2023 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    325
Mide yanmalarim yeniden başladı. Bu kızçe yine yukarlarda dolanıyor galiba en zoru son iki ay biliyor musunuz, bence doğumdan da zor...
Valla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmak ben ikna oldum doğumdan zor olduğuna

Kiizzz , kaynanam bana her geldiğinde acıyor biliyor musun çocukları yanında yatırma karnına vururlar hiç yerin yok diyor , ben yavrularıma kıyamıyorum. Çünkü biliyorum bebekten sonra biraz ayrı kalacağız. Dikişlerim, gece gündüzümün birbirine girmesi, bebeğin stresi ve ilgisi derken ister istemez biraz ihmal edilecek onlar. Bir on telafi yapıyorum gibi odanıza yatsaniz dediğimde yüzleri değişiyor kiyamisuu nasıl olsa ayrilacaklar yatsınlar. Karnıma yastık koyuyorum bacak arama da geliyor.Yoksa odaları yatakları çok güzel , depremden önce sifirladik ikisinin de.
Yaaaa çok tatlıııı yatakta da sana yer kalmamış gibi pozitif

Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?

Bu kıyafetlere yorum yapıp ayy çok almışsın bunlari 2 3 defa giycek sonra küçülecek alma diyenler kapatılsın bence yahu gorumceler gelmiş illa göster göster dediler . 3 tane pijama takımı aldım biri siyah .niye siyah aldın diyor diyorum ki 2 si açık renk zaten bu da koyu olsun hastanede belli mi olur leke olmuş mu diye pimpiriklenecegime onu giyer rahat ederim .neyse onu geçtik 0-3 ay şunu niye aldın bunu niye çok aldın yahu beğendim ben aldım yani . cidden komediler ya koca koca insanlara bi de laf anlatmaya çalışıyorum ikna etmeye çalışıyorum niye uğraşıyorsam yenidogan hastane çıkışı aldım 1 tanecik 5 li . Çok küçük almışsın diyor.yahu ilk çocuğum yani ayrı Bi heyecanı hevesi var hepsinin .Bu işler okumakla olmuyor valla tahsilliler öğretmen diğeri de hemşire. Anlayış lazım ve insanların zevklerine saygı duymak lazım. Akşam akşam ya

Sen almadan önce nerdelermiş neden söylememişler çok biliyolarsa görümceler kapatılsın

Valla uyku yok,çatı ağrısı var ,mide yanması var ,sürekli çişe gitme derdi var.ben gece 6 kere falan tuvalete gidiyorum neyse ki uyuyamıyorum da çok zor gelmiyor kalkmak ben ikna oldum doğumdan zor olduğuna
Aşagıya vuruyor yeminle bağırıyorum eşim ne oluyor diyor Valla hayırlısıyla Ağustos gelsin doğuralım

Çörekotuyağının kullanımı nasıl oluyor?
Göbek bağı düştükten sonra kullanılır. Elinde isitirsin karnina sürüp gaz masajı yaparsın kuzu. Youtube da gaz masajı vardır. Saat yönünde yuvarla sonra aşağı it şeklindeydi sanırım masaj da.

Senin durumla aynı değil belki ama bugün bende eşime dedim ki çevremde hep gördüğüm olayı bizde istemeden kızımıza yaşamayalım (6 yaşında kızım var) ister istemez yeni bebek gelince onun normalde yaptıkları çocuklukları artık sen büyüdün koca kız oldun diyerek psikolojik olarak yıpratmayalım, belki ben lohusa kafası bu muhasebeyi yapamam sen dengeyi sağla falan dedim inşallah da sağlarız

Ay iyi yapıyosun ya yavru işte insan kıyamaz ki.Şimdiden doysunlar sana ister istemez bebek olunca biraz ihmal edilebilirler.deprem travması da geçmemiştir yavruların ay kıyamam ya ,ömürleri hep güzellikle geçsin inşallah
Benim de kv öyle.ne alalım diye sorunca ne biliyim dedi aldıklarımıza da konuşup duruyor.Bu insanlar çok biliyo.Hastameye ne götürecekmişiz hastane çıkışı dışında?yeni doğunca zaten küçük olmuyo mu bunlar .Görümceler kv ler hatta anneler bile konuşmasın bence bu konuda
Aşagıya vuruyor yeminle bağırıyorum eşim ne oluyor diyor Valla hayırlısıyla Ağustos gelsin doğuralım
Ben bağırınca doğuruyorum sanıyor o yüzden ben bağırmamaya çalışıyorum ama bazen çok acıyor garip bi his hissediyorum.Hayırlısıyla bende temmuz ağustos gelse de doğsa diye bekliyorum

Kızlar e bebek de 1000 TL ye 200 TL hediye çeki fırsatı var
Bir de emzirme sutyenleri 90 TL. Düz olanlar. İşinize yarar biseyler bulursanız diye söylemek istedim. Mesela 999 ayar gümüş kapak 280 e düşüyor Ben 200 TL lik çeki kazandım sanırım gece gece artık yatim

Bebek iyi ama dimiii? Nedenini soylediler mi? Benimki gida zehirlenmesiydi. Sevindim onlem almana
Bebeğe bakmadılar hareketlerini hissediyorum diyince
Bebek iyi ama dimiii? Nedenini soylediler mi? Benimki gida zehirlenmesiydi. Sevindim onlem almana
Aaa siz neden gıda zehirlenmesi yaşadınız.. ilaçta vermiyorlar gebeyşz diye

Bazen banada yapışıyır o ağrı bir kaç gün çekiyorum sonra geçiyor cnm

Bazen banada yapışıyır o ağrı bir kaç gün çekiyorum sonra geçiyor cnm
Ben ayağa kalktığım sürece hep yaşıyorum sanırım servikal kısalığımla bi bağlantısı var Doktora soracağım .Yatınca iyi oluyor,5dk bile ayakta kalsam mahvoluyorum

Aşagıda acıyor yoksa normal tekmelerine alıştım . Yukarda olunca hoşuma gidiyor gel gelelim aşagıya baskıda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…