2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Çok geçmiş olsun, Dr unuza danıştınız mı?

Allah rahmet eylesin, yerini cennet eylesin bazı zamanlar acılar çok başka canlanıyor, sanki acıyı ilk günkü gibi hissediyoruz..

Benimde anlattiginiz gibi akintimin kokusu mu acaba vs dedim ama disaridan farkedilir duruma gelince artik normal degil dedim. Surdukten sonra bi kac gun icinde koku ve yapi da degisti acikcasi. Koku kalmadi. Ama inanilmaz inanilmaz onemli birsey olsa doktorlar daha uzerine duser gibi geliyor. En azindan benim doktorum hmmm kokulu mu tamam ozaman bu kremi yazayim seklinde yaklasti. Daha onceleri de akintim var diyordum koku yoksa kasinmiyorsa ilac yazmam diyordu.

Sırt ağrısı yaşıyor musunuz ya? Günlerdir yoktu Me güzel yine başladı mahvediyor beni kulunç mu anlamadım

Sırt ağrısı yaşıyor musunuz ya? Günlerdir yoktu Me güzel yine başladı mahvediyor beni kulunç mu anlamadım
Canım sert bir top tercihen tenis topu ile masaj çok iyi geliyor eğer kulunç ise. Topu duvara koyuyorsun, sırtını da dayıyorsun. Oynatıyorsun. Google da kesin nasıl yapıldığı vardır. Yaparsan rahatlayacağına çok inanıyorum. Artık bebekler büyüyor ve ister istemez postürü bozuyor oda işte böyle sırt be bel ağrısı yapıyor.

Ay bir deneyeyim canım çok teşekkür ederim mahvediyor ya eskiden hep kütletirdim masaja giderdim sanırım biraz alışkanlık yapıyor böyle şeyler sanki biri kütletse her sey düzelecek /(

Mide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galiba en zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Evet canım valla ağırlaşmak da kelime mi ben ton oldum galiba.Dönemiyorım bile yerimde bugün daha çok belli oldu göbeğim bu ne ayol doğuracak gibi göbek

Mide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galiba en zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Az önce benimde bunu düşünmem peki dün bu gebelikte midem yanmiyor o kadar diye geziyordum bugün de çekiyorum renni de yaramıyor işe

Az önce benimde bunu düşünmem peki dün bu gebelikte midem yanmiyor o kadar diye geziyordum bugün de çekiyorum renni de yaramıyor işe
Yaramaaazzz aaah ah... Aynen ben de aynı cumleyi kurmuş olabilirim

Kızlar ben bebek icin gaz giderici bir yağ aldim Endonezyadan bir Türk gönderiyor çok övuyorlardı bende denemekte fayda vardır dedim aldım bakalım
Ben çörekotu yağı kullanmıştım ilk oğlumda. Bir de ayak altına sıcak su torbalari var ya ona bir bardak kdr sıcak su koyar havasını alır ayak altina koyardım. Çok faydasını gördüm.

Cok güzel bilgiler cnm inşallah sıkıntı yaşamayız gazdı alerjiydi Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…