2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Açlık 95 benim zaten şeker yüklemesi yapılmadı bana açlık yüksek çıkınca, evde takip yapmam gerekiyor 3 hafta sonra kontrole gideceğim günde kaç kez ölçüyorsun? 4 kez ölçmem gerekiyormuş benim açlık bir de ana öğünlerden 90 dakika sonra. İdrarda keton da bakmam lazımmış hatta. Ölçüm aletimi göndermelerini bekliyorum şu an.

Mrb kizlar. Benim bu gebeligim agir gecince pek takilamiyorum, grup da masallah guzel sohbet ediyor, yetisemiyorum Bugun kontrolum vardi, aklima takilan seyler var. Benim doktorum seker yuklemesi yapmadi. Aclik ve 1.saat tokluk yapti. Aclik 92, 1.saat tokluk 152 cikti. ilk trimester kilo almadim. 4 ve 5.ay 2-2,5 kilo aldim. Ama 6.ay facia 6-7kilo aldim biranda. Bebis de 3 hafta once 700kusur gr.di, bugun 1.200kusur cikti, göbüs yapmis. Dr.tatli yeme dedi sadece. Tahlile baktigimda demir baglama kapasitesi yuksek, bu da kansizlik demekmis. B12 cok dusuk 200lerde. Bunlarla ilgili bisey demedi. Omega3 vereyim dedi unuttu. Gecen ay, vitamind ve kalsiyum baslariz demisti. Onu da unuttu. Ben her seferinde coraspin, magnezyum ve demir kullaniyorum, baska kullanmam gerekn bisey var mi diye hatirlatiyorum. Ama tam olarak cvp alamiyorum. Bi suru agrim, sikayetim olunca ben de nasil girip ciktigimi anlamiyorum. Doktorum depremden sonra dalgin biri oldu. Normalde cok enerjik birisiydi. Deprem bolgesinde degiliz, dr.umun memleketi. Guven bunalimi yasiyorum. Subattan beri herseyi kendim arastirip cozmeye calisiyorum. Doguma nasil giricem bilmiyorum, kaygiliyim.

Kızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.

Kızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
Oglumda sebamed set almistim, atopik dermatitli dogunca hic kullanamadim. Bu sefer mustela aldim cnm. Kullanmak nasip olur insallah

Kizlar bugun sabah tuvalete gittim cok afedersiniz kabiz olmusum zaten kabizdim hamileligin basindan bu yana ama kan hapi yuzunden sanirim dahada kotuydubu sefer cok kotu kramp girdi tuvaletteyken birsey olcak diye korktum tum gun hafif bi agrisi devam etti bu sekilde olan varmi tekrar aynisi olacak diye korkuyorum bisey olmamistir insallah

13. Haftadan itibaren omega ve d vitamini basladim. 16. Haftadan itibaren ek olarak demire basladim. 20. Haftada da magnezyuma basladim. Yani omega d vitamini demir ve magnezyum kullaniyorum. Kalsiyum bacak agrilarin artarsa veririm demisti. Bu 2 gündür gene aksamlari artti bildigin bacaklarim sanciyor. Pazartesi kontrolumde isteyecegim. Doktora surekli sen biseyleri soylicen sorcan yoksa inan hicbiri ilgilenmiyor sen dikkatli olursan anca oyle

Unibaby alicam ben canim. Dalinin deterjanini aldim sevmedm bitsin deterjanida unibaby alicam.

Ben de daha karar vermedim canım, ama bir tanıdığım yaklaşık 6 ay önce dogum yaptı, doktor ona bu markayı önermiş: "99".
O kullanıyor, memnun.

Çok uygun değil, ama özellikle hassas ciltli bebekler icin iyimiş.

Eklentiler

• Screenshot_20230518_214322_Chrome.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 108
Aaaaa ne diyosuuun iyi ki söyledin pozitifbiri Kelebegimx canımmm nasılsın? Bebişler en kısa sürede evlerine gelirler sakın endişe etme oyy gözlerim doldu

Kızlar selam bu akşam sürekli çişim varmış gibi geliyor sizde de oluyor mu bu
Ay bende de var 3 gündür ayağa kalkınca bi baskı oluyor acayip derecede rahatsız ediyor.Otururken yatarken bişey yok,ama ayağa kalkınca sünnet olmuş gibi geziyorum çok sinir bozucu bişey niye böyle oluyor anlamadım valla

Sabah aç karınla bi ölçüyorum bide 3 öğün yemek sonrası tokluk ölç dedi doktorum . Toplamda bende 4 kere ölçüyorum yani valla 5 gündür ölçüyorum sıkıldım artık korkum insüline başlatması umarım sadce diyet yapmamı söyler idrarda glukoz çıktı benim bide idrarda o çıkınca biraz şüphelendi

Bu arada yemek sonrası 90 dk değilde benim doktor 1 saat sonra ölç dedi

Oglumda sebamed set almistim, atopik dermatitli dogunca hic kullanamadim. Bu sefer mustela aldim cnm. Kullanmak nasip olur insallah
Bende mustela alayım bari sanırım şu an çoğunluk mustela alıyor.Zaten deneme yanılma ile doğruyu bulacağız gibi inşallah canım
Unibaby alicam ben canim. Dalinin deterjanini aldim sevmedm bitsin deterjanida unibaby alicam.
Ay evet dalinin deterjanı bende de büyük bi hayal kırıklığı yaşattı.bugün yıkadık beyazlarını bebişin de ,hiç hoşlanmadım
İlk kez duyuyorum bi araştırayım çok teşekkür ederim
Bence elimizde iğneyle kendimizi söndürmeye çalışcaz
Fısssss diye sönse keşke ben yüzümün şişmesine sinir oluyorum ya en çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…