2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
ay benim midem çok bulanıyor.İlk 3 ayda bile bu kadar bulanmamıştı .Burnuma yumurta kokusu geliyor ağlicam şimdi oturup.Allahım çok kötü kokuyor ya
Offf dünden beri benim de midem çok kötü ya kabus geri mi döndü dedim hala geçmedi geçmiyor .

Canım benım dün akşam ayaklarımın altı öyleydi bi yanma sanki ateşte yürümüşüm sabah geçmişti ödem mi başlayacak anlamadım
Aynı durumdayım sabah benim de geçmişte ama geceleri inanılmaz artıyor( Dr a sorduğumda son dönemlerde hormonlar pik yapıyor ondan böyle oluyorsun dedi. Ama bakıyorum en çok ben böyleyim

Yaa yerimm ben o pamuk anneanneyi rabbim anneleri basimizdan eksik etmesin, rahmet diliyorum ben de vefat edenlere sen kalkma kuzuş hastanede kaldigin günleri hatirla yat bol bol zor olsa da
İyi senin bosamak aklini kurcaliyormus, benim aklimdan hic cikmiyor hatta dün kendisine de dedim hamile halimle beni yorma gel anlasmali boşanalım diye o derece

Benim esimde de su var, ben ne kadar endiselenirsem o o kadar normal ve sakin karsilar. Cevap olarak da birinin sakin kalmasi gerekiyor der. Böyle olunca da benim duygularimi onemsemedigi sonucuna varip, üzüntünün yaninda bide öfke patlamasi yasarim. İsterim ki beni anlasin, ben dertliyken o da biraz dertlensin. Mesela doktor 12. haftada down sendromlu olabilir demişti bize. Ben aglamistim o gun, ve agliyorum diye bana kizmisti. Sen anne olacaksin, her seye aglamamalisin demisti bide üstüne. Üzüntümün yanında öfkelenmeme sebep oluyor bu hareketleri. Karakterimiz mi uyumsuz, erkek kadin farkı mı bu çözemedim

Artik yaticaz bol bol canim yaa yapacak bir sey yok. Bugune kadar prenses hamilelik gecirdigimi düşünüyorum. Bundan sonrasi da böyle olsun napalim yeter ki minnoslar vaktine kadar icerde kalsinlar
Kiz senin kocan cok tatli yaa iliskiniz cok sirin okuyorum genelde yasadiklarinizi burdan, benimki sizin yasadiginiz cogu seyi yasasak bana küser

Offf dünden beri benim de midem çok kötü ya kabus geri mi döndü dedim hala geçmedi geçmiyor .
Ay dönmesin ya ,ben mide bulantısından çok korkuyorum

Benim heryerim yanaaayooo
Hahahahaha pozitifim benimde hahahaha ay çok tatlısın
Benim de dün dilimin ucuna ucuna geldi geri gitti.dün ağlarken elimi banyonun fayansına vurdum sinirle.Elim şişti morardı falan.gelmiş nereye vurdun elini falan dedi.onu boşver bi sonraki vuracağım yer senin kafan haberin olsun dedim oo kaçayım dedi gitti hemen yoksa devamı boşanalımdı ay çocuk gibiler bilemiyorum büyük insan yerine koyamıyorum ya eşimi

çok teşekkür ederizz benimki artık beni meta olarak görüyor. Doktora geliyo doktorun her dediğini dinliyo sonra abartarak bana uygulamaya kalkıyo. Mesela bugün kansızlık için pekmez ye bir kaşık dedi geldik önüme koca kase doldurmuş ye bunu diyo atıyorum kalsiyum için kefir yoğurt ye dedi doktor hepsini önüme sıralıyo yiceksin diyo. Ya midem bulanıyo kaldırmıyo diyorum boşver öyle de böyle de kusuyosun zaten diyo sanırsın hiç duygum yok ağlamayınca da kötü değilim bugün mesela annem dedi ki bulantıların azaldı galiba kızım benden önce cevap veriyo evet evet azaldı diyo ay gırtlaklıcam neyse çok dolmıyım 3 gün çalışmıcaz evdeyiz sonra hiç çekilmiyo

