- 18 Kasım 2022
- 536
- 802
- 33
- 31
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.021
Ay evet bende çok üzülüyordum ama son günlerden sonra bende gitmesi iyi olacak diye bakıyorum.Belki beni özler biraz sonra aşk tazelerizAyy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitse
Sabahtan beri ağlamaktan helak oldum sakinleşirsem anlatcam valla. Kimseye anlatamıyorum aileme anlatsam kocama karşı dolacaklar 2 en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı onlarda yok kwldım bi başımabir koca vakası daha .ne yaptı kuzucum anlat bize dök içini
Öldürdüysen hak etmistir neettt!
Pazartesi gunu 4. Dozu yaptirdim bence onemliKizlar tetanoz asisi herkes oldumu benim doktorum sen bilirsin gerekli degil dedi ben 2021de bir doz olmustum o yuzden 5 yıl koruyuculugu var yaptirmayabilirsin dedi ama saglik ocagindan hemsire aradi yeterli degil ben iki dozuda yapmayi dusunuyorum dedi tek doz olan yada yaptirmayan varmi
O zaman bence 3 takım çamaşır yeter. 2 penye/pazen battaniye.1 kalın battaniye. 8 10 tane bez. Galiba bir de hastane çantası listesi hazırlamam gerekecekKız sen herkesten daha iyi bilirsin bize iyi bilirsiniz falan deme
çok eğlenceli izlemek
Ay ebet benim de içim bi garip oluyor bazen bağırıyorum herkes doğuruyorum sanıyor hahahahahahah
Yok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicem
Bebeğim sen ikiz anneliğini layıkıyla yerine getirirsin eminim... Ne mutlu sana bak hepimizdeki tek ,Allah senin güzel gobusune 2 dünya sığdırdı. Zamanla ona da alisacaksin ayyy ne guzel yaa bence bir seferde iki bebekBirden fazla bebek görünce elim ayağıma dolanıyo
Benim kardeşim aslan burcu ve adı yusufYusuf ve Ali den bu sebeple vazgeçtik
Baskıdan dolayı olabilirKızlar selam bu akşam sürekli çişim varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu bu
Benimkini de götürse ya C CeritoAyy gecende yazmistin askere gidecek diyeee. Sana cok imrenmistim. Keske benimki de askere gitse
Pozitifimmm inşallah öyle olur zaman yaklaştıkça çok korkuyorumO zaman bence 3 takım çamaşır yeter. 2 penye/pazen battaniye.1 kalın battaniye. 8 10 tane bez. Galiba bir de hastane çantası listesi hazırlamam gerekecek
Bebeğim sen ikiz anneliğini layıkıyla yerine getirirsin eminim... Ne mutlu sana bak hepimizdeki tek ,Allah senin güzel gobusune 2 dünya sığdırdı. Zamanla ona da alisacaksin ayyy ne guzel yaa bence bir seferde iki bebek
95 çıkan ne canım . Ya bende şeker yüklemesi yaptımda doktor mu pimpirikleniyo anlamadımki şekerim yok gibi ama beni korkutuyo yani evde bi süre ölç falan dedi şimfi hergün ölçüyorum açlık tokluk . Sonucumda aşağıdaki gibi sınırlardaydı sadeceBu doktorlar niye böyle ya, benimki de bir türlü serviks ölçümü yapmadı ısrarıma rağmen gittim özelde yaptırdım. Benim eşim de seninki gibi ben abartıyorum o kadar önemli değil falan sanıyordu, forumdaki serviks kısalmalarından yatak istirahatinde olanlardan falan bahsedince o da anladı ciddiyetini. Geçen kontrolden çıkınca servikse baktı mı diye kendisi sordu hatta. Erkekler ciddiyetini kavrayamıyor bazı şeylerin sanırım, biz çok okuyup araştırdığımız için biliyoruz.
