2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben olmadım daha doğrusu doktorum olma dedi o yüzden olmadım

Ben de elele baby den aldım. Kargo gelmiş güvenlikte ama eşimin yukarı cikarmasini bekliyorum getirsin kurup inceleyeceğim. Yazarım tekrar .https://www.elelebaby.com/elele-madre-anne-yani-park-yatak-oyun-parki-70x110-cm-gri-siyah
Bence de. Ben de çok ucuk kacmadim. Daha bebek düşünmediğiim için uygun güzel bişi almak istedim. Yatağı da icindeyimis

Eklentiler

• Screenshot_20230515-145414.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 123
Kızlar hastahaneye götürecekleri ütüledim bebiş için 4 takım yeterli mi vallaha unuttum ben ne koyduğumu bir takım daha ekleyim mi ?
Ay filli olan çok güzel bende 4 takım koyacağım ama bilemedim ya yeter heralde çocuk sürekli kusmaz galiba ,ya da altına kaka yapıp durmaz heralde
Artik 7. aylar dolacak, soyle pasana dogum ihtimali deprem ihtimalinden daha fazla
Ay tam ben yazacaktım aman zamanında doğsun tabi de benim kocam da kesin bahane ederdi ne acelen var diyip dururdu pozitifbiri

Kizzz benim de oğlum çok efendiydu bu tam zilli
Kızlar benimki de çok oynuyor bu ara inanılmaz şekilde göbeğim yerinden çıkacak gibi oluyor ayağını diretiyor bi de .sağa yatınca çok huzursuz olup kolunu göbek deliğimden çıkarmaya çalışıyor.izlemek çok hoşuma gidiyor gaddar anne gibi sağa yatıp tepişiklerini izliyorum hahahahah

Ben en sonu alır kendim kurarım , o da kalır öylece, duramadin yine dimi diye başlar. Ben gotumu kaldırmaya zorsundum demez de valla bişi diyim mi ben 3 takım koydum hastane çıkışı da dahil olmak üzere. Ben mi az koydum acebaaaa ama hastanede hepsi hepsi 1 gece kalınır. Onda da çamaşır kirlenmez bile. Çok çok doğumdan sonraki sabah degistirilir bir tane , siz daha iyi bilirsiniz tabii de

Yaradan hayran yaradanaaa

Benim de govdem sallanıyor tekmeden dün akşam misafir vardı çay icerken sohbet ediyorduk ah diye bağırtti yine beni, o değil karşıdakinin suratı çok salak bir hal alıyor bir anda bana gülme geliyor sanki bilerek yaptım sanılıyor

Ay tam ben yazacaktım aman zamanında doğsun tabi de benim kocam da kesin bahane ederdi ne acelen var diyip dururdu pozitifbiri
Benimki de, 3 ay önce arkadasim besik ve mama sandalyesi verdi. Eve gelir gelmez kurdu onlari. O günden beri daha erken, butun odayi kapliyor topla kaldir şunları deyip duruyorum besik 3 aydir toz oldu durdugu yerde bu kocalarin bi orta ayarda olanı yok mu ya

Başak burcu oğlum var teyzesi. Çok akıllı. Ama bir o kadar da atarlı giderli. Kuralcı ve duzenci. Çok değişiklik sevmez. Mıç mıç sevmeye gelmez. Bebekken bile kendi gazını hep kendi çıkardı hiç sorun yaşamadım. Boğazı iyi ama canının istemediğini öldür Allah yediremezsin. Biraz yeni tatlara yeni planlara kapalı. Rutin sever. 6 yaşında 1. Sınıfa gitmeye başladı. Yazısı ve okuması süper. Çok akıllı ama evin küçük herifi, eşgal Osman etüt merkezinde okulda herkes tanır Osmanimi
Başak burcu kızları nasıl canlar. Elimde aslan burcu bir velet var pisliğin önde gideni

Eklentiler

• IMG_20230518_175229.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 113
Ben galiba hocadan yengeç yap bizim kızı diye isteyecem yengeçler de kolay değil ama en azından duygusal ve anaçlar aslan anam var anam zor gelir bana biraz
Kızlarını bilmem ama başak burcu kocim var, düzenlidir, uyumludur, ağır başlı oturaklıdır, az konuşur iyi dinleyicidir ama çoook inatdır

Osmaaaannn ben
masallahh yavruma ... Allah'ım esirgesin. Benim oğlan hiper aktif zeki ama kirli dağınık . Düzeni sevmez çorapları yastığının altına bulurum hep şimdiden p..ç oğlu p.c diycem ban yemim.

Eklentiler

• IMG_20230504_114303.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 87
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…