2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Hadi inşallah iyi olursun gerek kalmaz doktora canım dinlen bol bol
Burda herkese hastaneye git CNM yazıp duruyordum kendim gitmeye çok korktum kötü bisey duyarım diye. ins pazartesiye kadar yatıp pazartesi kontrole gidecem sıkıntı olmazsa hastane görmek istemiyorum

Kızlar kol ağrısı yaşayan var mı ya güçsüzlük gibi de böyle sol kolumda

Burda herkese hastaneye git CNM yazıp duruyordum kendim gitmeye çok korktum kötü bisey duyarım diye. ins pazartesiye kadar yatıp pazartesi kontrole gidecem sıkıntı olmazsa hastane görmek istemiyorum
İnsan kendine olunca biraz korkuyor evet bende normalde hiç sevmem ama belirtileri yaşayınca açıkçası kaybetmekten korktum ve kendi yapacağım bişey olmadığını anlayınca koştum doktora Ben Allah korusun o gün evde yatsaydım çok değişik şeyler yaşayabilirdim çünkü benim hiç azalmamıştı belirtilerim.lütfen sende artarsa ihmal etme

Kızlar kol ağrısı yaşayan var mı ya güçsüzlük gibi de böyle sol kolumda
Ohooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...

Ohooo iki elimde de 6. Ayın basindan beri gece gunduz güç kaybı uyuşma ağrı ne ararsan var. Carpal tünel sendromu oldum ben , her günüm her gecem ağrılı...
Magnezyum kullanmıyorum 1 haftadır acaba onun eksikliğinden mi ya bir de sol olunca dedim kalbimle mi ilgili çok endişelendim elimde değil dirseğimin altı parmak uçlarıma kadar

Bakın bakın evden kaçtık biz kayınvalideme geldim ama arabaya binmek bile Ağrı yapıyor ya bende.bi daha kaçmicam yata yata anca geçirdim burda.Bide eve dönersem hayırlısıyla

Eklentiler

• B0D4600A-DB03-4680-9B71-9DE81073A232.webp
    78 KB · Görüntüleme: 110
Bakın bakın evden kaçtık biz kayınvalideme geldim ama arabaya binmek bile Ağrı yapıyor ya bende.bi daha kaçmicam yata yata anca geçirdim burda.Bide eve dönersem hayırlısıyla
Dikkat et lütfen biraz sık dişini
Benim de sağ ayağım ağrıyor. Yarın şeker yuklemesi yaptırcam . Dr a gidince soracaklarimi isteklerimi hep unutuyorum mesele magnezyum isticem kesin unutcam

Valla risk yoksa yapmıyorlar diye biliyorum ,boşverin çok yakıyor zaten benim haftaya hatırlatma dozum var şimdiden korkusu sardı
Yaa ne güzell mahir her acidan gelisiyor öyle düşün biz de istiyoruz ki her yeri bir an önce gelissin napalim rahim agzim yine kisa cikarsa bi sorucam galiba ben ya

Magnezyum kullanmıyorum 1 haftadır acaba onun eksikliğinden mi ya bir de sol olunca dedim kalbimle mi ilgili çok endişelendim elimde değil dirseğimin altı parmak uçlarıma kadar
Yani evet magnezyum hiç etkilemiyor diyemem. En azından azaltiyor. Düzenli içersen iyi olur. Kalbinle ilgili olmasj için ekstradan başka belirtin var mı ? Gerçi gebelikte hepsi kalp gibi geliyor , çarpıntı , yorgunluk, nefes darlığı korkma olsa bende olurdu benim de tek taraflı başladı. Şimdi komple kol

Kızlaaar selaaam, sivrisinek kovucu tabletler zararlı mı sizce hamilelikte? Kullanan ya da bilgisi var mı? Biz şimdi Raid tablet aldık ama korkuyorum biraz ama yoksa bu canavarlar uyutmuyor
Bişi olmaz korkma o kadar kuzum. Tak , kapıyı da açık bırak havalansin.

Yok canım çok şükür de insan her şeyden endişeleniyor ya soda içtim şimdi bir tane insallah ise yarar

Dikkat et lütfen biraz sık dişini
Benim de sağ ayağım ağrıyor. Yarın şeker yuklemesi yaptırcam . Dr a gidince soracaklarimi isteklerimi hep unutuyorum mesele magnezyum isticem kesin unutcam
Sıkmaktan diş kalmadı beybii unutma eline yaz ,bende hep unutuyorum çoğu şeyi.valla elime yazcam bende ptesi giderken
Yaa ne güzell mahir her acidan gelisiyor öyle düşün biz de istiyoruz ki her yeri bir an önce gelissin napalim rahim agzim yine kisa cikarsa bi sorucam galiba ben ya
Aynen pozitif yönden bakarsak erken gelişmesi çok iyi aman inşallah kısa çıkmaz da doğal olarak Kendisi gelişir ama kısa çıkarsa sor bakalım ne diyecek.Ay artık ben iğne görmek hiç istemiyorum.Her gün koldan kan sulandırıcı vurmaktan mahvoldum ,kolumda yer kalmadı

Birkac gündür aklimi kemiren bir soru bu ama istemeye cesaret edemem sanirim
İsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi
Valla risk yoksa yapmıyorlar diye biliyorum ,boşverin çok yakıyor zaten benim haftaya hatırlatma dozum var şimdiden korkusu sardı
Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…