- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.061
Haklisin cnm, ben doktorlarin duvarini asamiyorum bi turlu. Belki benden kaynaklaniyordur ama hicbir zaman işimi halledip gonul rahatligiyla evime donemem. Bu yuzden de cok cok zor da kalmadikca gitmem. Ama simdi mecburen, el mahkum.13. Haftadan itibaren omega ve d vitamini basladim. 16. Haftadan itibaren ek olarak demire basladim. 20. Haftada da magnezyuma basladim. Yani omega d vitamini demir ve magnezyum kullaniyorum. Kalsiyum bacak agrilarin artarsa veririm demisti. Bu 2 gündür gene aksamlari artti bildigin bacaklarim sanciyor. Pazartesi kontrolumde isteyecegim. Doktora surekli sen biseyleri soylicen sorcan yoksa inan hicbiri ilgilenmiyor sen dikkatli olursan anca oyle
Sabah aç karınla bi ölçüyorum bide 3 öğün yemek sonrası tokluk ölç dedi doktorum . Toplamda bende 4 kere ölçüyorum yani valla 5 gündür ölçüyorum sıkıldım artıkkorkum insüline başlatması umarım sadce diyet yapmamı söyler idrarda glukoz çıktı benim bide idrarda o çıkınca biraz şüphelendi
Bu arada yemek sonrası 90 dk değilde benim doktor 1 saat sonra ölç dedi
Mustela çok öneriliyor ama ben penaten almayı düşünüyorum canım onun da oldukça iyi olduğunu söylüyorlarKızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
Aaaa benim gıdının ismi var teyzesiBende mustela alayım bari sanırım şu an çoğunluk mustela alıyor.Zaten deneme yanılma ile doğruyu bulacağız gibiinşallah canım
Ay evet dalinin deterjanı bende de büyük bi hayal kırıklığı yaşattı.bugün yıkadık beyazlarını bebişin de ,hiç hoşlanmadım
İlk kez duyuyorum bi araştırayım çok teşekkür ederim
Fısssss diye sönse keşkeben yüzümün şişmesine sinir oluyorum ya en çok
Ay valla ben hiçbir şekilde dikkat etmiyorum şuan . 5 gün değerlerim bu şekilde 170 çıkıtığında baya bi çilek reçeli yedimUygulama burada biraz farklı ya 90 dakika dediler özellikle seminerde, benim açlık yüksekti ama acaba tokluklar nasıl çıkacaktı hiçbir bilgim yok, ölçemiyorum da şu an öyle diyet yapıyorum anca. Bana direkt diyete başla dediler daha ölçüm bile yapmadan. İdrarımda da çıkmadı bir şey ama beni de doktorum aşırı korkuttu ama diyabet kliniğinde daha ılımlı konuştular diyetle çözülür dediler. 6 öğün yiyorum çok sıkıldım, alarm çalıyor yemek vakti diye öyle yiyorum hiç zevk almıyorum artık... Değerlerin nasıl günlük? Tokluklar 6.6 mmol üzerine çıkarsa yüksek kabul ediyoruz dediler bana. Ha bir de akşam yemeği ile uyku arasındaki en son ara öğün çok önemli diye üzerine basa basa söylediler, ketozise girmemek için o ara öğünü asla atlama dediler.
