünüyorum ben şahsen çünkü benim oğluş yüzüstü yatıyor hep djjd
kuzucuklar artık doğum pozisyonu almış demekay erkekte Barlas ismini çok beğeniyorum hatta grubumuzdan da koyan vardı sanırım
ahahah bende hiç anlamıyorum hep kafa tepede sanıyordum bugün ultrasona bir gittik baş aşağıymış
oy maşallahh nasıl pozda veriyor minik biz artık elini görsek şükredicez
Kızlar merhaba.Herşey yolunda
24 haftalık canım. Baya rahatsız ediyor özellikle geceleri yatağa girince imhissediyirumKac haftalıksın cnm
Sağ ol canım bakayım biCanim ben biberonda cam aldim markasi bilindk degil biri buyuk biri kucuk. Sonra lansinoh ufak biberondan almaya karar verdm yavaş akimli olandan. Fiyati 160 mi neydi. Emziktede avent aldim ama indirime denk geldm diye almistm yoksa pahali almaya gerek yok cidden.
Sağ ol canım hiç bilmediğim konular çok iyi oldu anlattığınnCanım ben oglumda avent kullanmistim hepsinde. Cok memnundum. Ama cam biberon mesela yere dustu ve kirildi hemde 2 kere. Insan cam diye batcagina mi uzulsun sonrasinda gitti biberon diye mi uzulsun kararsiz kaliyor. Biberon bu sefer baslangicta almayacagim. Zaten meme reddi yapabiliyor. Cocuk 3 5 ay memeye kesin alisti artik birakmaz dedikten sonra biberon verilmeli verilecekse.(biberon vermemis olmama ragmen siringayla verdigimizde bile daha kolayina geldi meme reddi yasadim. Sirindayla verme sebebimde memeyi inanilmaz reddetmesinden oturu ac kalmasi ve sarilik olmasiydi biberon verseydim bidaha emmedi derdim kesin bi bilgi) Bircok doktor sutun icinde su da oldugunu soylemesine ragmen ben oglumda bi iki cay kasigi kadar su da verdim. Cunku antalyadayiz ve cok sicak. Hele agustos ayinda sanirim gene veririm ama cay kasigi ile. Bu konulari uzun anlatmamin sebebi de biberonun meme reddi yapabilceginden oturu daha ileriki donemde kullanmanizi tavsiye etmek icin. Tabi gene siz bilirsiniz. Biberonda tek dikkat edecegim nokta gene cam olmasi olacak cunku en saglikli sey cam.
Emzige gelirsek aslinda biraz sans bebek en dandigini de tutabilir en kalitelisini de tutabilir. Hic almayadabilir. En yakin arkadasimin kiziyla oglumun arasi 4 ay. Onun kizi emzik almadi 3 5 farkli marka denedi. Sonra ben benimkininkini iyice kaynatip bi dene tutarsa bunu alirsin kendinde dedim. Ve bizim avent i tuttu. Oglumda verdigim gibi almisti. O yuzden bende pozitif hisler barindiriyor emzigimiz de. Avent gece parlayan emzigiydi. Gene o modele bakiyorum ama 200 tl verilmeli mi bu sefer bu almazsa baska denicek olursam cöp mu olmus olur dusunmekteyim bu noktada. Artik sans diyorum
Canım geçmiş olsun inşallah. Doktor mekanik bir ağrı olduğunu bebekle alakası olmadığını söyledi. Vajinal ultrason yapmadı bana hiç bugüne kadar sadece detaylıda gittiğim doktorum bakmıştı. Korkma bebeğim neden korkuyorsun?Doktor Bi risk gördümü canım ya bende servikal yetmezlik var serklajlıyım. Korkuyorum. Pazartesi gittim doktora habire vajinadan bakıyorlar ondan da korkuyrm. Zaten pazartesi tekrar gtcem herseye pimpiriklenyrm
Hunileşme var açılıp kapanıyor bazen oluyor bazen olmuyor direnç var seker var tansiyon var ben. Bu 3. Yaşayanım yok. 22. Haftada sancım var dikişe zarar verecek dye doğuma alıyorlardı sancım durdurdular. Ben kormymda kim korksunCanım geçmiş olsun inşallah. Doktor mekanik bir ağrı olduğunu bebekle alakası olmadığını söyledi. Vajinal ultrason yapmadı bana hiç bugüne kadar sadece detaylıda gittiğim doktorum bakmıştı. Korkma bebeğim neden korkuyorsun?