Camım sıcak bir şeyler iç bulansa bile mideni boş bırakma

Aynı durumdayım sabah benim de geçmişte ama geceleri inanılmaz artıyor( Dr a sorduğumda son dönemlerde hormonlar pik yapıyor ondan böyle oluyorsun dedi. Ama bakıyorum en çok ben böyleyim
Ben hiç sormadım canım dün aksam ilk kez oldu genel bi ateş basması yaklaşık bir aydır var ara ara ama ayaklarımın altı fenaydı

sıcak basması bende de nadiren oluyo ama sabah kahvaltısındaki yumurta ayrı bir yanmaya sebep oluyor bence her sabah yumurtayla beraber 2 bardak su kesin içiyorum ben

Aynısı yaa biz de çok kavga ettik bu sebepten, onun sakinliği beni daha çok öfkelendirirdi. Ama adam içinde yaşıyor ne yapayım kabullendim.
Bir tarafın daha sakin ve soğukkanlı olması daha iyi aslında, o da senin gibi endişelense bunun bir yardımı olmayacak. Tabii en azından kızmak yerine bir sarılsa endişelenme dese daha iyi olur. Bir de içinde ne yaşıyor bilmiyorsun belki senden de çok endişelenmiştir. Benim eşim de bir durum olunca bana mantıklı mantıklı açıklamalar yapıp duruyordu dedim ya ben bunu istemiyorum bana bir şey anlatma sadece sarıl her şey düzelecek de yeter, profesör gibi tepemde vaaz verme dedim
Sen tatlı tatlı anlat bazı erkekler sen tartıştıkça kendini kapatıyor.

Yaa insallahh canimm senin de mi suyun fazla? Ben ne derece fazla oldugunu bilmiyorum sormak aklima gelmedi, senin ne durumda? İnsallah normale döner
Benimde fazla çıktı kuzum normal muayelerimde herşey normaldi detaylı ultrason da doktorum suyumun normalin biraz üstünde dedi bunuda şeker yapar dedi

Belki cocuklari dogunca büyümeye karar verirler ben de dün kavgaliyiz diye, bosanicaz diye annemlere geldim, simdi mesaj atmis bana bu aksam yemeğe annenlere geleyim mi diye. Oldu paşamm karina ve karnindakine bakiyorlar, gel sana da hizmetlensinler

Benimde fazla çıktı kuzum normal muayelerimde herşey normaldi detaylı ultrason da doktorum suyumun normalin biraz üstünde dedi bunuda şeker yapar dedi
Seker taramasi yapmadi mi peki doktorun canim? Benimki normalde yaptirmayacakti, suyu fazla cikinca yaptirdi hemen. Bende seker cikmadi mesela. Ama sekerin yuksekse diyet yaparsin, normale döner suyun

Ahahahh evet yaa bu 3 gün zor geçecek belli neyse ki ben annemdeyim kafa rahat ama seninki cidden cok sirin, benimki ne kadar duyarsiz ve umursamazsa, seninki o kadar ilgili. Masallah diyelim bence, çünkü kocalarin bi ortası yok bence ilgisiz olacagina böyle olsun
Evet iste sadece sarillll o kadar güzel dedin ki. Sarilsa gececek her sey. Ama aglama diyor, abarttin diyor. Gel de bundan sonra normal bir iliskin olsun. Uzuntulerimizi icimizde yasamamiza sebep oluyorlar böyle

Seker taramasi yapmadi mi peki doktorun canim? Benimki normalde yaptirmayacakti, suyu fazla cikinca yaptirdi hemen. Bende seker cikmadi mesela. Ama sekerin yuksekse diyet yaparsin, normale döner suyun
Bir ay sonra gel dedi şeker için iki haftam kaldı bakim gidince ne diycek bende çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…