- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.161
Ah canım ben önceden kilo alıp verdim sarkmam var maalesef evet iç karnım genişmis bayağı öğrenmiş olduk kilo ve sarkma konusuna hiç girmeyelim ben artık saldım o işleriİç karnın geniştir arkadaşım bence heryerden almak daha güzel bu karın doğumdan sonra tamamen sarkıcak çünkü
İnşallah sarkmaz canımBu üzdübenim de sadece karnım büyüdü 10 kilo aldım ama vücudumun geri kalanı olduğu gibi duruyo birazcık basenlerim kalınlaştı ama büyük bir fark yok eski halimle. Kesin sarkar mı bu karın
Canım ben geçen yıl almıştım kendi numaram. Ama şu an terlik gibi giyebiliyorum arkasını geçiremiyorum ödemdenmydreams93 @Kaktushane
Kızlar yorumlarda bazıları bir numara büyük alın demiş. Siz kendi numaranızı mı aldınız?
Oohh tertemiz bizimde hep ananesi yaptı valla napalım dayısıda oyuncaklara geçirip dalga geçti kızlarımın kıyafetlerineOh yıkanan kıyafetleri anneannesine kitledim ütülüyorhiç de sevmez ütü yapmayı canım annem bi yandan da mahir bunları keşke babaannen ütüleseydi diyor cüce kıyafeti gibi kız diyo bi de ay çok güldüm .Kocam da ev temizliyor sonra bi koşup gelip annemin ütülediklerini katlıyor ev bugün baya şenlikli
Düzelicez inşallahh bende 13 kilo aldım daha 1.5-2 ay var görürüz 20leri bişey olmazAh canım ben önceden kilo alıp verdim sarkmam var maalesef evet iç karnım genişmis bayağı öğrenmiş olduk kilo ve sarkma konusuna hiç girmeyelim ben artık saldım o işleri
Bacak ağrılarının keşke bir çözümü olsa2 Gecedir bacak agrilarim tavan yapti canim uyutmuyor. Bide eşim haftaya baska bir ile gitmesi gerekiyor is geregi. Egitimi var. 1 hafta evde tek kalacagim. Malum şark gorevindeyiz iki taraf aileyede cok uzagiz tek kalcak olmak biraz gerdi beniesim gel sende egitime gidelim diyor ama 31. Haftada olcam ucaga binmem seyahat vs gozumde cok buyuyor...bakalim ne yapacagim
Ben ikisini de aynı gün yaptırdım hiç bir sorun yaşamadım. Umarım sen de yaşamazsın.Annelerrr, benim tetanoz aşımına 2.dozu ile seker yuklemesi aynı güne denk geliyor. Ya da 1 gün oncesi yaptırabilirim asiyi. Sizce herhangi bir sıkıntı olur mu ya ikisinin art arda olması
Allah korusun canımOf kızlar benim doğum yakın bunu da buraya yazıyorum ya
noldu canım?Of kızlar benim doğum yakın bunu da buraya yazıyorum ya
Açlık ve tokluğu ne zaman olcuyorsun canım tokluk yedikten bir saat sonra mıCanım MySugar diye bir uygulama var makinen ile eşleştiriyorsun olçtuğun orda çıkıyor bana da diyetisyenim indirtmişti hem anlamaları daha kolay oluyor ondan önce bende böyle yapıyordum
Yeme icme sknti olmaz Allahin izniyle canim normalde de esim mutfakla ilgisi olmayan birisi. Ben yalnuzliktan cekindimde geceleri felan. Allah büyük bakalim. Inan azck enerjim olsa giderim. Gebeligimde bitlisten istanbula gittm annemlere. Sonra döndüm geldm trabzona gittm ordan bayramda ankaraya gectm. Cok yolculuk yaptm baya yordu o haftalar beni. Bide agirlastm suan gözüm yemiyor hicBacak ağrılarının keşke bir çözümü olsaeğitime gitsen sende orada dinlenebilcek misin canım aktif olmıcaksan belki iyi gelebilir tek olursan da biz varız oyalarız 1 hafta kafanı oyalarız burada ama yeme içmem sorun olur dersen onu bilemedim
Mide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorumnoldu canım?
Evet canım . Ya benimde suyu falan normal kilosu normal bakalım ne dicek . Bendeki cihazı ekledim benimki bundanParmaktan ölçen aletten mi aldın markası ne her ihtimale karşı ben de alıyım diyordum. Yükleme yapılmadı ama tokluk 138 çıkmıştı benim de. Doktor normal dedi aslında şeker olsa suyu fazla olur suyu da normal dedi. Ama içimde kalmasın diyorum ara ara bakarım
Sakin ol canım kötü düşünme hemen, ben de vajinamda dolgunluk mu desem öyle bir şeyler hissediyorum ara ara batmalar da oluyor, yine de git doktora ama hemen en kötüsünü aklına getirme, yalancı kasılmalar yaşıyorsun büyük ihtimalleMide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorum
Geçen şekerim düştü bir de badem şekeri yemiştim kahveyle sonra gözlerim görmemeye başladı hemen ayran içtim düzeldi aklınızda olsun şekerli yiyince ters etki yapıp bir anda düşüredebiliyorEvet canım . Ya benimde suyu falan normal kilosu normal bakalım ne dicek . Bendeki cihazı ekledim benimki bundan
evet canim aclik yemekten önce tokluk yemekten 1 saat sonraAçlık ve tokluğu ne zaman olcuyorsun canım tokluk yedikten bir saat sonra mı
Canım çok geçmiş olsunMide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?