- 5 Kasım 2022
- 1.443
- 3.096
- 53
- 27
- Konu Sahibi ffestinalente
-
- #32.541
Ay evet 26-27 çok çabuk oldu 16. Haftadan sonra ama suan asla geçmiyor zamanGerçekten 7 ay geçti de son ay geçmiyor sanki....
Valla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmakMide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galibaen zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Yaaaa çok tatlııııTabi yanar mide... Yer kalmadı ki garibime
Yaaaa çok tatlııııyatakta da sana yer kalmamış gibi pozitif
Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?Yaramaaazzz aaah ah... Aynen ben de aynı cumleyi kurmuş olabilirim
Ben çörekotu yağı kullanmıştım ilk oğlumda. Bir de ayak altına sıcak su torbalari var ya ona bir bardak kdr sıcak su koyar havasını alır ayak altina koyardım. Çok faydasını gördüm.
Sen almadan önce nerdelermiş neden söylememişler çok biliyolarsaBu kıyafetlere yorum yapıp ayy çok almışsın bunlari 2 3 defa giycek sonra küçülecek alma diyenler kapatılsın benceyahu gorumceler gelmiş illa göster göster dediler . 3 tane pijama takımı aldım biri siyah .niye siyah aldın diyor diyorum ki 2 si açık renk zaten bu da koyu olsun hastanede belli mi olur leke olmuş mu diye pimpiriklenecegime onu giyer rahat ederim .neyse onu geçtik 0-3 ay şunu niye aldın bunu niye çok aldın yahu beğendim ben aldım yani . cidden komediler ya koca koca insanlara bi de laf anlatmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum niye uğraşıyorsam yenidogan hastane çıkışı aldım 1 tanecik 5 li . Çok küçük almışsın diyor.yahu ilk çocuğum yani ayrı Bi heyecanı hevesi var hepsinin .Bu işler okumakla olmuyor valla tahsilliler öğretmen diğeri de hemşire. Anlayış lazım ve insanların zevklerine saygı duymak lazım. Akşam akşam ya
Aşagıya vuruyor yeminle bağırıyorum eşim ne oluyor diyorValla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmakben ikna oldum doğumdan zor olduğuna
Göbek bağı düştükten sonra kullanılır. Elinde isitirsin karnina sürüp gaz masajı yaparsın kuzu. Youtube da gaz masajı vardır. Saat yönünde yuvarla sonra aşağı it şeklindeydi sanırım masaj da.Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?
Kiizzz , kaynanam bana her geldiğinde acıyor biliyor musunçocukları yanında yatırma karnına vururlar hiç yerin yok diyor , ben yavrularıma kıyamıyorum. Çünkü biliyorum bebekten sonra biraz ayrı kalacağız. Dikişlerim, gece gündüzümün birbirine girmesi, bebeğin stresi ve ilgisi derken ister istemez biraz ihmal edilecek onlar. Bir on telafi yapıyorum gibi odanıza yatsaniz dediğimde yüzleri değişiyor kiyamisuu nasıl olsa ayrilacaklar yatsınlar. Karnıma yastık koyuyorum bacak arama da geliyor.Yoksa odaları yatakları çok güzel , depremden önce sifirladik ikisinin de.
Ay iyi yapıyosun ya yavru işte insan kıyamaz ki.Şimdiden doysunlar sana ister istemez bebek olunca biraz ihmal edilebilirler.deprem travması da geçmemiştir yavruların ay kıyamam ya ,ömürleri hep güzellikle geçsin inşallahKiizzz , kaynanam bana her geldiğinde acıyor biliyor musunçocukları yanında yatırma karnına vururlar hiç yerin yok diyor , ben yavrularıma kıyamıyorum. Çünkü biliyorum bebekten sonra biraz ayrı kalacağız. Dikişlerim, gece gündüzümün birbirine girmesi, bebeğin stresi ve ilgisi derken ister istemez biraz ihmal edilecek onlar. Bir on telafi yapıyorum gibi odanıza yatsaniz dediğimde yüzleri değişiyor kiyamisuu nasıl olsa ayrilacaklar yatsınlar. Karnıma yastık koyuyorum bacak arama da geliyor.Yoksa odaları yatakları çok güzel , depremden önce sifirladik ikisinin de.
