2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Ben de hem travel hem kabin boy var malum 2. Cocuk oglumda travel sistem almistim daha sonra eltim kabin boy verdi kabin boyu kullandiktan sonra bi daha hic traveli kullanmadim diyebilirim bence kabin boy alin cok cok rahat digerine gore bi de puset alirsiniz arac icin. Ama unutmamak lazimki en az 6 ay bebegin one donuk olmamasi ters oturmasi gerekiyor

Kızlar terliklerim geldi iş yerinde çok şişiyor ayaklarım mecbur bunu giyicem sonra da hastane terliği olur .çok rahat sevdim ben bunu
Yaaaa tam şu an ayağımdalarrr çok rahatlar bende hastanede bunları giycem valla güle güle kullan canım

Eklentiler

• IMG_8678.webp
    88,7 KB · Görüntüleme: 105
Benim de o civarlarda hep sorun yok dedi kafam karıştı şimdi. Yüksek çıksa da diyet veriyoruz zaten dedi. Sen dikkat et şimdilik yediklerine dedi. Ben en iyisi şu ölçme aletinden alıyım
optima al ölçme aletini bir de ilk kanı silip ikinci kanla ölçeceksin. beni haftada bir kontrole çağırdılar açlıklar 110un altına düşmeyince en düşük doz insülin başlandı insülin de korkulacak bir şey değil şeker ölçümü gibi ve can acıtmıyor daha da önemlisi plasentadan geçmiyor. bi de doktor dedi ki bu haftalardan sonra bebeğin de insüline ihtiyacı oluyo seninki dengelense ona da faydalı

Onu duymuştum ama kabin boy diyorsun almışken kullanışlı bişey almak istiyorum, üç aydan sonra kabin boyu kullanabilirmis bebek sanırım

Kızlar terliklerim geldi iş yerinde çok şişiyor ayaklarım mecbur bunu giyicem sonra da hastane terliği olur .çok rahat sevdim ben bunu

Gece günduz ayagindan cikarmayan ben Şu taşinma sürecinde vücudumun bi parcasi haline geldiler resmen Allah üretenden satandan razi olsun yoksa benim patatesleri baska bisey tasimazdi

İç karnın geniştir arkadaşım bence heryerden almak daha güzel bu karın doğumdan sonra tamamen sarkıcak çünkü
Bu üzdü benim de sadece karnım büyüdü 10 kilo aldım ama vücudumun geri kalanı olduğu gibi duruyo birazcık basenlerim kalınlaştı ama büyük bir fark yok eski halimle. Kesin sarkar mı bu karın

Ben kullandim canim ama kendi sorumlulugunda diyebilirim iki doktor kullanma dedi, cildiyeye gittim az bir alana süreceksen ve haftada bir ikiyi gecmeyecekse sikinti olmaz dedi. Ki su an bebisler buyudu, ben ilk 3 icinde de kullanmistim
Anladım sağ olasın bu mantar belasından kurtulamıyorum ya travazol iyi geliyordu ama korktum sürmeye. Sirkeli suya devam sanırım o da rahatlatıyor az az yapıp sürüyorum dayanacağız galiba. Aslında doktora gittim fitil verdi donaxly diye ama daha beter oldu sanki

Bu üzdü benim de sadece karnım büyüdü 10 kilo aldım ama vücudumun geri kalanı olduğu gibi duruyo birazcık basenlerim kalınlaştı ama büyük bir fark yok eski halimle. Kesin sarkar mı bu karın
Yaaaa dur kız daha önce hiç doğurmadım sadece tahmin her türlü sıkılaşcazzz sıkıntı yokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…