2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İnsallah olumlu şeyler soyler bebişin hakinda
Amin cnm inşallah
Yeter bence 4 takım artar bile diye düşünüyorum neyse biz garantiye alalım ne olur ne olmaz filli ilk giyeceği takım inşallah hemşireye vereceğim

Kız sen herkesten daha iyi bilirsin bize iyi bilirsiniz falan deme
Yaradan hayran yaradanaaa
çok eğlenceli izlemek
Ay ebet benim de içim bi garip oluyor bazen bağırıyorum herkes doğuruyorum sanıyor hahahahahahah
Yok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicem

Yok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicem
Kargo gelince bir iki ay daha tamamla der durursun yine beklemekten fitik eder seni doğuma kadar tamamlanir insallah

Kargo gelince bir iki ay daha tamamla der durursun yine beklemekten fitik eder seni doğuma kadar tamamlanir insallah
Hahahahah yok çenemden kurtulamaz firmayı da darladım hemen yollayın diye kız adam iki hafta sonra askere gidecek dönünce zaten artık ha doğurdum ha doğuracam modunda olucam.O odayı hemen kurması gerek

Hahahahah yok çenemden kurtulamaz firmayı da darladım hemen yollayın diye kız adam iki hafta sonra askere gidecek dönünce zaten artık ha doğurdum ha doğuracam modunda olucam.O odayı hemen kurması gerek
Ayy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…