Benim de kv öyle.ne alalım diye sorunca ne biliyim dedi aldıklarımıza da konuşup duruyor.Bu insanlar çok biliyo.Hastameye ne götürecekmişiz hastane çıkışı dışında?yeni doğunca zaten küçük olmuyo mu bunlar .Görümceler kv ler hatta anneler bile konuşmasın bence bu konudaBu kıyafetlere yorum yapıp ayy çok almışsın bunlari 2 3 defa giycek sonra küçülecek alma diyenler kapatılsın benceyahu gorumceler gelmiş illa göster göster dediler . 3 tane pijama takımı aldım biri siyah .niye siyah aldın diyor diyorum ki 2 si açık renk zaten bu da koyu olsun hastanede belli mi olur leke olmuş mu diye pimpiriklenecegime onu giyer rahat ederim .neyse onu geçtik 0-3 ay şunu niye aldın bunu niye çok aldın yahu beğendim ben aldım yani . cidden komediler ya koca koca insanlara bi de laf anlatmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum niye uğraşıyorsam yenidogan hastane çıkışı aldım 1 tanecik 5 li . Çok küçük almışsın diyor.yahu ilk çocuğum yani ayrı Bi heyecanı hevesi var hepsinin .Bu işler okumakla olmuyor valla tahsilliler öğretmen diğeri de hemşire. Anlayış lazım ve insanların zevklerine saygı duymak lazım. Akşam akşam ya
Ben bağırınca doğuruyorum sanıyor o yüzden ben bağırmamaya çalışıyorum ama bazen çok acıyor garip bi his hissediyorum.Hayırlısıyla bende temmuz ağustos gelse de doğsa diye bekliyorumAşagıya vuruyor yeminle bağırıyorum eşim ne oluyor diyorValla hayırlısıyla Ağustos gelsin doğuralım
Bebeğe bakmadılar hareketlerini hissediyorum diyinceBebek iyi ama dimiii? Nedenini soylediler mi? Benimki gida zehirlenmesiydi. Sevindim onlem almana
Aaa siz neden gıda zehirlenmesi yaşadınız.. ilaçta vermiyorlar gebeyşz diyeBebek iyi ama dimiii? Nedenini soylediler mi? Benimki gida zehirlenmesiydi. Sevindim onlem almana
Bazen banada yapışıyır o ağrı bir kaç gün çekiyorum sonra geçiyor cnmBenim çok çatı ağrım var kızlar ya.Yatakta dönemeyecek kadar çok.Normal mi sizce.Azıcık yürüsem bile mahvoluyorum bugün de evde biraz turladım ama şu an yattığım yerde ağrım var bacağıma vuruyor
Ben ayağa kalktığım sürece hep yaşıyorum sanırım servikal kısalığımla bi bağlantısı var Doktora soracağım .Yatınca iyi oluyor,5dk bile ayakta kalsam mahvoluyorumBazen banada yapışıyır o ağrı bir kaç gün çekiyorum sonra geçiyor cnm
Aşagıda acıyor yoksa normal tekmelerine alıştım . Yukarda olunca hoşuma gidiyor gel gelelim aşagıya baskıda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyorAy iyi yapıyosun ya yavru işte insan kıyamaz ki.Şimdiden doysunlar sana ister istemez bebek olunca biraz ihmal edilebilirler.deprem travması da geçmemiştir yavruların ay kıyamam ya ,ömürleri hep güzellikle geçsin inşallah
Benim de kv öyle.ne alalım diye sorunca ne biliyim dedi aldıklarımıza da konuşup duruyor.Bu insanlar çok biliyo.Hastameye ne götürecekmişiz hastane çıkışı dışında?yeni doğunca zaten küçük olmuyo mu bunlar .Görümceler kv ler hatta anneler bile konuşmasın bence bu konuda
Ben bağırınca doğuruyorum sanıyor o yüzden ben bağırmamaya çalışıyorum ama bazen çok acıyor garip bi his hissediyorum.Hayırlısıyla bende temmuz ağustos gelse de doğsa diye bekliyorum
Allahim sabir versinBebeğimi kaybettim yüreğim yanıyor kokluyamadım oğlumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?