- 13 Eylül 2022
- 614
- 1.868
- 33
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.221
Hadi inşallah iyi olursun gerek kalmaz doktora canım dinlen bol bolDuş alıp uzandim azalınca uyumuşum kızlar. Ayağa kalkmassam sıkıntı yok gibi. Doktoruma acil bisey olmazsa pzt gidecegim
Benim riskim olduğu için iki doz vurulmuştum .eğer gerekli görürse yapar bence bi sor sendeDoktora gidince ciğer geliştirici iğne istemek saçma olmaz dimi
Burda herkese hastaneye git CNM yazıp duruyordumHadi inşallah iyi olursun gerek kalmaz doktora canım dinlen bol bol
İnsan kendine olunca biraz korkuyor evetBurda herkese hastaneye git CNM yazıp duruyordumkendim gitmeye çok korktum kötü bisey duyarım diye. ins pazartesiye kadar yatıp pazartesi kontrole gidecem sıkıntı olmazsa hastane görmek istemiyorum
Birkac gündür aklimi kemiren bir soru buDoktora gidince ciğer geliştirici iğne istemek saçma olmaz dimi
Valla risk yoksa yapmıyorlar diye biliyorum ,boşverin çok yakıyor zatenBirkac gündür aklimi kemiren bir soru buama istemeye cesaret edemem sanirim
Ohooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...Kızlar kol ağrısı yaşayan var mı ya güçsüzlük gibi de böyle sol kolumda
Magnezyum kullanmıyorum 1 haftadır acaba onun eksikliğinden mi ya bir de sol olunca dedim kalbimle mi ilgili çok endişelendimOhooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...
Dikkat et lütfen biraz sık dişiniBakın bakın evden kaçtık bizkayınvalideme geldim ama arabaya binmek bile Ağrı yapıyor ya bende.bi daha kaçmicam yata yata anca geçirdim burda.Bide eve dönersem hayırlısıyla
Yaa ne güzell mahir her acidan gelisiyor öyle düşünValla risk yoksa yapmıyorlar diye biliyorum ,boşverin çok yakıyor zatenbenim haftaya hatırlatma dozum var şimdiden korkusu sardı
Yani evet magnezyum hiç etkilemiyor diyemem. En azından azaltiyor. Düzenli içersen iyi olur. Kalbinle ilgili olmasj için ekstradan başka belirtin var mı ? Gerçi gebelikte hepsi kalp gibi geliyor , çarpıntı , yorgunluk, nefes darlığıMagnezyum kullanmıyorum 1 haftadır acaba onun eksikliğinden mi ya bir de sol olunca dedim kalbimle mi ilgili çok endişelendimelimde değil dirseğimin altı parmak uçlarıma kadar
Bişi olmaz korkma o kadar kuzum. Tak , kapıyı da açık bırak havalansin.Kızlaaar selaaam, sivrisinek kovucu tabletler zararlı mı sizce hamilelikte? Kullanan ya da bilgisi var mı? Biz şimdi Raid tablet aldık ama korkuyorum biraz ama yoksa bu canavarlar uyutmuyor
Yok canım çok şükür de insan her şeyden endişeleniyor yaYani evet magnezyum hiç etkilemiyor diyemem. En azından azaltiyor. Düzenli içersen iyi olur. Kalbinle ilgili olmasj için ekstradan başka belirtin var mı ? Gerçi gebelikte hepsi kalp gibi geliyor , çarpıntı , yorgunluk, nefes darlığıkorkma olsa bende olurdu benim de tek taraflı başladı. Şimdi komple kol
Bişi olmaz korkma o kadar kuzum. Tak , kapıyı da açık bırak havalansin.
Sıkmaktan diş kalmadı beybiiDikkat et lütfen biraz sık dişini
Benim de sağ ayağım ağrıyor. Yarın şeker yuklemesi yaptırcam . Dr a gidince soracaklarimi isteklerimi hep unutuyorummesele magnezyum isticem kesin unutcam
Aynen pozitif yönden bakarsak erken gelişmesi çok iyiYaa ne güzell mahir her acidan gelisiyor öyle düşünbiz de istiyoruz ki her yeri bir an önce gelissin napalim rahim agzim yine kisa cikarsa bi sorucam galiba ben ya
İsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyiBirkac gündür aklimi kemiren bir soru buama istemeye cesaret edemem sanirim
Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyiValla risk yoksa yapmıyorlar diye biliyorum ,boşverin çok yakıyor zatenbenim haftaya hatırlatma dozum var şimdiden korkusu sardı
Benim yakın arkadaşım yaptı ,acımıyormuş ,parmaklarını sırayla del de aynı parmaktan yapma hepGlikoz ölçüm aletim geldi yarın başlıyorum ölçümlere. Parmak delinirken acıyor mu kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?