2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Başin sağolsun cnm

Ben de aynıyım 0 enerji işe sürünerek gidiyorum resmen nolacak böyle bilmiyorum

Hergün 14 kilo taşıyorum

Ben ne yastık ne yorgan jdjsj 2 alez alıcam. 4-5 tanede lastikli çarşaf. İlk bir yıl yastık torgan kullanmayacağım canım. O yüzden 1 tane varsa bence yeter.

Aklınızda bulunsun kızlar. Gece mesela bezden sızdı kısa bir yöntem öğrendim. Bir alez bir çarşaf üztüne bir alez bir çarşaf daha derin. Diyelim de taştı ilk ales ve çarşafı kaldırıp atın makineye uyumaya devam hdjshsj

Valla benim de öyle.afedersin ota b*ka ağlayasım bağırasın geliyor.Saçma sapan şeylere deli gibi gülüyorum.Eşim komik mi falan yapıyor ağzına çakmak istiyorum.Bence çok normal
Kızlar birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum yürürken vs iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum normal mi bu durumlar halsizlik de basıyor kalkasım yok resmen
3 adım bile atamıyorum.Nefesim kesiliyor ,yemeklerden sonra boğuluyorum
Bugun baskı hep ve tekme aşağıda canımı acıtıyor ya şimdiden böyleyse 32-33 te ne yapacagım maşallah
Ah bu konuda o kadar dertliyim ki ….. hareket etse bi dert etmese bi deeeert aheeeeyyyy zıplatıyor yerimden beni.

Ben de aynıyım 0 enerji işe sürünerek gidiyorum resmen nolacak böyle bilmiyorum
Senin işinde çok yoğun. Enerjin olsa bile insana bence şu dönemde çalışmak zor geliyor. Neyse ki az kaldı Sever 32 de mi çıkacaktın sen?

Bilemedim ki bizi neden böyle çarptı bu hamilelik hjdjd hep söylüyorum premmmses gebe olamadık ona yanıyorum birtek

Allahım ışıklar içinde uyutsun arkadaşım. Okurum tabii

Ne güzel kız maşallah ama böyle şeyler karşılıklı enerjiyle oluyor. Sende iyi bir insansın oda iyiymiş birbirinizi bulmuşsunuz sende muhtemelen Güneş balı büyüyünce birine verirsin öylece zincir oluşur çok güzel

Başın sağolsun pozitifim.kaç yıl geçerse geçsin insana, özlem eskimez ki .Allah mekanını cennet eylesin

Valla bazen bağırıyorum Kızım bu haftalarda böyle değildi

HAHAHAHAHAHAH ayyyy böyle mesajların geleceğini biliyordum. Ne bileyim doktor ilk haftalarda ağır taşıma demişti ben de o günden beri taşımıyorum nolur nolmaz diye. Ağır=3+ kilo bu arada şşşşşş
Bence yapılabilir. Youtube dan sorsana hemen sana bir video açar ablası bir de yedek yorgan gereksiz. Biseylerle idare edersin daha işeyecek kusacak da ohooo yani ben ihtiyaç duymadım. Yine de senin tercihin...
Ohooo tam aradığım yorum iyi almıyorum ya zatne alasım yoktu uğraşamam otuz tane yorgan kırk tane bilmemne. Kendimin bile yok öyle üçlü beşli olmadı yenisi alınır
Hergün 14 kilo taşıyorum
Önünde eğilip şapka çıkarttım, rahmine sağlık maşallah. Benim ikinci ay kanamam olmuştu onu hala çok ıkınmama bağlıyorum senin gibi kişileri görmem gerek gerçekten zaten normalde rahatım ama acemilikten işte nolur nolmaz diye dedim, valla rahatladım şuan yoksa gece yastığa kafamı koyup kırk senaryo yazacaktım
Aaa çok mantıklı. Ben bir tane alez aldım ama hiç düşünmedim ya işerse alezsiz mi yatırcam diye şuan beynim açıldı. Pazartesi alışverişe gidecektim ekleyeyim bari listeye

Kızlar bizde park yatağı kurduk. Bir arkadaşımız sormuştu yatak gelincede söyler misin diye isim unuttum nolur kusura bakmayın aşırı unutkanlık var. İçine işbir den kiko yatak aldık. Bir tarafı 0-3 aylık diğer tarafı 3-6 ay kullanılıyormuş sanırım sertliği ile ilgili birşeyler demişti satış danışmanı. Park yatakta kanz with me 2 bir yanı inip anne yanı oluyor denedim bizim yatakla eş değer oldu

Eklentiler

• IMG_8715.webp
    89,2 KB · Görüntüleme: 113

Jdjdjjdj kızım 1 kg bile ağır yeterki ağır olması istensin Bende bu arada 6.5 kiloluk oğluşumu alıyorum kucağıma hüp diye. Bu ara alamadım belim tutulduğu için ama normalde alırım. Şu belim geçsin neler yapıcam and içtim djdjd

Al bebişim kesinlikle. Hem kolaylık olur hemde dediğin gibi pislenirse yedeği olsun. Ki bebeklerde pislenme vakaları ilk zamanda çok oluyormuş.

Evet banada yazdı fitil ama daha beter oldu yanma yaptı bıraktım. Travazolu kullanmadım zaten ne olur ne olmaz diye. Bende çok çamaşır değiştiriyorum. Ne hikmetse sirkeli su çok iyi geliyor ama onuda korkuyorum yapmaya az az döküp yapıyorum çok zorda kalırsam

Demek ilk üç ay kafasını hala aşamamışım ben travma olmuş sanki daha yerleşiyor bebek doğru diyosun saldım gitti

Demek ilk üç ay kafasını hala aşamamışım ben travma olmuş sanki daha yerleşiyor bebek doğru diyosun saldım gitti
Elbet görmüşsündür yabancılarda hamilelik bizde hamilelik videolarını hdjdjd
O hanım ablalara birşey olmuyorsa bize de olmaz ruhum eringeç olmasa mesela atlamak zıplamak isterim bende çok jdjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…