- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.501
13 haziranda 32+0 oluyorum o gün gidip çalışabilir veya çalışamaz almak zorunda mıyım onu öğrencem çünkü haftayı tamamlayayım diyorum öyle çıkayım izneSenin işinde çok yoğun. Enerjin olsa bile insana bence şu dönemde çalışmak zor geliyor. Neyse ki az kaldı Sever 32 de mi çıkacaktın sen?
Bilemedim ki bizi neden böyle çarptı bu hamilelik hjdjd hep söylüyorum premmmses gebe olamadık ona yanıyorum birtek
Tam yazacaktım sen yazmışsınKığğğzzz daha neler. 2-3. çocukları olan anneler öbür çocukları taşıyor kucağında senin 3-4 kilondan nolcakyorulmuşsundur hamlamışsındır normalde taşımadığın için. Uzat ayaklarını güzelce biraz masaj tamam
Aklın yolu bir bebişim hdjd benim tosuncuk oğlum kucağımda hep Allah korusun olcak olsa onda olurduTam yazacaktım sen yazmışsınbu arada doğum günün kutlu olsun canım nice oglusunla güzel senelere
Bebeğim 33 ü bu yorgunlukla görmek istiyorsan kısa sürelide olsa rapor al bence iyice bir dinlen. Mental olarak 32 olunca almak isteyeceksin muhtemelen. En azından biraz dinlenince o seni 1-2 hafta idare eder. Ben mesela bu hafta raporluydum hep yattım ama çok iyi geldi. Belim düzelince muhtemelen 37 yi göreceğim13 haziranda 32+0 oluyorum o gün gidip çalışabilir veya çalışamaz almak zorunda mıyım onu öğrencem çünkü haftayı tamamlayayım diyorum öyle çıkayım izne
Açıkçası sırt ağrılarımdan masamda bile oturamıyorum dikkatim inanılmaz dağınık, doğum öncesi de dinlenmeye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum artık 33 de çıkıcam en kötü bayramı atlatsam iyiydi de işte dayanabilir miyim emin değilim
Ayni zamanda ayni seyleri hissediyoruz demek ki normalUfak hareketleri oluyor ama her zaman hareketli olmasına alıştığım için korkuttu biraz inşallah normale döner hemencik
28. Haftadayım. Hem az hem de çok hafif hissediyorum
Dr ağır kaldirma diyene kadar kızım hep kucağıma alip kaldirdim çarşıda falan 4 kilodan fazlada herşeyi kaldırdım buzamana kadar. Bebek yükü bacaklara bindiğinde en kisa mesefa yurumen bile etkiler agrini sizini merak etmeKığğğzzz daha neler. 2-3. çocukları olan anneler öbür çocukları taşıyor kucağında senin 3-4 kilondan nolcakyorulmuşsundur hamlamışsındır normalde taşımadığın için. Uzat ayaklarını güzelce biraz masaj tamam
Bebek iyi ama dimiii? Nedenini soylediler mi? Benimki gida zehirlenmesiydi. Sevindim onlem almanaGittim zaten reflor verdi canım serum taktılar cok fenayım
Bizim oglanin kafasi da hep büyük cikiyorSelam kızlar,bugün kontrole gittim oğlum 1566 Gr olmuş suyu iyi dedi ama kafasının ölçüsü 2 hafta önde gidiyor dedi şuan 28+4 haftadym kafası 30+0 çıktı genetik olabilir dedi ama ben yinede çok kafaya takıyorumumarım sağlıklıdr
Sagol canimcimmm severim seni cokÇok var bebişimBuranın enerjisini sevdiğim için çenem düşüyor. Normalde ilk başta soğuğumdur ve çok seçiciyimdir jdjd
Yaa seninde geçmiş doğum günün kutlu olsun bebişim
İnsallah kuzum inşallah dualrinizi bekliyorum
Canim tamamen hamilelik etkisiKızlar ben bugün saçlarımı boyattım. Ama bildiğiniz kendi doğal rengime bebekler olunca uğraşmıyım dip boya ile diye. Ve eşim nasıl güzel olmuş demedi diye dünyam başıma yıkıldı dokunsanız ağlıcam o kadar çok duygu değişimlerim var ki. Adam sabahtan beri sebebini soruyo bu yüzden diye söylemeye bile utanıyorum kendime şaşırıyorum. Bu ayların getirdiği bişey mi ya da sizde yaşıyor musunuz. İki gün öncede annemlere karşı çok ani tepkiler veriyorum yatağıma girip saatlerce ağlamak istiyorum saçma sapan
Ayy inş canım ya doktor hastalıktan değil dedi ama ben yinede kafama takıyorum ilerleyen günlerde arayı açarsa diyeBizim oglanin kafasi da hep büyük cikiyordoktor da hep eşimi gösterip babasina benziyor diyor doktorum kocami koca kafalı buluyor yani hiiic kafaya takma bu cok normal bir sey canım, yapisi öyledir
Ben çarşafın altına alt açma bezi koyardim yine aynini yaparım.Ben ne yastık ne yorgan jdjsj 2 alez alıcam. 4-5 tanede lastikli çarşaf. İlk bir yıl yastık torgan kullanmayacağım canım. O yüzden 1 tane varsa bence yeter.
Aklınızda bulunsun kızlar. Gece mesela bezden sızdı kısa bir yöntem öğrendim. Bir alez bir çarşaf üztüne bir alez bir çarşaf daha derin. Diyelim de taştı ilk ales ve çarşafı kaldırıp atın makineye uyumaya devam hdjshsj
Ay canım benim teşekkür ederim. Evet iyilik iyilik getiriyor çok şükürAllahım ışıklar içinde uyutsun arkadaşım. Okurum tabii
Ne güzel kız maşallahama böyle şeyler karşılıklı enerjiyle oluyor. Sende iyi bir insansın oda iyiymiş birbirinizi bulmuşsunuz sende muhtemelen Güneş balı büyüyünce birine verirsin öylece zincir oluşur çok güzel
Biraz öyle oluyor kuzum ya , aminnBaşın sağolsun pozitifim.kaç yıl geçerse geçsin insana, özlem eskimez ki .Allah mekanını cennet eylesin
Hanımlar hepsinize merhaba.Yumurtlama üzerinden 4 gün geçti.Bugün aşırı aşırı adet sancım var.bugğn çok koyu kahverengi akıntı geldi.biliyoeum çok çok erken ama sizler de böyle adet sancısı adete 10 gün kala yaşadınız mı
Bende onu araştırıyordum tam yapıyormuş akşam 7 den beri ishalim var afedersiniz korktum bende birşey olacak diyeKızlar demir hapı bağırsakları çalıştırır mı
Bebeğim ben de öyleyim ya. Popo vajina kemiklerim ay yürürken bile yavaşim. O civardaki tüm kemikler ağrıyor... Ağırlaşıyoruz ondan diye düşünüyorumBenim çok çatı ağrım var kızlar ya.Yatakta dönemeyecek kadar çok.Normal mi sizce.Azıcık yürüsem bile mahvoluyorum bugün de evde biraz turladım ama şu an yattığım yerde ağrım var bacağıma vuruyor
Evet canım valla ağırlaşmak da kelime mi ben ton oldum galiba.Dönemiyorım bile yerimdeBebeğim ben de öyleyim ya. Popo vajina kemiklerim ay yürürken bile yavaşim. O civardaki tüm kemikler ağrıyor... Ağırlaşıyoruz ondan diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?