- 22 Aralık 2018
- 6.359
- 11.398
- 198
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.141
Sebamed sampuanda sls var tavsiye etmem iceriginin temiz olduguna dikkat edinYaaa ben de dalin deterjan aldım niye beğenmedin? Unibaby yumuşatıcı aldım bide sebamed şampuan.
Kızlar ben bu göbüşü çok özlicem bugünde buna ağlıyım
Ben de hem travel hem kabin boy var malum 2. CocukTecrübeli annelere sormak istiyorum pusetli bebek arabaları büyük ama en kullanışlı kabin boy bebek arabaları hemen küçük olup katlanıyor diyorlar kabin boy bebek arabası üç aydan itibaren kullanılıyormuş öyle mi alıp üç ay için puset mi almak doğru yoksa pusetli bebek arabası almak mı
Yaaaa tam şu an ayağımdalarrrKızlar terliklerim geldi iş yerinde çok şişiyor ayaklarım mecbur bunu giyicem sonra da hastane terliği olur .çok rahat sevdim ben bunu
Arkadan değilde yüzden bacaklardan anlaşılıyor arkadaşım full ödemTütü maşallah nas
Tütü maşallah arkadan eminim hiç gebe olduğunu anlamıyorlardır
Ben aldıklarımı kurutmaya attım hiç küçülmediAhahha bebek varken iyi olacaktır ya şuan bile iş yükünü azaltıyorbizim kıyafetleri hiç küçültmedi ama bebek kıyafetlerini küçültür mü acaba
ben hem diyet hem olcum hem insulinArtık ölçmüyorum canım ya diyet yapıyorum işte daha napıyım gerildim ölç ölç
optima al ölçme aletini bir de ilk kanı silip ikinci kanla ölçeceksin. beni haftada bir kontrole çağırdılar açlıklar 110un altına düşmeyince en düşük doz insülin başlandı insülin de korkulacak bir şey değil şeker ölçümü gibi ve can acıtmıyor daha da önemlisi plasentadan geçmiyor. bi de doktor dedi ki bu haftalardan sonra bebeğin de insüline ihtiyacı oluyo seninki dengelense ona da faydalıBenim de o civarlarda hep sorun yok dedi kafam karıştı şimdi. Yüksek çıksa da diyet veriyoruz zaten dedi. Sen dikkat et şimdilik yediklerine dedi. Ben en iyisi şu ölçme aletinden alıyım
Onu duymuştum ama kabin boy diyorsun almışken kullanışlı bişey almak istiyorum, üç aydan sonra kabin boyu kullanabilirmis bebek sanırımBen de hem travel hem kabin boy var malum 2. Cocukoglumda travel sistem almistim daha sonra eltim kabin boy verdi kabin boyu kullandiktan sonra bi daha hic traveli kullanmadim diyebilirim bence kabin boy alin cok cok rahat digerine gore bi de puset alirsiniz arac icin. Ama unutmamak lazimki en az 6 ay bebegin one donuk olmamasi ters oturmasi gerekiyor
Teşekkür ederim onu da bir bakayimCanım ben de ne zamandır araştırıyorum. Kabin boyların üzerine puset takılanı var prego solo modelini beğendim ben onu alıcam bi bak derim. Hep arabayı hem puseti doğumdan itibaren kullanabiliyorsun
Yaaa maşallah ne tatlı bir gobusKızlar ben bu göbüşü çok özlicem bugünde buna ağlıyım
İç karnın geniştir arkadaşım bence heryerden almak daha güzel bu karın doğumdan sonra tamamen sarkıcak çünküYaaa maşallah ne tatlı bir gobusben dokuz kilo aldım ama kilo gibi duruyor karnım pek çıkmadı
Kızlar terliklerim geldi iş yerinde çok şişiyor ayaklarım mecbur bunu giyicem sonra da hastane terliği olur .çok rahat sevdim ben bunu
Bu üzdüİç karnın geniştir arkadaşım bence heryerden almak daha güzel bu karın doğumdan sonra tamamen sarkıcak çünkü
Ayy o rengi de çok güzelmiş sende güle güle kullan canımYaaaa tam şu an ayağımdalarrrçok rahatlar bende hastanede bunları giycem valla güle güle kullan canım
Anladım sağ olasın bu mantar belasından kurtulamıyorum ya travazol iyi geliyordu ama korktum sürmeye. Sirkeli suya devam sanırım o da rahatlatıyor az az yapıp sürüyorum dayanacağız galiba. Aslında doktora gittim fitil verdi donaxly diye ama daha beter oldu sankiBen kullandim canim ama kendi sorumlulugunda diyebilirimiki doktor kullanma dedi, cildiyeye gittim az bir alana süreceksen ve haftada bir ikiyi gecmeyecekse sikinti olmaz dedi. Ki su an bebisler buyudu, ben ilk 3 icinde de kullanmistim
Yaaaa dur kız daha önce hiç doğurmadım sadece tahminBu üzdübenim de sadece karnım büyüdü 10 kilo aldım ama vücudumun geri kalanı olduğu gibi duruyo birazcık basenlerim kalınlaştı ama büyük bir fark yok eski halimle. Kesin sarkar mı bu karın
Yaaaa dur kız daha önce hiç doğurmadım sadece tahminher türlü sıkılaşcazzz sıkıntı yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?