- 18 Eylül 2022
- 577
- 1.903
- 28
- 34
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.201
Canım ben ilk doktorumda donaxyl vermisti kullanmistim. Aradan zaman gecti sikayetim tekrar basladi ama doktorumu da degistirmistim. Yeni doktorumda travazol verdi. Ilk 3 4 gun istikrarli surdum. Simdi haftada bi falan suruyorum azaldi baya akintim. Ama aslinda daha duzgun surup komple kurtulsam daha iyi bi tedavi olcakti. Azalinca akinti sallamis oldum durumu.Anladım sağ olasın bu mantar belasından kurtulamıyorum ya travazol iyi geliyordu ama korktum sürmeye. Sirkeli suya devam sanırım o da rahatlatıyor az az yapıp sürüyorum dayanacağız galiba. Aslında doktora gittim fitil verdi donaxly diye ama daha beter oldu sanki
Bence odada dursun. İş görür her türlü.Kızlar ya şimdi çocuk odası yaptığım yer önceden oturma odamdı.Şu an çocuğun dolabı şifonyeri beşiği ve ikili koltuk sığıyor.Sizce ikili koltuğu kaldırtayım mı dursun mu.tecrübeli anneler ,çocuğu odasına alıştırırken işimi kolaylaştırır mı ,ya da gündüz uykularını belki odasında yatırırım bende koltukta takılır mıyım ,emzirirken kullanır mıyım ne dersiniz .Şu an emzirme koltuğu alacak maddiyata değiliz o yüzden kaldırıp öyle bi koltuk da alamam Napsam bilemedim
O zaman tamamdır karar verildi teşekkürlerBence odada dursun. İş görür her türlü.
Ben de bunun kırmızısını aldım hastane içinBu da benimkisikırmızısı işyerinde. Lacisi yazlıkta kaldı hepsi birbirinden rahat evet bir numara büyük aldım 38 bu. Normalde 37 giyerim. Bunu hastaneye de goturucem sonra
Canım kasılmalar düzenliyse ihmal etme bir doktoruna görüşKızlar benim karnım sürekli toplanıyor sertleşiyor ve yumuşuyor. 10 dk aralıklarla böyle oluyor. Normal mi acaba
Benim azalmadı korktum biraz. Ağrım yok ama karnım bazen sertleşip sivriliyorB BikupakahveChanandler Bong kasılmalar düzenliyse ve şiddeti azalmıyorsa işinizi şansa bırakmayın, bir dr görsün
O normal canım yeri daralıyor artık bende de oluyor. Artan ağrın kasılman fln olursa sor tabi.Benim azalmadı korktum biraz. Ağrım yok ama karnım bazen sertleşip sivriliyorDr a sormayı düşünüyorum birazdan
Canım bugün bulanmadı çok şükür.Çok şenlikli olunca ortalık aklıma da gelmedi aslında ama koku falan da gelmiyor burnuma.Sen nasılsın
Doktora gittin mi karpuz severKızlar benim karnım sürekli toplanıyor sertleşiyor ve yumuşuyor. 10 dk aralıklarla böyle oluyor. Normal mi acaba
İyiyim çok şükür canım benım aç kalınca biraz bulanıyor gibi oluyor, bugün bacak ağrıları başladı ya boydan boya insallah bu da geçicekCanım bugün bulanmadı çok şükür.Çok şenlikli olunca ortalık aklıma da gelmedi aslında ama koku falan da gelmiyor burnuma.Sen nasılsın
Ay bacak ağrısı da çok fena bende sürekli yatınca kötü oluyor bacaklarım ama bi çare bulamadım.Magnezyum da kullanmıyorum ben doktorum yazmadıİyiyim çok şükür canım benım aç kalınca biraz bulanıyor gibi oluyor, bugün bacak ağrıları başladı ya boydan boya insallah bu da geçicek
Ben kullandım 1 ay kadar ikinciye yazmamış benımde aklıma gelmedi ne güzel yoktu başladı, gittiğimde söyleyeceğim unutmazsamAy bacak ağrısı da çok fena bende sürekli yatınca kötü oluyor bacaklarım ama bi çare bulamadım.Magnezyum da kullanmıyorum ben doktorum yazmadı
Doktor hanıma ulaştım. Magnezyumu 2 tane al, bol uzan ve ayaklarının altına yastık koy dedi. Şu an öyle yapıyorum inşallah şifa olurDoktora gittin mi karpuz severnasılsın
Bacak ağrısı dediğin huzursuz bacak gibi mi geceleri gıdıklanıyor gibi uyutmuyor yoksa kramp girmesi şeklinde mi?Doktor hanıma ulaştım. Magnezyumu 2 tane al, bol uzan ve ayaklarının altına yastık koy dedi. Şu an öyle yapıyorum inşallah şifa olur
Ben söyledim kana bakmadan yazmam dediBen kullandım 1 ay kadar ikinciye yazmamış benımde aklıma gelmedi ne güzel yoktu başladı, gittiğimde söyleyeceğim unutmazsam
Hadi inşallah şifa olsunDoktor hanıma ulaştım. Magnezyumu 2 tane al, bol uzan ve ayaklarının altına yastık koy dedi. Şu an öyle yapıyorum inşallah şifa olur
Teşekkür ederimBen söyledim kana bakmadan yazmam dedibenimki bi garip galiba
Hadi inşallah şifa olsun
Dr erken doğumu önlüyor diye bana magnezyum vermiştiBacak ağrısı dediğin huzursuz bacak gibi mi geceleri gıdıklanıyor gibi uyutmuyor yoksa kramp girmesi şeklinde mi?
bende de bir huzursuz bacak varki asla uyutmuyor. Magnezyum içiyorum ama etki etmiyor. Akşamları bir tane içiyorum iki tane içsem olur mu diye sorucam magnezyum düşük çıkmıştı en sonDr erken doğumu önlüyor diye bana magnezyum vermiştiama kramp için de iyi geliyor diye biliyorum.
Sakin ol canım kötü düşünme hemen, ben de vajinamda dolgunluk mu desem öyle bir şeyler hissediyorum ara ara batmalar da oluyor, yine de git doktora ama hemen en kötüsünü aklına getirme, yalancı kasılmalar yaşıyorsun büyük ihtimalle
Geçmiş olsun cnaim. Hastaneler evet açık bugün. İnşallah bir sıkıntı yokturhaberdar et
Canım gittin mi doktora devam ediyor mu
Duş alıp uzandim azalınca uyumuşum kızlar. Ayağa kalkmassam sıkıntı yok gibi. Doktoruma acil bisey olmazsa pzt gidecegimB BikupakahveChanandler Bong kasılmalar düzenliyse ve şiddeti azalmıyorsa işinizi şansa bırakmayın, bir dr görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?