2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Kızlar bunu paylaşmış mıydım bilmiyorum ama bu da yazliktaki beşik. Giden kiracı Rus tu. Almış , çok kullanmadan gitmek zorunda kaldılar. Bebeğim olacağını biliyordu sağolsun bana bırakmış canım Kate vallahi billahi bazı yabancılar , hemserilerimizden iyi... Daha neler neler, mama sandalyesi, yürüteç, oyuncaklar herşeyini bırakıp gitmiş. Biraz burulmadim da değil... Bunu taa 4 Şubat'ta size atayım diye çekmiştim. Deprem olunca fırsatım olmadı. Trendyolda standart satılan ahşap beşik... Link bulursam atarım kağıdını bırakmıştı garanti için

Eklentiler

• IMG_20230204_222434.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar ben bugün saçlarımı boyattım. Ama bildiğiniz kendi doğal rengime bebekler olunca uğraşmıyım dip boya ile diye. Ve eşim nasıl güzel olmuş demedi diye dünyam başıma yıkıldı dokunsanız ağlıcam o kadar çok duygu değişimlerim var ki. Adam sabahtan beri sebebini soruyo bu yüzden diye söylemeye bile utanıyorum kendime şaşırıyorum. Bu ayların getirdiği bişey mi ya da sizde yaşıyor musunuz. İki gün öncede annemlere karşı çok ani tepkiler veriyorum yatağıma girip saatlerce ağlamak istiyorum saçma sapan

Evet kuzum oluyor öyle duygusallık. Dün ben de yalı çapkını izlerken kötü oldum. Sonunda kardeşi kaza geçirip ölüyor, ben de kardeşimi kaybettim 3 yıl önce Eylül'de. Kalp nakli tutmadigindan. Allah'ım yeni olmuş gibi ağla ağla akşam susamadim ama kardeşimi kaybettiğimden beri daha az şeye kafa takıyorum açıkçası... Deprem de cilası oldu.

Başınız sağolsun pozitifim Rabbim dayanma gücü versin ağlama sebeplerin o kadar geçerli ki kendime bu yüzden sorun diye paylaşırken bile kızıyorum

Başın sağolsun arkadaşım. Çok acı şeyler insan ne diyeceğini de bilemiyor

İşte insanlığın dili dini ırkı mezhebi yok. İyi bir insan olmak ne kadar önemli. O beşiğe her baktığında ona dua edeceksin. Çok güzel anacaksın. Ne güzel oda çok iyi bir insanmış ki allahım ona böyle güzel anılmayı nasip etmiş.

Son düzenleme:
Hanımlar hepsinize merhaba.Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.Bugün aşırı aşırı adet sancım var.bugğn çok koyu kahverengi akıntı geldi.biliyoeum çok çok erken ama sizler de böyle adet sancısı adete 10 gün kala yaşadınız mı

Kızlar birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum yürürken vs iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum normal mi bu durumlar halsizlik de basıyor kalkasım yok resmen
Bence çok normal canım. 27. Haftaya girerken bana yüklendi o mod. Birde ekstra olarak konuşurken çok yoruluyorum jdjdjd kocam bile çok şaşkın sen bu kadar sessiz kalmazdın diye. Diyeceğim o ki yormaya başladı bence.

Hahahahahah haklısın yemin ederim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi düşündüm bir an sanki asla çözemem gibi doğru ya çok mantıklı benimkini götürüp uzununu alıcam ya da yaptırcam. Bişe dicem şimdi benim bir tane anne yanıyla gelen uyku sryi var, ona ek bir tane daha mı yorganlı uyku seti alsam sence yoksa sadece bir iki tane daha nevresim takımı mı alsam yorgana geçirip geçirip kullanırım ama ya işedi kustu ınu da düşünüyorum.
_PinaColada_ yakın olsak sana dikerdik benimkinden kopya çekerek
Sence dikebilir miyim sadece tül alsam hmmmmmm onun o yukarıda çubuğa geçen bir yeri var ya orası önemli

Bebitomm senin sevmedigin insan var mi ki yaa boga sicakligi bu benim 1iydi cok oldu geceli
Çok var bebişim Buranın enerjisini sevdiğim için çenem düşüyor. Normalde ilk başta soğuğumdur ve çok seçiciyimdir jdjd

Yaa seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun bebişim

Kığğğzzz daha neler. 2-3. çocukları olan anneler öbür çocukları taşıyor kucağında senin 3-4 kilondan nolcak yorulmuşsundur hamlamışsındır normalde taşımadığın için. Uzat ayaklarını güzelce biraz masaj tamam

Başınız sağolsun pozitifim Rabbim dayanma gücü versin ağlama sebeplerin o kadar geçerli ki kendime bu yüzden sorun diye paylaşırken bile kızıyorum
Sağol kuzum, takdir i ilahi hepimizin gideceği yer... Kurtuldu benim kardeşim. Ozleniyor işte zor olan o... İnsan arıyor...

Başın sağolsun arkadaşım. Çok acı şeyler insan ne diyeceğini de bilemiyor
Diyecek bişey yok canım Allah evlatlarımızı vakitsiz ölümden esirgesin
Aklınıza geldikçe birer Fatiha gönderin kuzuma adı Kürşad dı

Kesinlikle oyle... Hala görüşüyoruz biliyor musun aminnn

Kızlar birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum yürürken vs iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum normal mi bu durumlar halsizlik de basıyor kalkasım yok resmen
Valla kuzum bugün bir balkon yıkadım o da uzun fırça ve hortumla yani egilmedim bile... Resmen popom ağrıyor leğen kemiklerim... Kalça kemiklerim fıtıklı gibi batıyor popom...
Bence yapılabilir. Youtube dan sorsana hemen sana bir video açar ablası bir de yedek yorgan gereksiz. Biseylerle idare edersin daha işeyecek kusacak da ohooo yani ben ihtiyaç duymadım. Yine de senin tercihin...

Ufak hareketleri oluyor ama her zaman hareketli olmasına alıştığım için korkuttu biraz inşallah normale döner hemencik

28. Haftadayım. Hem az hem de çok hafif hissediyorum
Geçen hafta benimde öyleydi. Sabahlar olmasın diye bebekte tık yoktu. Bir ufak endişelendim ama sonra hem eşim yoktu ondan etkilendiğimi farkettim keyfim yoktu hem de belki ters döndü ne bilem dayadı totoyu anneye içerde dans etti diye düşündüm. Seninde keyfini kaçıran birşey var mı? Durgunsan bu ara belki annesini yormak istemiyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…