- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.961
Aaa evet 26. haftada bakiyorlar sekere. İnsallah sekerin cikmaz dicem ama, seker cikarsa da en azindan sekerden ötürüymüş dersiniz. Bilemedim kuzu yaBir ay sonra gel dedi şeker için iki haftam kaldı bakim gidince ne diycek bende çok merak ediyorum
Ben cikolata götürmüştum hediyelik olarakGünaydın kızlar sabah saglik ocagi kontrolum vardi kan idrar verdim ebe kendi doktoruna git artik dedi bende çarşambaya randevu aldım heyacanlandım şimdiden insallah yüzünü gösterir yavrum birde kızlar ben doktoruma hediye götürmek istiyorum ne alabilirim sizce ?
yok be canım abarttığımı düşünüyor o da 2 gün hareket hissetmedim acile gidelim diye söylüyorum kendini dinleme artık yok birşey işte diyor sonra doktara yazınca doktor gitmelisin deyince zorla götürdü acile. Hep evham yaptığımı düşünüyorAhahahh evet yaa bu 3 gün zor geçecek bellineyse ki ben annemdeyim kafa rahat ama seninki cidden cok sirin, benimki ne kadar duyarsiz ve umursamazsa, seninki o kadar ilgili. Masallah diyelim bence, çünkü kocalarin bi ortası yok bence ilgisiz olacagina böyle olsun
Evet iste sadece sarillll o kadar güzel dedin ki. Sarilsa gececek her sey. Ama aglama diyor, abarttin diyor. Gel de bundan sonra normal bir iliskin olsun. Uzuntulerimizi icimizde yasamamiza sebep oluyorlar böyle
Ay inşallah birlikte büyüseler o da olur banaBelki cocuklari dogunca büyümeye karar verirlerben de dün kavgaliyiz diye, bosanicaz diye annemlere geldim, simdi mesaj atmis bana bu aksam yemeğe annenlere geleyim mi diye. Oldu paşamm karina ve karnindakine bakiyorlar, gel sana da hizmetlensinler
32 den sonra daha net hissediliyormuş canım öyle dediler bana az daha büyüsün bakalım minnoşlarDönüyor mu napiyo bari biraz hissetseydim
Bizimkide başını rahme yaslıyormuş çok net alamadı dr, ama bunada şüküray erkekte Barlas ismini çok beğeniyorum hatta grubumuzdan da koyan vardı sanırım
ahahah bende hiç anlamıyorum hep kafa tepede sanıyordum bugün ultrasona bir gittik baş aşağıymış
oy maşallahh nasıl pozda veriyor minik biz artık elini görsek şükredicez
Benimde 2-3 gündür öyle canım. Ayaklarımın alti adeta ateş ediyor, ki ben normalde çok üsüyen biriyimdir.Kızlar ben cayır cayır yanıyorum. Terliklerimi dolaba koyup soğutmayı bile düşünüyorum. Gece de klima açtım. Ellerimden ve ayaklarımdan ateş çıkıyor. Şekerimden dolayı mı böyle yolsa hamileliğe mi özel? Mesel bugün kahvaltıda kepekli tost salata ve yumurta yedim. Ardından yine yanma başladım
Kızlar merhaba,
Biz de artık yavaştan bir beşik alalım diyoruz, ama çok kararsızım. Çok aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum, ama 2-3 çocuk da dayanabilsin şeklinde bir şey. Park yatak düşünmüyoruz, daha çok ahşap, beyaz vb. olanlardan.
Siz hangi modelleri aldınız acaba? Kuran varsa, veya kullanmış olan, fikirlere açığım.
Bende oyle birseyler yapaym cnm saol benim randevuyu pazartesiye çekti heyecan doruktaBen cikolata götürmüştum hediyelik olarak
Tekrar goturmek istiyorim kahve düşünüyorum bu sefer
Aaa doğru ben de yumurta yiyince bir fena oluyorumsıcak basması bende de nadiren oluyo ama sabah kahvaltısındaki yumurta ayrı bir yanmaya sebep oluyor benceher sabah yumurtayla beraber 2 bardak su kesin içiyorum ben
ay kıyamamm kızz özlemiş bakBelki cocuklari dogunca büyümeye karar verirlerben de dün kavgaliyiz diye, bosanicaz diye annemlere geldim, simdi mesaj atmis bana bu aksam yemeğe annenlere geleyim mi diye. Oldu paşamm karina ve karnindakine bakiyorlar, gel sana da hizmetlensinler
Aynen ben de hep üşürdüm. Benşm şeker testimde ilk saat yüksek çıktı. Ama Dr hormonlar yükseliyor diye böyle dediBenimde 2-3 gündür öyle canım. Ayaklarımın alti adeta ateş ediyor, ki ben normalde çok üsüyen biriyimdir.
Hamilelikten mi, bulundugum yerin sicakligindan mi anlamadim...Seker testi vermedim bilmiyorum, ama tokluk aclik ölcünce normal cikiyordu genel.
Benimki sabah bir vuruyor aman tanrım ilk gebeliğimde böyle değildiKızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Ya filli olan şeylere bayılıyorum nerden aldın cnm?Kızlar hastahaneye götürecekleri ütüledim bebiş için 4 takım yeterli mi vallaha unuttum ben ne koyduğumu bir takım daha ekleyim mi ?
Park yatak aldık da daha paşam kuracak... Bişe diyince laf oluyor deprem riski var ne acelen var deyip duruyor sinir geliyor banaben bunu aldım kumaşı hoşuma gitti ama dediğim gibi henüz kuramadım diğer sevilen modellerden hiçbir farkı yok bence...
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej - Fiyatı, Yorumları
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Allah yardımcımız olsunBen hiç sormadım canım dün aksam ilk kez oldu genel bi ateş basması yaklaşık bir aydır var ara ara ama ayaklarımın altı fenaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?