- 11 Kasım 2012
- 2.005
- 5.891
- 358
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.121
Kızlar benim değerlerim böyleydi insüline başlamadı. Diyetisyenle devam ediyoruz ama kendimi yine de aşırı sıkmıyorum ölçüsüne öğününe göre gitmiyorum belli başlı şeylere dikkat ediyorum fakat diyetisyenle gitmek çok iyi geldi baş dönmelerim vs azaldı şeker yükselince yaşıyormuşum demekkiBenimde 88 çıktı.
Bizim kıyafetler hiç küçülmedi ama bebişin kıyafet küçülür diye korkuyorum bir deKurutma olsa hiç uğraşmazdım ya galibakurutur geçerdim
Ahahha bebek varken iyi olacaktır ya şuan bile iş yükünü azaltıyorKurutma makinam olaydı direk onda kuruturdum yeni oldukları için çok kumaş tozu var ne guzel makina cekiyor hepsini ay bende istiyorum ya eşimin biraz beynini yiyeyim
Bende atamadım korkudanAhahha bebek varken iyi olacaktır ya şuan bile iş yükünü azaltıyorbizim kıyafetleri hiç küçültmedi ama bebek kıyafetlerini küçültür mü acaba
Cerişim whatsappa geçelim geceleri benimde çok canım sıkılıyorGeceleri hiç uyuyamıyorum.İlk 4-5 ay burun tıkanıklığı yüzünden uyuyamamıştım.Şimdi de mahir sürekli tekme atıyor sağa yatsam sağ tarafa sola yatsam sol tarafa çok sert vuruyor ve rahatsız olduğunu düşünüp şekil değiştiriyorum.Ağlicam artık herkes uyurken ben manyak givi yatakta oturup sabahı bekliyorum
Nasip değilmiş diyelim yarın inşallah güzel haberler verirsin bizlereŞeker yükleme bugün iptal. Eczaneler kapalı yakın eczanede de glikoz yok yarına kaldıtam da kendimi hazırlamıştım
Bence küçülmez ama bilemedimBizim kıyafetler hiç küçülmedi ama bebişin kıyafet küçülür diye korkuyorum bir de
Ay geçelim ya valla.kız varya dön sağa dön sola.uykular haraaaam olduuuuuCerişim whatsappa geçelim geceleri benimde çok canım sıkılıyorkalça ağrısından 4ü buluyor uyumam şansa ertesi gün uykusuzluktan bayılırsam bayılıyorum. Ama bence canım miniklerimiz bizi gece uykusuzluğuna alıştırıyor
Canım MySugar diye bir uygulama var makinen ile eşleştiriyorsun olçtuğun orda çıkıyor bana da diyetisyenim indirtmişti hem anlamaları daha kolay oluyor ondan önce bende böyle yapıyordumKızlar benim değerlerim böyleydi insüline başlamadı. Diyetisyenle devam ediyoruz ama kendimi yine de aşırı sıkmıyorum ölçüsüne öğününe göre gitmiyorum belli başlı şeylere dikkat ediyorum fakat diyetisyenle gitmek çok iyi geldi baş dönmelerim vs azaldı şeker yükselince yaşıyormuşum demekki
Artık ölçmüyorum canım ya diyet yapıyorum işte daha napıyım gerildim ölç ölçCanım MySugar diye bir uygulama var makinen ile eşleştiriyorsun olçtuğun orda çıkıyor bana da diyetisyenim indirtmişti hem anlamaları daha kolay oluyor ondan önce bende böyle yapıyordum
Dün doktora sordum bunlar hep gece uyanık tepikliyolar sabah uyuyolar diye doğduklarında da öyle oluyorlarmış bize geçmiş olsun arkadaşımBence küçülmez ama bilemedimriske atmamakla iyi etmişsin
Ay geçelim ya valla.kız varya dön sağa dön sola.uykular haraaaam olduuuuuminikler azcık uyutsa da bi ay sonra falan alıştırsa keşke kalça ağrısı da ekstra leş gerçekten
Özlenmeyecek gibi değil kiKızlar ben bu göbüşü çok özlicem bugünde buna ağlıyım
Artık birbirimize ağlar ,çözüm yolu ararızDün doktora sordum bunlar hep gece uyanık tepikliyolar sabah uyuyolar diye doğduklarında da öyle oluyorlarmış bize geçmiş olsun arkadaşım
Benim de o civarlarda hep sorun yok dedi kafam karıştı şimdi. Yüksek çıksa da diyet veriyoruz zaten dedi. Sen dikkat et şimdilik yediklerine dedi. Ben en iyisi şu ölçme aletinden alıyımCanım benim de bebeğin suyu normal, hiç kilo almadım, bebek de iri değil ama yüklemede şeker çıktı. Uzman endokrin doktoru gebelikte açlık 90 tokluk 140 üst sınır dedi benim hep o civarlarda bazen biraz geçiyor, düşük doz insüline başladım
Canım ben de ne zamandır araştırıyorum. Kabin boyların üzerine puset takılanı var prego solo modelini beğendim ben onu alıcam bi bak derim. Hep arabayı hem puseti doğumdan itibaren kullanabiliyorsunTecrübeli annelere sormak istiyorum pusetli bebek arabaları büyük ama en kullanışlı kabin boy bebek arabaları hemen küçük olup katlanıyor diyorlar kabin boy bebek arabası üç aydan itibaren kullanılıyormuş öyle mi alıp üç ay için puset mi almak doğru yoksa pusetli bebek arabası almak mı
Valla ben attım öyle kayda değer bır küçülme farketmedim ama tabi siz bilirsinizBende atamadım korkudan
İşte beklediğim mesajValla ben attım öyle kayda değer bır küçülme farketmedim ama tabi siz bilirsinizbir de utulenecekse eğer korkmayın o kdr da derim.
2 Gecedir bacak agrilarim tavan yapti canim uyutmuyor. Bide eşim haftaya baska bir ile gitmesi gerekiyor is geregi. Egitimi var. 1 hafta evde tek kalacagim. Malum şark gorevindeyiz iki taraf aileyede cok uzagiz tek kalcak olmak biraz gerdi beniGünaydıın canımm o üzgün surat ne noldu bakalım
Ben kullandim canim ama kendi sorumlulugunda diyebilirimKızlar travazol krem hamilelikte kullanılır mı? Var mı aranızda doktorun reçete ettiği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?