2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kurutma olsa hiç uğraşmazdım ya galiba kurutur geçerdim

Eyüp sabriyi hiç duymadım yeni mi çıkmış acaba

Ben hala çok rahatsız oluyorum, mahrem bir yer sonuçta, ama doğum anı gözüne görünmüyor, doğum sancıları onu dusundurtmuyor hatta doğsun bir an önce diye bakıyorsun, zaten bir süre alışıyorsun

Geceleri hiç uyuyamıyorum.İlk 4-5 ay burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamamıştım.Şimdi de mahir sürekli tekme atıyor sağa yatsam sağ tarafa sola yatsam sol tarafa çok sert vuruyor ve rahatsız olduğunu düşünüp şekil değiştiriyorum.Ağlicam artık herkes uyurken ben manyak givi yatakta oturup sabahı bekliyorum

Canım benim de bebeğin suyu normal, hiç kilo almadım, bebek de iri değil ama yüklemede şeker çıktı. Uzman endokrin doktoru gebelikte açlık 90 tokluk 140 üst sınır dedi benim hep o civarlarda bazen biraz geçiyor, düşük doz insüline başladım

Ben bu şeker testine çok karşıyım yaptırmadim fakat Dr değişikliği yaptim bu doktorum şart koştu onu yapan bir çok kişide sonuç yüksek çıkar ben ne kadar da iki dilim baklava daki şekerle aynı deseler buna inanmıyorum sağlıkciyim bende bir anda aç karınla vücuda glikoz veriyorsun ve genelde takip ediyorum herkesin sonuçlar yüksek ben kiloluyum bebeğim masallah haftası ile uyumlu normalde parmaktan olcuyorum sürekli düşük şekerim ama kabull etmedi Dr u da sevdim mecbur yaptıracağım ama şimdiden tahmin ediyorum yüksek diyecek zaten kilom var kalmış üç ay psikolojik olarak etkilenecegim bir sekilde geçirmek istemiyorum gebeliği Allah korusun var ise pek bişey yapılmıyor ben zaten kilolu olduğum için yediğime dikkat ediyorum ama şeker muhabbeti insan moralini bozuyor kafayla takıyor insan bakalım benim ne cikicak

Canım ben de düşünmüyordum açıkçası zaten şeker gecnisim var dikkat de ediyorum sürekli ölçüm yapıyorum ama Dr um illa yapacağız dedi gebelik şekeri başka bir durum dedi .bugün gidip yaptıracağım

Seninde benim gibi olmuş bak şimdi açlık ölçtüm evde kendi cihazım ile 89 çıktı bakalım inşallah yaniliriz ve testte düşük çıkar psikolojimiz bozulmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…