2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Evet sanki kendi başımıza yapmışız gibi davranıyorlar di mi bi tek bizim yavrumuz biz de naz yapmaya bayıldığımız için ruh hastası gibi sorun çıkarıyoruz ah erkekler
Canım önümüzdeki hafta keseceğiz ilacı.Doktorum 30dan sonra kullanman mümkün değil dedi.Belki haftada bi fitille devam edeceğiz o süreç beni Biraz endişelendiriyor ama bakalım neler olacak uzunluğa bakmadı canım ,vajinal muayne doğumu tetikleyebileceği için ağrın olmadığı sürece bakmayacağım dedi

doktora da kizginim hic önemsemedi, normal yasamina devam et dedi. Esim de ondan etkilendi. Bir suru sorun varken normal yasamak da ne

Bu doktorlar niye böyle ya, benimki de bir türlü serviks ölçümü yapmadı ısrarıma rağmen gittim özelde yaptırdım. Benim eşim de seninki gibi ben abartıyorum o kadar önemli değil falan sanıyordu, forumdaki serviks kısalmalarından yatak istirahatinde olanlardan falan bahsedince o da anladı ciddiyetini. Geçen kontrolden çıkınca servikse baktı mı diye kendisi sordu hatta. Erkekler ciddiyetini kavrayamıyor bazı şeylerin sanırım, biz çok okuyup araştırdığımız için biliyoruz.

Evet canım diyetle düzelir diyorlar 95 çıkmıştı kontrol altına alabilirsin dediler, umarım sorun yaşamam, çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de. Sebebini bilmemek daha zor gerçekten : (

dünün mesajlarini okumayı anca bitirebildim kizlar maşallah grup aktifligi on numaraHerkes rahat ya da şık bir hastane terliği vs bakarken benim sipariş demek istiyorum bazen 30 yaşında olduğuma anlam veremiyorum gerçekten bi de buraya bir göbüş fotosu da ben bırakayım, +8 kilo ile devam ediyoruz

Evet geçen yazmıştın Ekzom testi, inşallah bu kadar emekle sabırla uğraşıyor doktorlarımız sizler o da güzel gelir bak mesela şimdi temmuz annelerinde biri 31.haftada doğum yaptı kilosu falan bayağı iyi yine de küvezde tutuyorlar,
biz de böyle senin gibi riskli gebeliklerim de gün gün hafta hafta hedeflerle gidelim inşallah sağlıklı şekilde bebiş ini eline alırsın

Bu arada bayağı sayfa birikmiş, C Cerito yazdı mı iyi mi herşey yolunda mı?

ay benim midem çok bulanıyor.İlk 3 ayda bile bu kadar bulanmamıştı .Burnuma yumurta kokusu geliyor ağlicam şimdi oturup.Allahım çok kötü kokuyor ya
3.trimester sanada bi hoşgeldin demiş kuzum iki gündür öyleydim Bugün yok şükür

Kızlar merhaba.Herşey yolunda sadece biraz yalnız kalmak istedim ,kafamı toplamak adına.Düne göre daha iyiyim .Herkesin mesajlarını okudum herkese çok teşekkür ederim

Mesaj atmışsın canım, daha mesajının oldugu sayfaya yeni geldim
Biraz daha iyi olmana sevindik, inşallah hep birlikte daha da iyi olacağız

sellaam kızlar bu sabah çok keyifli uyandım eşim sabah kahvaltı hazırlamış bayadır böyle güzel kahvaltı yapmamıştım hep kızıma hazırladıklarımın artı kalanını yerdim ama kocama hala kızgınım bügün evde olduğu için belki dün akşam birşeyler yaşarız umuduyla evi bir güzel toparladım düşa girdim bi çıktım bizim öküz TV önünde elinde kumanda uyumuş bende dürtüm kalk yerine yat diye sabah 4 buçuk gibi wc kalktım geri yatınca bi sarıldı 5 dk sonra tekrar poposunu dönüp uyudu adam benle kanka gibi takılmaktan çok memnun

Kocam anlamiyor ama annem o kadar cok anliyor ki sagolsun, kendinin de kayiplari oldugu icin beni o tesvik ediyor yatmaya dinlenmeye. Kadin kadinin ilacidir nettt
Canim hicbir sorunun olmucak yeter ki bol bol dinlen. Hatta yatmanin önemini doktordayken anladim ben. Ultrason icin yatiyoruz ya, ilk ölçtügünde rahim agzim 26 cikti. En son kalkarken (5dksonrasi) 31 cikti. Yatinca asagiya olusan baski azaliyor ve rahim agzi rahatlayip uzuyor. Ama tabi 26 ya dek kisalmis sonucta diye doktor 26 yi baz aliyoruz dedi. Belki ultrasonun en basinda ilk yattigimda olcseydi daha da kisa cikacakti. Onu bilmiyorum. En azindan bi 34-35 haftaya kadar yaticaz yapacak bir sey yok. Tabi bu arada kocalardan bosanmadan nasil durucaz onu bilmiyorum

Kızlar ben cayır cayır yanıyorum. Terliklerimi dolaba koyup soğutmayı bile düşünüyorum. Gece de klima açtım. Ellerimden ve ayaklarımdan ateş çıkıyor. Şekerimden dolayı mı böyle yolsa hamileliğe mi özel? Mesel bugün kahvaltıda kepekli tost salata ve yumurta yedim. Ardından yine yanma başladım