Bugün gönderdim doktora bakalım ne dicek. Bende insülin başlatcak diye korkuyorum . Kesinlikle diyet yapmalısın derse ozaman başlicam ciddi ciddi. Ama şeker yükleme sonrasında öle çok ciddi konuşmayınca bende çok sallamadım açıkcası sadece emin olmak için bi hafta ölç bakalım dediAy valla ben hiçbir şekilde dikkat etmiyorum şuan . 5 gün değerlerim bu şekilde 170 çıkıtığında baya bi çilek reçeli yedimbugün 146 çıktığındada canım okdar kola çektiki yarım bardak kola içtim
Iva natura aldım en temiz içerikli markalardan biriKızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
26 canımKaç haftaliksin cnm acaba bebek buyuyor ondanmı ki
İnsülin başlamaz direkt, yüksek görürse önce diyetle takip önerir. İnsülin en son çare gibi bir şey. Ben 3 hafta diyetle ölçüm yapacağım, 3 hafta sonunda randevum var, diyet işe yaradıysa devam edeceğim eğer değerlerim diyete rağmen yüksek çıkarsa o zaman insülin vereceklermiş. Bakalım nasıl çıkacak benimkilerBugün gönderdim doktora bakalım ne dicek. Bende insülin başlatcak diye korkuyorum . Kesinlikle diyet yapmalısın derse ozaman başlicam ciddi ciddi. Ama şeker yükleme sonrasında öle çok ciddi konuşmayınca bende çok sallamadım açıkcası sadece emin olmak için bi hafta ölç bakalım dedi
Benim arkadaşım Şubat ta doğum yaptı mustela almış fakat konak yapmış bebeğin kafasinda aklında olsun sebamed iyi diyorlar ama bilemedimMustela çok öneriliyor ama ben penaten almayı düşünüyorum canım onun da oldukça iyi olduğunu söylüyorlar
Ay hadi inşallah düzene biner şu şeker yaİnsülin başlamaz direkt, yüksek görürse önce diyetle takip önerir. İnsülin en son çare gibi bir şey. Ben 3 hafta diyetle ölçüm yapacağım, 3 hafta sonunda randevum var, diyet işe yaradıysa devam edeceğim eğer değerlerim diyete rağmen yüksek çıkarsa o zaman insülin vereceklermiş. Bakalım nasıl çıkacak benimkiler
Baby icon ya da iva natura alicam icerigi temiz. Hatta baby iconun pisik kremi ve losyonunu da alicamKızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
Kuzum daha önce içtim şeker geçmişim var. Zaten glifor kullanıyordum ama hamilelikte ne hikmetse maşallah düzeldi. Sabah ac karna80 90 en fazla 100 yemeklerden 1 saat sonra da 120 110 130 çıkıyorİlaç gibi değil canım.Gazoz gibi bişey .Bence dayanabilirsin
Benim de 50 lik söyledi bakalim.Kaçlık içirdiler canım sana . 50 lik içtiysen sınır 140 ama bana 75 mg lık içirdiler o zaman sınır 180 miş.
Benim evde Dalin varKızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
Mustela çok öneriliyor ama ben penaten almayı düşünüyorum canım onun da oldukça iyi olduğunu söylüyorlar
Aaaa benim gıdının ismi var teyzesibu arada bende mustela aldım canım deterjanda unibaby
Iva natura aldım en temiz içerikli markalardan biri
Benim arkadaşım Şubat ta doğum yaptı mustela almış fakat konak yapmış bebeğin kafasinda aklında olsun sebamed iyi diyorlar ama bilemedim
Baby icon ya da iva natura alicam icerigi temiz. Hatta baby iconun pisik kremi ve losyonunu da alicam
Teşekkürler kızlar artık kafam daha da karışıkKuzum daha önce içtim şeker geçmişim var. Zaten glifor kullanıyordum ama hamilelikte ne hikmetse maşallah düzeldi. Sabah ac karna80 90 en fazla 100 yemeklerden 1 saat sonra da 120 110 130 çıkıyor
Benim de 50 lik söyledi bakalim.
Benim evde Dalin varaçılmamış onu deneyeceğim. Deterjan olarak da sabun tozu alırım dalinin yine. Yengem Dalin bahar ninnisi kullanıyor mis gibi kokuyor
Oy inşallah sağlıkla yatsın minnoşMinnosumun beşiği geldi kızlar. Çok heyecanlandım. Beşiğin kendisi çok güzel. Ama hediye yatak ve dönencesi dandikiade ile uğraşamicam kalsın
Oy inşallah sağlıkla yatsın minnoş
Sağlıkla sihhatle huzurla giymek giydirmek nasip olsun. Çok güzellerBende minnoşumun kıyafetlerinin bi koşmanı yıkadım bugün.Yani ben dediysem ben sadece yıkayın dedim anneannem yıkadı astı.Duygusal bi an ..çamaşır asmayı hiç bu kadar istememiştimşey bi de biraz abartmışım galiba ben ya .daha iki çamaşır daha var
Yaaa ben de dalin deterjan aldım niye beğenmedin? Unibaby yumuşatıcı aldım bide sebamed şampuan.Bende mustela alayım bari sanırım şu an çoğunluk mustela alıyor.Zaten deneme yanılma ile doğruyu bulacağız gibiinşallah canım
Ay evet dalinin deterjanı bende de büyük bi hayal kırıklığı yaşattı.bugün yıkadık beyazlarını bebişin de ,hiç hoşlanmadım
İlk kez duyuyorum bi araştırayım çok teşekkür ederim
Fısssss diye sönse keşkeben yüzümün şişmesine sinir oluyorum ya en çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?