- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.181
Canım çok geçmiş olsuninşallah kötü bir şey yoktur.
Geçmiş olsun cnaim. Hastaneler evet açık bugün. İnşallah bir sıkıntı yokturMide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorum
Benımde o kadar çıkmadı ya bazen endişeleniyorum acaba bebek gelişmiyor mu diyeYaaa maşallah ne tatlı bir gobusben dokuz kilo aldım ama kilo gibi duruyor karnım pek çıkmadı
Canım geçmiş olsun kötü düşünme iyi düşünelim iyi olsun insallahOf kızlar benim doğum yakın bunu da buraya yazıyorum ya
Ben de bu cihazdan kullanıyorum canım.Evet canım . Ya benimde suyu falan normal kilosu normal bakalım ne dicek . Bendeki cihazı ekledim benimki bundan
Ben aldım sünger yatak vardı içinde ama bana çok basit geldi. İlk aylar kullanırım da elim bollasinca uygun bir tane alırım. Kardeşim vivenseden almisti bakayimanne yanı park yatak aldım e içine nasıl yatak alıcaz biri diyor sünger alma biri diyor ortopedik ağır olur alma nerde yatcak bu bebişler kızlar siz ne yaptınız?
Güzel günlerde kullanin çok güzellerOğlumun cicileri geldi
Of kızlar benim doğum yakın bunu da buraya yazıyorum ya
Canım gittin mi doktora devam ediyor muMide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorum
Ben kendi numaramı aldım. ayaklarım normalde ince siskinlikle tam oldu 39 numara@mydreams93Kaktushane
Kızlar yorumlarda bazıları bir numara büyük alın demiş. Siz kendi numaranızı mı aldınız?
canim yaramaz vajinayi tekmeliyordur merak etme o hissi bende arada bi hissediyorum sanki vajinada bir top varmış gibi sonra geri düzeliyor cok fazla ayakta kalma yat dinlen geçerMide bulandırmak istemem ama vajinamda değişiklik hissediyorum biraz ayakta kaldım. Sanki bisey varmış gibi içinde ama his içinde bisey yok. Sonra da toplandı bebek karnımda 9 dk sonra bidaha toplandı sonra 6 dk sonra. Şimdi duş yapacam geçer diyorlar gecemzse doktora giderim ama hastaneler acikmi bilmiyorum
Geçen hafta benim de 1 gün boyunca böyle oldu aralıklarla bi sağa toplanıp sertleşti bi sola toplanıp sertleşti akşama kadar ama gece olunca kendine gelmişti benim hareketleri normale döndü toplanması sertleşmesi düzelmiştiKızlar benim karnım sürekli toplanıyor sertleşiyor ve yumuşuyor. 10 dk aralıklarla böyle oluyor. Normal mi acaba
Teşekkür ederiz canımGüzel günlerde kullanin çok güzeller
Valla bence durabilir. Mantıklı, kesinlikle kullanırsın , baktım kullanılmıyor çıkarırsın o zamanKızlar ya şimdi çocuk odası yaptığım yer önceden oturma odamdı.Şu an çocuğun dolabı şifonyeri beşiği ve ikili koltuk sığıyor.Sizce ikili koltuğu kaldırtayım mı dursun mu.tecrübeli anneler ,çocuğu odasına alıştırırken işimi kolaylaştırır mı ,ya da gündüz uykularını belki odasında yatırırım bende koltukta takılır mıyım ,emzirirken kullanır mıyım ne dersiniz .Şu an emzirme koltuğu alacak maddiyata değiliz o yüzden kaldırıp öyle bi koltuk da alamam Napsam bilemedim
Senin fikrin önemliydi pozitifimValla bence durabilir. Mantıklı, kesinlikle kullanırsın , baktım kullanılmıyor çıkarırsın o zaman
Teşekkür ederim peki açlık öncesi ne kadar yemek yememek gerek, öğlen ve akşam için soruyorum, dr diyetisyene yonlendirdi ama ben o telaşla unuttum bir sonraki randevu da bir ay sonraevet canim aclik yemekten önce tokluk yemekten 1 saat sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?