- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.081
Senin şekerin yokki canım neden her gün ölçüyorsun gayet güzel değerlerin.Ay valla ben hiçbir şekilde dikkat etmiyorum şuan . 5 gün değerlerim bu şekilde 170 çıkıtığında baya bi çilek reçeli yedimbugün 146 çıktığındada canım okdar kola çektiki yarım bardak kola içtim
Canım markası ne ben de buna benzer baktım bugün pregoydu markasıMinnosumun beşiği geldi kızlar. Çok heyecanlandım. Beşiğin kendisi çok güzel. Ama hediye yatak ve dönencesi dandikiade ile uğraşamicam kalsın
Elele baby Madre canım. Ürün görseldeki gibi geldi. Tek yatağı ve dönencesini beğenmedim o da hallolurCanım markası ne ben de buna benzer baktım bugün pregoydu markası
Aaa bugun camasir gunuymus galiba hepimizinBende minnoşumun kıyafetlerinin bi koşmanı yıkadım bugün.Yani ben dediysem ben sadece yıkayın dedim anneannem yıkadı astı.Duygusal bi an ..çamaşır asmayı hiç bu kadar istememiştimşey bi de biraz abartmışım galiba ben ya .daha iki çamaşır daha var
canım yükleme sonrasında değerlerim çok sınırda çıktığı için doktor emin olalım evde bi hafta ölç dedi . Duruma göre nasıl ilerleyeceğimize bakalım dedi. Doktora gönderdim bakalım ne dicek . İnternetten bakıyorum bu değerlerde bi tık yüksek gibi görünüyor ama bakalım ne dicekSenin şekerin yokki canım neden her gün ölçüyorsun gayet güzel değerlerin.
Bende 3 posta yikadim daha yarim makina var hastahanede giyecekleri ütüledim sadece diğerlerini ütüleyemem sanırım kızım hic izin vermiyorBende minnoşumun kıyafetlerinin bi koşmanı yıkadım bugün.Yani ben dediysem ben sadece yıkayın dedim anneannem yıkadı astı.Duygusal bi an ..çamaşır asmayı hiç bu kadar istememiştimşey bi de biraz abartmışım galiba ben ya .daha iki çamaşır daha var
İkinci cocuklarin giysileri utulenmiyor zaten, utuleme kurali ilk bebekler icin varBende 3 posta yikadim daha yarim makina var hastahanede giyecekleri ütüledim sadece diğerlerini ütüleyemem sanırım kızım hic izin vermiyor
Kokusunu sevmedim bir de yumuşatıcı da almamıştım ben bi sert geldi elime.Gerçi belki ütüleyince daha iyi olurYaaa ben de dalin deterjan aldım niye beğenmedin? Unibaby yumuşatıcı aldım bide sebamed şampuan.
Ay bende yarın ütü masasını yanıma kurdurup ütüleyeceğim.eşim dolabı silerse bi de yerleştirirsem tamamdırAaa bugun camasir gunuymus galiba hepimizinbugun biz de yikadik daha dogrusu annem yikadi bizde de yegenimin kiyafetleri cogu, ben pek bir sey almadim ama bir suru giysisi varmis tospalagimin yikayinca fark ettik yarın da oturdugum yerden utulucem hepsini kismetse tabi anne evinde oldugumuz icin hurclara koyucaz mecbur
Ben yattığım yerden ütülemeye çalışacağım en azından atletleri falan ütülerim diye düşünüyorum ama küçük olunca ütülemek daha zor sankiBende 3 posta yikadim daha yarim makina var hastahanede giyecekleri ütüledim sadece diğerlerini ütüleyemem sanırım kızım hic izin vermiyor
Aynen öyle garibim ya ama gerçekten evdekiyle artık baş edemiyorum erkenden dogurtturacak beni tam bir canavara dönüştü artık bana da vuruyorİkinci cocuklarin giysileri utulenmiyor zaten, utuleme kurali ilk bebekler icin varsal gitsin canim bosver
Vallaha daha zor küçük küçük bir sürüKokusunu sevmedim bir de yumuşatıcı da almamıştım ben bi sert geldi elime.Gerçi belki ütüleyince daha iyi olur
Ay bende yarın ütü masasını yanıma kurdurup ütüleyeceğim.eşim dolabı silerse bi de yerleştirirsem tamamdıray anneler anneanneler iyi ki vaaaar oohh mis gibi hurçlarsın eve geçince yerleştirirsin çok tatlı heyecanlar
Ben yattığım yerden ütülemeye çalışacağım en azından atletleri falan ütülerim diye düşünüyorum ama küçük olunca ütülemek daha zor sanki
Canım bende bugün açlık tokluk yaptırdım. Açlık 90 tokluk 93 çıktı. Dr normal dedi. Yanı 100 ün aştı normal zaten. Stres yapma benceAçlık 95 benim zaten şeker yüklemesi yapılmadı bana açlık yüksek çıkınca, evde takip yapmam gerekiyor 3 hafta sonra kontrole gideceğimgünde kaç kez ölçüyorsun? 4 kez ölçmem gerekiyormuş benim açlık bir de ana öğünlerden 90 dakika sonra. İdrarda keton da bakmam lazımmış hatta. Ölçüm aletimi göndermelerini bekliyorum şu an.
