2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ayy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitse
Ay evet bende çok üzülüyordum ama son günlerden sonra bende gitmesi iyi olacak diye bakıyorum.Belki beni özler biraz sonra aşk tazeleriz

bir koca vakası daha .ne yaptı kuzucum anlat bize dök içini
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum sakinleşirsem anlatcam valla. Kimseye anlatamıyorum aileme anlatsam kocama karşı dolacaklar 2 en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı onlarda yok kwldım bi başıma
Öldürdüysen hak etmistir neettt!

Pazartesi gunu 4. Dozu yaptirdim bence onemli

O zaman bence 3 takım çamaşır yeter. 2 penye/pazen battaniye.1 kalın battaniye. 8 10 tane bez. Galiba bir de hastane çantası listesi hazırlamam gerekecek

Birden fazla bebek görünce elim ayağıma dolanıyo
Bebeğim sen ikiz anneliğini layıkıyla yerine getirirsin eminim... Ne mutlu sana bak hepimizdeki tek ,Allah senin güzel gobusune 2 dünya sığdırdı. Zamanla ona da alisacaksin ayyy ne guzel yaa bence bir seferde iki bebek

Ayy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitse
Benimkini de götürse ya C Cerito
Pozitifimmm inşallah öyle olur zaman yaklaştıkça çok korkuyorum sonra kız kıza gezceğimizi düşününce çok hevesleniyorum

Annelerrr, benim tetanoz aşımına 2.dozu ile seker yuklemesi aynı güne denk geliyor. Ya da 1 gün oncesi yaptırabilirim asiyi. Sizce herhangi bir sıkıntı olur mu ya ikisinin art arda olması

Gözümün önünden sinek geçiyor birkaç gündür ya tansiyon da normal neden olur bilgisi olan var mı

95 çıkan ne canım . Ya bende şeker yüklemesi yaptımda doktor mu pimpirikleniyo anlamadımki şekerim yok gibi ama beni korkutuyo yani evde bi süre ölç falan dedi şimfi hergün ölçüyorum açlık tokluk . Sonucumda aşağıdaki gibi sınırlardaydı sadece

Eklentiler

• A9D37615-50CE-4511-ADB9-897011306245.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 70
Ay yarın benimmde şeker yüklemem var ve şimdiden stres bastı üstelik bulantım da var yani ilacı içip kusarsam boşuna mı olmuş olacak
İlaç gibi değil canım ya bildiğin şekerli su. Bende tırsıyodum çok çünkü denk geldim zorlandım yorumlarınıda beni mesela hiç etkilemedi gayet normal içilebilir bişi eşim bitane daha söylim istersen falan dedi çat diye bitirdim kötü de değildi tadı gayet.

Canim senin 1. Saat sonrasi sekerin araligin ustunde cikmis. Tablonda alt ust sinir yazmiyor senin nedense. Bak benimki böyle, sinirlar yaziyor

Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum sakinleşirsem anlatcam valla. Kimseye anlatamıyorum aileme anlatsam kocama karşı dolacaklar 2 en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı onlarda yok kwldım bi başıma
Umarım kolay atlatılacak bi durumdur.Ne zaman istersen bizimle paylaşabilirsin
Ay evet bi hazırlasan ne güzel olur
Benimkini de götürse ya C Cerito

Pozitifimmm inşallah öyle olur zaman yaklaştıkça çok korkuyorum sonra kız kıza gezceğimizi düşününce çok hevesleniyorum
Ay ne çok askerlik isteyen varmış kız

Yaa ciddi misinn ben de 75 lik ictim. Doktor da bu sinirlara gore yorumladi sonrasinda ama. İnternette de hic arastirmadim acikcasi
Ay ne bilim internetten baktım ben sınır yazmayınca ordada öyle yazıyor. Hiç anlamadm valla 140 ise sınır benim baya yüksek demek oluyor. Senin her halukarda zaten sıkıntı yok boşver

Kızlar selam bu akşam sürekli çişim varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu bu
Deli gibi sıkışık hissederek Gidiyorum ama çişim coooook yavaş akıyor , çok tazyiksiz. Ama bana verdiği his deli gibi işeyecem diyorum gidiyorum yavaaaaas yavaaas bitmiyor ve çok değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…