- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.521
Bir de magnezyum çalıştırıyor benımBenimde
Çok geçmiş olsun, Dr unuza danıştınız mı?Benim çok çatı ağrım var kızlar ya.Yatakta dönemeyecek kadar çok.Normal mi sizce.Azıcık yürüsem bile mahvoluyorum bugün de evde biraz turladım ama şu an yattığım yerde ağrım var bacağıma vuruyor
Allah rahmet eylesin, yerini cennet eylesinEvet kuzum oluyor öyle duygusallık. Dün ben de yalı çapkını izlerken kötü oldum. Sonunda kardeşi kaza geçirip ölüyor, ben de kardeşimi kaybettim 3 yıl önce Eylül'de. Kalp nakli tutmadigindan. Allah'ım yeni olmuş gibi ağla ağla akşam susamadimama kardeşimi kaybettiğimden beri daha az şeye kafa takıyorum açıkçası... Deprem de cilası oldu.
Oy maşallahhEvet canım valla ağırlaşmak da kelime mi ben ton oldum galiba.Dönemiyorım bile yerimdebugün daha çok belli oldu göbeğim bu ne ayol doğuracak gibi göbek
Aaa bak oda çok güzel bir yöntemBen çarşafın altına alt açma bezi koyardim yine aynini yaparım.
Ay canım benim teşekkür ederim. Evet iyilik iyilik getiriyor çok şükür
Biraz öyle oluyor kuzum ya , aminn
Benimde anlattiginiz gibi akintimin kokusu mu acaba vs dedim ama disaridan farkedilir duruma gelince artik normal degil dedim. Surdukten sonra bi kac gun icinde koku ve yapi da degisti acikcasi. Koku kalmadi. Ama inanilmaz inanilmaz onemli birsey olsa doktorlar daha uzerine duser gibi geliyor. En azindan benim doktorum hmmm kokulu mu tamam ozaman bu kremi yazayim seklinde yaklasti. Daha onceleri de akintim var diyordum koku yoksa kasinmiyorsa ilac yazmam diyordu.Ben bugun kendi doktorumu arayıp bi soracağım kullanabiliyor muyuz diye bakalım ne diyecek sürmedim daha öyle çekiyorum acısını. Koku bende de var bazen normal akıntım mı acaba diyorum çünkü bende kaşıntı yok. Akıntı süt kesiği şeklinde bir de su gibi geliyor bazen. Doğru ilacı bi bulamadım kullanmadığım fitil kalmadı valla. Sorayım da dönerim size şimdi bilmeden bir sey söylemek olmaz.
Canım sert bir top tercihen tenis topu ile masaj çok iyi geliyor eğer kulunç ise. Topu duvara koyuyorsun, sırtını da dayıyorsun. Oynatıyorsun. Google da kesin nasıl yapıldığı vardır. Yaparsan rahatlayacağına çok inanıyorum. Artık bebekler büyüyor ve ister istemez postürü bozuyor oda işte böyle sırt be bel ağrısı yapıyor.Sırt ağrısı yaşıyor musunuz ya? Günlerdir yoktu Me güzel yine başladı mahvediyor benikulunç mu anlamadım
Ay bir deneyeyim canım çok teşekkür ederimCanım sert bir top tercihen tenis topu ile masaj çok iyi geliyor eğer kulunç ise. Topu duvara koyuyorsun, sırtını da dayıyorsun. Oynatıyorsun. Google da kesin nasıl yapıldığı vardır. Yaparsan rahatlayacağına çok inanıyorum. Artık bebekler büyüyor ve ister istemez postürü bozuyor oda işte böyle sırt be bel ağrısı yapıyor.
Evet ona alıştıysa vücud istiyordur tabii. Ama bu dediğim de masaj kadar etkili.Ay bir deneyeyim canım çok teşekkür ederimmahvediyor ya eskiden hep kütletirdim masaja giderdim sanırım biraz alışkanlık yapıyor böyle şeyler sanki biri kütletse her sey düzelecek /(
Hemen bie tenis topu bulup deneceğim kuzum yaeınEvet ona alıştıysa vücud istiyordur tabii. Ama bu dediğim de masaj kadar etkili.
Magnezyum ne içiyosunBir de magnezyum çalıştırıyor benım
Efermag içiyordum ama bitti suanMagnezyum ne içiyosun
Pazartesi günü görüş günü .O zaman soracağımÇok geçmiş olsun, Dr unuza danıştınız mı?
Benim de temennim o şekilde hahahah tam 2 ay hemdeOy maşallahhno no 2 ay daha bekleyecekmiş gibi göbüş
Evet canım valla ağırlaşmak da kelime mi ben ton oldum galiba.Dönemiyorım bile yerimdebugün daha çok belli oldu göbeğim bu ne ayol doğuracak gibi göbek
Az önce benimde bunu düşünmem pekiMide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galibaen zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Gerçekten 7 ay geçti de son ay geçmiyor sanki....Mide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galibaen zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Yaramaaazzz aaah ah... Aynen ben de aynı cumleyi kurmuş olabilirimAz önce benimde bunu düşünmem pekidün bu gebelikte midem yanmiyor o kadar diye geziyordum bugün de çekiyorum renni de yaramıyor işe
Ben çörekotu yağı kullanmıştım ilk oğlumda. Bir de ayak altına sıcak su torbalari var ya ona bir bardak kdr sıcak su koyar havasını alır ayak altina koyardım. Çok faydasını gördüm.Kızlar ben bebek icin gaz giderici bir yağ aldim Endonezyadan bir Türk gönderiyor çok övuyorlardı bende denemekte fayda vardır dedim aldım bakalım
Cok güzel bilgiler cnm inşallah sıkıntı yaşamayız gazdı alerjiydi Allah korusunYaramaaazzz aaah ah... Aynen ben de aynı cumleyi kurmuş olabilirim
Ben çörekotu yağı kullanmıştım ilk oğlumda. Bir de ayak altına sıcak su torbalari var ya ona bir bardak kdr sıcak su koyar havasını alır ayak altina koyardım. Çok faydasını gördüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?