- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.910
- 198
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.481
Başin sağolsun cnmEvet kuzum oluyor öyle duygusallık. Dün ben de yalı çapkını izlerken kötü oldum. Sonunda kardeşi kaza geçirip ölüyor, ben de kardeşimi kaybettim 3 yıl önce Eylül'de. Kalp nakli tutmadigindan. Allah'ım yeni olmuş gibi ağla ağla akşam susamadimama kardeşimi kaybettiğimden beri daha az şeye kafa takıyorum açıkçası... Deprem de cilası oldu.
Ben de aynıyım 0 enerji işe sürünerek gidiyorum resmen nolacak böyle bilmiyorumBence çok normal canım. 27. Haftaya girerken bana yüklendi o mod. Birde ekstra olarak konuşurken çok yoruluyorum jdjdjd kocam bile çok şaşkın sen bu kadar sessiz kalmazdın diye. Diyeceğim o ki yormaya başladı bence.
Hergün 14 kilo taşıyorumKızlar az önce 3-4 kiloluk bir poşet taşıdım, normalde çok hafif değilse taşımıyorum. Alt belim ağrıyor. Buyrun küfürlerinize açığım valla yazın siniriniz çıkmış olur hiç alınmicam hak ettim
Ben ne yastık ne yorgan jdjsj 2 alez alıcam. 4-5 tanede lastikli çarşaf. İlk bir yıl yastık torgan kullanmayacağım canım. O yüzden 1 tane varsa bence yeter.Hahahahahah haklısın yemin ederim sanki dünyanın sonu gelmiş gibi düşündüm bir an sanki asla çözemem gibidoğru ya çok mantıklı benimkini götürüp uzununu alıcam ya da yaptırcam. Bişe dicem şimdi benim bir tane anne yanıyla gelen uyku sryi var, ona ek bir tane daha mı yorganlı uyku seti alsam sence yoksa sadece bir iki tane daha nevresim takımı mı alsam yorgana geçirip geçirip kullanırım ama ya işedi kustu ınu da düşünüyorum.
Sence dikebilir miyim sadece tül alsam hmmmmmm onun o yukarıda çubuğa geçen bir yeri var ya orası önemli
Valla benim de öyle.afedersin ota b*ka ağlayasım bağırasın geliyor.Saçma sapan şeylere deli gibi gülüyorum.Eşim komik mi falan yapıyor ağzına çakmak istiyorum.Bence çok normalKızlar ben bugün saçlarımı boyattım. Ama bildiğiniz kendi doğal rengime bebekler olunca uğraşmıyım dip boya ile diye. Ve eşim nasıl güzel olmuş demedi diye dünyam başıma yıkıldı dokunsanız ağlıcam o kadar çok duygu değişimlerim var ki. Adam sabahtan beri sebebini soruyo bu yüzden diye söylemeye bile utanıyorum kendime şaşırıyorum. Bu ayların getirdiği bişey mi ya da sizde yaşıyor musunuz. İki gün öncede annemlere karşı çok ani tepkiler veriyorum yatağıma girip saatlerce ağlamak istiyorum saçma sapan
3 adım bile atamıyorum.Nefesim kesiliyor ,yemeklerden sonra boğuluyorumKızlar birkaç gündür ağırlaştığımı hissediyorum yürürken vs iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum normal mi bu durumlar halsizlik de basıyor kalkasım yok resmen
Ah bu konuda o kadar dertliyim ki ….. hareket etse bi dert etmese bi deeeert aheeeeyyyy zıplatıyor yerimden beni.Bugun baskı hep ve tekme aşağıda canımı acıtıyor ya şimdiden böyleyse 32-33 te ne yapacagım maşallah
Senin işinde çok yoğun. Enerjin olsa bile insana bence şu dönemde çalışmak zor geliyor. Neyse ki az kaldı Sever 32 de mi çıkacaktın sen?Ben de aynıyım 0 enerji işe sürünerek gidiyorum resmen nolacak böyle bilmiyorum
Diyecek bişey yok canım Allah evlatlarımızı vakitsiz ölümden esirgesin
Aklınıza geldikçe birer Fatiha gönderin kuzuma adı Kürşad dı
Kesinlikle oyle... Hala görüşüyoruz biliyor musunaminnn
Başın sağolsun pozitifim.kaç yıl geçerse geçsin insana, özlem eskimez ki .Allah mekanını cennet eylesinEvet kuzum oluyor öyle duygusallık. Dün ben de yalı çapkını izlerken kötü oldum. Sonunda kardeşi kaza geçirip ölüyor, ben de kardeşimi kaybettim 3 yıl önce Eylül'de. Kalp nakli tutmadigindan. Allah'ım yeni olmuş gibi ağla ağla akşam susamadimama kardeşimi kaybettiğimden beri daha az şeye kafa takıyorum açıkçası... Deprem de cilası oldu.
