- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.101
Eyüp sabriyi hiç duymadım yeni mi çıkmış acababenim esimde basak,ayni dedigin gibi duzenli,disiplinli,oturaklı,işinde gucünde,ama diline bir dussen ,yandın kurtulamazsın
Aaa olur mu kuzum,kuyruguna basmadın sürece yengec en güzel burç hele ki bir kiz için
Bende dolapi alırken esim bana diyor ki ben kurarım ne var ki,yok dedim sağol eksik olma,1,5 ay dolabi bekle,sonra 1-2 ay daha senin peşinde yalvarmam kur diye,getirsinler kursunlar sende isine bak
Ben indirimde simdilik johnsons baby şampuani aldim,deterjan da dalin roxy granul sabun bahar cicekler(muhtesem kokuyor) ama gecen gun karsima sey cikti eyüp sabri tuncer seti,hata sizlere danışacaktım kafama takildi alsam mi acaba nasıl?
Ben hala çok rahatsız oluyorum, mahrem bir yer sonuçta, ama doğum anı gözüne görünmüyor, doğum sancıları onu dusundurtmuyor hatta doğsun bir an önce diye bakıyorsun, zaten bir süre alışıyorsunKızlar ya bi soru sorucam tecrübeli annelere. Ben vajinal muayeneden bi irkiliyorum yani çok kez vajinal muayene oldum ama hepsinde bi stresli gitmişimdir canım acımasından değil o koltuğa oturmak geriyor beni o bacak açmak falan böle çok rahatsız edici geliyor ilk 5 sn öle oluyorum . Şimdi böle vajinal muayeneye bakan ama normal doğum yapan varmıdır ? Normal istiyorum ama ya yapamazsam ne bilim kasılırsam streslenirde bebeğede zarar verirsem diye korkuyorum acıkcası.
Yani genelde bu markanın ürünleri doğal diye biliyorum,mesela dis macununu kullanıyorum doğal florürsuz,ama bebek urunleri nasil hic bilmiyorumEyüp sabriyi hiç duymadım yeni mi çıkmış acaba
Canım benim de bebeğin suyu normal, hiç kilo almadım, bebek de iri değil ama yüklemede şeker çıktı. Uzman endokrin doktoru gebelikte açlık 90 tokluk 140 üst sınır dedi benim hep o civarlarda bazen biraz geçiyor, düşük doz insüline başladımParmaktan ölçen aletten mi aldın markası ne her ihtimale karşı ben de alıyım diyordum. Yükleme yapılmadı ama tokluk 138 çıkmıştı benim de. Doktor normal dedi aslında şeker olsa suyu fazla olur suyu da normal dedi. Ama içimde kalmasın diyorum ara ara bakarım
İçini ferah tut inşallah bir daha olmaz olmayacakta İnşallah arada olur öyle oldu bitti geçtiKızlar bayadır istifra etmiyordum. Bu gece uykumdan istifra ederek uyandım sonlara doğru kan da geldi boğazımdan şoka girdim. Prilamda içmiştim başa dönmeyiz dimi bir kereliktir
Ben bu şeker testine çok karşıyım yaptırmadim fakat Dr değişikliği yaptim bu doktorum şart koştu onu yapan bir çok kişide sonuç yüksek çıkar ben ne kadar da iki dilim baklava daki şekerle aynı deseler buna inanmıyorum sağlıkciyim bende bir anda aç karınla vücuda glikoz veriyorsun ve genelde takip ediyorum herkesin sonuçlar yüksek ben kiloluyum bebeğim masallah haftası ile uyumlu normalde parmaktan olcuyorum sürekli düşük şekerim ama kabull etmedi Dr u da sevdim mecbur yaptıracağım ama şimdiden tahmin ediyorum yüksek diyecek zaten kilom var kalmış üç ay psikolojik olarak etkilenecegim bir sekilde geçirmek istemiyorum gebeliği Allah korusun var ise pek bişey yapılmıyor ben zaten kilolu olduğum için yediğime dikkat ediyorum ama şeker muhabbeti insan moralini bozuyor kafayla takıyor insan bakalım benim ne cikicakCanım benim de bebeğin suyu normal, hiç kilo almadım, bebek de iri değil ama yüklemede şeker çıktı. Uzman endokrin doktoru gebelikte açlık 90 tokluk 140 üst sınır dedi benim hep o civarlarda bazen biraz geçiyor, düşük doz insüline başladım
Canım ben de düşünmüyordum açıkçası zaten şeker gecnisim var dikkat de ediyorum sürekli ölçüm yapıyorum ama Dr um illa yapacağız dedi gebelik şekeri başka bir durum dedi .bugün gidip yaptıracağımBen bu şeker testine çok karşıyım yaptırmadim fakat Dr değişikliği yaptim bu doktorum şart koştu onu yapan bir çok kişide sonuç yüksek çıkar ben ne kadar da iki dilim baklava daki şekerle aynı deseler buna inanmıyorum sağlıkciyim bende bir anda aç karınla vücuda glikoz veriyorsun ve genelde takip ediyorum herkesin sonuçlar yüksek ben kiloluyum bebeğim masallah haftası ile uyumlu normalde parmaktan olcuyorum sürekli düşük şekerim ama kabull etmedi Dr u da sevdim mecbur yaptıracağım ama şimdiden tahmin ediyorum yüksek diyecek zaten kilom var kalmış üç ay psikolojik olarak etkilenecegim bir sekilde geçirmek istemiyorum gebeliği Allah korusun var ise pek bişey yapılmıyor ben zaten kilolu olduğum için yediğime dikkat ediyorum ama şeker muhabbeti insan moralini bozuyor kafayla takıyor insan bakalım benim ne cikicak
Günaydın canımGünaydin kizlarr
Bol suya devam o zamanBenim kiloya biseyler oldu önce patladı yükseldi şimdi patladı indiyarım kilo verdim birgunde resmen ödem işte bunlar...
Seninde benim gibi olmuş bak şimdi açlık ölçtüm evde kendi cihazım ile 89 çıktı bakalım inşallah yaniliriz ve testte düşük çıkar psikolojimiz bozulmazCanım ben de düşünmüyordum açıkçası zaten şeker gecnisim var dikkat de ediyorum sürekli ölçüm yapıyorum ama Dr um illa yapacağız dedi gebelik şekeri başka bir durum dedi .bugün gidip yaptıracağım
Günaydıın canımm o üzgün surat ne noldu bakalımGünaydin kizlarr
Benimde 88 çıktı.Seninde benim gibi olmuş bak şimdi açlık ölçtüm evde kendi cihazım ile 89 çıktı bakalım inşallah yaniliriz ve testte düşük çıkar psikolojimiz bozulmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?