Hayır canım 5,1 mmol ü aştığı zaman yüksek oluyor açlık değeri, seninki 90 mg ise 5 mmol seninki normal çıkmış, benimki 95 mg yani 5,3 mmole denk geliyor kabul edilen değerden yüksek ama prediyabet diyorlar kesin diyabet demediler banaCanım bende bugün açlık tokluk yaptırdım. Açlık 90 tokluk 93 çıktı. Dr normal dedi. Yanı 100 ün aştı normal zaten. Stres yapma bence
Hmm orda biraz farklıymış canım, burda 70-100 arası açlık normal kabul ediliyor, 100-120 bozulmuş şeker metabolizması 120 üstü diyabet. Yani en azından bana bu şekilde söylediler. Toklukta da 140 üstü diyabetmişHayır canım 5,1 mmol ü aştığı zaman yüksek oluyor açlık değeri, seninki 90 mg ise 5 mmol seninki normal çıkmış, benimki 95 mg yani 5,3 mmole denk geliyor kabul edilen değerden yüksek ama prediyabet diyorlar kesin diyabet demediler bana
Yaşadığım ülkede baz alınan değerler bu şekilde yani Türkiyede farklı mı bilmiyorum
Parmaktan ölçen aletten mi aldın markası ne her ihtimale karşı ben de alıyım diyordum. Yükleme yapılmadı ama tokluk 138 çıkmıştı benim de. Doktor normal dedi aslında şeker olsa suyu fazla olur suyu da normal dedi. Ama içimde kalmasın diyorum ara ara bakarımcanım yükleme sonrasında değerlerim çok sınırda çıktığı için doktor emin olalım evde bi hafta ölç dedi . Duruma göre nasıl ilerleyeceğimize bakalım dedi. Doktora gönderdim bakalım ne dicek . İnternetten bakıyorum bu değerlerde bi tık yüksek gibi görünüyor ama bakalım ne dicek
Kızlarını bilmem ama başak burcu kocim var, düzenlidir, uyumludur, ağır başlı oturaklıdır, az konuşur iyi dinleyicidir ama çoook inatdır
Aaa olur mu kuzum,kuyruguna basmadın sürece yengec en güzel burç hele ki bir kiz içinBen galiba hocadan yengeç yap bizim kızı diye isteyecemyengeçler de kolay değil ama en azından duygusal ve anaçlar aslan anam var anam zor gelir bana biraz
Bende dolapi alırken esim bana diyor ki ben kurarım ne var ki,yok dedim sağol eksik olma,1,5 ay dolabi bekle,sonra 1-2 ay daha senin peşinde yalvarmam kur diye,getirsinler kursunlar sende isine bakYok şekerim orta ayarları falan yok.kur dersin kurmaz ,sök dersin sökmezler.beşik için bin yıl yalvardım sonunda kurdurdum onda da parçası eksikmiş mal gibi kaldık yine kargo beklicem
Ben indirimde simdilik johnsons baby şampuani aldim,deterjan da dalin roxy granul sabun bahar cicekler(muhtesem kokuyor) ama gecen gun karsima sey cikti eyüp sabri tuncer seti,hata sizlere danışacaktım kafama takildi alsam mi acaba nasıl?Kızlar bebek şampuanı falan aldınız mı ne aldınız bi haftadır karar veremedim sipariş vericem öyle bekliyorum.dalin kokusu aşığıyım ama mustela aklımı karıştırıyor.
Bende de var bir başakbenim esimde basak,ayni dedigin gibi duzenli,disiplinli,oturaklı,işinde gucünde,ama diline bir dussen ,yandın kurtulamazsın
Aaa olur mu kuzum,kuyruguna basmadın sürece yengec en güzel burç hele ki bir kiz için
Bende dolapi alırken esim bana diyor ki ben kurarım ne var ki,yok dedim sağol eksik olma,1,5 ay dolabi bekle,sonra 1-2 ay daha senin peşinde yalvarmam kur diye,getirsinler kursunlar sende isine bak
Ben indirimde simdilik johnsons baby şampuani aldim,deterjan da dalin roxy granul sabun bahar cicekler(muhtesem kokuyor) ama gecen gun karsima sey cikti eyüp sabri tuncer seti,hata sizlere danışacaktım kafama takildi alsam mi acaba nasıl?
Kurutma makinam olaydı direk onda kuruturdum yeni oldukları için çok kumaş tozu var ne guzel makina cekiyor hepsini ay bende istiyorum ya eşimin biraz beynini yiyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?