Valla bazen bağırıyorum Kızım bu haftalarda böyle değildiValla benim de öyle.afedersin ota b*ka ağlayasım bağırasın geliyor.Saçma sapan şeylere deli gibi gülüyorum.Eşim komik mi falan yapıyor ağzına çakmak istiyorum.Bence çok normal
3 adım bile atamıyorum.Nefesim kesiliyor ,yemeklerden sonra boğuluyorum
Ah bu konuda o kadar dertliyim ki ….. hareket etse bi dert etmese bi deeeert aheeeeyyyy zıplatıyor yerimden beni.
HAHAHAHAHAHAH ayyyy böyle mesajların geleceğini biliyordum. Ne bileyim doktor ilk haftalarda ağır taşıma demişti ben de o günden beri taşımıyorum nolur nolmaz diye. Ağır=3+ kilo bu arada şşşşşşKığğğzzz daha neler. 2-3. çocukları olan anneler öbür çocukları taşıyor kucağında senin 3-4 kilondan nolcakyorulmuşsundur hamlamışsındır normalde taşımadığın için. Uzat ayaklarını güzelce biraz masaj tamam
Ohooo tam aradığım yorum iyi almıyorum ya zatne alasım yoktu uğraşamam otuz tane yorgan kırk tane bilmemne. Kendimin bile yok öyle üçlü beşliBence yapılabilir. Youtube dan sorsana hemen sana bir video açar ablasıbir de yedek yorgan gereksiz. Biseylerle idare edersin daha işeyecek kusacak da ohooo yani ben ihtiyaç duymadım. Yine de senin tercihin...
Önünde eğilip şapka çıkarttım, rahmine sağlık maşallah. Benim ikinci ay kanamam olmuştu onu hala çok ıkınmama bağlıyorumHergün 14 kilo taşıyorum
Aaa çok mantıklı. Ben bir tane alez aldım ama hiç düşünmedim ya işerse alezsiz mi yatırcam diye şuan beynim açıldı. Pazartesi alışverişe gidecektim ekleyeyim bari listeyeBen ne yastık ne yorgan jdjsj 2 alez alıcam. 4-5 tanede lastikli çarşaf. İlk bir yıl yastık torgan kullanmayacağım canım. O yüzden 1 tane varsa bence yeter.
Aklınızda bulunsun kızlar. Gece mesela bezden sızdı kısa bir yöntem öğrendim. Bir alez bir çarşaf üztüne bir alez bir çarşaf daha derin. Diyelim de taştı ilk ales ve çarşafı kaldırıp atın makineye uyumaya devam hdjshsj
HAHAHAHAHAHAH ayyyy böyle mesajların geleceğini biliyordum. Ne bileyim doktor ilk haftalarda ağır taşıma demişti ben de o günden beri taşımıyorum nolur nolmaz diye. Ağır=3+ kilo bu arada şşşşşş
Aaa çok mantıklı. Ben bir tane alez aldım ama hiç düşünmedim ya işerse alezsiz mi yatırcam diye şuan beynim açıldı. Pazartesi alışverişe gidecektim ekleyeyim bari listeye
Evet banada yazdı fitil ama daha beter oldu yanma yaptı bıraktım. Travazolu kullanmadım zaten ne olur ne olmaz diye. Bende çok çamaşır değiştiriyorum. Ne hikmetse sirkeli su çok iyi geliyor ama onuda korkuyorum yapmaya az az döküp yapıyorum çok zorda kalırsamBana Travazolu kesinlikle kullanma demişti canım bir fitil yazdı ben de de kaşıntı yok ama kokulu akıntı var günde 2 3 kere çamaşırımı değiştiriyorum çok önemli değil dedi bu fitil geçirmezse çok üstüne düşmeyelim dedi
Demek ilk üç ay kafasını hala aşamamışım ben travma olmuş sanki daha yerleşiyor bebekJdjdjjdj kızım 1 kg bile ağır yeterki ağır olması istensinBende bu arada 6.5 kiloluk oğluşumu alıyorum kucağıma hüp diye. Bu ara alamadım belim tutulduğu için ama normalde alırım. Şu belim geçsin neler yapıcam and içtim djdjd
Al bebişim kesinlikle. Hem kolaylık olur hemde dediğin gibi pislenirse yedeği olsun. Ki bebeklerde pislenme vakaları ilk zamanda çok oluyormuş.
Bayramda basima geldi doktorum beni korkuttu hemen doktora git diye (ishal erken dogumu baslatabiliyomus) uzun suredir devam ediyosa acile gitmenizi oneririm
Geçmiş olsun iyi yapmışsın gitmekle. Yoğun ishal su kaybına sebep olduğu için doğrusunu yapmışsın arkadaşım toparlar inşallah hemenGittim zaten reflor verdi canım serum taktılar cok fenayım
Sağolasın cnmGeçmiş olsun iyi yapmışsın gitmekle. Yoğun ishal su kaybına sebep olduğu için doğrusunu yapmışsın arkadaşım toparlar inşallah hemen
Çok geçmiş olsun serum etkisini gösterir hemen inşallahGittim zaten reflor verdi canım serum taktılar cok fenayım
Elbet görmüşsündür yabancılarda hamilelik bizde hamilelik videolarını hdjdjdDemek ilk üç ay kafasını hala aşamamışım ben travma olmuş sanki daha yerleşiyor bebekdoğru diyosun saldım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?