2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Fırıldaklar ushdhj durmuyorlar ki yerlerinde
Acaba popoyla kafayı karıştırıyor muyum diye düşünüyorum ben şahsen çünkü benim oğluş yüzüstü yatıyor hep djjd
Benımde bazen tek taraflı sert bir yer oluyor ama İnan hiç bilmiyorum

kuzucuklar artık doğum pozisyonu almış demek benımde iki hafta önce kafası yukarıdaydı tam midem de ama bilmiyorum suan hiç her yerden vurabiliyor

Sağ ol canım bakayım bi
Sağ ol canım hiç bilmediğim konular çok iyi oldu anlattığınn

Doktor Bi risk gördümü canım ya bende servikal yetmezlik var serklajlıyım. Korkuyorum. Pazartesi gittim doktora habire vajinadan bakıyorlar ondan da korkuyrm. Zaten pazartesi tekrar gtcem herseye pimpiriklenyrm
Canım geçmiş olsun inşallah. Doktor mekanik bir ağrı olduğunu bebekle alakası olmadığını söyledi. Vajinal ultrason yapmadı bana hiç bugüne kadar sadece detaylıda gittiğim doktorum bakmıştı. Korkma bebeğim neden korkuyorsun?

Hunileşme var açılıp kapanıyor bazen oluyor bazen olmuyor direnç var seker var tansiyon var ben. Bu 3. Yaşayanım yok. 22. Haftada sancım var dikişe zarar verecek dye doğuma alıyorlardı sancım durdurdular. Ben kormymda kim korksun

J josei89 ve @eceeaap de yok. Vallahi merak ediyorum girilmeyince ben. Herşey yolundadır inşallah
Kuzuş okuyorum her sayfayı ama neşem yok pek katilamiyorum senin mesajlarinla egleniyorum enerjin icin teşekkür ederim benim rahim agzi 26 mm cikti, bebeğin suyu fazla cikti. Durumlar pek iyi degil anlayacagin. Bebeğin suyunun fazla olmasini onemsememistim ama erken doguma sebep olabiliyormus meger. Arastirdigimdan beri çökmüş vaziyetteyim. Doktor da rahim azgi kisalmasini suyuna bagladi. Su cok oldugu icin asagi baski yapiyormus ondan kisaliyormus eşimle de sorunlar yasadik son dönemde. Bebegin suyu konusunda da boşa evhamlandigimi vs söyleyince dayanamadim, annemlere tasindim. Burda bebek gibi bakiyorlar bana. İyi ki anne evi var

Kuzum ben vajinal ultrasondan korkuyorsun sandım. Tabii ki korkmak en doğal hakkın bunlar olmasa bile hep bir tedirginiz. Allahım sağlıkla o günlere getirsin. Evladını sağlıkla sıhhatle mutlulukla kucağına almak nasip olsun. Birbirimize duadan başka birşey gelmiyor elimizden ama en tesirlisi de o bence

Bu erkekleri ne yapmalı bilemedim ya hepsi mi aynı olur . Lütfen sen kendini üzme güzel düşün güzel olsun. Anne evinin tadını çıkar. Dr ne diyorsa o. Az kalmış hayırlısıyla

Ortam yoktur bebişim ya çökerim ya coşarım neyseki çöküşlerim uzun sürmüyor.

Ay allahım neler olmuş. Yavaş yavaş kısalması normal aslında ama risk mi gördü doktorun? Neden su fazla oluyormuş ki? Çişini mi çok yapıyor acaba fındıkkuşu. Ne desem bilemedim bebeğim. Araştırma yapınca çöküyor insan ya benimde tansiyonum çıkınca gebelik zehirlenmesi sanıp kendimi doktora nasıl attığımı bilememiştim. O günden beri asla araştırmıyorum gerek yok.

Kocalar kapatılsın derneğine hoşgeldin bebişim. mydreams93 arkadaşın kaydını yapalım
Şaka bir yana anlatmak istersen biz burdayız, dinleriz ve gömeriz

Gebelik şekeri çıkmış mıydı sende canım, su fazlalığının sebebini söyledi mi doktorun ?

Bu kocalara göre herşey normal de biz abartıyoruz zaten.Sinir krizi geçirmelik.iyi yapmışsın ohhh annen mis gibi bakar sana .suyu kontrol altına almak için bişey yaptılar mı canım ,benim de tam tersi fitil ve ilaç yüzünden azalıyor bir ton su içiyorum günde çoğalsın diye

Aynen kuzum düşünmemeye calışıyorum bolca dua ediyorum

sebebi belli degil. Baslica sebebi sekermis ama seker cikmadi bende. Bebegin mide bagirsak sisteminde sorun varsa olabiliyormus, detaylida cikardi bu dedi. Yutma refleksinde ve damak yapisinda sikinti olabilir ama bu da belli olurdu dedi. Üretilen suyla emilen su orani dengesiz dedi en son. Hatirladiklarim bunlar azalmasi icin de yapabilecegim bir sey yok. Haftaya yine kontrol edecek insallah suyu az cikar dua ediyorum. Su az olursa rahim agzim da normal cikar

Gebelik şekeri çıkmış mıydı sende canım, su fazlalığının sebebini söyledi mi doktorun ?

Umarım nedenini bulurlar suyu da azalır canım, benim de şekerim çıktı maalesef su fazlalığından korkuyorum

Ahh aynenn hep biz abartiyoruz. Bu kafaya da sinir oluyorum. Sanki bir tek bizim evladimiz doktora da kizginim hic önemsemedi, normal yasamina devam et dedi. Esim de ondan etkilendi. Bir suru sorun varken normal yasamak da ne simdilik doktor onemsemedigi icin su icin bir sey yapmadi, haftaya bidaha bakacak.
Su azalmasi da riskli canim yaa, ilaclara ara veremiyor musun peki? rahim agzi uzunlugunun son durumu ne acaba uzamis midir dinlenince

Umarım nedenini bulurlar suyu da azalır canım, benim de şekerim çıktı maalesef su fazlalığından korkuyorum
Canim hic endise etmee. Sekerinin cikmasi tabi üzücü ama erken fark ettin, önlem alacaksin diyet yapacaksin ve hicbir sorun yasamayacaksin öyle düşün o yüzden suyu da artmayacak. En zoru sebep olmadigi halde boyle seyler yasanmasi. Önlem de alamiyorsun, hicbir sey elinde degil böyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…