- 14 Temmuz 2015
- 2.023
- 6.730
- 158
- 30
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.241
Evet doğum uzadıkça hatırlatma dozu yapılması gerekiyormuş diye söylemişti hastanede bir doktorİsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi
Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyi
Gün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?Benim yakın arkadaşım yaptı ,acımıyormuş ,parmaklarını sırayla del de aynı parmaktan yapma hep
Dr bana kasılmalardan kaynaklı 2 tane iç dedi. Kendi doktorunuza sorsanız çok iyi olur. Benim de bacağıma sık sık kramp giriyor. İnşallah yediğimiz içtiğimiz her şey şifa olurbende de bir huzursuz bacak varki asla uyutmuyor. Magnezyum içiyorum ama etki etmiyor. Akşamları bir tane içiyorum iki tane içsem olur mu diye sorucam magnezyum düşük çıkmıştı en son
Evet arkadaşım her ölçümü Farklı parmaktan yapmışGün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
Aaa kan sulandiriciyi neden vuruyorlarmis ki sebep neymis biliyor musun canim? Mantiken erken dogum ihtimali varsa kan sulandirici tehlikeli olmaz mi kiii, bilgim yok hic amaAynen pozitif yönden bakarsak erken gelişmesi çok iyiaman inşallah kısa çıkmaz da doğal olarak Kendisi gelişir ama kısa çıkarsa sor bakalım ne diyecek.Ay artık ben iğne görmek hiç istemiyorum.Her gün koldan kan sulandırıcı vurmaktan mahvoldum ,kolumda yer kalmadı
Hadi bakalimm sen sor haftaya da ben sorarim sana verecekleri cevaba goreİsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi
Doğurana kadar vuracakmışım canım.Sürekli yattığım için pıhtı atmasını ve var olan pıhtıyı yok etmesi için kullanmam gerekiyormuş.Bende aynı şeyi sordum doğumhanedeki doktora.yani ne alaka ya doğurursam kanım cıvıkken dedimAaa kan sulandiriciyi neden vuruyorlarmis ki sebep neymis biliyor musun canim? Mantiken erken dogum ihtimali varsa kan sulandirici tehlikeli olmaz mi kiii, bilgim yok hic ama
Hadi bakalimm sen sor haftaya da ben sorarim sana verecekleri cevaba gore
Hap bilgiler bunlarrrDoğurana kadar vuracakmışım canım.Sürekli yattığım için pıhtı atmasını ve var olan pıhtıyı yok etmesi için kullanmam gerekiyormuş.Bende aynı şeyi sordum doğumhanedeki doktora.yani ne alaka ya doğurursam kanım cıvıkken dedimaspirin içsen ameliyatta ya da doğumda zor olur durduramayız doğumu da tetikler ama iğnenin böyle bi etkisi yok o yüzden iğne verdik yoksa aspirin verirdik dedi azarımızı da yiyerek bilgiyi almıştım
Teşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldumEvet arkadaşım her ölçümü Farklı parmaktan yapmışarkadaşım ilk kanla yaptı ona öyle bişey söylenmemiş canım.
Benim de bu aralar bi haller oldu karnımı yarıp çıkacakmış gibi güçlükızlarr bugun korbell çöp kovası, avent narural cam biberon, avent su biberonu +6 ay, emzik falan aldım. bebeğim bu ara AŞIRI hareketli tekmeleri dışardan görünüyo pat küt dalıyo
Hahahaha ne zaman isterseniz arkadaşlar sorun sorun bende bilgilerimi taze tutarımHap bilgiler bunlarrrerken dogum korkusu yasayan annelerin öncüsüsünnn senin engin bilgilerine ihtiyacimiz var beybb ben de olsam kanimi neden civitiyoruz ki simdiii, derdim
İnşallah alışırsın canım ,insanın kendi kendine batırıp kanatması çok zor gerçektenTeşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum
Kikecim hayır acımaz. Yüzük parmağına yap. Deldikten sonra ilk kanı peçeteyle sil diğer damlayı ölç. Önceleri çok korkuyordum ayyy deli gibi.Glikoz ölçüm aletim geldi yarın başlıyorum ölçümlere. Parmak delinirken acıyor mu kızlar?
Hiii acımış ama alışırsınTeşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum
Hiii acımış ama alışırsınben yaptıysam herkes yapar
Alt üst takım ya da ayaklı tulum giydirip penye battaniyeye sariyordum portpebesinde ya da arabasında öyle duruyorlardı. Oğlum Ağustos kızım temmuz doğumlu ilk bir ay hep penye battaniye kullandık, çit citli kısa tulum varsa üzerine yine penye uzun alt giydirebilirsin, kot için çok minnaklarDeneyimli annelere benim bi sorum daha var ya bugün çok çenem düştü kusuruma bakmayın .Şimdi benim dümdüz beyaz aldığım alttan çıtçıtlı atletler var ,şimdi onun üstüne ben ne giydircem.ayaklı tulumları mı giydircem.Peki dışarı çıkarken de sadece o ikisini giyse mesela üşür mü ? Bu çocuk dışarı çıkarken ne giyecek Allah aşkına biri bana yardım etsinben birsürü çıtçıtlı saçma şeyler almışım ,onları napcam.kot pantolon falan alsam mı biraz küçük aylarda gerek var mı sizce şeker anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?