2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Benimde 88 çıktı.
Kızlar benim değerlerim böyleydi insüline başlamadı. Diyetisyenle devam ediyoruz ama kendimi yine de aşırı sıkmıyorum ölçüsüne öğününe göre gitmiyorum belli başlı şeylere dikkat ediyorum fakat diyetisyenle gitmek çok iyi geldi baş dönmelerim vs azaldı şeker yükselince yaşıyormuşum demekki

Eklentiler

• IMG_8671.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 137
Kurutma makinam olaydı direk onda kuruturdum yeni oldukları için çok kumaş tozu var ne guzel makina cekiyor hepsini ay bende istiyorum ya eşimin biraz beynini yiyeyim
Ahahha bebek varken iyi olacaktır ya şuan bile iş yükünü azaltıyor bizim kıyafetleri hiç küçültmedi ama bebek kıyafetlerini küçültür mü acaba

Cerişim whatsappa geçelim geceleri benimde çok canım sıkılıyor kalça ağrısından 4ü buluyor uyumam şansa ertesi gün uykusuzluktan bayılırsam bayılıyorum. Ama bence canım miniklerimiz bizi gece uykusuzluğuna alıştırıyor

Tecrübeli annelere sormak istiyorum pusetli bebek arabaları büyük ama en kullanışlı kabin boy bebek arabaları hemen küçük olup katlanıyor diyorlar kabin boy bebek arabası üç aydan itibaren kullanılıyormuş öyle mi alıp üç ay için puset mi almak doğru yoksa pusetli bebek arabası almak mı

Bizim kıyafetler hiç küçülmedi ama bebişin kıyafet küçülür diye korkuyorum bir de
Bence küçülmez ama bilemedim riske atmamakla iyi etmişsin
Ay geçelim ya valla.kız varya dön sağa dön sola.uykular haraaaam olduuuuu minikler azcık uyutsa da bi ay sonra falan alıştırsa keşke kalça ağrısı da ekstra leş gerçekten

Canım MySugar diye bir uygulama var makinen ile eşleştiriyorsun olçtuğun orda çıkıyor bana da diyetisyenim indirtmişti hem anlamaları daha kolay oluyor ondan önce bende böyle yapıyordum

Eklentiler

• 06377839-F58F-4BD8-81AE-5AC893238BEF.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 91
  • 4AD72892-9B9E-4D68-B529-A6104B3AA484.webp
    18 KB · Görüntüleme: 137
Canım MySugar diye bir uygulama var makinen ile eşleştiriyorsun olçtuğun orda çıkıyor bana da diyetisyenim indirtmişti hem anlamaları daha kolay oluyor ondan önce bende böyle yapıyordum
Artık ölçmüyorum canım ya diyet yapıyorum işte daha napıyım gerildim ölç ölç

Dün doktora sordum bunlar hep gece uyanık tepikliyolar sabah uyuyolar diye doğduklarında da öyle oluyorlarmış bize geçmiş olsun arkadaşım

Benim de o civarlarda hep sorun yok dedi kafam karıştı şimdi. Yüksek çıksa da diyet veriyoruz zaten dedi. Sen dikkat et şimdilik yediklerine dedi. Ben en iyisi şu ölçme aletinden alıyım

Canım ben de ne zamandır araştırıyorum. Kabin boyların üzerine puset takılanı var prego solo modelini beğendim ben onu alıcam bi bak derim. Hep arabayı hem puseti doğumdan itibaren kullanabiliyorsun

Günaydıın canımm o üzgün surat ne noldu bakalım
2 Gecedir bacak agrilarim tavan yapti canim uyutmuyor. Bide eşim haftaya baska bir ile gitmesi gerekiyor is geregi. Egitimi var. 1 hafta evde tek kalacagim. Malum şark gorevindeyiz iki taraf aileyede cok uzagiz tek kalcak olmak biraz gerdi beni esim gel sende egitime gidelim diyor ama 31. Haftada olcam ucaga binmem seyahat vs gozumde cok buyuyor...bakalim ne yapacagim

Kızlar travazol krem hamilelikte kullanılır mı? Var mı aranızda doktorun reçete ettiği?
Ben kullandim canim ama kendi sorumlulugunda diyebilirim iki doktor kullanma dedi, cildiyeye gittim az bir alana süreceksen ve haftada bir ikiyi gecmeyecekse sikinti olmaz dedi. Ki su an bebisler buyudu, ben ilk 3 icinde de kullanmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…