Benimde oyle cnm herelde normaldir haftalarımız aynı24 haftalık canım. Baya rahatsız ediyor özellikle geceleri yatağa girince imhissediyirum
Aynen ya cinsiyeti ne.Benimde oyle cnm herelde normaldir haftalarımız aynı
Kuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorum
Kuzum ben vajinal ultrasondan korkuyorsun sandım. Tabii ki korkmak en doğal hakkın bunlar olmasa bile hep bir tedirginiz. Allahım sağlıkla o günlere getirsin. Evladını sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip olsun. Birbirimize duadan başka birşey gelmiyor elimizden ama en tesirlisi de o benceHunileşme var açılıp kapanıyor bazen oluyor bazen olmuyor direnç var seker var tansiyon var ben. Bu 3. Yaşayanım yok. 22. Haftada sancım var dikişe zarar verecek dye doğuma alıyorlardı sancım durdurdular. Ben kormymda kim korksun
Bu erkekleri ne yapmalı bilemedim ya hepsi mi aynı olurKuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorumsenin mesajlarinla egleniyorum enerjin icin teşekkür ederim benim rahim agzi 26 mm cikti, bebeğin suyu fazla cikti. Durumlar pek iyi degil anlayacagin. Bebeğin suyunun fazla olmasini onemsememistim ama erken doguma sebep olabiliyormus meger. Arastirdigimdan beri çökmüş vaziyetteyim. Doktor da rahim azgi kisalmasini suyuna bagladi. Su cok oldugu icin asagi baski yapiyormus ondan kisaliyormus eşimle de sorunlar yasadik son dönemde. Bebegin suyu konusunda da boşa evhamlandigimi vs söyleyince dayanamadim, annemlere tasindim. Burda bebek gibi bakiyorlar bana. İyi ki anne evi var
Ortam yoktur bebişim ya çökerim ya coşarımKuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorumsenin mesajlarinla egleniyorum enerjin icin teşekkür ederim benim rahim agzi 26 mm cikti, bebeğin suyu fazla cikti. Durumlar pek iyi degil anlayacagin. Bebeğin suyunun fazla olmasini onemsememistim ama erken doguma sebep olabiliyormus meger. Arastirdigimdan beri çökmüş vaziyetteyim. Doktor da rahim azgi kisalmasini suyuna bagladi. Su cok oldugu icin asagi baski yapiyormus ondan kisaliyormus eşimle de sorunlar yasadik son dönemde. Bebegin suyu konusunda da boşa evhamlandigimi vs söyleyince dayanamadim, annemlere tasindim. Burda bebek gibi bakiyorlar bana. İyi ki anne evi var
Gebelik şekeri çıkmış mıydı sende canım, su fazlalığının sebebini söyledi mi doktorun ?Kuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorumsenin mesajlarinla egleniyorum enerjin icin teşekkür ederim benim rahim agzi 26 mm cikti, bebeğin suyu fazla cikti. Durumlar pek iyi degil anlayacagin. Bebeğin suyunun fazla olmasini onemsememistim ama erken doguma sebep olabiliyormus meger. Arastirdigimdan beri çökmüş vaziyetteyim. Doktor da rahim azgi kisalmasini suyuna bagladi. Su cok oldugu icin asagi baski yapiyormus ondan kisaliyormus eşimle de sorunlar yasadik son dönemde. Bebegin suyu konusunda da boşa evhamlandigimi vs söyleyince dayanamadim, annemlere tasindim. Burda bebek gibi bakiyorlar bana. İyi ki anne evi var
