2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Bir ay sonra gel dedi şeker için iki haftam kaldı bakim gidince ne diycek bende çok merak ediyorum
Aaa evet 26. haftada bakiyorlar sekere. İnsallah sekerin cikmaz dicem ama, seker cikarsa da en azindan sekerden ötürüymüş dersiniz. Bilemedim kuzu ya hakkinizda hayirlisi olsun. Sen yine bu süre zarfinda karbonhidratı azalt bence belki işe yarar

Ben cikolata götürmüştum hediyelik olarak
Tekrar goturmek istiyorim kahve düşünüyorum bu sefer

yok be canım abarttığımı düşünüyor o da 2 gün hareket hissetmedim acile gidelim diye söylüyorum kendini dinleme artık yok birşey işte diyor sonra doktara yazınca doktor gitmelisin deyince zorla götürdü acile. Hep evham yaptığımı düşünüyor

Ay inşallah birlikte büyüseler o da olur bana ay kız özlemiştir belki seni yazık ya bi de soruyor hahahah bu erkekler gerçekten garip

Bizimkide başını rahme yaslıyormuş çok net alamadı dr, ama bunada şükür sizin bebiş nazlı çıktı

Benimde 2-3 gündür öyle canım. Ayaklarımın alti adeta ateş ediyor, ki ben normalde çok üsüyen biriyimdir.

Hamilelikten mi, bulundugum yerin sicakligindan mi anlamadim...Seker testi vermedim bilmiyorum, ama tokluk aclik ölcünce normal cikiyordu genel.

Kızlar merhaba,
Biz de artık yavaştan bir beşik alalım diyoruz, ama çok kararsızım. Çok aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum, ama 2-3 çocuk da dayanabilsin şeklinde bir şey. Park yatak düşünmüyoruz, daha çok ahşap, beyaz vb. olanlardan.

Siz hangi modelleri aldınız acaba? Kuran varsa, veya kullanmış olan, fikirlere açığım.

Park yatak aldık da daha paşam kuracak... Bişe diyince laf oluyor deprem riski var ne acelen var deyip duruyor sinir geliyor bana ben bunu aldım kumaşı hoşuma gitti ama dediğim gibi henüz kuramadım diğer sevilen modellerden hiçbir farkı yok bence...

sıcak basması bende de nadiren oluyo ama sabah kahvaltısındaki yumurta ayrı bir yanmaya sebep oluyor bence her sabah yumurtayla beraber 2 bardak su kesin içiyorum ben
Aaa doğru ben de yumurta yiyince bir fena oluyorum

Aynen ben de hep üşürdüm. Benşm şeker testimde ilk saat yüksek çıktı. Ama Dr hormonlar yükseliyor diye böyle dedi

Kızlar bebisler en çok ne zaman hareket ediyor . Benim sabah olunca hissediyor onda uyanıyor uyandırıyor tekneleriyle. İnslalah doğunca da gece gündüz ayrımını bilir akıllı kızım.
Benimki sabah bir vuruyor aman tanrım ilk gebeliğimde böyle değildi

Artik 7. aylar dolacak, soyle pasana dogum ihtimali deprem ihtimalinden daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…