- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #31.981
Ben olmadım daha doğrusu doktorum olma dedi o yüzden olmadımKizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
İnsallah olumlu şeyler soyler bebişin hakindaBende oyle birseyler yapaym cnm saol benim randevuyu pazartesiye çekti heyecan dorukta
Ben de elele baby den aldım. Kargo gelmiş güvenlikte ama eşimin yukarı cikarmasini bekliyorum getirsin kurup inceleyeceğim. Yazarım tekrar .https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyahKızlar merhaba,
Biz de artık yavaştan bir beşik alalım diyoruz, ama çok kararsızım. Çok aşırı pahalıya kaçmak istemiyorum, ama 2-3 çocuk da dayanabilsin şeklinde bir şey. Park yatak düşünmüyoruz, daha çok ahşap, beyaz vb. olanlardan.
Siz hangi modelleri aldınız acaba? Kuran varsa, veya kullanmış olan, fikirlere açığım.
Bence de. Ben de çok ucuk kacmadim. Daha bebek düşünmediğiim için uygun güzel bişi almak istedim. Yatağı da icindeyimisPark yatak aldık da daha paşam kuracak... Bişe diyince laf oluyor deprem riski var ne acelen var deyip duruyor sinir geliyor banaben bunu aldım kumaşı hoşuma gitti ama dediğim gibi henüz kuramadım diğer sevilen modellerden hiçbir farkı yok bence...
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej - Fiyatı, Yorumları
Fred Mayer Comfort 8 In 1 Yükseklik Ayarlı Sallanabilir Anne Yanı Beşik Ve Park Yatak 70x110 Cm Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Kizzz benim de oğlum çok efendiydu bu tam zilliBenimki sabah bir vuruyor aman tanrım ilk gebeliğimde böyle değildi
Ay filli olan çok güzelKızlar hastahaneye götürecekleri ütüledim bebiş için 4 takım yeterli mi vallaha unuttum ben ne koyduğumu bir takım daha ekleyim mi ?
Ay tam ben yazacaktımArtik 7. aylar dolacak, soyle pasana dogum ihtimali deprem ihtimalinden daha fazla
Kızlar benimki de çok oynuyor bu araKizzz benim de oğlum çok efendiydu bu tam zilli
Ben en sonu alır kendim kurarım , o da kalır öylece, duramadin yine dimi diye başlar. Ben gotumu kaldırmaya zorsundum demez deAy filli olan çok güzelbende 4 takım koyacağım ama bilemedim ya yeter heralde çocuk sürekli kusmaz galiba ,ya da altına kaka yapıp durmaz heralde
Ay tam ben yazacaktımaman zamanında doğsun tabi de benim kocam da kesin bahane ederdi ne acelen var diyip dururdu pozitifbiri
Yaradan hayran yaradanaaaKızlar benimki de çok oynuyor bu arainanılmaz şekilde göbeğim yerinden çıkacak gibi oluyor ayağını diretiyor bi de .sağa yatınca çok huzursuz olup kolunu göbek deliğimden çıkarmaya çalışıyor.izlemek çok hoşuma gidiyor gaddar anne gibi sağa yatıp tepişiklerini izliyorum hahahahah
Benim de govdem sallanıyor tekmedenKızlar benimki de çok oynuyor bu arainanılmaz şekilde göbeğim yerinden çıkacak gibi oluyor ayağını diretiyor bi de .sağa yatınca çok huzursuz olup kolunu göbek deliğimden çıkarmaya çalışıyor.izlemek çok hoşuma gidiyor gaddar anne gibi sağa yatıp tepişiklerini izliyorum hahahahah
Bende vurulmadım dr gerek görmedi ama 1 doz vurulacagım haftaya tr gidiyorumBen olmadım daha doğrusu doktorum olma dedi o yüzden olmadım
Benimki de, 3 ay önce arkadasim besik ve mama sandalyesi verdi. Eve gelir gelmez kurdu onlari. O günden beri daha erken, butun odayi kapliyor topla kaldir şunları deyip duruyorumAy tam ben yazacaktımaman zamanında doğsun tabi de benim kocam da kesin bahane ederdi ne acelen var diyip dururdu pozitifbiri
Grubun cogu aslan anasi olacakBaşak burcu kızları nasıl canlar. Elimde aslan burcu bir velet var pisliğin önde gideni
Başak burcu kızları nasıl canlar. Elimde aslan burcu bir velet var pisliğin önde gideni
Kızlarını bilmem ama başak burcu kocim var, düzenlidir, uyumludur, ağır başlı oturaklıdır, az konuşur iyi dinleyicidir ama çoook inatdırBaşak burcu kızları nasıl canlar. Elimde aslan burcu bir velet var pisliğin önde gideni
Ahh darısı kızıma..inat olmasına alışkınımKızlarını bilmem ama başak burcu kocim var, düzenlidir, uyumludur, ağır başlı oturaklıdır, az konuşur iyi dinleyicidir ama çoook inatdır
Kızlarını bilmem ama başak burcu kocim var, düzenlidir, uyumludur, ağır başlı oturaklıdır, az konuşur iyi dinleyicidir ama çoook inatdır
OsmaaaannnBaşak burcu oğlum var teyzesi. Çok akıllı. Ama bir o kadar da atarlı giderli. Kuralcı ve duzenci. Çok değişiklik sevmez. Mıç mıç sevmeye gelmez. Bebekken bile kendi gazını hep kendi çıkardı hiç sorun yaşamadım. Boğazı iyi ama canının istemediğini öldür Allah yediremezsin. Biraz yeni tatlara yeni planlara kapalı. Rutin sever. 6 yaşında 1. Sınıfa gitmeye başladı. Yazısı ve okuması süper. Çok akıllı ama evin küçük herifi, eşgal Osmanetüt merkezinde okulda herkes tanır Osmanimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?