- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.001
Ben yandım siz yanmayınGrubun cogu aslan anasi olacakböyle demeyeydin iyiydi
Yandik bir kereBen yandım siz yanmayın
Anne bebek diye bir mağaza var cnm ankarada 400 tl aldim set çok güzel kumaşı vs birde tulumu da varYa filli olan şeylere bayılıyorum nerden aldın cnm?
Yok yok hepsi Bir olmaz bak benim ender bulunan bir türYandik bir kerebasak burcu severimm keske 43.haftaya kadar icimde tutabilsem. Ama zor
Amin cnm inşallahİnsallah olumlu şeyler soyler bebişin hakinda
Yeter bence 4 takım artar bile diye düşünüyorum neyse biz garantiye alalım ne olur ne olmaz filli ilk giyeceği takım inşallah hemşireye vereceğimAy filli olan çok güzelbende 4 takım koyacağım ama bilemedim ya yeter heralde çocuk sürekli kusmaz galiba ,ya da altına kaka yapıp durmaz heralde
Ay tam ben yazacaktımaman zamanında doğsun tabi de benim kocam da kesin bahane ederdi ne acelen var diyip dururdu @pozitifbiri
Yok canim yaa aslanlarin hepsi hiperaktif ve zorYok yok hepsi Bir olmaz bak benim ender bulunan bir tür
Yok canim yaa aslanlarin hepsi hiperaktif ve zorYani suc cocugunda degil, burcunda. Onceden ona gore planlamaliydik bizim hatamiz
Kız sen herkesten daha iyi bilirsin bize iyi bilirsiniz falan demeBen en sonu alır kendim kurarım , o da kalır öylece, duramadin yine dimi diye başlar. Ben gotumu kaldırmaya zorsundum demez devalla bişi diyim mi ben 3 takım koydum hastane çıkışı da dahil olmak üzere. Ben mi az koydum acebaaaa ama hastanede hepsi hepsi 1 gece kalınır. Onda da çamaşır kirlenmez bile. Çok çok doğumdan sonraki sabah degistirilir bir tane , siz daha iyi bilirsiniz tabii de
Yaradan hayran yaradanaaa
Ay ebet benim de içim bi garip oluyor bazen bağırıyorum herkes doğuruyorum sanıyor hahahahahahahBenim de govdem sallanıyor tekmedendün akşam misafir vardı çay icerken sohbet ediyorduk ah diye bağırtti yine beni, o değil karşıdakinin suratı çok salak bir hal alıyor bir anda bana gülme geliyor sanki bilerek yaptım sanılıyor
Yok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicemBenimki de, 3 ay önce arkadasim besik ve mama sandalyesi verdi. Eve gelir gelmez kurdu onlari. O günden beri daha erken, butun odayi kapliyor topla kaldir şunları deyip duruyorumbesik 3 aydir toz oldu durdugu yerde bu kocalarin bi orta ayarda olanı yok mu ya
Kızlar bir arkadaş bana dedi ki aslan burçları egolarına düşkün ve aktif oluyorlar. O yüzden çocuğuna sakin bir isim seç dedi
ozaman Yusuf Ali koyma da
Kargo gelince bir iki ay daha tamamla der durursun yine beklemekten fitik eder seniYok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicem
Birden fazla bebek görünce elim ayağıma dolanıyo
Şu videoyaBraktım
Ben 1 tane ile anlaşamıyorum sinir krizine giriyorum nasıl 2/3 üz ile baş edebiliyorlar ki vallaha helal olsun şimdiden nasıl iki cocukla uğraşacam diye düşünüyorumBirden fazla bebek görünce elim ayağıma dolanıyo
Hahahahah yok çenemden kurtulamaz firmayı da darladım hemen yollayın diyeKargo gelince bir iki ay daha tamamla der durursun yine beklemekten fitik eder senidoğuma kadar tamamlanir insallah
Kocamı öldürsem cinayetten kaç yıl alırım sizce
Öldürdüysen hak etmistir neettt!Kocamı öldürsem cinayetten kaç yıl alırım sizce
Ayy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitseHahahahah yok çenemden kurtulamaz firmayı da darladım hemen yollayın diyekız adam iki hafta sonra askere gidecek dönünce zaten artık ha doğurdum ha doğuracam modunda olucam.O odayı hemen kurması gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?