Evet canım diyetle düzelir diyorlar 95 çıkmıştı kontrol altına alabilirsin dediler, umarım sorun yaşamam, çok kafaya takmamaya çalışıyorum ben de. Sebebini bilmemek daha zor gerçekten : (
İlaç gibi değil canım ya bildiğin şekerli su. Bende tırsıyodum çok çünkü denk geldim zorlandım yorumlarınıda beni mesela hiç etkilemedi gayet normal içilebilir bişi eşim bitane daha söylim istersen falan dedi çat diye bitirdim kötü de değildi tadı gayet.Ay yarın benimmde şeker yüklemem var ve şimdiden stres bastı üstelik bulantım da var yani ilacı içip kusarsam boşuna mı olmuş olacak
Canim senin 1. Saat sonrasi sekerin araligin ustunde cikmis. Tablonda alt ust sinir yazmiyor senin nedense. Bak benimki böyle, sinirlar yaziyor95 çıkan ne canım . Ya bende şeker yüklemesi yaptımda doktor mu pimpirikleniyo anlamadımki şekerim yok gibi ama beni korkutuyo yani evde bi süre ölç falan dedi şimfi hergün ölçüyorum açlık tokluk . Sonucumda aşağıdaki gibi sınırlardaydı sadece
Umarım kolay atlatılacak bi durumdur.Ne zaman istersen bizimle paylaşabilirsinSabahtan beri ağlamaktan helak oldum sakinleşirsem anlatcam valla. Kimseye anlatamıyorum aileme anlatsam kocama karşı dolacaklar 2 en yakın arkadaşımda yeni doğum yaptı onlarda yok kwldım bi başıma
Ay evet bi hazırlasan ne güzel olurO zaman bence 3 takım çamaşır yeter. 2 penye/pazen battaniye.1 kalın battaniye. 8 10 tane bez. Galiba bir de hastane çantası listesi hazırlamam gerekecek
Bebeğim sen ikiz anneliğini layıkıyla yerine getirirsin eminim... Ne mutlu sana bak hepimizdeki tek ,Allah senin güzel gobusune 2 dünya sığdırdı. Zamanla ona da alisacaksin ayyy ne guzel yaa bence bir seferde iki bebek
Ay ne çok askerlik isteyen varmış kız
İlaç gibi değil canım.Gazoz gibi bişey .Bence dayanabilirsinAy yarın benimmde şeker yüklemem var ve şimdiden stres bastı üstelik bulantım da var yani ilacı içip kusarsam boşuna mı olmuş olacak
Kaçlık içirdiler canım sana . 50 lik içtiysen sınır 140 ama bana 75 mg lık içirdiler o zaman sınır 180 miş.Canim senin 1. Saat sonrasi sekerin araligin ustunde cikmis. Tablonda alt ust sinir yazmiyor senin nedense. Bak benimki böyle, sinirlar yaziyor
Eki Görüntüle 3249575
Yaa ciddi misinn ben de 75 lik ictim. Doktor da bu sinirlara gore yorumladi sonrasinda ama. İnternette de hic arastirmadim acikcasiKaçlık içirdiler canım sana . 50 lik içtiysen sınır 140 ama bana 75 mg lık içirdiler o zaman sınır 180 miş.
Ay ne bilim internetten baktım ben sınır yazmayınca ordada öyle yazıyor. Hiç anlamadm valla 140 ise sınır benim baya yüksek demek oluyor. Senin her halukarda zaten sıkıntı yok boşverYaa ciddi misinn ben de 75 lik ictim. Doktor da bu sinirlara gore yorumladi sonrasinda ama. İnternette de hic arastirmadim acikcasi
Deli gibi sıkışık hissederek Gidiyorum ama çişim coooook yavaş akıyor , çok tazyiksiz. Ama bana verdiği his deli gibi işeyecem diyorum gidiyorum yavaaaaas yavaaas bitmiyor ve çok değil yaniKızlar selam bu akşam sürekli çişim varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?