2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Canım ben ilk doktorumda donaxyl vermisti kullanmistim. Aradan zaman gecti sikayetim tekrar basladi ama doktorumu da degistirmistim. Yeni doktorumda travazol verdi. Ilk 3 4 gun istikrarli surdum. Simdi haftada bi falan suruyorum azaldi baya akintim. Ama aslinda daha duzgun surup komple kurtulsam daha iyi bi tedavi olcakti. Azalinca akinti sallamis oldum durumu.

Bence odada dursun. İş görür her türlü.

Canım bugün bulanmadı çok şükür.Çok şenlikli olunca ortalık aklıma da gelmedi aslında ama koku falan da gelmiyor burnuma.Sen nasılsın
İyiyim çok şükür canım benım aç kalınca biraz bulanıyor gibi oluyor, bugün bacak ağrıları başladı ya boydan boya insallah bu da geçicek

İyiyim çok şükür canım benım aç kalınca biraz bulanıyor gibi oluyor, bugün bacak ağrıları başladı ya boydan boya insallah bu da geçicek
Ay bacak ağrısı da çok fena bende sürekli yatınca kötü oluyor bacaklarım ama bi çare bulamadım.Magnezyum da kullanmıyorum ben doktorum yazmadı

Ay bacak ağrısı da çok fena bende sürekli yatınca kötü oluyor bacaklarım ama bi çare bulamadım.Magnezyum da kullanmıyorum ben doktorum yazmadı
Ben kullandım 1 ay kadar ikinciye yazmamış benımde aklıma gelmedi ne güzel yoktu başladı, gittiğimde söyleyeceğim unutmazsam

Ben kullandım 1 ay kadar ikinciye yazmamış benımde aklıma gelmedi ne güzel yoktu başladı, gittiğimde söyleyeceğim unutmazsam
Ben söyledim kana bakmadan yazmam dedi benimki bi garip galiba
Doktor hanıma ulaştım. Magnezyumu 2 tane al, bol uzan ve ayaklarının altına yastık koy dedi. Şu an öyle yapıyorum inşallah şifa olur
Hadi inşallah şifa olsun

Bacak ağrısı dediğin huzursuz bacak gibi mi geceleri gıdıklanıyor gibi uyutmuyor yoksa kramp girmesi şeklinde mi?
Dr erken doğumu önlüyor diye bana magnezyum vermişti ama kramp için de iyi geliyor diye biliyorum.

Dr erken doğumu önlüyor diye bana magnezyum vermişti ama kramp için de iyi geliyor diye biliyorum.
bende de bir huzursuz bacak varki asla uyutmuyor. Magnezyum içiyorum ama etki etmiyor. Akşamları bir tane içiyorum iki tane içsem olur mu diye sorucam magnezyum düşük çıkmıştı en son

Geçmiş olsun cnaim. Hastaneler evet açık bugün. İnşallah bir sıkıntı yoktur haberdar et

Canım gittin mi doktora devam ediyor mu

B Bikupakahve Chanandler Bong kasılmalar düzenliyse ve şiddeti azalmıyorsa işinizi şansa bırakmayın, bir dr görsün
Duş alıp uzandim azalınca uyumuşum kızlar. Ayağa kalkmassam sıkıntı yok gibi. Doktoruma acil bisey olmazsa pzt gidecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…