2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
İsteyenin bir yüzü kara diyerekten sorucam en azından. Kortizon olduğu için hastalar bazen çok gerekli olmadıkça vurulmuyormus bu igneyi

Canım doğum gerceklesmedigi sürece mi sürekli vuruyorlar bu iğneyi
Evet doğum uzadıkça hatırlatma dozu yapılması gerekiyormuş diye söylemişti hastanede bir doktor

bende de bir huzursuz bacak varki asla uyutmuyor. Magnezyum içiyorum ama etki etmiyor. Akşamları bir tane içiyorum iki tane içsem olur mu diye sorucam magnezyum düşük çıkmıştı en son
Dr bana kasılmalardan kaynaklı 2 tane iç dedi. Kendi doktorunuza sorsanız çok iyi olur. Benim de bacağıma sık sık kramp giriyor. İnşallah yediğimiz içtiğimiz her şey şifa olur

Gün içinde mi farklı parmaklardan yapmak lazım? Bir de ilk kanı silip ikinci damla ile yapın demiş bir yerde onu biliyor musun canım?
Evet arkadaşım her ölçümü Farklı parmaktan yapmış arkadaşım ilk kanla yaptı ona öyle bişey söylenmemiş canım.

Aaa kan sulandiriciyi neden vuruyorlarmis ki sebep neymis biliyor musun canim? Mantiken erken dogum ihtimali varsa kan sulandirici tehlikeli olmaz mi kiii, bilgim yok hic ama

Deneyimli annelere benim bi sorum daha var ya bugün çok çenem düştü kusuruma bakmayın .Şimdi benim dümdüz beyaz aldığım alttan çıtçıtlı atletler var ,şimdi onun üstüne ben ne giydircem.ayaklı tulumları mı giydircem.Peki dışarı çıkarken de sadece o ikisini giyse mesela üşür mü ? Bu çocuk dışarı çıkarken ne giyecek Allah aşkına biri bana yardım etsin ben birsürü çıtçıtlı saçma şeyler almışım ,onları napcam.kot pantolon falan alsam mı biraz küçük aylarda gerek var mı sizce şeker anneler

Aaa kan sulandiriciyi neden vuruyorlarmis ki sebep neymis biliyor musun canim? Mantiken erken dogum ihtimali varsa kan sulandirici tehlikeli olmaz mi kiii, bilgim yok hic ama
Doğurana kadar vuracakmışım canım.Sürekli yattığım için pıhtı atmasını ve var olan pıhtıyı yok etmesi için kullanmam gerekiyormuş.Bende aynı şeyi sordum doğumhanedeki doktora.yani ne alaka ya doğurursam kanım cıvıkken dedim aspirin içsen ameliyatta ya da doğumda zor olur durduramayız doğumu da tetikler ama iğnenin böyle bi etkisi yok o yüzden iğne verdik yoksa aspirin verirdik dedi azarımızı da yiyerek bilgiyi almıştım

Hap bilgiler bunlarrr erken dogum korkusu yasayan annelerin öncüsüsünnn senin engin bilgilerine ihtiyacimiz var beybb ben de olsam kanimi neden civitiyoruz ki simdiii, derdim

Evet arkadaşım her ölçümü Farklı parmaktan yapmış arkadaşım ilk kanla yaptı ona öyle bişey söylenmemiş canım.
Teşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum

kızlarr bugun korbell çöp kovası, avent narural cam biberon, avent su biberonu +6 ay, emzik falan aldım. bebeğim bu ara AŞIRI hareketli tekmeleri dışardan görünüyo pat küt dalıyo
Benim de bu aralar bi haller oldu karnımı yarıp çıkacakmış gibi güçlü

Hap bilgiler bunlarrr erken dogum korkusu yasayan annelerin öncüsüsünnn senin engin bilgilerine ihtiyacimiz var beybb ben de olsam kanimi neden civitiyoruz ki simdiii, derdim
Hahahaha ne zaman isterseniz arkadaşlar sorun sorun bende bilgilerimi taze tutarım ay ama insan bi sormadan açıklar yani zaten panikatak halde ağlıyorum kan sulandırıcıyı duyunca iyice panik oldum
Teşekkür ederim canım, bi deneme atışı yaptım valla çekilecek bir şey değilmiş bu hem acıdı hem de kanı görünce fena oldum
İnşallah alışırsın canım ,insanın kendi kendine batırıp kanatması çok zor gerçekten

Glikoz ölçüm aletim geldi yarın başlıyorum ölçümlere. Parmak delinirken acıyor mu kızlar?
Kikecim hayır acımaz. Yüzük parmağına yap. Deldikten sonra ilk kanı peçeteyle sil diğer damlayı ölç. Önceleri çok korkuyordum ayyy deli gibi. Şimdi pat pat pat

Kızlar kocam beye çok şükür yapıştırttım stickerları bu arada bugün dışarı çıkmıştık kahvaltı için dönüşe markete uğradık sadece 2 tane şey alıcaktım sırtımın ağrısından o kadar duramadım ki koşa koşa eve geldim sanırım ağır gelmeye başlıyorlar artık kuyruk sokumum kopuyor bide benimki duymuş biri 3 kilo birini 2800 doğurcakmışım he anam he kendi doğursun daha toplamları 2.600 taşıyamıyorum

Eklentiler

• IMG_8695.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 95
Alt üst takım ya da ayaklı tulum giydirip penye battaniyeye sariyordum portpebesinde ya da arabasında öyle duruyorlardı. Oğlum Ağustos kızım temmuz doğumlu ilk bir ay hep penye battaniye kullandık, çit citli kısa tulum varsa üzerine yine penye uzun alt giydirebilirsin, kot için çok minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…