2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
13 haziranda 32+0 oluyorum o gün gidip çalışabilir veya çalışamaz almak zorunda mıyım onu öğrencem çünkü haftayı tamamlayayım diyorum öyle çıkayım izne
Açıkçası sırt ağrılarımdan masamda bile oturamıyorum dikkatim inanılmaz dağınık, doğum öncesi de dinlenmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum artık 33 de çıkıcam en kötü bayramı atlatsam iyiydi de işte dayanabilir miyim emin değilim

Tam yazacaktım sen yazmışsın bu arada doğum günün kutlu olsun canım nice oglusunla güzel senelere

Bebeğim 33 ü bu yorgunlukla görmek istiyorsan kısa sürelide olsa rapor al bence iyice bir dinlen. Mental olarak 32 olunca almak isteyeceksin muhtemelen. En azından biraz dinlenince o seni 1-2 hafta idare eder. Ben mesela bu hafta raporluydum hep yattım ama çok iyi geldi. Belim düzelince muhtemelen 37 yi göreceğim

Dr ağır kaldirma diyene kadar kızım hep kucağıma alip kaldirdim çarşıda falan 4 kilodan fazlada herşeyi kaldırdım buzamana kadar. Bebek yükü bacaklara bindiğinde en kisa mesefa yurumen bile etkiler agrini sizini merak etme

Bizim oglanin kafasi da hep büyük cikiyor doktor da hep eşimi gösterip babasina benziyor diyor doktorum kocami koca kafalı buluyor yani hiiic kafaya takma bu cok normal bir sey canım, yapisi öyledir

Canim tamamen hamilelik etkisi cok etkiliyorsa bu durum seni, eşine soyle bence. Kesin alır gönlünü. Ama bu bahsettigin durum çoğumuzda var bu ara malesef mesela gecende bahsettigim kocamı boşama fikri aklimdan hala cikmiyor benim bir türlü aile birligimiz bozulmadan bi dogursam keske diyorum

Bizim oglanin kafasi da hep büyük cikiyor doktor da hep eşimi gösterip babasina benziyor diyor doktorum kocami koca kafalı buluyor yani hiiic kafaya takma bu cok normal bir sey canım, yapisi öyledir
Ayy inş canım ya doktor hastalıktan değil dedi ama ben yinede kafama takıyorum ilerleyen günlerde arayı açarsa diye

Ben çarşafın altına alt açma bezi koyardim yine aynini yaparım.

Ay canım benim teşekkür ederim. Evet iyilik iyilik getiriyor çok şükür

Başın sağolsun pozitifim.kaç yıl geçerse geçsin insana, özlem eskimez ki .Allah mekanını cennet eylesin
Biraz öyle oluyor kuzum ya , aminn

Herkesin farkli sekilde oluyor bu surec canim. Ama ben akinti haric bu dediklerini yasadim. Yumurtlamanin 3. günü basladi kasik agrim. Resmen bebegin tutundugu anlari buram buram hissettim diyebilirim ama psikolojik de olabiliyormus bu agrilar, yine heveslendirmis olmayayim

Bebeğim ben de öyleyim ya. Popo vajina kemiklerim ay yürürken bile yavaşim. O civardaki tüm kemikler ağrıyor... Ağırlaşıyoruz ondan diye düşünüyorum

Bebeğim ben de öyleyim ya. Popo vajina kemiklerim ay yürürken bile yavaşim. O civardaki tüm kemikler ağrıyor... Ağırlaşıyoruz ondan diye düşünüyorum
Evet canım valla ağırlaşmak da kelime mi ben ton oldum galiba.Dönemiyorım bile yerimde bugün daha çok belli oldu göbeğim bu ne ayol doğuracak gibi göbek

Eklentiler

• 38780424-A280-432C-9E19-C77CA8961044.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 125
  • C74F8D73-F8D0-4018-A687-1A31F7F9AAEE.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 122
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…