Ben de esime hep buradaki örnekleri anlatiyorum canimm hep anlıyor saniyordum ama is basa düşünce baktim ki hicbir sey anlamamis neyse evde rahat rahat takilsin artik benimki
Cok yuksek cikmamis sekerin canim, hic zorlanmayacaksin eminim. Hatta kilo alimin da daha dengeli olacak bundan sonra, iyi tarafindan bakalim

Canım benım dün akşam ayaklarımın altı öyleydi bi yanma sanki ateşte yürümüşüm sabah geçmişti ödem mi başlayacak anlamadım

3.trimester sanada bi hoşgeldin demiş kuzum iki gündür öyleydim Bugün yok şükür
Ay benimki de geçsin nolur ortalığa çıkarmak hiç istemiyorum
Mesaj atmışsın canım, daha mesajının oldugu sayfaya yeni geldim
Biraz daha iyi olmana sevindik, inşallah hep birlikte daha da iyi olacağız
İnşallah canım destekleriniz için çok teşekkür ederim
Anneler herşeyin ilacıdır zaten Benimki de öyle bizde kalıyor bi haftadır anneannemle birlikte.Kendimi minik kız çocuğu gibi hissediyorum hep,Allah başımızdan eksik etmesin.Göçüp gidenlere de allahtan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah Evet kuzucum yatmak gerçekten iyi geliyor .Bende biraz hareket etsem ayakta dursam hemen aşağı doğru ağırlaştığımı hissediyorum.Geçen bi kurtlandım eşim dolapları kurarken gittim yanında dikildim bi süre.Allahım tüm gece ağrım oldu.çok korktum ve ondan beri kalkmıyorum hiç. Kız kocaları boşamak benim aklımı bu ara çok kurcalıyor bak bu işin sonu nereye gider bilmem ama dün gece rüyamda bile gördüm boşadığımı

Belki tepki mekanizması farklıdır eşinin canım sen eşini tanırsın, benimki mesela içten içe endişelenir ama çok soğukkanlıdır belli etmez kendi içinde yaşar, ben tam tersi mesela direkt stresimi korkumu dışarı vururum. Dışarıdan gören duygusuz bir şey sanar eşimi, bazen daralıp konuşsana be adamm diyorum ne hissediyorsun ne düşünüyorsun söylesene açık açık Bir de karışmak gibi olmasın ama çok da evinden eşinden uzakta kalma bence aranıza çok soğukluk girmesin, tatlı tatlı anlat neden endişelendiğini, erkeklerin kafası bizimki gibi çalışmıyor

seve seve kayıt yaparız kocaları toplayıp bi adaya yollamak lazım zaten bugün en son annemlerin yanında alın şunu yanımdan diye bağırdım
canım çok geçmiş olsun öncelikle rahim ağzı kısalığı bende de var fakat ölçümü doktordan doktora da değişiyor haberin olsun benim doktor ölçtüğünde 28 çıkıyor haftasonu acile gitmiştim orda vajinal baktı 31-32 gibi değer çıktı sınırın altında değiliz çok şükür ve kısalığın tek ilacı bol bol yatıp dinlenmek eğer imkanın varsa iş yapmamaya çok eğilip kalkmamaya özen göster o zaman sabit kalıyormuş ya da artıyormuş

Umarım nedenini bulurlar suyu da azalır canım, benim de şekerim çıktı maalesef su fazlalığından korkuyorum
Benimde suyum biraz fazla çıktı dr şeker olabilir yaşında var dedi iki hafta sonra yükleme yapılacak bende bekliyorum elimden bişey gelmiyor sadece karbonhidrat ve şekeri azalttım

Benimde suyum detaylı ultrason da biraz fazla çıktı sonucu kendi doktoruma gösterdim ama hiç fazla takmadı şeker olabilir dedi bir ay sonra gel yükleme yapalım dedi o kadar bende eve dönüp internette biraz araştırma yapınca kafayı yedim sonra düşünmemeye çalıştım Allah'a sığınıyorum güzel düşünelim güzel olsun inşallah yoksa gebeliği de zehir etcez kendimize

Bi kaç yazı okumuştum bi sonraki muayenede suyun normale döndüğünü yazmışlardı inşallah bizlerinde normale döner bu sitresi atarız

Benimde suyum biraz fazla çıktı dr şeker olabilir yaşında var dedi iki hafta sonra yükleme yapılacak bende bekliyorum elimden bişey gelmiyor sadece karbonhidrat ve şekeri azalttım
İyi yapmışsın canım kontrol altına alabilirsin diyetle bence, beni zorluyor biraz diyet sürekli saatli yemekten sıkıldım görev gibi oldu. Açlık şekerim yüksek çıkınca bana şeker yüklemesi yapmadılar. Evde ölçüm yapcam

5-6 gündür soğuk algınlığım vardı kızlar bugün daha iyiyim burun akıntısı ve öksürük çok azaldı ayağa kalktım bugün sonunda ama tat ve koku duyum %100 kayboldu ya. Covid olduğumda kahve ve parfüm kokularını alıyordum en azından bunda hiçbir şekilde koku alamıyorum sıfır sıfır sıfır, yediğim içtiğim saman gibi geliyor çok sıkıldım. Bir de sıcak basıyor terliyorum kokuyor muyum anlamıyorum sürekli duş alıyorum. Eşim daraldı artık sürekli kokuyor muyum diye soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…