Bu kocalara göre herşey normal de biz abartıyoruz zaten.Sinir krizi geçirmelik.iyi yapmışsın ohhh annen mis gibi bakar sana .suyu kontrol altına almak için bişey yaptılar mı canım ,benim de tam tersi fitil ve ilaç yüzünden azalıyor bir ton su içiyorum günde çoğalsın diyeKuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorumsenin mesajlarinla egleniyorum enerjin icin teşekkür ederim benim rahim agzi 26 mm cikti, bebeğin suyu fazla cikti. Durumlar pek iyi degil anlayacagin. Bebeğin suyunun fazla olmasini onemsememistim ama erken doguma sebep olabiliyormus meger. Arastirdigimdan beri çökmüş vaziyetteyim. Doktor da rahim azgi kisalmasini suyuna bagladi. Su cok oldugu icin asagi baski yapiyormus ondan kisaliyormus eşimle de sorunlar yasadik son dönemde. Bebegin suyu konusunda da boşa evhamlandigimi vs söyleyince dayanamadim, annemlere tasindim. Burda bebek gibi bakiyorlar bana. İyi ki anne evi var
Aynen kuzum düşünmemeye calışıyorum bolca dua ediyorumKuzum ben vajinal ultrasondan korkuyorsun sandım. Tabii ki korkmak en doğal hakkın bunlar olmasa bile hep bir tedirginiz. Allahım sağlıkla o günlere getirsin. Evladını sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip olsun. Birbirimize duadan başka birşey gelmiyor elimizden ama en tesirlisi de o bence
Ortam yoktur bebişim ya çökerim ya coşarımneyseki çöküşlerim uzun sürmüyor.
Ay allahım neler olmuş. Yavaş yavaş kısalması normal aslında ama risk mi gördü doktorun? Neden su fazla oluyormuş ki? Çişini mi çok yapıyor acaba fındıkkuşu. Ne desem bilemedim bebeğim. Araştırma yapınca çöküyor insan ya benimde tansiyonum çıkınca gebelik zehirlenmesi sanıp kendimi doktora nasıl attığımı bilememiştim. O günden beri asla araştırmıyorum gerek yok.
Kocalar kapatılsın derneğine hoşgeldin bebişim.mydreams93 arkadaşın kaydını yapalım
Şaka bir yana anlatmak istersen biz burdayız, dinleriz ve gömeriz
Gebelik şekeri çıkmış mıydı sende canım, su fazlalığının sebebini söyledi mi doktorun ?
Umarım nedenini bulurlar suyu da azalır canım, benim de şekerim çıktı maalesef su fazlalığından korkuyorumsebebi belli degil. Baslica sebebi sekermis ama seker cikmadi bende. Bebegin mide bagirsak sisteminde sorun varsa olabiliyormus, detaylida cikardi bu dedi. Yutma refleksinde ve damak yapisinda sikinti olabilir ama bu da belli olurdu dedi. Üretilen suyla emilen su orani dengesiz dedi en son. Hatirladiklarim bunlarazalmasi icin de yapabilecegim bir sey yok. Haftaya yine kontrol edecek insallah suyu az cikar dua ediyorum. Su az olursa rahim agzim da normal cikar
Ahh aynenn hep biz abartiyoruz. Bu kafaya da sinir oluyorum. Sanki bir tek bizim evladimizBu kocalara göre herşey normal de biz abartıyoruz zaten.Sinir krizi geçirmelik.iyi yapmışsın ohhh annen mis gibi bakar sana .suyu kontrol altına almak için bişey yaptılar mı canım ,benim de tam tersi fitil ve ilaç yüzünden azalıyor bir ton su içiyorum günde çoğalsın diye
Canim hic endise etmee. Sekerinin cikmasi tabi üzücü ama erken fark ettin, önlem alacaksin diyet yapacaksin ve hicbir sorun yasamayacaksin öyle düşünUmarım nedenini bulurlar suyu da azalır canım, benim de şekerim çıktı maalesef su fazlalığından korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?